sziasztok!
Igazad van Kata! Teljesen jól látod nálunk a dolgokat!
Az a baj,hogy én is tisztában vagyok vele,de próbálom elötte persze nem mutatni,de olyan receptoraik vannak,megéreznek mindent!!!:lol:
Itthon mondom neki én is,apa is,hogy milyen jó lesz neki,de lehet érzi,nincs mögötte semmi,hogy én is elhiszem....
Bár,hogy el ne kiabáljam a mai napunk teljesen jó volt!!!
Végig jókedvüen mendegéltünk,beszélgettünk a bölcsiről,aztán mikor átöltözött, és meglátta a néninket,elkezdett sírni,de bementem vele a csoportba,megbeszéltük,hogy játszik picit,ebédel és jövök is érte!
És láss csodát!!! Magától elköszönt tőlem és elindult a csoport másik felébe...(kicsit bénán is éreztem magam,hogy lepattintott a gyerekem...
)
Persze nem mentem el,de egy hangja nem volt,ebédelt rendesen és vidáman mosolyogva jött ki! Mikor megkérdezte a gondozó néni,hogy jössz holnap is? -egyből rávágta,hogy igen!
Szóval most picit lenyugodott a lelkem...
Amúgy nem lehet egyszerű Marcival sem! Tesóméknál dettó ugyanez a helyzet,csak fordítva ugye...Eljátszik bármilyen gyerekkel csak ne az öccsével kelljen együtt lennie!
Biztos kinövik majd,csak idő kérdése,mi is elég rossz tesók voltunk,pedig köztünk csak 22 hónap van, de most már látom,hogy milyen az ,mikor azontúl,hogy egymást nyúzzuk,anyunak is milyen rossz lehetett....
Csajok ,a héten valamikor délután nem jövünk össze?
Holnap nem jó,de szerda vagy csüt?
Kata olyan jó lenne veletek is talizni,multkor láttam Annát kint a játszón apával,de már pont mentek el,csak megkuksiztam,hogy megint mekkorát nőtt nálatok is a csajszi! Olyan kis csibészke!!!