Új privát üzeneted érkezett!

Tetuuuu :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Te lopóóóós :!: :lol: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Hat lattam pont irtal es a kovi tetu lett...most varjak es adjam at masnak :roll: olyankor sosem jon senki...ugyhogy jol elvittem...de nem mintha szamoltam volna :lol:

Apacskaval most beszeltem 28-an jon 8) mar tukon ulok :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
de jóóó, az már csak egy hét :D
Gondolom mennyire várod már :wink:
És mikor, hányadika körül tervezitek a visszautat :?:
Vagy párod előbb visszamegy :?:

Ezt nem tudom kihagyni:

Hogy hívják az átlátszó kutyát :?:
Nylon tacskó :!: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
O 1-en megy mar vissza nekem meg 12-ere van jegyem 8) remelem azert kicsit korbetudom mutogatni majd neki a varos nagyobb helyeit :roll: de ha a leszivas is pont akkor lesz amikor jon :? Jo vegulis nem azert jon de akkor is azert jo lenne :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
reméljük, hogy jól jön ki a dolog, és meg tudod neki mutatni, amit akarsz :!: :wink:

betty615

Es meg ha belegondolok mindenki talizni is szeretne vele :roll: Na persze csak a szuk csaladnak lesz erre lehetosege :? De az a lenyeg hogy jon :wink:

Aztan te meg csak okosan nyilatkozzal a helyi radionak szerdan :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát nemtudom, megpróbálom....
Gondolom kérdéseket tesznek fel a meddőséggel, lombikkal kapcsolatban, ilyesmi...
Egyszer nyilatkoztam valami rádiónak télen...férjecskémmel elmentünk a helyi tóra korcsolyázni...csináltam a piruetteket, meg dobtam a nagy hátasokat :lol:
Pont akkor is egy hátast dobtam, férjem nyerít rajtam, (a két könyököm még egy hónap múlva is kék volt), erre jön egy faszi valami dktafonnal a kezében felém....mondom ez meg mit akar :shock: :?:
Fekszek a jégen, odaér, felállok leporolom magam, és rákezd-nna, itt is a mai első eleső hölgy :oops: ég a fejem, mint a tűz, aztán el kezdett kérdezgetni a korcsolyázás "örömeiről" :lol: :lol:

betty615

Na elteszem magam holnapra

Kép

Kép

betty615

Betty
Mar csak 2szer teszed el magad aludni es maris konzi nap 8) A korcsolyas sztori aranyos :lol: Szep almokat!!! :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt Mindenkinek!

Bocsi, egy kicsit eltűntem, de ígérem igyekszek többet jönni.
Azt hiszem most meg sem próbállak benneteket vissza olvasni :)

Ma reggel voltam az első vérvételemen. GRRR.... nem szeretem a vérvételeket. Ráadásul 3 tubussal is levettek.

Kép

Kép
princzike

Bri
Ma kezded a szurikat :lol:

Kép

Kép
princzike

sziasztok!

Olyan jó itt a hangulat! Imádlak olvasni titeket. :)

Betty: Ne harizz :oops: de a történeteden itt vigyorgok, mint a tejbetök. :lol: :lol: Jó lehetett, gondolom azt sem tudtad a nagy esés után hogy hol vagy és máris lecsapnak rád. :lol:

Mindenkinek köszönöm szépen a +++++ energiákat. Mikor idejövök, máris érzem a hatásukat! :D

Betty: Holnap NAGY NAP LESZ!!!! Szorítok! :wink:

A tüszőm szerintem kipukkadt, mert ma már nem fáj a hasam. Időnként érzem, de a tegnapihoz képest szinte fel sem tűnik. Ma még itthon rontom a levegőt, aztán holnap megyek dógozóba. :?
Apus ma később ment dolgozni abból az alkalomból, hogy megoldjuk együttesen a tegnap kapott házi feladatunkat. :P Kész is vagyunk vele aztán még este ráhúzunk, csinálunk egy szorgalmit is.

princzike: Gratulálok a kismamisághoz! :D Korábban én is féltem az ilyenektől, de már most nem édekel semmi fájdalom, sak lenne már egy kis pötty a hasamban. :)

EHCS: Azért én is megmutatnám a lábamat dokinak. Vigyázz magadra. Nehogy nagyobb bajt csinálj így hogy nem mész el orvoshoz.

Kép
babicsek

:idea: Most látom mennyi vigyorgo fejem van. Úgy látom kezdek jó útra térni.

Kép
babicsek

Babim
dehogy harizok :!: :lol: Azért is meséltem el, hogy nevessetek, mert az mindenre a legjobb csodaszer :wink: :lol:
Örülök neki, hogy szeretsz hozzánk ide járni, jó olvasni, hogy érzed a pozi hatást nálunk 8) :wink:
Köszönöm a szorítást, eltettem....
Még szorgalmit is csináltok :?: :lol: Akkor tuti meglesz az eredménye :!:

Bri
szuri :?: Piri :?:
Nagyon izgulok ám érted :!: :!:

EHCS
ma hogy van a lábid :?:

Princz
hát ezt sajna ki kell bírni...senkinek sem esik jól egy böki, de ha tudod, miért teszed, akkor töröl a mondat első fele, és boldogan nyújtod a kezed, ahányszor csak kell :wink:

Mindenkinek szép napot
mindenki puszilok :!:

betty615

Sziasztok!

Betty

Mingyá holnap,de izgi!!!

Bridget

Mi volt ma?Piri? Gyógyulgatsz?

Babicsek

Szorítok Neked is!!Gyorsan elrepül az idő....

Princzi

Nem is fáj az a vérvétel-gondolj a babára :wink:

Csibuc

Ejha,már 12 kg :D

Mares

Gondolod,hogy a 10.napon lett volna pé-d?Nem korai az?

EHCS

Hogy van a lábad?
Vendég

Lányok
:lol: :lol: :lol:

Milyen
Veled mizu?

Kép

Kép
princzike

Ja....
Köv. nőgyogyis kontroll nov 9-e :lol: Remélem csinál UH-t és képet is ad. :lol:

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Csibuc Bettynek igaza van :wink: Ez nagyon szép eredmény és ugye milyen fura amikor a régi ruháidat felveszed és lógnak rajtad?Nekem begombolva lecsúszott a gatyám :oops: :lol:

Bridget,ilyenkor korán lefekszek mert 4.20-kor kelek és ha nem kerülök időben ágyba akkor reggel olyan vagyok mint a mosott kaka :oops: :? Ne köszönd mert ez a te érdemed hogy ilyen vagy és nagyon megkedveltem a jellemed! :D
Na te kis tetű vadász :lol: :lol: Aztán hozzon is szerencsét ám!
Hú akkor már izgulsz mi?Hamar itt lesz a 28.-a :D Ma kezded a szurikat?Vagy már túl vagy rajta?

Betty,tetszett ez a korcsolyás sztorid :lol: :lol: Ez is csak veled történhetett meg :wink: :lol: Szerdán lesz a nagy nap :?: :shock: Anyám ez szuper!!! :D Nagyon szorítok neked!!Holnap gondolok rád!!!! :wink:
Anyudat szívesen megismerném,persze veled együtt!Szerintem ott kő kövön nem maradna semmi ha mi belendülnénk a bolondozásba :wink: :lol:

Princ,jaj de jó hogy jelentkeztél!Jól megcsapoltak? :( Azt énse szeretem de már megszoktam :roll: Hogy vagy?

Babi,na ez szuper akkor aztán húzzatok bele!És még szorgalmi is :?: :shock: Nem semmi :wink: Szorítok továbbra is!!!

Csillag cumó itt és köszönöm még egyszer :D Lábikód hogy van?

Csajok volna egy olyan kérdésem,hogy milyen az az átjárhatósági és hogyan csinálják?Altatásban vagy helyi érzéstelenítésben?Egy kolléganőm kért meg hogy kérdezzem meg,mert neki nincs nete.Előre is köszönöm!

Kép
anyci

Anyci
Anyum üzent...minyá írom, csak megmosom Uram parancsolóm hátát, mert ordít a kádból :lol: :lol: :lol:

betty615

Milyen hát szijja :D Asszem a kérdésemre te leszel a jó ember!

Princ hú akkor képet ide is tegyél ám!

Kép
anyci

Betty,oké várom :D Mit ordibál az Urad? :shock: Talán beszorút :shock: :lol: :wink:

Kép
anyci

Szal először az átjárhatósági:
Nekem rtg.-s HSG-m volt, ott nem altatnak, egy kicsit kellemetlen, de csak míg átfolyik a kontrasztanyag-ez pár másodperc...
Azt mondják, akkor egy kicsit fáj, amikor elzáródás van.
A laparoscopiánál altattak, úgyhogy nem fájt :lol:
Mikor felébredtem, csak izomlázam volt minden testrészemben, mert műtét közben fejjel lefelé van az ember, és a vállai tartják a súlyát.
Pár napig utána véreztem, egy hét után varratszedés volt.

Anyum azt üzeni, hogy puszil mindenkit, és hogy igen, nyugodtan tegezheted :lol: :lol:

Bri
érted nagyon izgul, és azt mondta, hogy hasonlít Anyukád Őrá külsőleg (blogodban látta Anycid képét).
De most, hogy mondta, valóban hasonlítanak egymásra 8) :lol:

Mindenkiért nagyon szorít, és mindig megkérdezi, ha éppen nem tudott olvasni, hogy kivel, mi újság :wink:

Anyci
az Uram nem szorúúúút be a kádba, csak a lefolyón ment le :lol: :lol: :lol:
neeeem, csak meg kellett mosnom a hátát, azért szólt :lol:

Milyen
köszönöm a holnapi drukkot, már gyűjtöttem jó sokat, de abból soha nem elég :!: :wink:

betty615

Anyci
majd egyszer összehozzuk azért azt a talit valahogy :wink:

betty615

Betty köszi szépen :D Anyudat én is puszilom és köszönöm hogy tegezhetem :wink:
Annyira szét ázott szegény hogy lefolyt? :shock: Ja habzott is a háta :?: :wink: :lol:
Össze hozzuk naná! :wink:

Kép
anyci

Sziasztok!

Csillag: lábid?
Többiek?

Én megvagyok, apáék nyuszival holnap mennek Győrbe átvenni a nyereményt. Egy hét múlva andrológia, már fosik az uram.
lujzedli

:lol: :lol: :lol:

Te Briiről nem tudsz semmit :shock: :?:
Ma még nem is volt...mi lehet vele :?: :roll:
Remélem már túl van a szurin...

betty615

Szijja Lujzika!
Mondd neki, ne fosson, béke van :wink:

betty615

Szerintem mindjárt jön Bri mert láttam a nevét fent :!:

Kép
anyci

Téllleg :D de jó :!:

betty615

Anyci

Nekem hycosy-ultrahangos- átjárhatóságim volt.Ez nem tb támogatott,25 ezer volt,de:abszolúte kíméletes vmi "cukrosoldat".Nekem a dokim aszonta,a hsg,ami röntgenes terhelheti az érő petét,mert mégiscsak rtg sugár.Na meg szinte mindig fáj-akikkel beszéltem,mind ezt mondt
Semmi fájdalom nem volt és én is meg a férjem is néztük a monitoron!

Princzi

Ha lesz eredmény,megírom!! :wink:
Vendég

Csajok
én lépek mára, délelőtt mielőtt megyünk, még megpróbálok jönni....
Jó éjt!!
Szúúú-szááá :lol:

Kép Kép

betty615

1000bocsi csajok...aludtam 3orat(azizgalomtol nem tudtam)aztan 6:30kor keles,tusolas,klotyo,7:10kor inuladas,8:10re odaertem,8:40re vegeztem szuri beadva vv megcsinalva most mar csak EKG kell amit a korzeti megcsinal majd 8) Aztan Patieknal voltam delutan 2ig aztan mentem anyuert fel 4kor indulas haza aztan elmentunk festeket venni mert szolt a feso,hogy holnap jonnek :shock: meg jo hogy idoben szolt :roll: hazaertunk 7re lecsot osszedobtuk,ettunk leultem szemem mar jojozik :oops: 7tol bekapcsoltam a gepet is de nem tudtam leulni :x 9kor ultem vegre le ettem es aztan pakoltunk mert a falat lekellett csupaszitani konyhat kipakolni...ugyhogy mire idekerultem folyik ossze a szemem :x

Holnap reggel fel 8kor mar jovok es irok jah mert jonnek a festok 8) Puszi es koszonom a hianyolast na meg a szurkokat 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Bri
szegény, akkor elég mozgalmas napod volt tegnap...
Ma meg festés van :shock:
Éés szuri hogy ment :?: Piri megjött :?:

Többiek hun vagytok, puszmákúúlak titeket :!:

betty615

Kép

Visszaolvasok itt vannak a festok es dumcsiztam veluk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Megyek es beadom az elso szurit! :shock:

Princzi
Igen tegnap kezdtem 8)

Babicsek
Jo volt olvasni az erzeseidet a topikkal kapcsiban...orulok,hogy feludulsz ha itt jarsz :wink:

Betty
Piri sehun :roll: azt mondtak majd jon es azt is hogy nem baj,hogy meg nincs :roll: Szurirol csak annyit,hogy ez egy marha vekony tu...es megse ereztem mikor beszurta de egy hos vgyok mert en meg egy vv-t se tudtam soha eletemben megnezni...igy most eloszor lattam tut menni a testembe :shock: Szal fajni nem faj es kepzeld a klippben ugye 90fokban kell beadni a szurit ott viszont azt mondtak 45fokban :shock: Koszonom,hogy izgulsz ertem en meg majd holnapra izgulok erted :!: :wink: Tenyleg hasonlit anycid? :lol: az jooo 8) lehet tesok :shock: joo csak vicceltem :lol: kuld egy fotot priviben 8) CSOKOLOM Betty anycija :lol: De ari lehet,hogy izgul ertem :) Vonalziddal mi lett? :roll:

Milyen
Piri nincs majd jon allitolag :shock: javulgatok koszonom...mar orrom nem folyik most kicsit kohogok jon fel a slejm vgy mi :oops: Ti hogy vgytok?Fiad 8) :lol:

Anyci
Jaaah aki ilyen koran kel tok megertheto :wink: En amugy is konnyen beszelek :oops: Tetuvadasz ha ott van az orrom elott hu;lye lennek kihagyni :lol: amugy is most gyujtom jovohetre 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Beadtam :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
holnap ne izgulj értem..ma kell a lóhere délután.
A vonalzóim nem számoltak jól (mamanet, nem meglepő :roll: ), és leszedtem őket, majd este vagy holnap gyártok máshol másikakat.
Lehet, téged is az kevert össze nem :?: :!:
Majd küldök képet priviben Anyuról jó :?: ...majd keresek neked egyet.
És nem csókolom...szijja :!: :lol: 8)
Most akkor 45 fokban kell beadni :?:
Minden videót azt dumálták, hogy fontos hogy 90 fokban nyomd....
Gondoltam egyébként, hogy nem vészes, hisz nagyon vékony tűről van szó :wink:
Örülök, hogy nem fájt 8)

betty615

Nemsokára indulunk...

Ügyi vagy naon :!: 8)

betty615

Nemsokára indulunk...

Ügyi vagy naon :!: 8)

betty615

2x ment, bocska :oops:

betty615

Lehet...meeee ma mesz????? :shock: En mondtam mar neked nem jo a mamanet :roll: Direkt irtam,hogy csokolom :lol: jah legalabbis a noverke aszonta :shock: de ment es megse lehet erezni csak fura mert mondom en nem birok ranezni se egy ture :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Fu akkor mara neked
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Köszönöm :wink:
Már van egy csomó a zsebemben, de még fér bele drukk :wink: :lol:
Minyá megyünk, úgyhogy én elköszönök, aztán amint tudok, jövök a hírekkel... 8) :D

Mindenkinek szép napot :!: Kép

Jó festést nektek :!: :wink:

betty615

Jo majd varunk de akar sms-ben is kuldhettel volna egy infot,hogy mi van veled :roll: Most majd itt izgulhatunk 8) :lol:

Kép

Jah es meg ez is neked jar

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Nagyon ügyi vagy,hogy simán beadtad a szurit!! Cserébe megérdemelsz 2-3 babácskát a pocakba!! :wink:

Betty

Nagyon erős drukk!!!majd este remélem tudok jönni a hírekért!!
Vendég

MIlyen
En egyel is megfogok elegedni :wink: Sooot :) koszonom :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jajjmá Bridget,merj nagyot álmodni!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a rámgondolást, a lábam és én megvagyunk :P Még mindig Milkás, de mindegy, van más bajom is, így azzal ritkán foglalkozom.

Amúgy annyira sok a kötekedő ember, meg ez a tengernyi betegség itthon, most annyira besokalltam, hogy jól kibőgtem magamat szegény beteg párom mellkasán. :roll:

És mivel nem akarok itt panaszkodni nektek, mert hát rámúnnátok, meg mindenkinek van elég problémája gondolom, így inkább most lelépek picit. Még az is lehet, hogy... na mindegy, szóval hócipőm van tele bizonyos emberekkel. :cry: De nem veletek ám itt, ti tündérkék vagytok!

És drukkhegyvonulat mindenkinek, akinek most nagyon kell, izgulok értetek, és gondolok rátok mindentől függetlenül!

Puszi az orrotokra! :wink:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Betty: Gondolom most éppen ott vagytok! Naggyon szorítok!!!!! Gyere és mesélj minél hamarabb.

Bridget: Ügyes voltál és nagyon bátor! :D Én 45 és 90 fok között szoktam beadni. De az elsőnél nagyon béna voltam, ezt elfelejtettem és nem is nyomtam be rendesen a tűt sem, úgyhoy folyt orrán száján. Aztán mire ez megtörtént, akkor már eszembe jutott hogy milyen hülye liba vagyok, hisz előtte olvastam el 1 percel, hogy mit hogy kell.

NEkem meg úgy szurkál a jobb vesém táján már hajnaltól. Remélem nem valami nyavaja lesz belőle. A legszarabb, hogy olyan váratlanul nyilal bele, hogy olyankor elég fura képet vághatok.

Mától elkezdtem dugdosni magamba az utrogestant is. 2*2-t kell. Ez milyen szar. Annyira utálom, akkor már inkább a szuri. De hát ez van dugdosok ide-oda, hol magamnak, hol apus, hol meg az orvos. Már a férjem azt mondja hogy valljam be, hogy ezt én élvezem. Ilyenkor akkorát kap tőlem. Még a fülembe meg az orromba nem kellett dugni semmit. :lol: De ha sokáig nem lesz eredmény kitudja nem e találnak ki oda is valamit.

EHCS: Jól tetted a sírást, most már tessék felvidulni és rózsaszínben látni a világot! Szerintem nem kell lelépni, mi szívesen meghallgatunk ám!!!

BETTY: ++++++++++

Kép
babicsek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?