Új privát üzeneted érkezett!

Brigi: nem alszik Dorina? Pedig ebbe na hülye időben nincs is kedve az embernek máshoz. Én is úgy tudnék aludni. :? De Lili csak addig aludt amig kimentünk sétálni, meg most egy órát. Akkor viszont vacsit kellett főznöm. Csináltam lebbencslevest + mákos gubát. :lol: Utoljára kiskoromban ettem amikor Nagyi csinált. Olyan fini volt. :lol: :lol:

Lányok! Egyre aggasztóbb, hogy Lili nem akar enni. Cicizni már nem cicizik, kiköpi, az ujját szopizza helyette. Tápiból csak 100 - 120 grammokat tudok belelerőltetni azt is 4 és fél 5 óránként. De akkor is nagyon nehezen. Ez így megy napok óta. :roll: Holnap lesz esedékes a méreckedés, kíváncsi vagyok mennyit hízott. Viszont nem nyűgös. Jókedvű, mosolygós, nem látszik, hogy baja lenne. Lehet a gyümi zavarja meg? De azt meg annyira szereti. Igaz csak 5-6 pici kanállal eszik délelőtt.

A tegnapi tali után én is azon gondolkodtam, hogy mennyire szeretlek Titeket! Pedig a két Andit, Miát még nem is láttam de olyan mintha 100 éve ismernélek Titeket. Brigit és Dorinát egyenesen imádom! Olyan jó, hogy bármikor tudok velük talizni.
Azt is szeretem, hogy Lini Lilije egyidős az enyémmel, van kivel kielemezni az aktuális dolgokat.
Egyébként nagyjából ugyan ott tart a két baba. :lol:
Orsit olvasva meg mindig jó kedvem lesz! Hogy is mondja Dorina? Olyan " dinka" vagy. :lol: De annyira jó ragadós az optimizmusod!

Húúúúú, megártott a mákos guba. Rám jött a szeretet roham. :oops: :lol: Bocsi! :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

[quote="piriczkihajni"]C írta:piriczkihajnisajok erről tudtok valamit?

Szikla Grill Étterem / Esztergályos u.

Most olvastam egy szórólapot. Van náluk karaoke és retro party.
Nagyon csörgő lehet?

Én tudok róla..
Itt van 1saroknyira tőlünk,kb 2perc gyalog sétára :lol: :lol:
Teljesen normális hely.Azért annyit tudjatok.Itt a környéken nincs nagyon etnikum,aki van az jólszituált normális ember.Viszont nem tudom mennyien járnak oda.Nyár elején nyitottak és még nem indult be az üzlet nekik.Fiatalok csinálják,rendesek kedvesek ,igyekeznek.Az étterem jól néz ki,kulturált és retrós :lol: Szerintem normális réteg jár ide,már ha a környék lakóit nézem :lol:
Nem magunkra gondoltam,de itt lakik a környező utcában az összes híresség :lol:

mimi12

sziasztok:)

Gyors jelentes:

Ma ismet hazaengedtek hogy lathassam Patrikot. Annyira de annyira jo volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tisztaba tettem, megetettem. Tartottam a karomban es mosolyogtam mint a tejbetok! :)

Megyek aludni, kikeszultem a mai nap nagyon hosszu volt.

puszka!

sünciboglya

Orsi!
Meg nem mondom mekkorákat hord.Jó rá a 74 is,de van 92 is.
Szép lett a szoba!Ekkora szobában össze lehet veszni? :?: Ilyen lámpát fogok én is venni,mert Dorcinak nagyon tetszett,mikor Nálatok voltunk. :lol:
Azt a kutyaházat én is elfogadnám.Ha nem kell Marcinak,majd én kibérelem. :wink: Lábtörlője is van?Vagy mi az ott?

Hajni!Ne hozz zavarba! :oops:
Előkerestem...ilyenkor adtam már Dorcinak répát,krumplit,sütőtököt,almát,körtét,barackot,banánt,tejpépet.
Ha nem fogy,jókedvű,akkor no problem!
Én meg egyik nap mákos bejglit ettem,a szomszéd adta.Pedig nem is vagyok oda érte,de annyira jó illata volt,hogy elcsábultam. :oops:

Mia!Akkor ma jó napod volt! :lol:

Holnap megyünk a Mega játszóba.Milyen pletykás a családom... :? Tegnap unokatesómnak írtam,hogy eljön-e velünk.Ma meg Anyám mondja,mikor nem is említettem előtte neki a játszót,hogy Unokatesómék úgy gondolták,hogy mi ott ebédelünk(4kor szoktak) Náluk+ ott alszunk délután,mert ez egy egész napos program.Mi van???? :shock: Meg azt hitték ingyen van. :lol:
Szóval holnap jönnek értünk,mondtam fél 10re itt legyenek,mert általában a megbeszélt időpontot sose tartják be.Mondtam,ha nincsenek itt én nem várok 1 percet se.Csak azon aggódom,hogy olvastam, érkezési sorrend van.Akkor majd ott kell állni az ajtóban órákig,vagy hogy lesz?Majd kiderűl.
Jaaa,Dorci szerelme lesz a sofőr,aki 23 éves. :roll: Na,erre varrjatok gombot! :lol:

Jó éjt!

Kép
tierno

Visszaértünk Hévízről, nagyon jó kis hétvége volt, gyönyörű appartmant kaptunk a Hotel Kalmában. Volt egy kis bay window (csak úgy angolosan) a nappaliban a nagy ágy fölött, na ezt kibérelte a két gyerek és ott tobzódtak. Voltunk a Tófürdőben, este szauna és jazuzzi Robival kettesben, mert vittük a mamát aki vigyázott a gyerkőcöknek. Ma délelőtt megálltunk Balatonszentgyörgyön, a Csillagvárnál. Ha arra jártok menjetek el oda, van állatsimogató, régi csárda, játszó és maga a vár ami csillagformájú és bemutatja hogyan éltek a végvárak idején.

Hajni,
Anyum mondta hogy amikor ő volt még óvónő akkor -10 fokig kint altatták a gyerekeket az udvaron. Ráadásul sokkal jobban alszanak este is a gyerekek ha napközben eleget vannak kint. Szóval ne hallgass apára és menjetek csak minél többet ki.

Orsi,
Már 4 gyereket öltöztetsz? :D Már remeg a lábunk tőletek :D Én is jót úsztam tegnap a tavirózsák között.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Sehol senki? :shock:
Akkor majd én.. :wink:

Voltunk a játszóban.Végülis nem Dorci szerelme vitt át.....Nagyon jól éreztük magunkat.Tök jó volt,mert csak 400 ft-ot kellett fizetnünk.És 2 órát voltunk.Mi is mindenre felmásztunk,ugráltunk.Utána bementünk Intersparba,találkoztunk Dolliékkal :) Gézu olyan nagyot nőtt! :shock: Spórolt pénzből Dorcinak vettem könyvet,1800-ról 500ra volt leértékelve.
Szóval jó napunk volt.Most nem kellett altatnom a drágámat. :)

ÍRJATOK!!!

Kép
tierno

Andi!
Megnéztem a neten a hotelt.A pihenés oázisa? :shock:Jó kis hétvégétek volt! Nem vagyok irigy.

Kép
tierno

Azt nem is mondtam,hogy Dorina olyan félős lett.Ma pl volt arcfestés is és az egyik gyerektől megijedt,mert ki volt pingálva.Utána már nem is akart nagyon játszani.Fél a kattogásoktól,a magasságtól. :roll:
Volt bohóc is.Az tetszett Neki.De olyan erőltetett volt a műsor.Most vagy ez az ember volt béna,vagy nem tudom.Gyerekkoromban úúúgy szerettem.Gondolom Ti már láttatok felnőtt fejjel bohócot.Tényleg ilyen sz@r? :?

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
tierno

Sziasztok!

Tierno!
Az én Dorinámnak is volt olyan félős időszaka, bár ő most sem az a bátor típus:)
Felnőtt fejjel nekem sem nagy kedvencem a bohóc:)

Mi ma a diósdi játszón voltunk vagy az még Érd :oops: :oops: ??? Ahol a tó van. Tényleg nagyon szépen megcsinálták.
Délelőtt voltunk aztán jöttünk haza mert nekem még főznöm kellett, de nem egy komoly ebéd volt csak karfiol leves, rántott hús és krumplipüré.
Most pedig megyünk a szomszédba, mert meg lettünk hívva almás palacsintára.
Apánk pedig belazult és elment biliárdozni, bár szegény egész délelőtt dolgozott, szóval ez a jól megérdemelt pihenése:)

Én napok óta úgy érzem magam mint akit agyonvertek, kába vagyok, nyomott, szóval nem vagyok a toppon:((

Orsi!
Látod mások is mondják, hogy boszorkány vagy
:shock: :D :D :D

Mentünk palacsintát enni.

Sziasztok
Vendég

sziasztok! :)

Jovo penteken mehetek haza! :) :shock: :roll:
Remelem addigra elmulik ez az alomkorsag rolam, nem lenne pozitiv ha elaludnek minden 10 percben otthon...

zsand:
ez az agyonvert allapot nalam is megvan folyamatosan. Bar nekem jocskan rasegitettek az okos doktorbacsik... :mrgreen:

tierno:
Klassz ez a jatszohaz, Dorci nagyon elvezte ahogy latom! Kar hogy felnottek nem mehetnek be tombolni, szivesen kiprobalnam. :D

Orsi:
Edes lett a latnyok szobaja nagyon! Marcipan is cuki hazikot kapott. Nagyon kis csini. :)

puszka!

sünciboglya

Zsand!
Az még Érd :)Ugye milyen szupi?És milyen jó idő volt ma! Palacsintaa!nyamii
Remélem Dorina kinövi ezt a félősséget! :?

Mia!
Mindjárt itt a péntek! :wink: :)
Nekem volt bealvásom,mióta megvan Dorina....Nehéz volt,de Dorcikám nem engedte,hogy elhagyjam magam. :)
Bemehettek a felnőttek is. :) Én is ugráltam a 20 éves unokatesómmal. :) De ez ilyen utazós játszó.Na,majd ha legközelebb jönnek szólok és tombolunk! :wink:

Párom azt mondta,holnap addig alszik,amíg föl nem kel magától.Aztán kijavította..amíg Dorina hagyja. :)

Jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt!

Andi! De szuper helyetek volt! :D Képek? :D
Mi itt voltunk: http://reginaapartman.hu/galeria/ az A apartmanban. Nagyon kis helyes, igényes kialakítás volt. Egyetlen bibije a franciaágy volt, valami vacak matracot sikerült szerezniük bele, azt mondtam is a végén a srácnak, mondta, hogy sajna tudja, már más is jelezte, és folyamatban van a csere. De egyébként pöpec volt. :D Hazafelé kaptunk egy üveg bort a sajátjukból apartmanos cimével. :D
Voltunk Ausztriában, Rustban, Fertődön, Nagycenken, az idő nem volt rózsás, de azért lehetett kicsit csavarogni. Gézu az Eszterházy kastélyt élvezte nagyon, mármint a parkját, olyanokat rohangált, kacagott, hogy öröm volt nézni! :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Pár kép, aztán próbálok visszacsatlakozni! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok, jó reggelt! :D

Csak egy gyors bekukk! Ma jön egy barátnőm a kisfiával, úúúúúúgy örülök Neki, végre egy jó kis csacsogós, nyugis délelőtt!
Bogika is le lesz kötve legalább! :lol:

Andika! Júúúúj de jóóóó Nektek! Remélem tudtál egy kicsit pihenni, lazítani!Nagyit elvinni nagyon jóóóó ötlet! :wink: (bár én anyósommal nem bírnék ki összezárva 3 napot :oops: )

Brigi! Nagyon jóóóók az ugrálóváras képek!Néztem én is, de nekünk a 3 gyerekre a kedvezményes 3 órás jegy 1800/gyerek, ha mi is bemegyünk 6.000.- lett volna a családnak! :( Naggggyon drága! :?
Egyszer azért kipróbáljuk mi is, főleg ha a szülők is ugrálhatnak! :lol:
Dorci nagyon husa! Bohócot speciel én nagyon rühelem! Gyerekkoromban féltem tőle, most meg gagyi! :oops:

zsAndi! Nektek mindig olyan jóóóó programjaitok vannak! Lehetnék Dorina nővére????? :wink: :lol:
Palacsintaaaaaaaaaaaaaaa imádom! :oops:
Nem maradt? :lol:
Mikor jössz manikürre??? Nem válaszoltál, pedig írtam Neked! :cry:

Mia! Örülök, hogy mehetsz haza! Otthon is szednek kell a bogyókat? Szerintem attól vagy még álmos! Anyósod mennyi ideig marad? Gondolom jövőhéttől nem egyedül leszel még Patrikkal!
Tegyetek fel képet róla, mert rég láttuk!

Na ennyi voltam, délután jövök!
Vendég

Hűűűűű Dolli! Közben Te is írtál! Micsoda helyek!!!!!! :shock:
Úúúúgy mennék már in is valahova! :cry:
Örülök, hogy ennyi helyre eljutottatok! :D
Pocid hogy van????
Vendég

http://picasaweb.google.com/geza.silingi/Hegyko2009#
Itt vannak normális minőségben képek, mert ez a kicsinyítés sokat rontott rajtuk. :?

Orsi! De jó lett a csajszis szoba! :) Édesek vagytok, hogy megvártok az uszival! :D Hát rám férne a mozgás, egy hete csak tespedek, és zabálok! :)
Viszont egy darabig tutira nem fogom kívánni a csokit, ugyanis tegnap becsokifondüztünk! :) Akkor nagyon jólesett, most még leírva is szörnyen hangzik! :lol:

Szilvi! Akkor mától újra bölcsi? Majd írj, milyen volt? Kezdhetitek előről a beszoktatást vagy ma már ott is kell hagyni Lilit?

Brigi! Kicsi ez az Érd-Diósd. :D Cuki lehetett Dorci a játszóban! :D
Félős korszak elmúlik, ne félj! Még nálunk is tart, de már nem annyira durva. Nagyon sok türelem kell hozzá, és sok csacsogás. Menni fog! :wink:

Zsand! Palacsinta! Nyami! :D Ez az idő nyomottá tesz! Olvass egy kis Orsit! :lol:

Andi! Ez a szaunázós édes kettes este jól hangzik! :D

Mia! De jó, hogy ismét találkozhattál Patrikkal! :D És hajrá péntek! Bízz az orvosokban! :wink:

Lini! Csak ömlengjél a lányodról, szerintem természetes! :D Jók lettek a talis fotók! Igazi csajos buli! :D

Nálunk megint hülye a család, szombaton anyós/após, vasárnap párom keresztanyja csinálta a feszkót. :( Remélem folytatása nem lesz. Szegény páromat sajnálom csak. Nekem nem mernek mondani semmit, mert tudják, hogy kiosztom őket! :oops: :?

Lányok! Nem tudom, ki hogy van a halottak napjával, hogy kezeli gyerek szinten... Ha kiviszem Gézut, egy helyre muszáj vinnünk, mert nagyon vidéken van, akkor mit mondok egy kétévesnek, hogy ez most mi? És miért? Ráadásul nem is ismerhette az apai nagymamámat. Várom a tapasztalatokat. Annyira amatőr vagyok ebben (is)! :(

Na megyek, megnézem a fiamat, megvan-e még, mert este 9 óta alszik! :roll:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt!

Kostyika: három éve mi is ott voltunk hosszú hétvégézni! :lol: :lol: Nekem annyira nem jött be. :? A nagy welness részleg egy kis jacuzziból állt, az meg folyton tele volt. A tóhoz meg a párom nagymamája miatt nem mentünk. Egyedül hagyni meg nem akartuk. Úgyhogy mi csaviztunk. :) Voltunk Tatán a tavasbarlangban, a sümegi várban, keszthelyen. :lol: Jó volt.....
Ja és meggyőztem Apát a hidegben való kimenetelről. Tegnap látta, hogy beöltöztettem Lilit és megnyugodott. Sőt! Jött velünk! :lol: :lol:

Brigi: na Dorci most kitombolhatta magát. :lol: Meg az Anyukája is. :lol: :lol:

Szilvi: sok sikert a mai bölcsihez!!!!!!!

Dolli: megnéztem a képeket. Nagyon szép helyeken voltatok. Olyan jól esik néha a kikapcsolás nem? Én egyenlőre nem tudom mikor megyünk. Elég szarul állunk anyagilag a kocsi miatt. :roll: Pedig pár éve még minden ünnepkor mentünk valahova. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Hajni!
Nehogy bele ess abba a hibába, hogy ha hideg van nem viszed ki Lilikét, igenis, ha fúj ha esik kint kell lenni. Télen is még a mínuszban is nyugodtan, kell a friss levegő, de itt is azt mondják az anyuk, de nyugodtan kérd ki a védőnő véleményét is!!!
Én mindig figyeltem, hogy az időnek megfelelően legyen felöltözve aztán irány a csavargás.
milyen volt a tatai tófürdő? Én oda nagyon régóta szeretnék elmenni.

Orsi!
Jöhetsz gyereknek nyugodtan, de lehet, hogy nem csak ketten lesztek hanem hárman :shock: :shock: :shock:
Manikűr: ne haragudj, hogy nem válaszoltam, de közbe nem jó ez a hét, mert hétfő, kedd itthon, szerda, csüt., és lehet péntek is dolgozom úgyhogy ez most tolódik egy hetet, de megyek az tuti csak az időpont kérdéses!!! :shock:
Ti nemsokára mentek pár napra úgyhogy türelem utazást terem:)
Nálunk még mindig nem dőlt el, hogy megyünk-e.

Dolli!
Nagyon jó környéken voltatok Mi a miskolci barlangfürdőbe voltunk az nagyon szép volt. Dorina akor másfél éves volt nagyon élvezte.

Mi mindig vittük Dorinát mondtuk, hogy ez a nap a halottak napja azért van itt ez a sok ember, mert jöttek emlékzeni a szeretteikre. Már a kocsiban megbeszéltük, hogy égni fognak a gyertyák, sokan lesznek, csöndben kell lenni. Mi is fogunk gyertyát gyújtani, mert a Dédi ide van eltemetve. Másnap el is mesélte a nagyszülőknek, hogy ő volt a temetőben a dédijénél és gyújtott gyertyát.

Csajok!
Nekünk van légvárunk. Tavasszal itt nálunk csinálhatunk egy légváras hús sütögetős görbe napot!!!!

Nekem mára festegetés jutott! Apa átcsiszolja a teraszon a korlátot és én megyek festeni.

Mia!
De jó, hogy mindjárt jöhetsz haza!!!!

Megyek festeni ma még jövök :) :)
Vendég

Lányok!

Ekkora sikere van a palacsintának? Pedig Nektek elmondom, hogy ettem már finomabbat is. Én nagyon vékonyra szoktam sütni a palacsintát itt pedig vastag volt(persze lehet, hogy csak nekem) és nem volt átsülve!
Dorina evett 3 kakaósat én pedig 1 diósat.

Sziasztok
Vendég

Lini: mi szerdán lemegyünk a 3/4 10-es ringatóra. Jöttök? :lol:

Zsand: nálam Apa ma almás rétest rendelt. :lol: Bár kész lapból lesz ( fogalmam sincs, hogy kell rétest hajtogatni :oops: ) de nyammmmiiii. :lol:
A tapolcai tavasbarlangra gondolsz? Nekem kicsit bezártság érzésem volt de szuper. :lol: Csónakkal kell végigevezni. Van ahol olyan szűk, hogy össze kell húznod magad és a fallal lökni a csónakot. Ja és még télen is tök meleg van lent. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!

Almás rétesbe súgjak egy kicsit?
Nézd meg, hogy hány lapos csomagot vettél én egy rétesrúdhoz 3 réteslapot szoktam.
Almát lereszel, réteslapot ki teríted egy nyirkos konyharuhára megszórod zsemlemorzsával rá a kinyomkodott alma, lehet apróra vágott dió, fahéj. Esetleg cukor, de ez függ az almától is.
Aztán a konyharuha sarkait megfogod és annak segítségével hajtogatod a réteslapot. Szóval a konyharuhát fogod, nem a réteslapokat. Próbáltam érthetően leírni remélem sikerült!!!
Olajjal kikent tepsibe szoktam rakni.
Remélem finom lesz, de küldhetsz kóstolót. :D

Jó sütést!!!
Vendég

Sziasztok!

Dolli!Jaja.Kicsi.Kiváncsi vagyok legközelebb hol futunk össze. :) Ti is szupi helyen voltatok!A fogócskázós képen olyan aranyosak vagytok! :)
Elmúlhatna már ez a félősség!Pedig mégcsak most kezdődött. :? Sokszor alig lehet megnyugtatni és még hergeli is magát.

Orsi!Nem biztos,hogy annyit kellett volna fizetnetek.Mondom,én is csak 400at fizettem az 1 gyerek+2 kísérőre.Valakitől nem is kértek egy fillért sem. :?
Dehát Ti nemrég voltatok kiruccanni.Meg mentek is?Hova?Én 2002-ben voltam utoljára nyaralni. :cry:

Hajni!Profi puhító :lol: :wink:

Zsand!3an?Ez mit jelent? :shock: Csak nem :?:

Kép
tierno

Szijasztok Csajok!

Széjjel szanaszét zuhantam! :lol:
Ide le sem merem írni mikor keltem fel! (fél órája és 2-kor feküdtünk le a skacokkal :oops: )
Délelőtt annyira jóóóóóóó volt a barátnőmmel! Jóttett a lelkemnek egy kis beszélgetés és ez a lazulós nap! :D
Csodaszép virágot is kaptam! :D

Dolli! Nagggggyon tutik a képek! Öröm Rátok nézni, nagyon szépek vagytok!!!! :D Én is jártam erre egyszer osztálykiránduláson! Nem itt van az a múmia abban a kis templomban???? :oops:
Klassz volt a szálásotok is!
Mi minden karácsony előtt elmegyünk Kehidára! (Mindig aranyvasárnapra esik!)
Idén változtatunk és most először a Kolpingba megyünk, az is ott van nem messze Alsópáhok-on!
rről a helyről csak jóóóót hallotunk és ide nem jöhetnek be külső látogatók és minden a gyerkők kedvére van! :D
Van gyerekfelügyelet, így tudunk kettecskén lenni Apával! :wink:
De mi ilyenkor 3 napig köntösben és pacskerben vagyunk és ki sem megyünk sehova csak a fürdőben vagyunk! Szerencsére nagyon nagy területen van ez is!

Zsand! Mi-mi-mi????? 3-an???????????????? :shock:
Mesélj mááán!

Brigi! Legközelebb mi is megnézzük! :wink:
zsAndi nagyon szerényen mondta ezt az ugrálóvárat! :lol: :lol: :lol:
Vagy 600 ugrálóváruk van! :wink:
Vendég

Csajok!
Mindent a maga idejében, de ígérem, ha biztos lesz szólok AZONNAL és ezt még nagyon halkan mondtam még nem is akartam.
Csak azért mondtam mert Orsi említette, hogy jön hozzánk gyereknek.

Hajni!
Ízlett apának a rétes?

Nálunk ma tegnapi maradék volt. Holnap csirkepörköltet szeretnék csinálni, de akarnék bele rakni laskagombát, de azt még be kéne szereznem, szerintetek hol kapok??? Nálunk a zöldsibe most sajna nincs!!!

Sziasztok apa igényt tart a gépre
Vendég

sziasztok! :)

fel 8 este, en hulla vagyok a mai naptol. A foorvos alakitott megint a gyogybogyo adagomon, az egyiket elhagyta teljesen mert attol vagyok nagyon hulla es nelkule is tudok aludni, pentektol meg nem lenne jo ha ataludnam az ejszakat, Patrik nem ertekelne szerintem. :D

Anyosom meg marad egy hetig (hala az Urnak!!!!!!) parom dolgozik napkozben, de majd utana otthon lesz ha elment anyosom es megtanit mindenre amirol eddig lemaradtam!

UJDONSSAG :

Lanyok, surgosen koltoznunk kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lakast keresunk, vagy hazat, vagy kutyaolat, mittomen.
A tulajdonosunk "elfelejtette" kifizetni az elektromos szamlakat, mar 3 eve amit parom szerencsere megtudott, az ELMU-ben is azt javasoltak hogy azonnal koltozzunk mert kikapcsoljak hamarosan az aramot. ( Umm, ez most kellett mint mokusnak az erdotuz..... holnap asszem megemlitem az orvosnak hogy adjon kisse tobb szorongascsokkentot......... ezek utan!)

Szoval most megint egy koltozes. Erre mar nem is tudok mit mondani.
Zajlik az elet........hurra! :shock: :roll:

na megyek, eldolok mert nem tudom nyitvatartani a szemem...... es meg 8 ora sincs. Klassz :D

puszka

sünciboglya

Szia Mia!

Ez a központhoz közel van, nagyon szép új társasházban, de csendes környék!
Anyósom nem messze ettől a Péter utcában lakott! :wink:

http://www.ingatlan.com/kiado/tegla_epi ... /x/3631442

Lehet ez ingatlanos, meg lehetne kérdezni a tulajt én tudom a címet! :wink:
Vendég

Zsand: akkor egyenlőre csak nagyon halkan örülünk! :lol:
Apa nagyon szégyelli magát. Csináltam almást + mákost és meg sem kóstolta. :evil: :roll: Azt mondja nem kívánja pedig tényleg ő kérte. :? Mindegy Apósomnak ízlett. Viszont mit csináltam rosszul, hogy szétrepedt a teteje? 3 réteg kevés lenne? Megkentem olajjal is. :?
Laskagomba? Nyammmiiii!!! Egyetlen egyszer ettem de azóta is emlegetem. ANyu régen csinált belőle levest. :lol:

Brigi:
[quote]H írta:ajni!Profi puhító

Biztos az álmosság teszi de ezt nem értem. :oops:
Mit csinálunk holnap? :lol: :lol:

Orsi: az igen!!!! 18 perc alatt találtál Miáéknak potenciális lakást. :lol: :lol: :lol: Le a kalappal!!!! HA kicsit olcsóbb lenne még én is bevállalnám olyan jól néz ki. :lol: [/quote]

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni: mi 9re megyünk, de ha bírja maradunk a következőn is.
:wink:
Még mindig nincs kocsikám! De se baj, nem adjuk fel keresgélünk.

Lili mostanában annyit alszik!!!! Reggel 3 órát (de csak ha lent sétálunk), délután 1 órát, ha sétálunk, de ha 3–t vagyunk lent akkor 3-at alszik. De miért csak lent alszik, amint feljövünk a laskásba félóra és felébred. Asszem le kellene költöznöm az utcára. :lol:

Azt mondtátok barátnő helyet tőletek kérjek nyugodta tanácsot. Igénybe venném, ha lehet. :oops: De csak az olvassa el, aki nagyon unatkozik, senkit nem akarok feltartani!!

Olyan dilemmába vagyok az anyóssal kapcsolatban nem tudom mit csináljak. Megpróbálom röviden leírni:
Régebben nagyon szerettem, mert azt hittem ő is szeret engem és elfogad. De kiderült, hogy a hátam mögött ez nem így van, sógornőm egy egy elszólásából, nem azt mondom hogy nem kedvelne, de nem őszinte velem, rólam. (nem tudom érthető e). Nagyon rosszul esett, és okos gyermek módjára meg is sértődtem, de nem mondtam senkinek. Az ő elvárásuk, hogy minden hétvégén ott legyünk náluk. Én egy hónap alatt besokalltam, mert a saját szüleimhez sem megyek minden héten. A hétvége az egyetlen, amikor pihenten 3-an együtt lehetünk, olyankor jó kimozdulni együtt lenni, nem mindig anyósékhoz járni. Erre ő megsértődött rám és minden találkozásnál elmondja, milyen rég látta Lilit 3 HETE, gyakrabban kell mennünk, mert nem ismeri meg őt…stb. (erre én sosem mondok semmit) Apával abban állapodtunk meg, hogy akkor 3 hetente lesz családlátogatás. Ezért már nem igen beszélget velem, gondolom ÉN, hogy rám neheztel és én vagyok a szemében a gonosz, aki ilyen ritkán megy…stb. voltunk, múlt hétvégén és most vasárnap is mivel szüli napja volt. Mivel apa neten kocsikat nézegetet, így csak 3kor mentünk át és mivel kinézett egyet és lebeszélte hogy megnézzünk, 5kor el is jöttünk. Lili mindvégig aludt. Láttam rajta, hogy nagyon szomorú, hogy nem tud unokázni és sajnáltam is, hogy a szüli napján nem maradunk tovább.
Dilemma: ha most hétvégén is átmegyünk, abból az lesz, hogy az ember a kis ujját nyújtja és majd az egész kell nekik. Azt fogják gondolni, hogy apa átakarna mindig menni és én nem engedem (pedig ő sem akar mindig ott csücsülni) és én gonosz vagyok…..
Ha elmondom apának h lelkiismeret furim van a szüli nap miatt (pedig ő szervezte így), akkor az lesz menjünk át megint és akkor megint az jön le én vagyok a gonosz.
Ha nem foglalkozok az egésszel, akkor is én leszek a gonosz.
Az átmenetellekkel az a bajom, h após mindig beszól valamit, vagy igyekszik megbántani, és mindig ERŐLTETIK, h menjünk, menjünk,menjük ettől én sokkot kapok (ez az én hibám), de ha átmegyünk nem történik semmi, csak az h meg akarják mondani, mit hogy csináljuk főleg apa, de ő már nem tizen éves, h irányítani kell…… pfff és én is úgy szeretném nevelni Lilit, ahogy én gondolom és annyira félteni, ahogy nekem jól esik!!!!!! De ezt miért nem lehet megérteni???
Elmondani, hogy mit érzek meg nem merem, mert nálunk nem szokás az ilyen dolgokról beszélni, a gyerekek (apa, 2 tesó) inkább némán tűrnek, és hagyják, hogy „érzelmileg zsarolják” őket, mint h megmondják, ha valami nekik nem jó. Aztán a hátuk mögött meg panaszkodnak, hogy ilyenek olyanok a szülök. Nálunk ez meg nem szokás, mi (anyuékkal) szemtől szembe megmondjuk, hogy mi van.
Szóval nem tudom mit tegyek!!!!! Szerintetek?????

Lini
Kép
kicsi lini

Húha!Ennyi az idő? :shock:

Hajni!
erre írtam:
[quote]m írta:eggyőztem Apát a hidegben való kimenetelről. Tegnap látta, hogy beöltöztettem Lilit és megnyugodott. Sőt! Jött velünk!

Tudod,pénteken vártuk a vizeseket és nem jöttek.Ma felhívtam Őket.Nem volt Nekik beírva,hívjam fel xy-t.Ott se tudnak róla.Na,az is tovább irányított.Megbeszéltünk másik időpontot.Kivi vagyok... :?
Holnap?passz.Mit csináljunk? :roll:

Lini!Nem tudom.Párodnak nem beszéltél erről?
Nálunk is ez van,hogy menjünk,menjünk,aludjunk ott,nyaraljunk ott.Én meg mindig mondom,hogy majd,majd...

Itt se vagyok.Jó éjt!

Kép
tierno

Lini!

Annyira sajnállak, mert teljesen átérzem a helyzetedet! Nekem az anyósommal volt évekig tartó háborúm, de mi kiabáltunk, veszekedtünk is egymással!
Anyósom mindenhol bántott ahol ért! Amikor már végigfikázta azt ahogy a háztartást vezetem(főzést, mosást, vasalást, takarítást, miért nem csinálok lekvárt, befőttet, miért innen-onnan vásárolok stb) akkor jött hogy mindent carul csinálok a gyerekkel! Szoptatást, etetést, altatást, öltöztetést, stb.
Amikor elhangoztak olyan mondatok, hogy " Sajnálom a Bubut, hogy Te vagy az anyja" :shock: Meg a "szüleid azért nem jönnek látogatni, mert nem tudják elviselni ők sem az ordenálé stílusomat"Meg nekem nincsenek barátaim sem mert elmartam mindenkit magam mellől(nem martam el senkit, csak kiköltöztünk Érdre és szültem egy gyereket :cry: ) akkor betelt a pohár és zokogva kiabáltam vele! Persze ezt is visszakaptam, hogy én "mit képzelek magamról, hogy nem tisztelem, és megköveteli, hogy beszéljek vele normálisan"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Persze semmit nem segített Ő havi 1x nézte meg a Bubut, kb 10 percre, mert sosem ért rá! :? Megkaptam azt is hogy eltiltom Tőle a gyereket!
De hogy valami jóóóót is írjak! :D Most nagyon jóóó a kapcsolatunk, mindenben segít, mindent megbeszélünk egymással, anyám helyett anyám! :wink:
Ez viszont 5 év kőkemény küzdelem volt, mert nem hagytam, nem tudtam beletörődni, hogy valaki ennyire utál! Én nagyon könnyen barátkozom és jól kijövök másokkal, nem vagyok haragtartó, nem értettem mit lát bennem, ami ennyire irritálja!
Nekem ez nagyon jóóó ösztönző volt, hogy bebizonyítsam, hogy én is vagyok annyira jó háziasszony mint Ő.
Így megtanultam főzni, sütni, takarítani és mindent vasalok a mai napig, a kertet rendben tartom, közben lefogytam hogy ez se legyen téma, próbálom a gyerekeket a legjobb belátásom szerint nevelni!
Anyósomnak próbálok segíteni, sok figyelmességgel, kedvességgel egyszercsak megtört a jég! :D
Ez egy nagy falat volt az életemben, főleg a gyerekek mellett, de kipipálhatom, hogy megoldottam! :wink:
Ne tudjátok meg néha mennyire utáltam, most meg nagyon SZERETEM! :D
Ami a legjobb, hogy rajta is látszik, hogy sokkal boldogabb, örül, hogy segíthet!

Nem azt mondom, hogy ez a követendő példa! Deeeeeeeeeee vannak az életben bizonyos harcok amit meg kell vívnunk! :(
Ha úgy teszünk, mintha nem létezne a probléma, akkor nem tudjuk megoldani! Lini! Egyszer robbania kell a dolognak és jobb ha minnél előbb! Beszélj anyósoddal, mond meg hogy hétvége az Apié, de nagyon szívesen várod Őket délelőttönként egyszer-egyszer, hogy kibabázzák Magukat! :wink:
Biztosan kitüntetve érezné Magát ha vigyázhatna Lilire, amíg leszaladsz pl.a szoliba , vagy a DM-be peluért negyed órára! :wink:

Mi mondjuk minden héten többször találkozunk anyósommal, mert ha délelőtt dolgozom Ő vigyáz Bogira, de hétvégéken mi sem járunk össze!

Nem javítom ki, nincs időm visszaolvasni, remélem érthető! :oops:
Rohanok, mert ma is fogyimasszázs van.
Vendég

Zsand! Akkor szép csendben várunk és nem kérdezünk semmit! :wink:
Vendég

Dolli!

Temetőre még gyorsan reagálok!
Szóval mi mindig vittük Bubut és a többi gyerkőt is!
Mi el si mondtuk, hogy akik meghalnak azoknak a testük itt nyugszik, de lelkük örökké él, és tudnak repülni és mindenkit látnak és mindenhova eljutnak!
Nekik szerencsére nem ijesztő sem a halál, sem a temető!
Persze mindenkinek a saját dolga eldönteni mennyire szeretné mesevilágban tartani a gyerkőjét és mennyi ideig! Én mindig azt tanítom, ami a valóság az A MESESZÉP! :wink:
Szóval halál ide, halál oda, így jó ahogy van! :wink:
Nekem pl. imádják, mert ott az a rengeteg gyertya és virág! :wink:
Én lehet bunkó vagyok, de sosem kértem gyerekeket, hogy maradjanak "sírí"csendben!
Ha anyukámhoz megyünk mindig beszélgetünk és elmondjuk ki kicsoda! Ha egyszer engem látogatnak majd unokáim, remélem a gyerekeim nevetve mesélik milyen lökött anyjuk volt, ne szomorúan emlékezzenek vissza rá, hanem a boldogságra és a jókedvre! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Dolli, Orsi!
Lehet rosszul írtam mi sem azt mondjuk, hogy síri csendben legyen, de nem szabad hangoskodni.

Ja és még valami:
mi sötétedésnél szoktunk menni, olyan szép ahogy és a sok gyertya, mécses.

Tegnap odáig jutottunk apával, hogy mindent átcsiszoltunk mára maradt a festés. Apa csiszolt flex-el én valami kézi csiszolóval. Nagyon szép lett.
Ma jön a pingálás ja és valami ebéd félét is kéne csinálnom, de gyanítom ebből kínai lesz. Ugyanis elfelejtettem kivenni a húst
:oops: tegnap este ezért csak akor tudok nekiállni ha kiolvad :(

Szép napot mindenkinek!!!
sziasztok
Vendég

Zsand! Bizti szééép lesz a korlát!Majd megkuksizom valamikor! :wink:
Ja persze-persze mi sem hangoskodunk azért! Tényleg este a legszebba temető! :wink:

Vendégem szaunában, 2x volt múlthéten mert a hétvégén nem tudott eljönni, de 1 kilót fogyott, a derékből lement 3 cm, combból és csípőból 1-1 cm.
Már érzi, hogy a ruhái máshogy állnak rajta!
Bocsi, de ennek most úúúgy örülök, azért az nagy para, ha nem fogyna semmit én meg kidolgozom a belemet is! :?
A héten most 3x jön és ma kezdjük a köpölyt is! :wink:
Szombaton elcsalom hajnalban usziba és utána jön kezelésre! :D

Ezt a trotty időt!
Fáj a fejem is! Ma van a hosszú napom, azt hittem kertészkedhetem egy picit, erre esik a szmötyi! :cry:
Iszom egy kv-t, kirakom a rucikat és már mehetek is le mert lejár a szauna.
Vendég

Orsi,
Derékból 3 cm? Irigy vagyok nagyon :D Én ezért egy hónapig koplalok :D

Zsand,
Akkor csak szépen, csak halkan hogy senki meg ne hallja :D

Hajni,
A medence tényleg hiányzott a Kalmából, de most szerencsére nem voltak sokan, volt hogy csak mi ketten voltunk a szaunában és a jacuzziban.

Szilvi,
Hogy alakul a bölcsi Lilinek?

Kire számíthatok csütörtökön? Várom a bátor jelentkezőket :D

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés, mert nemsokra keltenem kell Lilit, megyünk Bubóért....

SZegény Lilimanókám sírsír..... reggel leadom Éva néninek, szpen átmegy az ölébe, nem sír, nézelődik, nem játszik senkivel, aztán egy idő után rájön, hogy nem vagyok ott, idegenek közt van s elkezd sírni :cry: de addigra már megyek is érte, és meg tudom vigasztalni. Egy kicsit könnyebb vele, mert nem a bemenetelkor sír, és nem látom... csak utána, azt meg már nem hallom, de tudom, hogy majd megszokja ezt is, és később sem fog sírni, holnap 11ig lesz, háááát nem tudom, mert eddig mindig 10 előtt kezdett sírni, de nemsokára ott is voltam, most 11 :?
Tegnap kérdeztem, mit csináltál a bölcsiben, válasz: sítam anya.... :cry: :wink:
Bubó az teljesen jól bírja már az ovit, jövő héten megpróbálkozunk az ottalvással is... tegnap azt mondja nekem: anya bébi már itt van... mondom, biztos, minnyá' meglátjuk, (ő egy kislány, még sosem láttam) erre Bubó: ő a feleségem :lol: :lol: :lol:

Bocsi a monológért, majd délután visszaolvaslak Titeket és reagálok is!

Lini, jó volt dumcsizni!!!!! Meddig bírta még Lili a sétát? Vagy hazamentetek már? Eszem a kis szivét, annyira cuki!!!!!

Andi, lehetek én az egyik bátor jelentkező? :wink: 9körül már mehetek vagy csavizzak még egy kicsit?

Ja, csavizásról jut eszembe.... míg Lilire várok, ugye csavizok... de ez a sok bolt.... kész vagyok, úgy csábítanak, de lóvé meg nincs, úgy kell visszafognom magam... :wink: :lol: :lol: Azért ma is sikerült bemennem a rossmannba.. :oops:

Puszi Mindenkinek, megpróbálok du-n jönni. Szasztok!
sylph

Sziasztok,

Orsi: nagyon szeretem az optimizmusodat. Én sem szeretem, ha utálnak, azzal a különbséggel, hogy én gyerekkorom óta nagyon nehezen barátkozom és nyílok meg. Próbáltam én is barátkozni velük,aminek az lett az eredménye, hogy mindig menni, menni, menni kellene……azt már elfogadtam, h amíg élek após utálni fog, de anyóssal eddig kijöttünk. Ő kedves, aranyos, önfeláldozó típus. Csak amióta megszületett Lili, nem bírja elfogadni, hogy nem vagyunk mindig ott. Hét közben meg nem tudom áthívni, mert dolgozik. Nekem is az lenne a vágyam, hogy egy szerető család legyünk és engem is végre elfogadjanak. De annyira kilátástalannak érzem a dolgot. Ha meg engedek és minden hétvégén ott vagyunk, abba én fogok belebolondulni! Ha nem megyünk mindig, akkor maradok gonosz. Jaaajajaaaaa. Beszélni kéne vele, de nem fogom merni neki elmondani!
Nem tudom…..

Szilvi: jó volt talizni. Jövhéten meg veszem az anyagot és akkor egyeztetünk.
Felmentem fél óra múlva, mert éhes lett a drágám. Gondoltam fent elringatom és alszok vele, de nem addig sikított, amíg bepipultam és lementünk megint. :evil: Ahogy leértünk szemeit lecsukta és alvás! :lol: Na vettem fürdősapit 1 óra séta után feljöttünk, sapikat felhúztam a kerékre és kitoltam Lilit az erkélyre és még mindig ott alszik, ha azóta nem fagyott meg. :lol: :lol: :lol: Már megint gonosz vagyok.

Andi: csütörtökön mi megyünk. Azon gondolkodtam, hogy hozzátok kézben kéne vinni Lilit, mert ügyi nálatok nincs lift? No meg ha mindenki kocsival menne, kéne külön babakocsi parkoló. Na nem is ez a lényeg, hanem h mikor menjünk? Az alvás miatt kérdem Lilim 10 és 11 között alszik délelőtt. Így vagy 9:30körül megyünk és akkor legkésőbb 11ig maradnánk (ha jó úgy) vagy 10 körül csak akkor nem tudom, hogy hova rakjam az alvó Lilit (ha elalszik egyáltalán, idegen helyen nem mindig alszik el) Noo, hogy csináljam? :oops:

Gonosz fóbiám van!!! Megint én lettem ma a gonosz. :cry: Felhívja apát ma aki megvette a suzukit, h írjuk már át a szerződést, ha lehet, novemberre, mert neki most nincs pénze átíratni. A novemberi fizujából tudná csak megoldani. Erre én mondtam apának, hogy NEM. Mi van ha parkol valahol megbüntetik utána meg majd nekünk küldik ki a csekket vagy 50 helyett megy 130-al nem az ő jogsiját fogják elvenni….stb, erre én vagyok az izé, hogy nekem az miért nem jó, és akkor mondjam én meg a vevőnek, h ez így nem jó és én már megint gonosz vagyok. :shock: :shock: Értitek ti ezt?????? Szerintetek én gondolom ezt rosszul???????? Na most hívott apa, mert írtam neki egy smst, hogy átgondolta e már a dolgot. Mondta, h majd azt mondja, hogy már leadtam az önkormiba a papírt, ami tényleg így is lenne, ha műszaki okokból nem lett volna ma zárva. Még jó hogy ő a férfi a házban!
:P
Megyek takarítok egyet meg behozom Lilit,mert még tényleg megfagy nekem!
:twisted:
neeem fagy meg a kis eszkimó babám, úgy fel van öltöztetve, meg takarva, de én már fázom!!!!

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Nemrég olvasgatom a babanetet, és rátok találtam.
37 hetes kismama vagyok, nemrég költöztünk Érd Parkvárosba. Nagyon szeretünk itt lakni, jó a környék, tiszta a levegő meg minden.Egyetlen problémám, hogy nem nagyon ismerek senki még itt. Ez addig nem is tűnt úgy fel, míg a várandósságom miatt kb 1 hónapja itthon vagyok.
Ahogy látom, Ti már jól összeszokott "csapat" vagytok, azért ha nem veszitek tolakodásnak mégis szívesen ismerkednék veletek! :)
Ti merrefelé laktok, valaki esetleg parkvárosi közületek? :)

További szép napot mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Mangora!
Üdv itt nálunk. Mi a madaras utcáknál lakunk, de vannak itt parkvárosi anyukák is!
Pontosabban merre laksz? Nekünk barátaink laknak a Fuvaros utcában.
Mikorra vagy kiírva?
TÉnyleg összecsiszolódott már ez a csapat, de mindig örülünk egy új csapat tagnak:) hát még ha az illető kismama:))))

Csajok a festés még csak félig van kész, azt hittem két nap alatt legyűrjük simán, de NEM. A többit holnap szegény apának egyedül kell befejeznie:((

Megyek, mert mennem kell a csajszikámért, este még jövök, sziasztok
Vendég

Szija Mangora!

Üdv a csapatban! :D
Hűűűű de finish-ben vagy! :D Akkor nemsokára lesz megint pici babánk a topicban! :wink:

Összeszokott a csapat, de nagyon-nagyon örülünk az újaknak!
Kisfiad v. kislányod lesz? Első baba?

Merre laktok? Építkeztetek?

Zsand nem fagytok meg ilyen időben festeni? :shock: Gondolom nem is szárad rendesen ebben a szmötyi időben!

Megyek nyomok egy kv-t és lassan idnulunk a nagyokért!

Puszi: Orsi
Vendég

Köszönöm a fogadtatást, írtó jól esik, aranyosak vagytok!

Zsand, a madaras utcák merre vannak? Mi a Fesőben lakunk, a Fuvaros az közel van hozzánk! Nov 16-ra vagyunk kiírva, de van egy olyan érzésem, hogy előbb jön Marci!

Orsi, első baba, úgyhogy nagy az izgalom. Nem építkezünk, már kb 5 éves a ház, amiben lakunk (páromhoz költöztem ide Pestről) és amúgy egy egyszintes ikerház, de van jó nagy kert! Tényleg, kertépítőt keresek, ha tudtok ajánlani szóljatok, mert tavaszra/nyárra szeretném az is rendben tudni, mire Marcival kint is lehet játszani majd :)

Mangora

Kép
mangora

Lini,
Lift az tényleg nincs, viszont van garázsunk, úgyhogy jöhetsz babakocsival mert oda be tudom rakni. Szerintem olyan zaj lesz itt hogy ha el is alszik mire ideértek úgyis felébred. Szerintem inkább gyertek korán aztán amíg bírja Lili addig maradtok. De te tudod hogyan jobb nektek.

Szilvi,
Gyere nyugodtan 9 körül, reggel gyorsan még sütök egy muffint, mert ha azt előző nap megcsinálom nem marad semmi nektek :D Holnap is feljöhetsz nyugodtan, itthon vagyunk délelőtt.

Mangóra,
Üdv itt. Szóval Marcid lesz. Készen áll már a gyerekszoba?

Kép[
Kép[
kostyika

Kostyika, igen, a gyerekszoba már készen áll. Épp most szellőztetem a matracot, mert még nem volt kibontva az eredeti csomagolásából és tegnap szembesültem vele kibontáskor, hogy írtóra befülledt :) SZóval ilyen "apróságok" vannak még. A kórházi csomag is nagyjábólössze van már állítva, várjuk már nagyon, hogy megérkezzen és végre teljesen valójában köztünk legyen :)

Mangora

Kép
mangora

Szia Mangora!
Üdv itt köztünk.És különösen örülök ittlétednek! :lol: :lol:
1utcányira lakunk egymástól.Végre végre van még valaki ,aki itt lakik a környéken.
Melyik felén laktok az utcának?Mi a legvégén az Esztergályoshoz közel.
Na majd Decemberben már sétáltathatunk együtt gyereket :lol:

mimi12

Sziasztok!

Mangora: üdv köztük!!! Én is csak három hónapja csatlakoztam de ma már olyan, mintha ezer éve ismerném a lányokat. :lol: :lol:
Látod már sétáló társad is van Noémi személyében. :lol: :lol:

Kostyika: mi is mennénk fél 10 felé ha lehet. :lol:

Brigi: talizunk fél 10-kor a pályaudvaron? Ti holnap akkor baba-mamára mentek? :roll: Ma meg jól nem mentünk sehova. :? :oops: Mivel telt a napotok?

Lini: Nekem szerencsére a háromból két " Anyósommal" szerencsém volt. A harmadik meg már nem él. :oops:
De én is azt mondom, hogy lassan le kell tudnod egy beszélgetést mert csak magad gyötröd. Ha meg is haragszanak legalább kibogozol egy csomót. Utána már csak jobb lehet. De nem hiszem, hogy egy ilyen miatt hosszú távon haragudnának. Csak hiányzik nekik az unoka. :lol: :lol: :lol:

Lányok! LILI BEKAPTA A NAGYLÁBUJJÁT!!!! :shock: :shock: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni! Fényképezd a lábujjharapdálós Lilidet, hadd csorgassuk a nyálunkat! :wink:

Mi sajna nem tudunk menni csütörtökön, mert a fogyimasszázs után van egy teljest test masszázsom is! :(

Nem baj, novemberben lesz nálam baba-mama tali! :wink:
Remélem hozzám is eljöttök azért! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Noémi! Mi pont a másik felén vagyunk, de szerintem az nem nagy távolság! De jó! Látom neked már két picúrkád van. Az itteni játszótérre szoktatok járni, na mi attól még egy kicsit az autópálya felé vagyunk!

Anyós kérdés. Nekünk már sajnos nincs nagyink, viszont van 1 dédnagyink (párom nagymamája), aki felér két anyóssal (vagy egy anyóssal és egy gyerekkel). Szegénykém a lánya halála előtt sem volt már teljesen rendben agyilag, de utána csak rohamosan romlott/romlik. Nem elég, hogy szenilis, teljesen depressziós is... Szóval tudnék mesélni én is, de majd csak szépen lassan.Úgyhogy kitartás az anyósokhoz!!! Ja, és ő is velünk lakik! Úgy vagyok vele, hogy lesz egy nevelhető gyerekem, meg egy nem nevelhető... :o

Mangora

Kép
mangora

Mangora(mi a böcsületes neved?)
A játszó kb 15perc sétára van tőlünk,a Szabi ütemében :lol:
Szoktunk oda menni néha,ha jó az idő.Gondoltam,hogy arra laktok,mert arra vannak iker és társas házak.
Ja igen..és három gyerekem van.Van egy 14éves Fannim,csaknem fér oda a vonalzója :lol:

Anyós..nekem sincs.És tudjátok néha hiányzik ám..(de hála égnek anyum van és az ő anyukája is van,de ennyi a nagyszülőkből nekünk is)
Viszont van ex anyós,és k..vára nem hiányzik az olyan,úgyhogy megértem azt aki kivan emiatt :lol:
No és Dédike..Jaj...
Bizti nehéz lehet néha.Hát igen 2 gyereked lesz.Talán hátha a baba születése kicsit lendít a kedélyállapotán.

Hajni!A Regi meg gőzerővel szopizza az ujját.Olyan cuki,most is cuppog.Meg most kezdi ütögetni a játékokat,de még ökölben van a keze,meg próbál oldalra fordulni,no meg repülni tanul :-)
Na dobok akkor pár képet nektek..
Fanni és a Szabi(Fanni írni tanítja a Szabit)

Kép

Szabi és Regi fürcsizik
Kép

Regi
Kép

mimi12

Szasztok!

Szalma vagyok, :( párom üzleti vacsin (szegény ember....) :? :wink: skacoknak beraktam a dinós mesét így van egy kis időm írni...

Mangora, üdv köztünk! Jó helyre jöttél! Nagyon szupi csapat alakult itt ki! Első baba, de izgiiii..... Kórházi batyu összepakolva? Hol fogsz szülni?

Orsi, tök jó Marci kérója!!! Hogy viseli? Használja néha? :wink:
Képzeld, Zigi két hét alatt másfél kilót hízott! :shock: :D Kis dömdödöm.... Persze hogy megyünk hozzád is babamamatalira!!!! Én csak mama talira :wink: mert a babák le lesznek adva..... :wink: :lol:

Hajni, mi újság Lilivel? Eszik már rendesen?

Brigi, de jó képek lettek Dorináról!!!!!

Szia Dolli! De szép helyen jártatok!!!! Nagyon édes Gézu! Hogy vagy? Pocak? Képzeld, már párásodott az ablakunk... :? nemsoká' jön a penész.... :? :evil: szellőztetek ezerrel, de szerintem idén sem ússzuk meg :cry: kiváncsi leszek, hogy a festésetek használt e.....

Lini, anyós.... beszélgettünk... nem egyszerű.... én is nyelek nyelek, nem akarok feszkót, de egyszer biztos robbanni fogok. Kitartás, de lehet tényleg meg kéne beszélni a dolgokat...

Mimi, de tündéri Regi! És milyen nagy lett! :shock: :D Nagyon helyesek a gyerkők együtt!!!!!
sylph

Noémi! Aranyosak a gyerkőcök, jók a képek nagyon!!!
A becsületes nevem Kriszti :D

Sylph (bocsi, de csak a nickedet ismerem :) ) Nálunk is fennáll a penészesedés veszélye, az ablakok már itt is izzadnak. Mi leszigeteltük a padlást és betetettünk ilyen szellőző izéket az ablakokra (nem tudom mi a rendes nevük) tavasszal, úgyhogy várom, hogy idén milyen hatása lesz. Amúgy nálunk olyan tartós 0 fok körül a legrosszabb a helyzet... Alatta meg felette még istenes...

Lassan búcsúzom, majd jövök holnap is.

Olyan jól esik, hogy így fogadtok és nektek Noémi kifejezetten örülök. Már látom, hogy azért nem leszek annyira egyedül! Köszönöm nektek előre is!!! :D

Jó éjt mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?