Monyó a vonalzótol fiatalabb kb.1 héttel!
Most végre én is láttam egy kicsit az ekránt,ugyanis úgy nézte,hogy kicsit felém volt fordítva
Ez egy nagyon jó szakember az újvidéki szülészeten!
De mindent vagy ötször megismételt!Már nevetnem kellett!
Persze hozzám nem sokat beszélt,de azért értettem,h minden okés!A nemére rákérdeztem,majd elfelejtette megmondani és többször már nem akartam kérdezni!Akkor maradjon titok!Február elejéig
A has---nagyon fura lesz,amikor már nem lesz!Ugye amikor megműtöttek teljesen kiürült a pocakom!Hasam nem volt semmi!
Örültem is neki,h én így lesoványodtam rögtön!
De amikor elkezdtem enni,inni akkor újra megnött!
Kb.akkora lett,mint amikor 5hós terhes voltam!
De furi lesz nélküle,az biztos!De ott lesz a kis csomag helyette!
Ma a korházba hallottam,ahogy sirdogálnak a babák és belegondoltam,hogy nemsokára lesz nekünk is újra ilyen kis csimótánk!
Húúú.Annyian dolgoznak ott...csak úgy szaladgáltak fel-alá...
ZENTA---anyukám 2 öcsémet ott szülte,tesóm a lányát!
Én csak jót hallottam a korházról,no de....itt a de---ha valami elkomplikálodik akkor irány N.S.Kössz,inkább nem legyek én ott rögtön helyben!
A csaszit 3-4 nappal elöbbre irják ki,szerintem az jó is!
Koffer---anyukámé(illetve a családé)
Akinek pont kell!Nekem van 3 hálóingem(kettőt odaadtam anyósnak,de azt már nem kértem vissza)még veszek kettőt!Most láttam a bebába 350din/drb.Sztem nem sok!Alátétek maradtak az anyósomtól egy csomó,nem kell venni!Niva extra hálós betétet kell ide vinni!Kb.10 csomagot!
Kaptam egy csomag pelust(1,2)egy ismerőstöl és 4 pavlo krémet!
Az első hetekre az sem kell!Azután meg majd használom az Evy babyt!Bepakolni kb.a 34.-dik héten fogok!Elöbb nem,babonábol!