Új privát üzeneted érkezett!

és akkor jönnek a linkek (általam tesztelt és szupernek mondott termékekről!)
első körben a pelust mutatnám:
http://bambio.hu/

ez meg a krém, amiket ingyen kaptam. Jelentem szuper jók! Nem olyan, mint a méregdrága vichy!!! Sajna használtam minden félét, de egytől sem maradt egész napra puha a pocakom tőle!!!! Szó szerint érezhető hogy táplálja a bőrt, ha végighúzom a hasamon a kezem puha! Míg a krém nagyon hamar felszívódik. Bátran ajánlom mindenkinek:
http://hu.motherlove.eu/?q=node/12

Kép
Kép
onlány

Onlány!
Az lesz majd írok nekik :D ,még ha valamennyivel drágább akkor is megéri(az itteni árhoz képest) :roll:
A sajtokra én is rákaptam mióta terhes vagyok,na de a halat egyenesen megutáltam most.. azelött imádtam a paradicsomos halakat,aztán nem is tudom ugy a 7.hét körül kibontottam egyet és azt hittem elhányom magam :lol: ,át is passzoltam az uramnak..
Amugy nem ettem még herkenytyüket,egyszer kostoltam rákos pizzát..de köszönöm szépen..nekem nem jött be :)
Hát nehéz lesz titkolnotok a 2.uncsit ha már most van pocid :roll: és még karácsony arrébb van..
Lehet hogy a bő ruci is feltünő lesz :roll: :D
De ez tényleg nagyon szép ajándék lesz ha sikerül addig a titok!!! :wink:
Vendég

Kirus, de a szülés óta amúgy is visszamaradt :oops: kb olyan 4hóanpos méretű :( de én látom, hogy nagyobbodott.

Azon gondolkodom, hogy nyitok egy topicot 2010es tavaszi kismamák címen vagy hogy akkor szülönk nemtom... Szerintetek? Kismamik volna kedvetek jönni oda?

Kép
Kép
onlány

Onlány!
Én sajna nem tudok küldeni meghívót..
Azt mondja párom hogy nött a hasam már nekem is :roll: ,hát nem is tom,szükebbek a nacik az tuti de én mindig ugy érzem hogy felvagyok fujodva :lol:

Ha nyitsz uj topicot én benézek oda is :wink:
Bár néha itt is alig tudom követni az eseményeket :lol: ,de rám számíthatsz ott is :wink:
Vendég

Onlány: Igen nyulta a pénzt, de nem szó szerint, hanem másképpen, csinált magának pénzt...Ja én tegnap hal napot tartottam...Ettem paradicsomos halat aztán tonhalas salátát...És szerettem volna még enni spagettis halat, de az tésztás és nem akarok most tésztásat enni...

Kírus: Kínaiért én egyaltalán nem vagyok oda...De anyám erőszakoskodott, hogy ő ott szeretne enni...Megkostoltam az omlós csirke falatkákat, ami sim csirke mell és bundában van és kisütik olajban, az egész jó, nem is olyan kínais:) De megkostoltam még a mézes-szezámagos csirkét, az ugyan olyan csak méz meg szezám magam van még rajta és kicsit csípős az is jó volt...De a többit én meg nem kostolom...
csip-csip18

! 2010 tavaszára várjuk babánkat! címen nyitottam egy új topicot. Akit érdekel és "érintett" szeretettel várom! Persze nem ennek a topicnak rovására! :wink:

Kép
Kép
onlány

Kép
Kép
onlány

Onlány
Nem tudom milyen sajtokat vettél, de a penészes sajtok tiltólistán vannak, a tengeri herkentyűkkel is vigyázni kell, főleg a nyers dolgokkal, pl. sushi.

Én benézek a topicodba, nekem a májusi nem nagyon jön be. :?

Kép
Kép
susytunder

Na miujság van csajok, kismamik hol jártok???Ki mivel tölti az idejét???

Én szoliban melozzom...vannak is meg nem is...Már mennék haza...Kiderült, hogy apjuk holnap szabad napos és én is!!!
Nagyon örülök neki!!! Legalább egy ütt lehetünk :)
És még szabad lesz a pénteken is :) De jó, hosszú hétvége...
Ki mit tervezz???
csip-csip18

Csip Csip, irigy irigy! Én azt tervezem, hogy a (tan)könyveim maguk alá temetnek... Szakdogán kéne dolgoznom 1000el :S whááá de nincs hangulatom hozzá. Elvileg most is azt csinálom....

Kép
Kép
onlány

Jó reggelt lányok!

Még mindig apa gépe van, talán ma már jó lesz.

Zsu
Mi volt uh.- on?

Akartam mesélni nektek a hétvégén készült vaniliás csigáról, kicsit viccesen sikerült, mert az összes vaniliás töltelék kiolvadt belőle, viszont az íze nagyon jó volt. Mostanában bármit csinálok, mindent elfuserálok. :lol:

Többség? :roll:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok! :D

onlány teljesen átérzem a gondod :) én másfél éve írtam a szakdogámat... nem volt egy leányálom... :( mondjuk én maximalista vagyok, vizsgaidőszak után rögtön nekiálltam... 2 hónapig írtam (mindezt munka mellett) szóval kerek 3 hónapon keresztül nem csináltam mást, mint meló- tankönyvek... tönkre is ment a kapcsolatom... :(

csip-csip18 akkor naon szép napotok lesz ma!!! használjátok ki!!! :wink:

gyancsi mégse írtál tegnap este... :( :cry:

szép napot mindenkinek!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok!
19x18mm a tüsző, mnyh 10mm, csütörtökön lesz az inszem, de sajnos csak 1 nap, mert péntek ünnep és akkor nincs andrológia...hát ilyen az Én szerencsém! azt mondta a dokinőm, hogy 1 inszem is elég, nem muszáj 2!
Nagyon bízom benne, hogy elég lesz!

Szép napot Mindenkinek!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78
bár fogalmam sincs mit jelentenek a méretek, de szorítok nagyon! akkor a hétvégén tessék sokat pihenni! új pizsi megvan? hozzon szerencsét! :lol:

Kép
gtunde75

Tünde, köszi ari vagy, meg van a pizsi szép rózsaszín, mint a köntösöm!
Nálad helyzet?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Zsu, szerintem ez már ideális tüsző! Nem tudom mit jelent az, hogy 2 inszem... egymás után lenne? Hogy tutibb legyen a dolog, vagy ez hogy műxik?

Tünde :shock: szegény, nekem már csak kevés van hátra, már elvileg majdnem kész van, csak olyan fáradt vagyok a gyerek mellett

[quote]M írta:ostanában bármit csinálok, mindent elfuserálok
ne is törőődj vele! Csak kismami vagy, azoknak meg megbocsátható.

Hát nekünk elég sz@r éjjelünk volt. Lza 1kor elkezdett parádézni 4ig. Vittük autózni, ott elszundizott, de mikor vízszintbe helyeztük szemei kipattantak... Sírás tovább, bár ez már nem olyan hagerővel ment. fél 5fele elaludt, apa meg szűk fél órára rá ment "dolgozni" Aludtunk vagy 3 órát. De jó lenne, ha már tudna beszélni és elmondaná mi a baja ilyenkor :roll:

Kép
Kép
onlány

suzy78
hmmm, nálam semmi küli... megyünk hétvégén wellnesskedni :) ami már nagyon ránkfér... :lol: [/b]

Kép
gtunde75

Tünde, az ránk is ránk férne nagyon!!!jó pihit!

Onlány, szegénykéim...majd csak elmondja a kis drága, hogy mi a baja! :?: :roll:
Egymást követő napon csináltak mindig inszemet, hogy még tutibb legyen a dolog!
De lehet, hogy most egy is elég lesz :?: annyira jó lenne!

Suzy, az nem baj...majd legközelebb...megesik ez ilyen "állapotban"

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

és nem lehet kérni, hogy holnap kezdjék??? Semmiből nem tart, nem? és tutibb? Most komolyan kérdem!

Kép
Kép
onlány

Jó reggelt Mindenkinek!

Bocsi, egy kicsit eltűntem, de ígérem igyekszek többet jönni.
Azt hiszem most meg sem próbállak benneteket vissza olvasni :)
És előre is bocsi, akinek most nem írtam. Sajna most otthon nem igazán jutok géphez. :(

Ma reggel voltam az első vérvételemen. GRRR.... nem szeretem a vérvételeket. Ráadásul 3 tubussal is levettek.

Gtunde
Ez jól hangzik. Hová mentek?

Onlány
Jók a linkek. Én is gondolkodtam már rajta (bár lehet korai), hogy milyen típusú pelus és egyéb eszközök lesznek majd jók a számunkra. Találtam is pár oldalt én is, de most nem tudom ellőni, mivel otthoni gépen van elmentve, de igyekszem :)

Kép

Kép
princzike

Tünde
Hová mész wellnessezni? Gondolj majd rám légyszi, ha csobbansz. :)

Zsu
Reméljük, ez az egy is elég lesz. Lehet, hogy ez a változás hozza meg a várva várt eredményt. Drukkolok!

Kép
Kép
susytunder

Princzike, az ilyesmi véleményem szerint sosem korai! Inkább csak előrelátó vagy! és ez jó. Kíváncsi vagyok, hogy miket találtaál.

Tünde :shock: wewewehellnesehelni? :shock: Jó... :shock: :D kissé irigy irigy.
Leragadnak a szemeim. Nem igazán tudok így a szakdogámra koncentrálni.

Jolikám gyere már, kérdezni szeretnék valamit!!!!

Kép
Kép
onlány

:lol: :lol: :lol: háááááát csajok, Kehidakustányba megyünk 3 napra... a kedvenc helyem, van benti csúszda, forgómedence... nekem nagyon bejön... egy dolog árnyékolja be az egészet, hogy elvileg vasárnap kell megjönnie... nem szeretek pirianyóval hétvégézni... :( :lol:

Kép
gtunde75

Princzi, szijjjjja itt is :)

Suzy, reméljük!

Onlány, Én bízom az orvosomban, amit Ő mond Én azt csinálom!

Tünde, az meg hol van :?:
A legjobb lenne, ha meg se jönne!!! :wink: drukk+++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 :lol: :lol: :lol: Hévíztől pár kilóméterre, egy kis falu, de felépítettek egy wellnessközpontot kb 5 évvel ezelőtt... meg csináltak hozzá kültéri strandot is, és így egész takaros kis üdülőfaluvá fejlődött a település... a wellnessfürdőhöz építettek egy 4*-os szállodát, de a környékén rengeteg apartman is van, amit baráti áron kínálnak... mi ilyen apartmanba megyünk... :)
köszi a drukkot! én azért a rosszabb verzióra készülök... inkább pozitívan csalódjak!!! :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde, biztosan szép hely lehet, élvezzétek akkor! :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 Köszi!!! meglesz!!! :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Na
meg is jöttem a belgyógyászatról,hát alig vártam hogy kiszabaduljak
onnan :shock: ,öreg papa volt a doki,alig értettem mit makog :lol: ...
Hát nem is hiába a vérnyomásom 160/100 volt :shock: Csináltak Ekg-t ami
jóó (kivételesen ez jó)..
De a vérnyomim miatt írt fel dopeghyt-et 2*1-et kell szednem,csak azt
nem értem ha pl 100 a vérnyomásom(mert van olyan is néha) akkor meg
majd kiskanállal fognak össze szedni :roll: hát érdekes lesz...
Ja meg mondta ha gyógyszer mellett 150 fölé megy a vérnyomim akkor
irány a korház :( ,de remélem erre nem kerül sor...

Tünde!
De jó lesz nektek!!
Gondolj majd ránk :wink:

Zsu!
Drukk+++!!!
Vagány lehet a pizsid..igaz csajos :wink:
Vendég

Kírus, igen ezt hallottam már, hogy ezt írják fel terhesség alatt, de majd folyamatosan kell mérned, hogy gógyi mellett mennyi :?: :arrow: nehogy aztán nagyon lemenjen és ahogy írtad is úgy keljen felkaparni :?: :!:

Szeretem a rózsaszínt pizsiben, de nem olyan erős rúúúzsaszín ám!!! :wink:

Szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csütörtökön a párom nappal dolgozik, ami annyit jelent, hogy reggel 6-tól este 6-ig...nagyon vicces lesz, mert rendőr ruhában jön az andrológiára...na még így úgy se voltunk...az ottani csajok tudják, hogy rendőr, csak mégis... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
onlány

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Kírus
Nekem Kristóffal a 33. héttől volt magas a vérnyomásom és szintén a dopegytet kaptam, nekem jó volt, rendben volt a vérnyomásom, viszont, ahogy Zsu is írja rendszerint kellett mérni.

Megyek kidőlök, most megint hulla vagyok. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Suzy, jó pihit!Megyek tüszőrepit "vadászni", mert hogy nem lehet a városban kapni!!! :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kírus
Csak ügyesen. Remélem most már rendben lesz végig a vérnyomásod.
Nálunk az üzemorvosnak mindig az volt a baja, hogy alacsony a vérnyomim. :roll:

Tunde
Jól hangzik. Most irigykedem. :lol: Mennék én is pancsikolni, de nem hiszem hogy túl jót tenne. :roll:

suzy
:lol: :lol:

Kép

Kép
princzike

kírus szavaztam! :wink: :D

Kép
gtunde75

Tünde!
Köszi nagyon ari vagy!!! :wink:

Princzike!
Remélem most már jó lesz!!
Hát kíváncsi leszek mennyi lesz mindjárt az 1.szem után,majd holnap du kiváltom és akkor este be is szedek 1-et.. :roll:

Zsu!
Na sikerült vadásznod tüszőrepit??? :shock:

Susy!
Remélem nekem is ugy lesz..mérem minden nap 3-4szer,már augusztus közepe óta,már 2szer cseréltem elemet is benne :lol:
Ja és azt mondta a doki hogy a csuklós mérőre(nekem az van) rá kell számolni a sys-re +20 at :shock: ,mert hogy azok ennyivel kevesebbet mutatnak..
Jó tudni..
Vendég

4szemmel olvasom vissza, de nem látom, mire kellene szavazni? Szívesen szavazok, ha kell a szavazatom!
Zsu, na kaptál t.repit????

Kép
Kép
onlány

Sziasztok Csajok!!

Nem tudtam tegnap este jönni, mert dolgoztam, este mire meg hazaértem már hulla voltam, ma szintén.....De nem felejtettelek el Titeket, holnap szabad napos vagyok ( vagy is hát egész pontosan csak este kell mennem dolgozni) úgyhogy holnap jövök hosszú beszámolóval :lol:

Mindenki vigyázzon magára!!

Pusszantás
Ancsa

KépKép
gyancsi

De jó, kész a gépem, mindent vissza állított apa rajta. Tökéletes! :)

Kép
Kép
susytunder

Na... akkor nyomom az ígért oldalakat :lol:

http://www.forbaby.hu/index.php?categoryID=332

http://www.mambaby.com/ueber_die_produk ... ySelect=hu

Igaz eddig nem tűnik nagy számnak, de kezdésnek megteszi. Persze talán ezek az oldalak azok számára nem igazán izgalmasak, akik mára a második vagy többetik babájukat várják :lol:

Kép

Kép
princzike

Én nem tudom, hogy mi van velem, de pár napja azt veszem észre, hogy alig eszek valamit, és úgy érzem, mint ha egy lovat ettem volna meg. Ilyenkor nagyon rosszul érzem magam, hányingerem van, bántanak a szagok, ráz a hideg. Estére, mint pl. most is, picit jobb, és ilyenkor megéhezem, de már nem akarok enni. Vajon ez is a terhességtől van? Már kezdtem magam egész jól érezni, most pedig úgy érzem, mint ha egy feneketlen kútba zuhantam volna ezzel a problémával. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!
Kaptam t.repi, köszönöm kérdésetek, de nem semmi "vadászás" volt!!!A 6. gyógyszertárban volt egyetlen egy dobozzal, de az az enyém lett :wink: nagyon örültem neki, és annak is, hogy Emőke előre szólt, hogy nem lehet a városban kapni!Annyira durva volt, hogy még helyettesítő gyógyszert sem tudtak adni helyette!!!

Délelőtt uh és jövök a hírekkel!!!

Suzy, lehet, hogy kislányod lesz :wink: :?: reméljük hamarosan jobban leszel!Örülök, hogy megjavult a géped és rendben van!

Ancsa, várlak a beszámolóddal!!!

Szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt...

Tünde: én is volt ott, nagyon jó hely, én is élveztem, igaz apája nem nagyon :)

Kírus: Rendessen akkor tessék mérni a vérnyomást, nehogy baj legyen !!!!

Ancsa: Merre koszálsz???Lemerem fogadni vagy takarítasz vagy főzöl...

Zsu: Hogy vagy ma???

Suzy: Ma is "nyomorultul" vagy???

Joli; Iner: Merre vagytok???Tessék jönni...

Mindenkinek szép napot!!!
csip-csip18

Jó reggelt lányok!

Kitti
Köszönöm kérdésed, most még jobb, később majd elválik.
Voltatok már úgy, hogy éhesek vagytok, de mégis, mint ha jól lennétek lakva? :roll:

Nálunk most bundáskenyér lesz a reggeli citromos teával, majd utána megírom, hogy érzem magam.

Kitti
Már annyit akartam kérdezni, hogy merre dolgozol szoliba? Amikor rohantunk anyóssal csaptelepet cserélni a Bajcsi úton, mint ha téged láttalak volna egy szoli ajtajába. :roll:

Zsu
Remélem igazad lesz. Annyira szeretnénk kislányt, annyit álmodok vele, mindig kislányt szoptatok álmomba.
Drukkolok az uh.- hoz.

Kép
Kép
susytunder

Pont tegnap olvasgattam vissza ahoz a részhez ahol pozitív lett a tesztem, és annyi mindenki nem ír. Anita, Angyalkrisz... vajon miért nem írnak a többiek? :(

Kép
Kép
susytunder

jó reggelt!

Suzytunder, vigyázz magadra! Ráz a hideg? :shock: :roll: Egyél sok sok c vitamint! Nehogy itt elkapj valami nyavalyát!

Zsu, hány órára mész uhura? És ma csak nézik a tüsződet, vagy mi lesz ilyenkor? Holnap meg ugye inszem. Ilyenkor benn kell feküdnöd? Gondolom igen!

Ancsa, várunk még mindig :wink:

Többiek merre kóborolnak?

Mindjárt nekilátok az ablakpucerának meg a függönymosoásnak és mellette bedobok egy adag mosnivalót. Aztán tanulnom kéne. Készítek néhány matrinyát (üvegfestés)

Kép
Kép
onlány

Suzytündér: A kedvencem a bundikenyér citromos teával...ohhhhh most ki vgyok.... :cry: :cry: :cry: Nem eszem kenyeret már több mint 1 hete...de a bundi kenyér azt mindig tudnék enni...nyami nyami...irigy...irigy...Most almát reggelizzem.... :cry:

Tuti lányod lesz akkor :) :) :)
Én a Kossuth Lajos utcában dolgozzom...

Majd írd meg, hogy-hogy érzed magad a bundi kenyér után...
csip-csip18

Onlány, fél 10-re átmegyek a klinikára, igen bent maradok!
Reggel andrológia ,minta leadás :arrow: felmegyek a korterembe :arrow: várom, hogy szóljon a dokinőm, hogy mehetek a kezelőbe a belövelésre :arrow: 2 ótár kell feküdni, addig nem szabad mozgolódni, de hát Én ebben már profi vagyok! :arrow: ha minden rendben nincs vérzés és egyéb tünet mehetek haza estefelé!

Kitti
, jó munkát, most szolizol?

Suzy, az naoooon fincsi, imádom!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Megettem két fél szelet kenyeret, és egy csésze teát, elég is volt, de nem érzem magam rosszul.

Kitti
Akkor nem téged láttalak. :)

Zsu
Nagyon nagyon drukkolok.

Szép napot lányok, ma jobb idő igérkezik.

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?