Lini!
Annyira sajnállak, mert teljesen átérzem a helyzetedet! Nekem az anyósommal volt évekig tartó háborúm, de mi kiabáltunk, veszekedtünk is egymással!
Anyósom mindenhol bántott ahol ért! Amikor már végigfikázta azt ahogy a háztartást vezetem(főzést, mosást, vasalást, takarítást, miért nem csinálok lekvárt, befőttet, miért innen-onnan vásárolok stb) akkor jött hogy mindent carul csinálok a gyerekkel! Szoptatást, etetést, altatást, öltöztetést, stb.
Amikor elhangoztak olyan mondatok, hogy " Sajnálom a Bubut, hogy Te vagy az anyja"
Meg a "szüleid azért nem jönnek látogatni, mert nem tudják elviselni ők sem az ordenálé stílusomat"Meg nekem nincsenek barátaim sem mert elmartam mindenkit magam mellől(nem martam el senkit, csak kiköltöztünk Érdre és szültem egy gyereket
) akkor betelt a pohár és zokogva kiabáltam vele! Persze ezt is visszakaptam, hogy én "mit képzelek magamról, hogy nem tisztelem, és megköveteli, hogy beszéljek vele normálisan"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Persze semmit nem segített Ő havi 1x nézte meg a Bubut, kb 10 percre, mert sosem ért rá!
Megkaptam azt is hogy eltiltom Tőle a gyereket!
De hogy valami jóóóót is írjak!
Most nagyon jóóó a kapcsolatunk, mindenben segít, mindent megbeszélünk egymással, anyám helyett anyám!
Ez viszont 5 év kőkemény küzdelem volt, mert nem hagytam, nem tudtam beletörődni, hogy valaki ennyire utál! Én nagyon könnyen barátkozom és jól kijövök másokkal, nem vagyok haragtartó, nem értettem mit lát bennem, ami ennyire irritálja!
Nekem ez nagyon jóóó ösztönző volt, hogy bebizonyítsam, hogy én is vagyok annyira jó háziasszony mint Ő.
Így megtanultam főzni, sütni, takarítani és mindent vasalok a mai napig, a kertet rendben tartom, közben lefogytam hogy ez se legyen téma, próbálom a gyerekeket a legjobb belátásom szerint nevelni!
Anyósomnak próbálok segíteni, sok figyelmességgel, kedvességgel egyszercsak megtört a jég!
Ez egy nagy falat volt az életemben, főleg a gyerekek mellett, de kipipálhatom, hogy megoldottam!
Ne tudjátok meg néha mennyire utáltam, most meg nagyon SZERETEM!
Ami a legjobb, hogy rajta is látszik, hogy sokkal boldogabb, örül, hogy segíthet!
Nem azt mondom, hogy ez a követendő példa! Deeeeeeeeeee vannak az életben bizonyos harcok amit meg kell vívnunk!
Ha úgy teszünk, mintha nem létezne a probléma, akkor nem tudjuk megoldani! Lini! Egyszer robbania kell a dolognak és jobb ha minnél előbb! Beszélj anyósoddal, mond meg hogy hétvége az Apié, de nagyon szívesen várod Őket délelőttönként egyszer-egyszer, hogy kibabázzák Magukat!
Biztosan kitüntetve érezné Magát ha vigyázhatna Lilire, amíg leszaladsz pl.a szoliba , vagy a DM-be peluért negyed órára!
Mi mondjuk minden héten többször találkozunk anyósommal, mert ha délelőtt dolgozom Ő vigyáz Bogira, de hétvégéken mi sem járunk össze!
Nem javítom ki, nincs időm visszaolvasni, remélem érthető!
Rohanok, mert ma is fogyimasszázs van.