Nyuszi!
Igen, általánosítani nem lehet, én rám is rám ömlesztették már a világ minden bölcsességét e téren. De az én tejem sem ömlik ám. Egy cseppet sem tudtam lefejni pl. tartalékba, pont annyi van csak ami kell Zének abban a pillanatban. Ha nem méregetném és látnám, hogy nő a szentem, tuti azt hinném, hogy alig van tejem.
Szöcske jól leírta a fenékredő asszimmetriát, nekem még tornát is javasoltak.
Till!
46-os méret, úristen milyen kis pirinyó lánykád van
Fürdetésről: Ne merüljön le a víz alá a köldökcsonk, de egyéb esetben annyira nem gáz ha kicsit vizes lesz, nekem ezt mondta a doki. Csak nagyon alaposan le kell kezelni utána. Ne sajnáld a hintőport, alá is, kicsit szadizás, de jól meg kell emelni, és alá is bekotorni, mert a nedvesség pont ott alul okozhat bajt.
Sajnálom, hogy így rátok telepedtek, de azért megértem, hogy lelkesek. Finoman biztos le lehet őket építeni.
Leo!
Köszi a tippet. Bár minimanó sajna nincs a közelemben, és a helyi Tesco kínálata is szegényesebb, mit a bp-i nagyoké. Átvizslattam oda vissza, sajna egy fia plüssrugi sincs.
De amiket vettem, (Asti), azokkal most nagyon elégedett vagyok, 1200 volt darabja. Szőrös anorákokat (mit a múltkor feltettem képet Zéről) 3500-ért vettem, közepesen meleg hosszú ujjú hálózsákot meg 1700-ért. És nagyon szép mind.
Angel!
Nem a farpofákat vizslatták, hanem alatta a csíkokat nyújtott lábnál. De elég gyakori lehet, mert akivel benn voltunk a másik baba, ott is ugyanez volt az ítélet.
EnyémGyerek türelmes, nem az a feladós fajta, szívja amíg nem jön. Amikor így beindítja, na az elég durva érzés
Nagyon fura dolog ez, hogy tud beindulni a reflex, bár nekem a párás szemű csodálattól még sosem, de a mikor a sírástól beindul, akkor eléggé ösztönlénynek érzem magam. És ilyenkor tökre elhiszem, hogy hogy nem kell senkire sem hallgatni, csak mindent csinálni úgy ahogy jónak érzem, mert ez belém/belénk van kódolva.
Tobi!
Nekem nem volt előtej egyáltalán, de tök normális már ilyenkor is. Egy másik topikon volt olyan kismami akinek a 17.-ik héten már folyt.
Kiscsillag!
Kincső egyszerűen gyönyörű
És annyira csajszi, tündéri
Kakidolog: Most is van néha, holnap megyünk dokihoz és rákérdezek, mert eléggé aggaszt.
Rani!
Én leírnám neked, hogy hol vásároltam, de nem hiszem, hogy azzal ki lennél segítve lévén, öléggé messze lakom tőled. De van Bp-en is boltjuk. Majd megkeresem a pontos címet, ha érdekel.