Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok:)

Orsi:
Ezt mi is kineztuk, sajnos mar kiadtak :(:( A felette levo lakas viszont kiado lesz, csak ki kell meg festeni ha kikoltozott a lako. Peter jovo heten nezi meg. Hatha.... :) Gyonyoruek az erkelyek!

ANYOS tema:
Jaj lanyok, ez egy szornyu szitu! Minket anyosom mentett ki a gyogyos-korhazas szituban, ha o nem lett volna, fogalmam sincs mi a turot csinaltunk volna! Szoval asszem osszeteszem mindket kezem (labam is) hogy ilyen ritka jo helyzetben vagyok!

zsand:
Tok jo hogy apaval egyutt csiszoltatok:) Imadom en is a kozos melokat :)

HA BELEGONDOLOK HOGY MAR MEGINT KOLTOZUNK, KIUJUL MEG AZ IS AMIM EDDIG NEM VOLT !!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilvi:
Lili de edes, nagyon anyas :)
Bubu meg a kis szivtipro, nagyon jot derultem a feleseges duman! :D

Lini:
Nagyon helyes hogy nem hagytad magad auto ugyben! Senkiben nem bizhat meg az ember!

SZIA MANGORA!!!!!!
Szeretettel koszontelek (en is) kozottunk. Mi egy jo kis csapat vagyunk, rengeteg szerettel. A lanyok tunderek, ezt en tanusitom, orulunk hogy csatlakoztal hozzank!
En parkvarosi vagyok - de most fogunk koltozni tehat a jovoben lehet hogy a kozponthoz kozelebb leszunk.
En vagyok itt a legdilisebb ! (Errol irasos bizonyitekkal is szolgalhatok.) :mrgreen:
Nekem 3 hetes a fiam, elso gyermek, abszolut dilettans anyuka vagyok. :)

Hajni:
Lili es a nagylab ujj bekapas! :D:D:D:D:D ez a mondat egy igazi antidepresszans adag volt szamomra. annyira edes!!!!!

Noemi:
Regi baba !!!!!! WOW !!!!!! Hogy milyen szep ez a kislany, elajulok!
Es ketszer akkora ahoz kepest mint amikor a remego kezeimben tarottam! :D
Szabi meg hogy elvezi az egyutt furcsit. :D:D:D:D

Eldugulok, hozzak lassan az esti "jofej tablettat", a szobatarsam mar kiutotte magat, lassan kovetem en is peldajat....

joejt! puszka

sünciboglya

Hajni: az én Lilim is!!!!!!!!!!!!!! Már napok óta gyakorol és most sikerült!!
Holnap ringató?

Mangora: üdv itt., mi a központban lakunk, de ez nem akadály egy kis talira!

Na pusz

Lini
Kép
kicsi lini

DRÁGA TESÓKA!!!!!!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!

Kép Kép Puszi
sylph

Orsi! Nagyon boldog névnapot kívánunk! :D

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Orsi!

Sok boldog névnapot!!!
Vendég

Kép Orsinak szeretettel! :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

De Édik vagytok! :oops:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Orsi, csatlakozom az előttem szólókhoz, boldog névnapot!

Mia, örülök neked is. Azért ezt a legdilisebb címet még majd leellenőrzöm és számon kérem :lol: Vidáman kell felfogni az életet, úgy könnyebb túlélni! :lol: :lol: :lol: A kis Patrik 3 hetes? Édes lehet nagyon. Melyik kórházban szültél? Én a Péterfyben fogok!

Lini, köszi neked is! Persze, a távolság nem akkora akadály. Hiszen aki itt lakik tudja azt, hogy már ahhoz is autó kell, hogy elmenj bevásárolni... :shock: Úgyhogy abszolút mobilisak leszünk! Majd elkobozzuk apa autóját!

Szép napot mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Orsi!
Nagyon Boldog Névnapot Neked! :lol:

mimi12

Sziasztok!

Orsi!Boldog névnapot kívánok!!!

Andi!Mi is mennénk.Befér a mi dög babakocsink is?

Szilvi!Hogy telt a mai nap a bölcsiben?Szegény Lili,szegény Te.Remélem hamar megszereti!
Bubó meg nem lacafacázik. :)

Lini!Szerintem igazad van kocsi ügyben!

Mangora!Üdv köztünk!Húúú,36 hét? :shock: De izgi! :lol: Főleg,hogy első baba.Én ligeti vagyok.Ez tényleg jó csapat.Itt nem fogsz unatkozni! :wink:

Hajni!Miért nem evett a rétesből? :shock:
Ma nem megyünk Ringatóra,sőt jövőhéten sem,mert szuri lesz. :( :( Tegnap mostam,főztem,feszült voltam.Dorci délután fél órát aludt,aztán nyügi,hisztis volt.
De cuki lehet Lili!Dorci is csinált ilyet!
Dorci most beatboxot gyakorolja,mióta látta a vacsoracsatában! :lol:

Tegnap anyu párja mondja az enyémnek:Megmondhatod Briginek,hogy 23án itthon az anyja,jöhet Diósdra takarítani.Nem értem mit üzenget,taliztunk személyesen is. :?
A lényeg,mehetek takarítani!De izgi! :) Csak kicsit vagyok szomorú,hogy nem érdi anyuka leszek. :(

Most rohanok,mert még sehol nem vagyok.És mindjárt indulunk.Majd gyüvök. :wink:

Kép
tierno

Brigi: hahhhóóóóóóó merre vagytok?

Hát ma is lemaradtunk a Ringatóról. Lili fél 9-ig aludt :shock: , nem volt szívem felébreszteni. Még a legkésőbbi Ringatóhoz is el kell érjük a 10-es buszt. :?

Próbálom lekapni a láb bekapást de még csak ennyi sikerült. :lol: Kép
Kép már így kitolja magát :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Mangora!Szóval akkor Kriszta :lol:
Úgy látom,néhány dologban rokonlelkek vagyunk :lol:

mimi12

[quote="mimi12"]M írta:mimi12angora!Szóval akkor Kriszta :lol:

Miért???????????????? Mimi Te is Kriszta vagy??????? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Várom a szippantósokat, persze nem tudni mikor jönnek!
Valszeg akkor mikor mennem kell a nagyokért! :?
Vendég

[quote="cunami"] írta:cunami
[quote="mimi12"]M írta:mimi12angora!Szóval akkor Kriszta :lol:

Miért???????????????? Mimi Te is Kriszta vagy??????? :shock: :shock: :shock:
Neeeem :lol:
Tudod én Noémi :lol:
De az autó az életem egy része :lol:

mimi12

Csak vitz vóóóóóóót! :lol: :lol: :lol:
Szippantósvárós vicces kedvemben vagyok! :wink:

Én se lennék meg autó nélkül! :shock:
De ez gááááz, nem? :oops: :shock: :(
Vendég

Orsi: nem gáz!!!! Három gyerekkel, pláne itt Érden meg főleg nem az!!! :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Akkor jóóóó, megnyugodtam! :D
De sokszor érzem, hogy olyan jó lenne sétálni! De hova induljak el a gyerkőkkel?
Központ messze van ahhoz, hogy gyalog menjünk obiba, suliba! :cry:

A szippantósok még mindig sehol! :evil:
Kép BARÁTAIM HUN VAGYTOK MÁÁÁÁÁN????
Vendég

ááááááá felrobbanok! :evil: Most küld egy sms-t a férjem(oktatáson van hogy holnap délelőtt jönnek! De baccus az nem jó, mert egész délelőtt dolgozom! :shock:
Felhívom a szippantóst, erre azt mondja fél 1-és 1 között jön! Szerintetek mikor kell mennem a gyerekőkért????
Nanááááááááá, hogy akkor! :?
Utána meg nem jó nekik! Most felhívtam, ovit, hogy előbb elhozom Fruzsikát, de így meg nem kap ebédet!
Vendég

Sziasztok!

Orsi mi is kívánunk Nagyon-nagyon Boldog Névnapot!

Olyan aranyos vagy, hogy mindig hiányolsz! Én meg állandóan elhavazva és írni nincs időm, de zugolvasó üzemmódban működök. :oops: Remélem egyszer fel tudok zárkózni újra!

Hajni, Dolli még régebben kértetek a zirci szállásunkról infót: www.szarvaskut.hu , itt mindent megtaláltok.

Hajni, Mimi
Nagyon édesek a képek, hihetetlen mennyit nőttek a csajszik. Milán is elég gyorsan megtalálta az ujját és azóta ki sem ereszti a szájából. :) Én már most attól félek hogyan tudom leszoktatni majd róla.

Kriszti
Üdv közöttünk! Én is parkvárosi vagyok, csak az M7 másik oldaláról.

Egy friss kép:
Kép

Gabi

Kép
gabusz

Gabi!
Azta!!Mekkora lett Milán is.Nagyon édes :lol:

Orsi!Lepje el a szippantósokat a szar :lol:

mimi12

De jóóóóóóóóóóóóóó Gabiiiiiiiiiiiiii! :D :D :D :D :D

Hiányollak igen, ha van időd azért néha jelentkezz be!
Jóóóó nagy lett Milán! :shock: :shock: :shock:
Hihetetlen! Látom már motorozik is! :D Közeli képet is kérünk ám! :wink:

Júúúúj de gyönyörűűűű a burkolat Nálatok, meg a fal színe, meg az étkezőasztal! :D

Mimi! Mire hazaértem itt vártak! :? De már el is húztak szerencsére!
Vendég

Orsi,
Nagyon boldog névnapot kívánunk mi is :D Akkor ezért vitted el Fruzsit hamarabb.

Szilvi,
Örülök hogy itt voltál délelőtt. Mit is mondtál a farmerra? Elfelejtettem :oops:

Brigi,
Jöhettek nyugodtan böhöm babakocsival is, befér az is.

Csajok, a címem a listában megvan mindenkinek, 13as kapucsengőt kell beütni, aki babakocsival jön akkor lerobogok és berakjuk a garázsba.

Mimi, Dolli
Ti jöttök?

Dolli,
Temetőről nem tudok véleményt írni, nekem csak a nagypapám halt meg akivel tartottam a kapcsolatot de az ő urnája meg a nagymamám szobájában van. De jó hogy felvetetted ezt a témát .

Kép[
Kép[
kostyika

Hajni, Lili nagyon édes és nagyon ügyesen akrobatikázik már :)

Hát, tény és való, hogy autó nélkül nem nagyon szoktam kimozdulni. Most hogy jön a hideg kicsit rosszabb lesz, mert eddig párom motorral járt dolgozni, de lassan azt le kell tennie és akkor jön a harc :lol: :lol: :lol: Gyalog felénk csak sétára lehet indulni, mert nagyobb uticél nincs, amit meg lehetne közelíteni. Még az orvosi rendelő is kb 15 perc séta (emberi és nem gyerek tempóban :) )

Orsi, nem könnyű a szippantósokkal :) Azért remélem a lényeget magukkal vitték!!! :D

Gabi, köszi. Milán vagány kis legény! :D

Mangora

Kép
mangora

Andi! Ha be nem üt a ménkü, akkor mi is mennénk 9 magasságában.
Most nagyon paff vagyok, majd igyekszem jönni ám ide is.

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok:)

Orsikam, boldog nevnapot kivanok en is neked. :) Remelem legalabb egy kilo torta lesz este a tiszteletedre... :D (En mar csak ilyenre tudok gondolni a beszukult borsonyi agyammal.) :D

JA, ORSI TUTI BOSZI: te mar elore tudtad hogy az altalad megadott lakas lesz a nyero, fogadjunk! Ma odament Peter es nagyon tetszett neki! Mar csak az a kerdes hogy a foldszinti vagy az emeleti lakas lesz. De AZ lesz amit te josoltal :):):):)

mangora: a szent Imreben szultem, most is ott vagyok, penteken rugnak seggbe, mar megvan a zarojelenetesem. :D Remelem a bucsu vegleges lesz...
Latom, belevalo leanyzo vagy te is, szeretem az ilyen embereket, erot adnak a zordabb napokon! :D

Hajni:
Punciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis! :D Hat en megeszem ezt a kislanyt annyira draga. :D

gabusz:
Milan nagyot nott, nagyon edes, latom a motorozas mar nagyon megy neki! :D

sünciboglya

Sziasztok!

Hajni!Előtted írtam! :wink:
Holnap talizunk a pályaudvaron?Hánykor?

Voltunk baba-mamán.Makay doktornő volt meghívva.Szó volt az oltásokról,betegségekről,evésről.Lehetett kérdezni.Jó volt.
Tegnap meséli párom,hogy volt a Tescoban,keresi a parkolóhelyet,mikor valami állat kigurult elé.Gyorsan lefékezett.Látja,a kocsi tovább gurul.NEM ÜLT BENNE SENKI! :shock: Neki gurult egy másik autónak.

Gabi!Mekkora lett Milán?! :shock: Hol vannak a beígért képek? :wink:

Orsi!Gáznak nem gáz.Főleg,akinek van (3)gyereke,vagy a világvégén lakik.Sokkal könnyebb autóval az élet.A nagybevásárlás, rokonlátogatás. De az a gáz,hogy sokan elkényelmesednek.A szomszédba is kocsival járnak.Én csak azért szeretnék,hogy Diósdról hamarabb át tudjak érni Ringatóra,vagy talira.Ne kelljen már ilyenekért Dorinát felkelteni,meg rohanni a buszhoz.

Valamit akartam még....maj jövök

Az én cocám: Kép

Kép
tierno

Brigi,nagyon cuki Dorina :lol: :lol:
Mi volt a kajcsi??Tejbepapi?

Andi!Mi tuti megyünk,ha minden ok.

Esetleg ha valaki fuvart szeretne,jelezze felém!!!Szívesen elviszek bárkit!3ember számára van hely.
Hajni??

mimi12

Mimi!Igen,az.Nincs nagyon oda érte,aztán mondtam,hogy ez az ovisok kedvence,na akkor már ette is. :)

Kép
tierno

:lol: :lol: :lol: :lol:
Hányan lesztek holnap????? :lol: :lol: :lol:
Sok jó ember kis helyen is elfér! :wink:
Andi korábban keljél már 3 tepsi muffin biztosan kell! :wink:

Brigi! Mikor költöztök????? :shock: Már takarításnál tartotok????
Naggyon édes maszatos Dórci!

Mindenkinek nagyon köszi a köszöntést! :oops:

Mia! Örülök, hogy tetszik a lakás, sokszor megyek arra! :wink:

Mangóra! Magukkal vitték a zsét is és a lét is és a sűrűjét is! :oops: :lol:

Dolli!

Akkor ma Neked szól a nóta!

http://www.youtube.com/watch?v=OTvPzJ0Rj4Q

Azért remélem tudsz pihizni is!

Szilvike! Milyen vóóót ma a bölcsi!

Megyek nyomok egy kávét és vasalok egy kicsit!

Andi haragszom Rád, hogy csütörtökre szervezted a baba-mama talit! :cry:
Azért csináljatok jóóóóó sok fotót, hogy az otthon maradtak valaminek örüljenek! :wink:
Vendég

Orsi! Imádlak! :D :cry: Itt sírok a Paffon. Nagyon szeretem, és most bőgős napom van! :cry: :lol:

Andi! Viszünk mi is sütikét, nehogy hajnalban kelj! :D

Mangora! Üdv köztünk! :D

No majd jövök, apa úgyis ki tudja mikor ér haza! :roll:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok csajszikák!

Képzeljétek, Bubó ma sírt az oviban reggel.... :shock: nem az Andinéni volt benn és lehet ez volt a baja, de nem sokáig sírt szerencsére! Már játszott is, a Janóval :wink: és szegény Bébi(a felesége :wink: ) kóházban van :cry: itt mesélte nekem a történeteket.... olyan cuki volt.
Lili ma is írt szegénykém, de ügyes volt, megdicsérte Évanéni, ittak, pisilni is voltak, csak az a baj, hogy 11ig volt most és a kocsiban elaludt úgy kellett becielnem őt, a tabit, a szatyor cuccot... :wink: nem volt semmi... :wink:
Ja és majdnem nem értem oda 11re, mert Andival elcsacsogtuk az időt :shock: :lol: igaz, Andi? :wink:

Andi, köszi, hogy befogadtál egy kisidőre! Jó volt dumcsizni!!!! Zsombi meg még mindig imádnivaló!!!!! :lol:
Farmer: mondtam, hogy nagyon vastag és nem biztos, hogy viszi a gépem, meg nem tudom mennyit kellene elvenni, mert pont az oldalán van az a szegecs és azzal nem tudok mit kezdeni....

Mia, akkor péntektől újra itthon?! De jó, gondolom várod már, hogy végre Patrikkal lehess!!!! :wink: Biztos nagyon hiányzott...
Költözés.... hát nem irigyellek Titeket.... picibabával...

Hajni, ezt a gyönyörűűűű babááááát....... megzabálom, annyira tündér!!!!!!!!! Kis mosolygós :lol:

Gabiiiii, mekkorát nőtt Milu?! :shock: És már mocizik is.............
Gyere sűrűbben!!!!!!!

Brigi, cukimalacka!!!!!! :lol: Mit evett?

Mangora, akkor Kriszti vagy... én Szilvi, Kozma Szilvi.... gondolom így nem mond Neked semmit.... talán a lánykori nevem.... Aradi....?????????? Hmmmm??????????? :wink: :lol:
Penészedés, mi küzdünk vele mióta ide költöztünk..... tényleg mióta éltek itt Érden?

Orsi, kérsz egy kis mogyit???? :lol: Képzeld, ma ettem meg az uccsó szelet tortát, egy darabig nem akarok csokitortát látni az tuti!!!!!!!!!!!!!
sylph

Kép
tierno

[quote="sylph"]
írta:
sylphMangora, akkor Kriszti vagy... én Szilvi, Kozma Szilvi.... gondolom így nem mond Neked semmit.... talán a lánykori nevem.... Aradi....?????????? Hmmmm??????????? :wink: :lol:
Penészedés, mi küzdünk vele mióta ide költöztünk..... tényleg mióta éltek itt Érden?

Szabad fetrengve nevetni?? :lol: :lol: :lol:
Ha nem tudjátok miért,akkor majd elmondom ha nem jönnétek esetleg időközben rá. :lol: :lol:

mimi12

[quote]H írta:a nem tudjátok miért,akkor majd elmondom ha nem jönnétek esetleg időközben rá.

Ki az,mi az?Áruld el!

Kép
tierno

Mimi=Sherlock Holmes :wink:
Orsi= segédje

:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mimi, ne lődd le még a poént..... kivi vagyok, Mangorára.... :lol: Orsi szólt nekem, hogy Te..... stb. gondolom érted, megnéztem s tényleg!!!!! :lol: :wink: :lol: :lol: :lol:
sylph

Mimi Holmes..... :lol: és Orsi Wattson...... :lol:
sylph

Krisztiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahóóóóóóóóóóóóóóóóó hol vagy?????
Gyere máááán! :D :D :D
Vendég

Behálóztuk a telefonvonallal egész Érd city-t! :lol: :lol: :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mimi12

Szégény Kriszti majd jól megijed hova csöppent! :oops:
Nem sejtette, hogy tiszta lökött az érdi társaság!

Mia! Te is elkezdtél ide írni, és hol kötöttél ki! :shock:

Tudod milyen közel leszünk egymáshoz???? :wink:
Illetve itt mindenkihez tök közel leszel! :D
Gondolom már várod a pénteket!
Pétert kérd mááán meg hogy rakjon új képet Patrikról!!!!!!
Vendég

Brigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Remélem éjszaka bemászik az ablakon hozzád a szimpatikus fiatalember és a bebújik melléd az ágyba és a füledbe súúúgja, hogy SWEET KISSES! :lol:
Vendég

Szilvi? TÉnyleg Te vagy az??? Ezt nem gondoltam volna! Na, most jól megleptél! De jó!!!
Kicsit több, mint 1 éve lakom Érden. És te?

(Bocsi, reagálok ám másnak is, csak mosd kiült a D-betű a homlokomra :D)

Mangora

Kép
mangora

És akkor jöhetnek a többiek is! Hajrá Sherlok és segédje :D

Bocsi,hogy eltűntem, csak pihiztem kicsit délután!

Mangora

Kép
mangora

Noémi, azért be kell lássuk, hogy a megadott infók alapján nem volt nehéz dolgotok :lol: :lol: :lol:

Mangora

Kép
mangora

Mangora, aha aha aha aha :lol: :lol: :lol: :lol:
Kicsi a világ, mi?! :lol:
Mimi, megkeresett az Iwiw-en, szólt Orsinak, Orsi kérdezte, hogy ismerlek e, mondtam, lehet, de alig akartam elhinni, hogy tényleg ilyen kisi lenne a világ... aztán én is megnztem a profilodat, és ott az emilcímed volt ismerős és egyeztettem a kettőt, jó mi?! :lol: :lol:

Szóval lányok.... Kriszti az én általános iskolai osztálytársam!!!!!! :lol:
sylph

Kriszti(Kami :wink: ), mi márciusban lesz három éve, hogy ideköltöztönk... Itt volt elérhető áron kéró.... :wink: Szeretünk itt lenni, és mióta megtaláltam ezt a jó kis csapatot, azóta mégjobb :lol: mert szereztem barátokat is! Eleinte senkit sem ismertem, és elég gáz volt....
És Ti, hogy keveredtetek ide? :wink:
Mangora.... ez mi? Honnan jött ez a név?
sylph

Kriszti!

Mimi meg akarta magyarázni a rokon lelkek kifejezést! :lol:
A Renault szerelmet! :wink:
Én meg kérdeztem, hogy szabad nekünk tudni a neved? :oops:
Mondja persze, mert már be is jelölted Szilvit!
Én meg pont Szilvinkkel beszéltem és rákérdeztem!
Hallottam egy nagy csattanást a telefon másik végén, akkor esett le Szilvikénk ála! :lol:
Vendég

Kriszti gondolkodott egy jó kis nicknéven, de kívánóságában csak mangora tudott gondolni! :wink:
Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?