Sziasztok!
Most olvasom milyen értelmesen köszöntöttem meg Kamit...
Kicsit összekeveredtek a jókívánságok.
Andi, hol lehet ilyen jól vásárolni????
Én is, én is.
Zsu, igen Nelly több, mint egy hónapja egyedül eszik.
Nehogy azt gondold, hogy ez az én érdemem, egyszerűen ordított, ellökte a kezem, összeszorította a száját stb. etetésnél, én meg odaadtam a kanalat, hogy akkor rendezze kedve szerint.
Azóta egyedül eszik kanállal, kb. 2 hete villával is.
Senkinek sem engedi, hogy etesse. Nem mondom, hogy maszatmentesen megy még, de ez erről szól, így tanulja meg.
Ma nincs okom panaszra, remekül ebédelt.
Egy babatányér zöldséglevest, ua. rizst a hagymás máj szaftjával (a májtól kirázta a hideg), majd 2 ui. tányér meggybefőtt. Ekkor befutott az "ellenség", akitől csokit kunyerált.
Hideget Nelly is úgy eszik, mint Pannika ,először elcsócsája a kiflit, majd a feltétet (sokszor meg sem eszi), nem baj lényeg a pékáru.
Olgi, nem láttam, hogy írtál, mikor derül ki?
Hol ez a suli? Olyan osztrákos neve van.
Zsanna, örülök, hogy letudtam, mindig úgy tönkreteszi az ünnepet a bolti tülekedés, idegeskedés.
Na ezt most megelőztük, bár az "ellenség" mindig tesz róla, hogy ne unatkozzunk Karácsonykor sem.
Nálatok miért van hideg a folyosón? Nincs fűtőtest?
Mekkora már a pocid, látszik?
Mi lesz a kicsi neve? Bocs, ha már írtad, nem mindig vagyok képben. Kisfiú, azt tudom. Legalábbis eddig...
Ügyesen rajzolsz, tanultad vagy őstehetség vagy?
Évek óta készülök a holisztikus rajztanfolyamra, de sosem jutok el.
Nem is írtam, hogy Nelly kimászott a kiságyból vmelyik reggel. Hallom, hogy motyog, benyitok, majd elájultam. Ott állt az ágy mellett, játszott.
Először meg is ijedtem, el nem tudtam képzelni ki vagy mi az. Na jó, kicit hülye vagyok, f....a egy anyuka.
Hát az én édes kislányom vigyorgott, hogy hogy jutott ki ne kérdezzétek.
Mennyit dolgozhatott a drága rajta, édes pofám.
Kivehetnénk két rácsot, no de ugye akkor kezdődik a tatárjárás.
Hallom, hogy kiabál, megyünk a nagyim szülinapjáral.
Jó hétvégét mindenkinek!
Tudom utáljátok, én örülnék egy kis hónak...