Sziasztok!
A posta helyett először a klinikára az ARO-ra mentem el. A liftnél találkoztam az embriológussal, köszöntünk egymásnak, majd felmentem az ARO-ra, ahol egy lélek se volt. Egy percre átfutott az agyamon, hogy talán későn jöttem és az utolsó ember aki itt volt, azaz embriológusnő volt.
Szerencsére azonban 1,2 perces várakozás után a laborból kijött az egyik vérvételes nő, aki mondta, hogy mindjárt szól az egyik kolléganőjének. 2 perc sem telt bele, amikor megjött Kati is és a másik hölgy, asszisztens is.
Mondtam, hogy meghoztam a műtétről szóló leírás meg megkérdeztem, hogy zárójelentésre is szükségük van-e? Aranyos volt a Kati, mert mielőtt az eredeti zárójelentést elkérte volna, megkérdezte, hogy nálam maradt-e még egy eredeti?! Mondtam, hogy igen és akkor megkérdeztem, hogy hozzájuk kell-e jönnöm vagy Bokor dr.-hoz ha még mindig fáj az alhasam, pontosabban csak a bal oldali petefészkemnél?! A Kati kérdezte, hogy mikor kell Bokor dr.-nál kontroll vizsgálatra jelentkeznem? Mondtam, hogy nem tudom, nem beszéltük meg. A Kati mondta, hogy Bokor dr-ral kell ezt megbeszélnem, neki kell mondanom.
Megkérdeztem azt is, hogy most bejelentkezhetek-e, kérhetek-e időpontot lombikprogram kezdésre? A Kati nagyon aranyosan és kedvesen elmondta, hogy most ebben a ciklusban jönni, bejelentkezni a programra nem tudunk, mert mindenképpen meg kell várni a vérzésemet, hogy most rendesen megjöjjön és csak utána jelentkezhetünk majd be!
Megkérdeztem, hogy a hormonvérvizsgálatom eredménye jó lett-e, mert ha nem, akkor mivel úgyis csak a következő ciklusban jöhetünk, nehogy az legyen, hogy az eredményem most esetleg nem lett jó és akkor meg amiatt nem tudunk elindulni, mert még egyszer meg kell csináltatni! (Ami ugye annyit jelent, hogy akkor megint meg kell várni míg megjön és akkor a ciklus elején kell, hogy elmenjek).
Jajjj Lányok, a női megérzésekre mindig kell adni, hallgatni mert én is ezért kérdeztem rá a dolgokra
És milyen jól tettem
A Kati mondta, hogy megnézik a másik asszisztenssel, hogy milyen lett az eredményem. Azt mondta, sajnos nem lett jó
Ha jól hallottam, akkor az FSH (a tüszőnövelő) értékem nem lett jó.
Aranyos volt a Kati, adott egy vv-es beutalót, amivel majd a ciklusom elején ismét mehet majd a vizsgálatra!
Ez nekem óriási szerencse, segítség! Hiszen ha nem jut eszembe ez az egész, lehet, hogy addig húzódnak itt a vizsgálatok, amíg a végén már az ünnepek a nyakunkon lesznek! És ha a Katiék most nem mondják meg az eredményt és nem ad(nak) beutalót, akkor szinte esélyt sem kapunk arra, hogy az eredményünk jó legyen és jó eredményekkel álljunk a kövi cik-ban a prof. elé. Aminek az eredménye már lombikprogram kezdés kell, hogy legyen