Sziasztok!
Ki látta a Debrecen első gólját? Nem vagyok focimániás, de ezt pont elkaptam és tetszett!
Csillag: de hát Borcsa is szépen nődögél, hogy lehet, hogy nem gyarapodik? Talán már túl sokat tornázik és leadja? Vagy Banyoszkának van igaza: ilyen alkatú a csaj.
Manó: Gézunak nagyon helyes puszilnivaló pofija van!
Jobb a helyzet légügyileg?
Múltkor kérdezted, mikor kel a gyerek: ma felkelt egyszer tízkor, aztán kettőig visszaaludt…
Süni: a kis fegyencgyerek nagyon cuki, és látszik rajta hogy igazi gézengúz lesz, már most nagyon huncut a szeme!
Banyoszka: mit művelt veled a fodrász?? Én évekig kerestem egy jót- tavaly végre találtam (150km-re Bp-től
)
Szabad neked édességet kajálni?! Írtad, hogy van valamilyen érzékenységed.
Ági: otthon jógázol? Férjed sokáig lesz távol?
Kata: beütötted a lábad?
Én is jöhetek a következő játékba? Most hány hós kép kellene?
Noémi: nekem a szóbelik mindig jobban mentek, egyfolytában nyomattam a hülyeséget, soxor azt sem tudtam miről beszélek, de mindig bejött.
Már én is akartam mondani, hogy anyukád nem éppen „nagyis” típus! Az anyósom sem, és mindig jókat derülök mikor mondja Adélnak, hogy gyere ide öreganyádhoz.
Mehetek Veled a talira? (szépennéz
)
Amadea: mit szedtetek össze??
Már nem is mertem remélni, hogy megkapod a privit…!
Használt cucc: nekem volt egy ismerősöm, aki rossz légzésfigyelős bébiőrt akart eladni. Mondtam, hogy ez szemétség, de kellett neki a pénz…
Magdi: elolvastam az autósüléses cikket. Hát igen, Tecsótól mást nem is vár az ember…
Cosmo: egyik képen sem látom Petrus arcát- az egyiket a banán miatt!
Szóval nálatok is kinézi az ember szájából a kaját? Adél ilyen, sőt, múltkor elkezdte utánozni a szánk mozgását amikor ettünk!
Borogattad a csuklód? Vagy esetleg Richtofit nem használ?