Új privát üzeneted érkezett!

Kuglica - nagyon drukkolok egyszemkének!!!!!
leo50

Kuglica,
drukkok mennek egyszemkédnek!
Apácska katonái ügyesek legyenek!
És 1petécskéből islehet akár 2baba is! :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

kuglica!
egyszemkédre sokat gondolok és imádkozom a szüleiért, hogy megláthassák!++++++++++++

nálunk semmi újság...

baba!
az erőd és a kitartásod becsülendő! naccccerű nőci vagy! hajrá spontán- hajrá-hajrá inszem! drukkolok veled és neked!
gysmintlegyen

Jó estét!
Kicsit lemaradtam, igyekszem pótolni!

Baba: Jobbulást Neked, és sok sikert a spontánhoz. Nekem is úgy sikerült, a jobb oldalról! :lol:
Kuglica: Drága! A 4 kattanás, az bizony 4 kattanás. Sebaj, úgysem lesz már rá szükséged! Megadrukkok egyszemkének!
Amina: Hajrá szurka!
Arikon: Engem is érdekelne a mozgás része!

Till: Sok pihenést, és mégtöbb rácsodálkozást az élet eme gyönyörűségére, Lencsire! ( privit megköszönném )
Pusszantás Mindenkinek! V

Kép
nemevi

Kuglica,
megy a drukk ezerrel!!!!!!!! Egyszemke, hajrááá!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nemevi, Drága,
írok majd, ígérem! :P

Puszi Mindenkinek! megyek, mert követelnek :P

tillidian

Sziasztok lányok! Köszönöm szépen a sok drukkot. Ne haragudjatok, annyira ki vagyok merülve testileg-lelkileg, hogy most csak ennyit tudok írni. Holnap 11 után jelentkezem. :roll:
kuglica

Kuglica!
Nagyonnagyonnagyon vrlak a j hrrel!Egyszemke hajr!
keny

Kuglica,
drukk-drukk egyszemnek!!!! Pihenj sokat, egyél/igyál jókat és jönni fog a jó hír!!! :wink:

Csajok ígérem este felteszem a torna-gyakorlatokat!!! :wink: Így együtt gyúúúúrhatunk! :D

Kuglicával kapcsolatban jutott eszembe, egy újabb kérdés... :oops: :)
Szóval amikor "kiveszik" a petesejtet az nagyon fájdalmas v. érzéstelenítenek előtte???

Kép
arikon78

Sziasztok!

Kuglica: +++++++++++++++++++++++

Este leszek, pá!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Arikon: petesejtleszívásnál (punkció) altatnak. Utána van akinek fáj a hasa, de fájdalomcsillapítót be lehet venni. (Nekem nem nagyon szokott fájni.)

Kép

Kép

*puszedli*

Jó reggelt!
Olyan aranyosak vagytok lányok, hogy azt el sem mondhatom. Most még várok.. néha ránézek az órára. Az egyik barátnőm azt javasolta, hogy meleg narancssárga vagy barack színű energiára gondoljak.. Amikor ő terhes volt (vagy készült rá) vett egy narancssárga pizsamát és egy peach köntöst.. - neki bejött. Úgyhogy tegnap már egy narancssárga zokniban mentem a Kaáliba, a zokni oldalára "love" van írva/hímezve.. nagyon ízléses.. :lol: Jól néztem ki az UH-on benne.. Estére/éjszakára magamon hagytam a narancssárga zoknit, plusz előhalásztam egy peach színű szabadidő-ruhát.. és egy szakadt nari papucsot.. így teljes narancssárga és peach színekben masíroztam a lakásban. A férjem rámnézett és felhúzta egy kicsit a szemöldökét.. :lol:
kuglica

Arikon - nem fáj. Az altatás pedig szuper! Olyan jó kis kóma. Beadják a cuccost és bumm, már alszol is. Mondtam is a dokinak, hogy ezt többször is eljátszhatnánk. :wink:
Nekem utána egyből adtak fájdalomcsillapítót (megkérdezték, hogy fáj-e.. mondtam, hogy kicsit.. pedig nem is fájt, csak trükköltem). :wink: Este és reggel kicsit éreztem, de nem fájdalmat.. hanem inkább a pisi-inger erősebb. Szóval nyugi. :)
kuglica

Kuglica, nagyon drukkolok neked!Egy pete pont elég 1 vagy 2 babához! Gondolj arra, hogy nekem hiába szvtak le eddig 12-14-16 petesejteket és me is termékenyültek, mégsem lett kisbabám! Tehát NEM a mennyiség a lényeg!Nagyon váérunk a hírekkel.++++++++++++

Mindenkinek köszi a drukkolást.

Till: hogy öregszik Lencsi!! :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Kugli, ezzel a nari papucs/pizsama játékkal már én is próbálkoztam és narancs a tapéta a hálóban is :lol: :lol: . Remélem, neked bejön.++++++++++++++++++++++++++++++++Már 10:10.Nemsokára telefonálhatsz!++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Szia babaimádó! Hogy vagy? Nem fájdogálsz az izé után? Pihenjél, gyógyulgassál! Ez a narancs-peach kombó elég hülyén néz ki.. :lol:

Igen, már 10.15.. kezdek igzulni. :roll:
kuglica

10:23 és nyugi!!

nem fáj, cska érzem a köldököm.

babaimádó
Kép
babaimado

10:47 :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Jaj.. izzad a tenyerem. :roll:
kuglica

Nyugalom! Már veheted is a telefont és várunk. (Nálunk lombikozásnál ilyenkor kopik legjobban a padló a fel-alá járkálásomtól :oops: )

babaimádó
Kép
babaimado

Igeeeeen!!!! Yesss.. !! Harcolt a picike! Megtermékenyült!

Holnap délbe kell újra telefonálnom, hogy hogyan fejlődik tovább.

Lányok, ugye most már ilyenkor rendben lesz? Ha megtermékenyült, akkor már tovább fejlődik.. ugye?

Úristen.. olyan boldog vagyok, hogy sírok!

Baba - nagyon köszönöm, hogy itt voltál velem ezekben a percekben.. És mindenkinek nagyon köszönöm a sok hsz-t, a sok drukkot és pozitív energiát. Jaj.. kicsit sírogatok most.. mindjárt jövök.
kuglica

JEEEEEEEEEEEEEEEEEE!Hát igen! nagy harcos baba lesz ő!Meglátod!!Aki ilyen ügyes, az velünk marad! Drukkolok nagyon! Ez nagyon szuper hír!

babaimádó
Kép
babaimado

Kuglica,
na épp jókor jöttem, ügyes volt egyke, további osztódást! :wink:

beültetés utánra olvastam vhol, hogy vegyük körbe magunkat pirossal, narancssárgával. függöny, ágynemű ilyen. nos ehhez képest :wink:

Arikon,
közben nem fáj :wink:
altatás, ki hogy bírja/szereti, utána fájás: egyéni.
én bírom az altatás után érzést 8) , meg az a pár pillanat, míg ki nem dőlsz a műtősztalon :lol:
hasam viszont marhára szokott fájni utána, ülni sem tudok egyenesen napokig, pisit inkább meg hagyjuk :)

Babám,
jobban vagy?

igen, asszem a(z egyik) legizmalsabb része a menetnek az a telefon :lol:

angel37

Kuglica - nagyon örülök!!!!!!!! csak így tovább!!!!!
leo50

Hajrá Egyszemke++++++++++++++ csak így tovább!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Na.. most gyorsan le kell mennem a gyógyszertárba a felírt gyógyszerekért. Szerintetek jó lesz így narancssárgában-barackban, vagy átöltözzek? :lol:

És jön haza a férjem, dolgozik majd - kell neki az internet - úgyhogy majd délután jövök valamikor. Addig is, mindenkit ölelek.
kuglica

Kuglica: ügyes egyszemkéd van! Osztódó drukkok mennek!+++++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Till nagyon sok boldogságot Lencsibabához, ügyes vagy- vagytok, megoldotok minden nehézséget, és hogy már milyen öreg a Csajszi. :lol:

Kuglica Egyszemke nagyon kis ügyes, figyeld meg úgy fog nőni mint a gomba :D

Baba, Puszedli, hogy vagytok???
pbj12

Köszönöm a kérdéseket, jobban.

PBJ12:Te is eltűntél!Mi van Veled?

Bella??Tud róla valaki valamit?

babaimádó
Kép
babaimado

Kuglica, drukkolok!

Babim, varratszedés rendben volt? Nátha?
Bellának írtam privit hetekkel ezelőtt, de nem válaszolt.

skrisz72

Varratszedés megvolt.Nem volt túl kellemes. Dokim szavaival élve: "a varratok nagyon ragaszkodnak Magához".

babaimádó
Kép
babaimado

Kugica, hajrá-hajrá egyszemke++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(sikerült a beszerzés???)

Babim, ez aranyos dokibácsi :D (nálam hozzá sem ért és kijött, mondjuk 2 hét után :oops: )

Pjb, de rég jártál felénk, hogy vagy?

Amina, ???

Tilli drága, jól vagytok?

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

De jó, hogy nekem felszívódó varrat volt.

skrisz72

De aranyosak vagytok Lányok, hogy gondoltatok rám, és hogy nem felejtettetek el, :oops:
Pénteken lesz a fagyibabás beültetésesm, és kicsit parázok.... , de Kuglica megírta a frankó tippet, és már kikészítettem a narancssárga - pirosas-sárgás ágyneműt amit pénteken felhúzok és kigondoltam a pénteki szerkómat is a nagy napra ami kb hasonló színű lesz kb mint egy színes madár :lol: , de nem baj a cél a fontos :lol:
pbj12

PBJ, akkor nagyon drukkolok fagyikáknak.2 bébi lesz kiolvasztva? Összesen hány fagyisod van?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, 7 fagyink van és kettőt kérek vissza, kicsit félek is meg nem is, nem tudom hovatenni ezt a fagyis kérédést, mert hol azt hallani hogy nem sikeres, hol meg azt hogy igen....remélem én utobbit fogom erősíteni... :lol:
pbj12

Szóbeszédre nem adunk! :lol:
Szép kis gyűjtemény! Hm..7 baba!Nem lesz az kicsit sok neked??

babaimádó
Kép
babaimado

pbj - szia! .. mi még nem találkoztunk.. :) Nagyon szorítok neked a pénteki akcióhoz! :P
Igen, tessék színesben lenni.. :lol: .. és ha van időd, egy lila fokföldi ibolyát is szerezz be és tedd a keleti ablakba. :wink: Persze nem kötelező!
Minél melegebbek a színek, annál kevésbé fáznak majd a fagyi-pöttyök benned! :wink:
kuglica

szia kalkata - köszi neked is a drukkot!
Igen, sikerült a beszerzés. Az utrón kívül most kaptam Doxiciklint (antibiotikum.. nem tudom, hogy miért kell, de a gyulladt fogamra biztos jó lesz.. :lol: ) - és kaptam Metypred-et.. valami allergiás tünetek ellen. Úgyhogy beszedtem az előírás szerint. :roll:
kuglica

Kuglica. A Doxit mindig kapjuk a fertőzések elkerülésére.

babaimádó
Kép
babaimado

Kuglica, osztódó drukkok Egyszemkédnek! :wink:

Baba, pihenj, lazíts,puszillak!

pbj, drukk a fagyisaidnak! :wink: :wink:

skrisz, jó hogy itt vagy/maradtál velünk. Esztibaba nagyon cuki a fotókon!

Akciózóknak ezernyi pozitiv gondolat+++++ !!!
nani72

Sziasztok!

Csajszim 11.45 óta foglalkoztat, 3x10 percet aludt ma, nyűglődik :oops:

Kuglica :D
Fantasztikus hír!!!! Csak így tovább!!!! :D Megadrukk egyszemkének!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

PBJ,
jól eltűntél :P
Mennek a drukkok a fagyizáshoz!!! :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
7 babó, ez igen! :D

Babim,
remélem, alakulsz! :P Rengeteg puszit küldök!!!

Puszika,
remélem, hozzájutok este az msnhez :roll: :P

tillidian

Baba, a 2,5 éves ikrei mellé a 7 tényleg sok... :oops:

Kuglica, mér 1 éve van lila fokföldim a keleti abalakban, és pont most virágzik :lol: Lehet hogy te is pénteken jössz??? :lol:

Till, igen kicsit eltűntem.... :x sajnálom. nem lehet könnyű neked 3*10 perc az nagyon kemény....talán majd este :lol: (a remény hal meg utoljára)
pbj12

kuglica!
...ma csak miattad jöttem... b...sszus... én is majdnem sírok... SZUPER! ügyes babó gyorsan megtermékenyült!hajrá-hajrá!

babának igaza van!szóbeszédre nem adunk! gondoljatok csak bele! pl. a kivétel erősíti a szabályt!... 1 frászt erősíti! vagy hiszem, ha látom! dehogy: szerintem pont fordítva!

bocsi... pörgök egész nap... most nem érdekelnek a dokik, vitaminozunk és relaxálunk... majd jön, aminek lennie kell...
sziasztok!
gysmintlegyen

Till - 3x10 perc elég dúrva.. azért nagyon szépen köszönöm, hogy még ilyen fáradtan is drukkolsz nekem és a többieknek is. Remélem, hogy Lencsi baba hagy neked néhány órácskát éjszaka aludni. A kis lencsi-királylány :wink:

gysmintlegyen - aranyos vagy. Látod milyen ügyik vagyunk?! :D

pbj - na.. neked már van lila ibolyád? :D nézzünk oda.. milyen előrelátó vagy! nem tudom, hogy mikor megyek vissza.. lehet, hogy én is pénteken.. holnap derül ki. :roll:

Délben kell telefonálnom.. izgulok megint.. :roll: le se vettem a narancs-peach cuccomat egész nap. :roll:
kuglica

Hahó!

Kuglica: hajráááá! Nagyon drukkoltam!!!!!! :D

PBJ: szasz! Húhhha, akcióban vagtok már! Egy privivel még lógsz asszem, vagy nem? :oops:

Baba: hú, megpróbálok majd felszívódót kérni, már ha lehet! :oops:

Till: okés, várlak! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Lányok,
Lencsi képek a kaalisbabak g-mailen!
(Akinek még nincs jelszava és kér, szóljon!)

tillidian

Jó reggelt.. nem bírok tovább aludni. :roll:
kuglica

Till - tudtál egy kicsit aludni? :wink:
Én nem tudom, hogy mi az a kaálisbabák gmail.. Tudnál segíteni?
kuglica

Kuglica, várunk telefonálás után+++++++++++++++++

Puszedli: nem mindig fáj, csak most nekem valamiért nem akartak kijönni. Lehet, hogy korai volt a 3. napi kiszedés.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, még akkor szept 22 átküldtem, de átküldöm megint, lehet hogy az éterben elkeveredett :o

Kuglica, úúúú ezek a várakozós órák a legborzalmasabbak...... :x de jó lenne ha te is pénteken jönnél :lol:

Till nagyon karikás a szemed, vagy hagyott a pici lány aludni?

ma nem leszek mert anyuékhoz megyek a srácokkal, de este jövök,
kuglica drukkkkkolok
pbj12

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?