Új privát üzeneted érkezett!

PBJ:mit?Nem értem :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
Köszönöm a hiányolást. Akinek (elsősorban Krisz) esetleg nem válaszoltam volna a privijére elnézést, de nálunk már beindult az év vége, így még olvasómódban sem nagyon vagyok.

Mindenkinek drukkolok!
Vendég

Bella, azért örülök, hogy jöttél. Ha van kedved, írj privit, hogy mi van veled!
Puszillak.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Bella: szia!

Baba: PBJ ezt nekem szánta!

PBJ: lehet,... most átjött és válaszoltam is!

Amina: mensi?

Akciósoknak hajrá!!!

Szép napot!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

En is jelen! :)

Kuglica: annyira drukkolok az egyszemkenek! Osztododrukkok ++++++++++++++++++++++++
Varom a mai hireket, 11-kor telefonalsz, ugye?

Puszi: nekem a Supre mindig tolja a menzit, kedden kellett vna hogy jojjon, de ma meg csak elojelei vannak…

Till: leskelodtem a kaalisbabaknal, annyira de annyira szepek vagytok!

Kalkat: melougyileg hogy allsz? Sikerult kipihenni magad?

Kozvelemenykutatas:
Hcg tartalmu szurit ki kapott a beulti utan? – valami ch-val kezdodik a neve, nemtom pontosan. Es az pontosan mire jo? Mert szeretnek majd kerni a dokimtol…
Koszi elore is a valaszokat :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Szia Amina - ma délben kell telcsizni. Még van egy óra.. :roll: Próbálom valahogy a fel-alá járkálás helyett valami mással elütni.. még nem tudom, hogy mivel.. :shock:
kuglica

Amina - te egyébként hogy állsz? Szurizol, jól emlékszem? Mikorra várható az akció?
kuglica

Amina,
Choragon, de nem minden esetben adják. Pl ha nagyon túlstimus vagy és sok folyadék van a hasadban, akkor nem adják. Én legalábbis úgy tudom.
Vendég

Bella: koszi az infokat! En meg sosem kaptam, pedig nem voltam tulstimus + stb... Te kaptal mar?
Par sort irsz ha lesz egy kis idod magadrol, nagyon nagyon eltuntel :(

Kuglica: igen, a varakozas a legrosszabb. Nincs valami jo kis konyved otthon? vagy nekem meg a baratnokkel valo telefontraccsolas is segitett ;)
(Nalam az akcio a menzitol fugg, azt varom most... nov. elejen lesz a punkcio)

amina09

Képtelen vagyok olvasni.. vagy bármire koncentrálni. :roll:

Na.. akkor neked is hamarosan izgi napjaid lesznek. :D
kuglica

Én még nem kaptam, mert mindig túlstimus voltam. Nem tudom mitől függ - azon kívül, hogy túlstimus vagy-e vagy sem - hogy ad-e az orvos.
Én progi injekciót szoktam kapni, de sajnos nekem eddig nem hozta meg a várva várt sikert, de majd egyszer biztosan eljön az én időm is!
Vendég

Telefonáltam.. rendben vagyunk. Huhhh... :P

Holnap délre kell mennem - visszakapom, hazahozom. 8)
kuglica

Kuglica, mondtam, hogy ügyes kis golyócska ő! Vigyázz rá nagyon. Drukk holnapra.

Puszikám: holnap megyek IR vérvételre és tsh ellenőrzésre.

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi szépen Baba! Hol voltál délelőtt? Hiányoztál! :)
Veled mi újság? Gyógyulgatsz?
kuglica

Kuglica: jeeeeeeeee! nagy nap lesz a holnai! :) :) :)

Bella: Mik a tervek/kov. lepesek nalatok lombik ugyileg? Neked is drukkolok nagyon! Progi szurit huh de nem szeretem :(, az elozo lombiknal kaptam...

amina09

Amina, én sem szeretem a progiszurit, de hát a babáért mindent!!Fáj az a rész, ahol az összenövést találták.Remélem, nem akar ismét összenőni :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Jaj Baba.. fáj? :( Nincs valami kis fájdalomcsillapító rá? Pl. cataflam vagy ilyesmi?
kuglica

Túl sok gyógyszert szedek állandóan, így ha nem feltétlenül fontos, akkor nem veszek be semmit. A Coldrex viszont hat a náthámra.Már nem olyan vészes.

babaimádó
Kép
babaimado

Kuglica,
drukk a kis harcosnak! :D Holnap már veletek lesz!

Amina,
drukk,hogy piri odaérjen végre!Ha megérkezik akkor is a szuprefactot kell még szúrnod?Vagy már mást?Bocsi, nem vagyok ezekkel még tisztába! :oops:

Baba,
gyógypuszik mennek! :D :D

Mi tegnap voltunk spermavizsin!3ra volt időpontunk, de már 2kor ott voltunk! :oops: Nagyon rendesek voltak,mert azonnal mehettünk, 3ra már itthon is voltunk. Jövőhét szerdán megyek majd föl uh-ra, akkor tudjuk meg az eredményt!Kíváncsi vagyok.
Ja, és még egy jóhír!
Tegnap ideért piri,és este be is vettem az első Marvelon tbl-mat!Hihetetlen, hogy mennyire örültem neki!Kíváncsi vagyok mit mond a doktor úr, meddig kell majd szednem a tabit!Remélem nov.végén kezdhetünk! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Babim: en is kerulom a gyogyszereket, eppen eleg az a kotelezo napi 3-4 szem... Nekem a nathara a voroshagyma + fokhagyma + kamilla tea be szokott valni. De biztos probalkoztal mar ezzel is...
Tessek sokat pihenni, elmulik a hasfajas, es nem azert faj, mert "osszeno", hanem mert gyogyulgat.
/nekem a progi szuri sajnos kotelezo kor, mert term. ciklusban is baromira alacsony a progi szintem... persze a babaert mindent, csak attol meg nem szeretem, gonalt pl egyenesen imadom :wink: /

amina09

Sziasztok Drágák! :D

Mennek a drukkok 1000rel!!!!!

Kuglica,
mikor kapod vissza Csodácskát?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella,
szia :D :D :D

Mindenkinek köszöni Lencsilány a dícséreteket, el is pirult :roll: :lol:

tillidian

Pbj, Meli és Amina - jaj de jó.. ez egy szép ősznek indul. :P

Pbj - sajnos nem talizunk pénteken.. de hát majd valamikor legközelebb, jó? Arra gondoltam, hogy mivel csütörtökön visszakapom a kis gladiátoromat, az majd ott helyezkedik, fecereg, megtalálja a helyét másnapra (okt. 23-ra) .. és forradalmat csinál nekem! Neked pedig szintén a forradalom napján van a nap! :lol:

Na.. lányok.. most megyek lefürödni.. úgy nézek ki, mint egy narancs zombi, én két napja nem tisztálkodtam.. a kajafutár megijedt az előbb tőlem :lol: .. ja! és ki kell mosnom a kis kínai műszálas narancs zoknimat, mert kell holnapra!! :lol:
kuglica

Szia Tilliiii! Holnap délben! :P
kuglica

Kugica, hurráááááá :) :) :) éljen okt. 23!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amina, próbálom-próbálom!
Mensihozó drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baba, holnap kontroll?? Nekem jövő héten :roll: Sok sikert!!!!
Fájdaloműző drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Kalkata, igen.
Ma pedig megtudjuk egy magándokinál, hogy milyen lett Apa teljes kivizsgálásának eredménye. Izgulok. :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!!!

Baba: mi meg nov. közepén megyünk a Mensbe Alléval. :wink: Remélem Apaeredményeitek jók lesznek, drukkolok!

Kuglica: :D Holnapra egy kalappal! :P

Amina: 1x (2. lombiknál) én is kaptam Choragont, de a 3.-nál már nem. Hajrá mensi!

Kalkata: diétát tartod?

Meli: Nektek is drukk!

Picit fáj a torkom,...

Kép

Kép

*puszedli*

Nani, csak keveset tudok jönni, de igyekszem olvasni.

Kuglica, drukkolok nagyon egyszemkének.

Bella, semmi gond. Puszillak.

Babim, sajnos a gyógyulás is fájdalmas. :? Milyen lett apa eredménye? Drukk holnapra.

Pbj, Meli, Amina, HAJRÁ!!!

skrisz72

Skrisz:este tudjuk meg.

babaimádó
Kép
babaimado

Babi, nagyon drukkolok!!!!
(este jön a keresztlányom - 10 éves - majd benézünk, megpróbálunk...)

Puszi, ez ilyen kontrollos időszak :?
A diétát próbálom tartani... (mensikor nehéz :(, de mentségemre sokat sportolok) Te hogy állsz vele?

Alle, puszi

kalkata

kalkata, te 1 sportistennő vagy! Én úgy szégyenlem magam melletted. Egyszerűen nem tud mi motiválni a sportolásra. :?

baba, gyógyulást++++++++ !

Kugli, jaj de jó hír! további energia megy egyszemnek!!!!

Amina, hajrá csajszi!

Meli drukk neked is!! hajrá fogigátló.

Puszika, soksok teát igyál, az segít.

Tillike, ez a Lencsikislány nagyon aranyos! De hogy neked mekkora hatalmas hasad volt!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

üdv mindenkinek!
nani72

Nani, próbálom vele jóvátenni a "bűnős falataimat" :oops:

kalkata

Kalkata,
mesélj, mit sportolsz? :P

Babim,
gyere feltétlen, mi lett Apa eredménye!!! Nagyon drukkolok!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kuglica,
holnap ilyenkor már bőven kismami leszel!!! :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nani, Drága,
köszöni Lencsi :P (biza, jól megnőttem :shock: -de már lohadok :lol: -már csak +9 kg a +16-ból :oops: )

Meli, Amina, PBJ,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszikám,
gyógyulj meg :oops:

tillidian

Puszedli, sajnálom! Citromostea, C vitamin, kamillás gőzölés, meleg lábfürdő, ágyikó. Holnapra semmi bajod (drukk++++)

babaimádó
Kép
babaimado

Kuglica,
++++++++++++++

Amina,
3 vagy 4 menetnél kaptam, összesen 1db-ot a beülti napján. túl sok tüszőnél nem szeretik adni, mert fokozza a hyper veszélyt. a doki kérdezte, nagyon feszül-e a hasam, ha nem, kaptam.
nem lettem tőle előbbre, mikor sikerült, abban a menetben épp nem kaptam.
Choragon amúgy, az első lombiknál tüszőrepesztőm is ez volt :D

drukk!!

Bella,
jó látni itt is :wink:

Babám,
puszillak!

angel37

Szép estét mindenkinek!

Baba, várunk az eredménnyel.

Till, megkukkoltam Lencsilányt, ééééédes nagyon (én is akarok!)

Kalkata, mit és mennyit sportolsz? Puszi neked

Nekem ma sajna a torna kimaradt :? bent kellett maradni szerződést írni, extra sürgős volt :oops:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Nani: a sporttal kapcsoltban sajnos én is úgy vagyok, mint te. :oops: Szégyen gyalázat, de a heti egyszeri kétórás jóga az, ami kitelik belőlem, az viszont jól esik.

Baba: köszi és várlak nagyon!

Kép

Kép

*puszedli*

Egy kalappal minden akciózónak és várakozónak:

Kép

skrisz72

Skrisz - de édes ez a fotó! Köszönjük szépen. Figyu.. a linkeden megnéztem a kislányodat - nagyon édes. :) Olyan szépek a fotók.. Ezeket hogy csináltátok? Valami profi kamerával? annyira szépek!

Till - hol és hogy lehet lencsibabát megnézni? Én is szeretném.. :)
kuglica

Hát meglepődtünk. Nem kaptunk túl jó híreket. Andrológus a lombikkal ért egyet. 10 millió, annak 30%-a mozog, és annak csak egy része jó morfológiailag.Szerinte a lombiknak van esélye.
Azonban nincs meg az igazi ok, amiért a lombiknál meg nem maradnak meg. Ismét otthagytunk 38000-et és újabb vizsgálatok lesznek. Vettek vért tőle,meg még mást is megnéznek.
Na, ennyit a mi csodaspontánbabánkról. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Jaj baba - ne sírj.. ettől még lehet spontán.. és lehet lombik is. Van egy barátnőm, akinek a férjénél egy-két alkalommal egyetlenegy élő katonát sem találtak.. na az gond - nálatok viszont 30% él és virul. :)

Szegény férjeden mit akarnak még megnézni? valami baktériumos izét? :roll:
kuglica

Köszönöm szépen mindenkinek a mai drukkokat is! :wink:
kuglica

Baba, Puszedli jól írta, nem neked szántam a reggeli üzenetemet :oops: , Nagyon sajnálom, hogy nem jó híreket kaptatok, de ezzel nincs veszve semmi tudod ugye????

Kuglica, Hajrá holnap nagy nap lesz ám, mindig irigyelni foglak, hogy egy nappal előrébb tartasz :lol: erős kis bogyócskád van án tudod???

Puszedli, én nem akarlak elkeseríteni, de nekem így kezdődött és 2 hétig szarul voltam, bár én a lombik miatt semmi komolyabb dolgot nem mertem bevenni....
pbj12

Baba: miféle vizsgálatok ezek? (Punkciónál ezeket nem nézik?) És még miket néznek? És hol? És...? Jöhet priviben is, köszi. :oops:

Pbj: homeos bogyókat, ill. csak természetes dolgokat szedek.

Kép

Kép

*puszedli*

Baba, Drága!
csak azt tudom ismételgetni: igenis lesz Nektek babátok!!!!!
És az sem baj, ha nem spontán! A lényeg, hogy menni kell tovább...

Kuglica,
Mó csinált egy közös g-mailes címet: kaalisbabak@gmail.com
Minden "csapattag" -nak kínálgatjuk, gyertek oda is, vannak dokumentumok okosságokkal, amiket oda töltöttünk fel - és tölthet bárki, nomeg fényképalbumot is szerkeszthet minden pár :P
Küldöm priviben a jelszót!

Alle,
Nektekisleszilyenbaba!!!! :D +++++++++++++++++++++++++++++
(ilyet tudnak a Kaáliban :wink: )

tillidian

Till - megnéztem a képeket.. Te, ez az 5 napos mosoly.. ez csúcs!! :D
Gyönyörűek vagytok!
kuglica

Till,
nekem is küldenél jelszót? :oops: :D

Kuglica,
megadrukkok mára!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Mint tudjátok, mi most inszemezni akartunk. Legörbült a szánk, mikor inszemre nem találta jónak a doki.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: sajnalom a rossz hireket ((((((((((((Baba))))))))))))) hogy van a hasad/nathad?

Puszi: remelem elmult a torokfajas!

Kuglica: a mai naphoz is +++++++++++++++++++++++++++++

Angel, Puszi: köszi a choragon infokat. Bar meg mindig nem ertem, hogy mire is jo ez... :roll: :oops: :oops:

Rolam: koszonom a menzimeghozo drukkokat, jelentem hatottak: ma megjött :D szombaton kaali :)

amina09

Amina: alakulgatok. Ma voltam IR-es és TSH vérvételen is. Szerintem nem lesz jó az eredmény, mert nem voltam túl jól a cukiszirup után brrrr

babaimádó
Kép
babaimado

Babám,
jaj neee :roll:
hú... akkor lombik?
azért az nem mindegy, biztos jó, hogy rendbe lettél téve a laparral!
puszi!!
drukk a vv eredményekhez!!

Amina,
egy kis hcg rásegíthet a dolgokra, ennyi :wink:
hajrá! :)

akinek szükséges: szurokok! :D

angel37

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?