Halihó!
Én is itten, csak mászkálósak vagyunk, és ált. csak olvasásra futja...
Tilli!
Te be ne stresszelj itt nekem
Ilyenkorra még messze nem áll be a kereslet-kínálat, sok dolog van amit kipróbálhatsz még mielőtt nekiálltok tápizni
Már ha belekotyoghatok...
Tobikám!
Húú, ez nagyon gáz...és már miért is fektetik be az ikreseket 24.-ik héttől?? Nekem ez új. Vagy úgy érted, ha ez a bibi, mint nálad, akkor kellene kórházban lenni?? De miért?
Rani!
Nekem volt a vérnyomásom ennél gázosabb is, ez alkati dolog is, más lehet ettől elájulna, nekem meg ez a normális. Azért a terhesség vége felé már magasabb volt, olyan átlagos, gondolom nálam az már magasnak számított. De nem okozott problémát egyik verzió sem. Látod már csak ezért is kávézgass nyugodtan
Tök furi, életemben először pont a te dokidnál voltam nőgyógyásznál, még csitri koromban. Egy idősebb dokiról van szó, igaz??
Vanda!
Ajánlgasd csak nyugodtan, Réka helyes csajszi
Sajnálom a takonykórt
Lona!
Sajnálom, hogy Marci ennyire nem akar kibújni. És a dokid rendelésén mit csinál a szülésznő??
Katerina!
Én végül nem adattam be a Rotát. Meghánytuk vettettük a dolgokat,, voltak érvek pro és kontra. Az mondjuk elég sokat nyomott a latba, hogy mikor mondtam a védőnőnek és a dokinak a véres kaki dolgot mindkettő azzal kezdte, hogy hány nappal előbb kapta meg a Rotát.... Utána elméláztam azon, milyen klassz kis mellékhatás lenne a véres kaki, (már persze ha nekünk nem lenne alapból, de az csak minimális, de ha úgy igazán jönne, valszeg eléggé lefagynék....
) Litti nagyon édes kis husika
Úgy meggyurmáznám a kis husipofiját
Angel!
Tényleg hasonlít?? Én nem látom ám, és mindenki mást mond. Pont ma mondta egy ismerős ezeknek a képeknek az alapján, hogy tiszta apja... igazából magamat nem látom benne, de a férjemet aztán még annyira sem. De amúgy őszerinte is az én génjeim domborítanak jobban a fizimiskáján
Majd mingyá' rakok fel egy mait, ami annyira tetszik nekem, Már rég akartam egyet természetes fényben, ahol jobban látszik a szemecskéje.
Örülök, hogy lesz net, és nem tűnsz el el kicsit sem. Ahogy téged ismerlek, a fogsz találni rá időt, hogy irkálj, mert amúgy kicsit sem vagy grafomán
Dió szerintem is téged formáz, bár Apáját nem láttam még, így nehéz. De szerintem picik még, nehéz elvonatkoztatni a pofizacskóktól
Bellám!
Úgy örülök, mikor hallok rólad, idevárlak türelmesen
Skrisz!
Egy az egyben leírtad, amivel Zé is szokott szórakozni, teszteli mennyire vagyok ruganyos...na mi ilyenkor rögvest befejezzük ezt a fajta mókázást, azonnali cicimegvonást von maga után
Szöcske!
Uszis kép klassz. Irigykedek is rendesen. Mi is készültünk, de olyan lehetetlen időben van, hogy egyelőre nem fér bele. Reggel van, ez már alapból gáz, lévén, leghamarabb 10 körül kászálódunk ki az ágyból, plusz egyedül tudnék csak, úgy meg nem akarok.
Nálunk minden okés, élvezzük, hogy jobb az idő, ma grillezésen voltunk, Zé 3.5 órát aludt a mei tai-ban
Azért ennyi idő után már jól esett letenni, éreztem a vállaimat rendesen.
És itt a fentebb említett Zé fotó, bocsi ha túltengek kép-ügyileg....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2009.10.22 22:23-kor.