Új privát üzeneted érkezett!

Keressetek rá a neten.
Az a baj, hogy ahonnan férjem töltötte le, az egy zárt oldal, és Ő is a tesójának a kódjával működik ott.
Pedig szívesen megadnám a linket, de nem lehet hozzáférni az oldalhoz.
Sztem biztos megvan valahol a neten...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Milyen kűűdöm :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
bridget0801
Kulfold

Köszike Bri :wink:

Te, pirivel mi van :?: Megérkezett már :?:

betty615

Csillag
Koszonom...hat nalatok mindig tortenik valami :? Mi csinaltal a labujjaddal? :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Piri sehol...pedig holnap jonnie kell :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
most akkor azért imádkozunk, hogy jöjjön az a fránya piri :!: :!:

EHCS
télleg most nézem :shock: eltörted a lábujjad :?: Hogyan :?:

betty615

Bridget

Neked is köszi,meg Bettynek is!!

Már mondtam is a férjemnek szeggye le :lol:
Vendég

Milyen ezen az oldalon amit en kuldtem nem kell leszedni csak elinditod es mar nezed is 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, bevásárlás volt, és amikor hazajöttünk, felcipeltük a sok cuccost, majd letettük a földre a sok zacsekot. Onnan szoktuk elrakni a helyére a vásárolt dolgokat. Most is pakolásztam, de közben rohantam ezért, rohantam azért (gyereknek gyógyszer, mosógépbe pakolni, stb), aztán a végén sikerült beleakadnia a lábamnak az egyik zacsi fülébe, majd átestem egy teli zacsin, amiben két üveg volt. Nem estem el, csak éppen a nagylábujjam alulra behajlott a talpam alá, és a teljes súlyommal (ami nem 40 kg sajna) ránehezedtem. Így végülis nem estem hasra, de a lábam igencsak megfájdult.

Hát ennyi, azóta zsibbad és fáj, meg alig bírom mozgatni. Persze lehet, hogy nincs eltörve, de elég vacak érzés. :roll:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag
Azta ez nem egyszeruuuu :shock: :roll: Borogatas!Vgy nem is tudom ilyenkor mi segithet :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Úristen EHCS
hát nem lehetett kellemes érzés fúúúúú :?

betty615

Bebike
Mnyh 10korul mar eleg szep! bar 8.valamennyivel is alakulnak terhessegek de hallottam mar 13-14mm-esrol is :shock: A 6.6 meg nohet akarom mondani noni fog :wink: Ne parazz ezen...gyere es jelents majd hogy javult-e :idea:

Tuszok napi 2mm-ert nonek :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó ég, nézem a filmet és eszembe jutottak nagyon fura dolgok ennek kapcsán :shock:
Vendég

Csibuc
Nem tudom olvastad-e a masikban amit Pendinek irtam 8) Roviden egy pcos ismim nem bnetes....4.inszeje sikerult es 8hetes babas!!! :!: :lol:

Mik jutottak eszedbe?Nekem meg nem volt idom megnezni :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nem olvastam Bri, grat az ismidnek!

A vonzásról jutott eszembe, hogy alig 1,5 hete Rómában mentünk gyalog a pályaudvarra és volt egy fura ézésem. Valami miatt eszembe jutott egy földön heverő pénztárca csak úgy. Pár perc múlva találtam egy 20 EUR bankjegyet a földön a Termini pályaudvaron... :shock:
Vagy ha csak arra emlékszem, hogy 22 évesen naon féltem attól, hogy nehogy epekövem legyen vagy cukorbetegségem. Nem sokkal ezután megműtöttek,mert tele voltam apró kavicsokkal. :shock:
Tényleg lehet benne valami, nagyon fontosak a +++ gondolatok...
Vendég

Csibuc :shock:
Nem semmi :!:

Bri
ha lesz időd tényleg nézd meg :!: :wink:

Csajok, hát ti aztán kukorékoltatok az éjjel, ahogy látom :lol:

betty615

Bri
piri :?: :roll:

betty615

betty: nem tudtam aludni...

EHCS: jobbulást kívánok!
Vendég

Sziasztok!

Babi valami hír?

Bridget most virtuálisan elverem azt a formás kis hátsódat :lol: :lol: Nem nézlek én hülyének mert még nem adtad fel :shock: Tudod türelem rózsát terem vagy könyvet :wink: Csak nyugi ha lesz időd majd feladod,OKÉ?
Amit írtál Csibucnak azt én olvastam és gratulálok az ismidnek!!Na filmet megnézted?

Betty te ezen a férjed dumáján akkorát röhögtem :lol: :lol: Páromnak is mondtam az is jót nevetett :lol: Mindig szoktam rólatok mesélni neki meg van hogy kérdezi mi van a csajokkal.A vicceid bejönnek neki,főleg amit a blogodba írtál a két idős párról és a tündérről :wink:

Csillag cumó megjött és köszönöm a kedves címzést :D Jaj te szegény hát most meg az ujjad töröd?Voltál vele dokinál?

Csibuc azta nem semmi sztori,de igazad van hogy jó ha az ember csak pozitívan gondolkodik :shock: :wink:

Kép
anyci

Sziasztok!

Megjötem, megtörtént a nagy esemény. Most már csak ki kell bírnom 14 hosssszú napig. Viszonylag könnyen ment a dolog, a múltkor nehezebben tudtak bejutni a kis katéterrel a megfelelő helyre. Az inszemi után még megvolt a tüszőcském szépen csücsült a helyén. Én nemtudom mikor akar megrepedni. Normál esetben azt írja a papírja a szurinak, hogy 24-36 óra múlva reped meg a beadástól számítva. Hát én most a 42-nél járok. Mondjuk szurkál rendesen a hasamba jobb oldalon, remélem elkezdődött valami ott bent. :)

Megnéztem a filmet csajok és rájöttem hogy én mennyire barom vagyok. Mindentől parázok, mindenben a rosszat látom. Ez nem mehet így tovább. Változnom kell. Minden esetben a legrosszab dolgok jutnak az eszembe, meg hogy nem sikerülnek amit akarok. :D Hm... elgondolkodtató. De mától ez megváltozik. Köszönöm hogy megnézhettem! Lehet hogy van benne valami igazság.

Kép
babicsek

Babi akkor szurkolok ezerrel!!!!+++++++++++++++++++++
Ugye milyen jó a film én először bőgtem és aztán csak pislogtam és másként próbálom látni a dolgokat!Mennek a pozitív erők neked!!

Kép
anyci

Köszi: anycika! :)

Kép
babicsek

:D

Kép
anyci

babi: nyugi, ez a hónap babásodós hónap :D drukk és ++++
Vendég

Sziasztok!!!

Bridge:

Jobban vagy már???

Milyen

Igen, tesztekből kettő délutáni volt, de sajna kedden ( lehet az volt a jó nap, az a 10. cn lett volna) nem tudtam még csinálni mert EHCS tesztjei szerdán jöttek meg, akkor azonnal csináltam délután, az volt a legfelső, és a csütörtök délutáni a legalsó és az már halványabb volt. Dokim szerint elvileg van, vagyis szokott lenni pé-m..... azt ki tudja :D

EHCS

igen, hőmérőzést tuodm, csak hétvégén nem tudok egyszerűen 6kor kelni, most is 9kor keltem szombaton és vasárnap is, mindkét nap megnéztem, az egyik 36,7 a vasárnapi 36,9 lett , persze ma hétfőn már 6kor keltem és most 36,7 volt ismét... majd holnap és a héten nézem.... aztán ha nem, akkor így jártam, majd talána kövi hónapban, de a tesztek állllllatok, nagyon köszike

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csibuc
Hat ez nem semmi :shock:

Betty
Piri sehol pedig mar fajdogal a hasam holnapre tuti jon :roll: holnap kezdunk!Doki nem is beszelt olyanrol mi van akkor ha nem jon meg mert azt mondta tuti megjon :shock: Megnezem mar elkezdtem de hajnal 3fele belealudtam 8) :lol:

Anyci
Nem is azt mondtam,hogy hulyenek nezel :oops: de tudod van az a fajta embertipus aki mindig csak mondja mondja es sosem ugy van...es te nem ismersz es nem akarom,hogy ez jojjon le... :oops: Erted,hogy hogy mondom... :roll: :lol: Elkezdtem nezni de majd anycimmal talan befejezem... 8)

Babicsek
Matol kismami vgy am :wink: most csak erre gondolj!!!Amugy en is olyan vgyok,mint te :oops: mindig de mindig csak a rossz jar a fejemben meg a felelmek(most nem csak babas teren)ezen en is fogok valtoztatni 8)

Mares
Koszonom kerdesed sokkal jobban vgyok :) Most mar csak par orankent fujom az orrom :wink: Remelem mostmar megnyugodtal :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Babicsek, bizti megreped időben. Drukkolok a babácskának :wink:

Anyci, csak úgy jött az a címzés :lol: , örülök, hogy tetszik :) Tesztelésre fel!
Nem voltam dokinál a lábujjammal, sajna rám igen kevés idő jut mindenféle szempontból, nem jutok el, és nincs is senki, aki elvinne. :roll: :cry:

Csibuc, már 12 kg-nál tartasz? :shock: Azta, de ügyi vagy! :D

Kfmares, örülök, hogy elégedett vagy a tesztekkel :) . Nekem is van úgy, hogy képtelen vagyok mérni a hőmet, valamikor meg simán elfelejtem. De igazából ez ovuláció környékén a fontos. Na meg persze nem árt, ha ovu után is tudod, mi a szitu, már ha épp babásodni vágysz. De nem katasztrófa, ha nem megy. 8)

Mindenkinek cupp

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Anyci
én férjecském is mindig szokott kérdezgetni, meg én is mindig mesélek neki mindenkiről....már ismer benneteket :wink:
Anyukám ugyanígy....Ő még olvas is mindig minket. Múltkor férjecském mondta neki-hát miért nem jelentkezel be :?: 8) :lol:
Úgy, mint Bettymami :?: :lol:
Csinálnál magadnak vonalzót, meg minden :lol: Lényegében te is gyermekre vágysz....az unokádra :!: 8) :lol:
Hát vóóót röhögés akkor is :lol:

Babim
tudom, hogy most hosszú lesz neked ez a 14 nap, de higgy, és bízz benne, hogy most igenis sikerülni fog, és minden jó lesz :!:
Nagy drukkok mennek neked, nagyon szorítok :!: ++++++++++++++++++++++++++++++

Bri
pirivel beszéltem, azt mondta jönni fog holnap reggel...ha nem tartja be a szavát, szétverem a fejét :!: :wink:

EHCS
pedig elmehettél volna valahogy dokkerhoz...azért jobb lett volna, ha látja, esetleg csinál egy rtg.-t.
Borogasd, borogasd....
Amúgy mai nap milyen :?:
Kicsit jobb, rosszabb :?: Kékül, dagad, vagy már nem olyan, mint tegnap :?:

betty615

Csillag
Labid hogy van?

Betty
Koszi de mondom mar fajasok vannak...teganp is volt valami :roll: csak jon maaaan :x

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Es a patik is gyulekeznek a bucimon :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
akkor jóó, remélem reggelre tényleg meg fog jönni :!:
Én is ki szoktam rügyezni :roll:

betty615

Jaj, de arik vagytok, hogy törődtök velem, annyira jólesik, anyámékon kívül szinte senkit nem érdeklek, ők meg messze vannak. :( Lábam elég carul néz ki, lila foltos, mint a Milka boci, és meg is van dagadva. Lehet, hogy törött, lehet, hogy csak jól meghúzódott, mindegy, persze fáj rendesen, főleg, ha mozgatom a lábamat. A cipőbe igen nehezen tudtam beledugni a lábim.
Na mindegy, majdcsak túlélem ezt is. Egyébként picit félek is dokihoz menni, mert ha kitalálják, hogy be kell gipszelni, képtelen lennék ellátni a gyerkőceimet. Mi lenne akkor velünk? Szóval jobb így, csak hosszadalmasabb lesz a gyógyulás valószínűleg.

Dokibácsink kinn volt, megnézte mégegyszer a kicsinyeimet, adott receptet antibiotikumra, de azt mondta, egyenlőre ne adjam nekik, csak ha megint nagyon visszaesnek. Pici babóm ma úgy, mint tegnap nagytesó, fülfájással ébredt, na meg be is lázasodott. Kapott Nurofen szirupot, és negyed óra múlva már rohangászott, mint a mérgezett pók. :lol:

Betty, férjed vicces pasi :lol: , mármint hogy anyukád is Babanetezzen :lol: . Egyébként jöhet bátran :wink:

Bridget, drukk a mensihez, hogy végre meglátogasson teljes mivoltában :wink:

Puszmák

esthajnalcsillag

Bridget,az írásaidból már nagyjából ismerlek :wink: Te nem az a fajta ember vagy aki segget csinál a szájából :wink: Tuti kis csaj vagy és őszinte :!: :lol: :lol: Csipázlak :lol:

Csillag,igenis indúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúl!!!
Hát az nem jó ha rád kevesebb jut :( Akkor borogasd és fáslizd be!
Még egyszer köszi :D

Betty baby :D Elképzeltem most ahogy anyukáddal traccspartizunk :lol: :lol: Jó fej lehet :wink: Akárcsak te!Köszönök is neki :wink:
ÜDVÖZLÖM BETTYMAMI :!: :!: :lol: :lol:

Csibuc tényleg -12kg? :shock: Hú az anyja nem semmi :shock:

Mares nem csüggedni csak előre,ja mondom én :oops: Csillag tesztjei facák :!:

Kép
anyci

EHCS
már jó lenne, ha ez a sok vírus, fertőzés, betegség, láz, lábtörés vagy ficam el kerülne benneteket :roll: :!:
Űzőket küldöm nektek+++++++++++++++++++++++++++

betty615

Anyci
ezen most jót fog Anyum röhögni :lol: :lol: :lol:
Ja :?: :!: Az első szava az lenne: Nyugodtan tegezhetsz :lol:
Nem szeret magázódni 8) :lol:

betty615

Hé csajok ősz van nem tavasz :shock: Itt rügyeztek nekem 8) Mondom én aki ilyenkor olyan mint akit sörétessel pofán lőttek :lol: :lol:

Csillag még jó hogy törődünk veled hiszen te vagy a mi tyúkanyónk :!: :wink: Mi lesz ha kidőlsz itt nekünk :shock: :?:
Akkor az nem törött csak húzódott,szerintem.Csak borogasd és jobb lesz!
Ilyenek a gyerekek amíg lázasak halni készülnek de amint kap bogyót egyből olyanok mint az elevátorok :lol: :lol: A lényeg azért jobban vannak,leszámítva a fülfájást :?

Kép
anyci

Betty akkor módosítok :D SZIA BETTYMAMI :lol: :lol: :lol: :!: :!:
Így jó?Te én se szeretem amikor lányom barátai jönnek és köszönnek,hogy CSÓKOLOM!Na attól még a szőr is leesik a hátamról :? Nem vagyok még "öreg" :shock:

Kép
anyci

Anyci
Ez a sörétes nagyon tetszett :lol: :lol:
Kép

betty615

Ha legközelebb elkap ilyen mehetnék, akkor gondolok rád, és előtte elkérem a címedet jó :idea: :?: :!: :wink:
Mert tegnap írtad, csak elfelejtettem válaszolni :oops: :lol:
Én viszont öregszem :lol:

betty615

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anyci

Vényülsz :?: Lassan a hamut mamunak mondod? :lol: :lol:
Amúgy okés csak szólj hogy mikor jössz :wink: Tárt karokkal várlak :D :!:

Kép
anyci

ok :lol: 8)

betty615

Anyci: igen, -12-nél vagyok... Elég érdekes érzés amikor felveszem a régi ruhákat és látom, hogy mekkorák voltak :shock:
Dokibácsi is megdicsért múlt héten, hogy mennyit fogytam :)

EHCS: én azért elmennék dokkerhez a helyedben :roll:

betty: édesanyád elég laza lehet :D jó ez a lovas kép :)

Mindenkinek kellemes estét!
Vendég

Na én menek szunyálni :!:

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Pusszancs!!

Kép
anyci

Betty
Megfog azert koszi a biztatast 2naaaap :shock: :o

Csillag
Nana,hogy erdekel,hogy vgy!!!Borogatas nem ment? :roll: Pirit meg most az egyszer beengedem de aztan minimum 9honapig tuti nem :twisted: :lol: Erdekesek am ezek a virusok...ti is mar miota betegeskedtek...en kint azert nem vgyok sosem beteg itthon meg :twisted:

Anyci
Tuuudom de akkor is 8) :lol: Na es akkor ha mar itt tartunk most neztem meg a privis ladam es eltunt a cimed :shock: asszem jol kitoroltem amikor megtelt a ladam :oops: Ugyhogy legyszi kuld el megegyszer :lol: es koszontem a szep jelzoket 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó éjt Anyci :!:

Csibuc
tényleg nagyon ügyi vagy, hogy ennyit sikerült már leadnod...csak így tovább...csak gondolj vissza, mikor még -6kg.-nál tartottál, hogy mit mondtál....nem megy le több, meg te képtelen vagy többet leadni.....nna, ugye milyen rossz hallgatni ezeket :?:
Most meg már több, mint a duplája ment le :!: Látod :?: :!: :wink:
Igen, Anyum ilyen laza.... :lol: 8)

betty615

Csibuc
En is igy vgyok a ruhaimmal csak epp a masik iranyba :lol: :oops: :lol: :oops:

Anyci
Mar alszol? :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
ja-ja holnapután megyünk... :wink:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?