De jó Benta, úgy örülök!!
Bevallom nekem szerencsém van: a férjem vendéglátós, így egyik héten hétfő-szerda-szombat, másik héten kedd-csütörtök-pénteki napokon dolgozik.
Így én azokon a délelőttökön fogok tornázni járni amikor itthon van, kivéve a szombat helyett csütörtökön, így akkor anyukám fog Áronra vigyázni. (de persze örül már most!)
Most heti 3x-i edzést tervezek.
Én 56 kg voltam, de pont mielőtt terhes lettem adtam le 2-t. (nem akartam, de 2 hétig rossz volt a gyomrom - persze utólag már örültem neki
)
Most 55 szeretnék lenni.
Tejci: a börzén kaptunk kismama újságot - ha jól emlékszem augusztusit.
Már hónapok óta ment egy riport. Egy két gyerekes anyukát fogyasztottak le: heti 4x 1,5 óra edzés személyi edzővel (persze a kismama újság fizette, zsebből neki se ment volna) és az étkezés teljes átalakítása. (3 óránként kellett ennie, állítólag az étrend is benne van egy korábbi számban, de az sajna nincs meg.)
A végeredmény: 3 hónap alatt -11 kg (!) (68-ról 57-re)
És ami a lényeg azt írja a csaj, hogy több teje van, mint a kúra kezdetén. A kisfia 1 éves!
Tudom ez nálunk nem kivitelezhető. Kire hagyjuk a gyereket, drága az edzés, stb. De nekem erőt ad!
Ha gondolod beszkennelem a cikket!
Szóval én most teljes erőbedobással elkezdem, mert azt várom magamtól, hogy Áron fél éves korára a régi formámban legyek.
Ja és most vitamint is újra szedek, mert nem szeretném, ha beteg lennék esetleg a diéta miatt!
A térdeim nekem is nagyon fájnak, de nem tudom miért. Korábban sosem volt probléma vele..most meg néha alig bírok felállni. Ma torna közben, hallottam, hogy ropog. Ez mitől van?
Kb. minden 2. este calciumot iszok, és a terhesség alatt is sokat ittam...