Na úgy látom, ma magammal beszélgetek!
Judy!
Na férfiak....
Annyi kérdéssel "bombázott" vissza....
Kezdem az elején.....
Jól tudom, hogy 307 sw-ek van? Remélem igen.
Na ehhez a típushoz megnézte a dolgokat. Gyárilag a 195/65/R15 felnit/gumit adják.
Az amit Te írtál 205/55/R16, hogy van az autótokon, azt teljesen jól "kiváltja" a gyári. A gumik most tényleg qva drágák!
De......milyen márkájú gumit adnak/szeretnél ennyi pénzért, milyen felnit? Ezek a nagyobb gumik, tényleg drágábbak, mint a kisebbek. A gumi, ahol mi az autókra a gumit vettük, az a
www.stradatours.hu oldalon vannak. Ez az az érdi, amiről dumáltam itt Neked!
Ott megtalálod a címüket is.
János tavaly a Vectrára a gumijait elég jó áron vette a
www.gumihaz.hu-n. A "márkásabb" gumik, tényleg drágábbak, mint a nem annyira nevesek. Bár szerintem nem túl sok különbség van köztük. Max. az áruk! Megnézte jópár helyen a neten, de mivel most szezonja van a téli guminak, hát.......
A hirdetések meg....!!!!!
Nagy etetés az egész! Mindig találnak valamit, amitől mégsem annyi lesz az annyi, mint amennyiért meghirdetik.
Egyébként megkérdeztem Apukámat is....ha már lúd legyen körvér!
...Neki rönó kliója van.....neki is eggyel kisebbek a téli gumijai a nyáriaknál és Neki is azt mondta a gumis haverja, hogy télinek jobb a kisebb! De Te/Ti tudjátok, hogy milyet szeretnétek én csak leírtam, hogy "mifelénk"
milyenek járják!
Na jó, befejezem az okoskodásomat.
Remélem azért valamennyit tudtam segíteni!
Brigi!
Akartam még kérdezni, hogy miért nem volt tortád?
Az meg, hogy le kell adni a felesleget.....ráér!!! A szoptatás sokkal de sokkal fontosabb a hülye fogyásnál!!!! Majd eljön annak is az ideje!!! Rajtam is itt csücsülnek a kilók, de egyenlőre fontosabb Jáz szopiztatása, mint az, hogy beleférek-e az összes gatyómba.
Ha tudom szopiztatni legalább 1 éves koráig, akkor annak nagyon fogok örülni!
És max. majd akkor kezdek bele bármilyen fogyóba is, ha lecsökken a szopink napi 2-re.....de addig... legfeljebb annyit teszek meg az ügy érdekében, hogy este nem nassolok!!!
Sissy!
Látom már Te is elérkeztél a félidőhöz!
Hogy repül az idő! Te jól vagy? Veletek minden okés? Dolgozol még?
Pocaksimit küldök KisTominak!
Orsi!
Neked akartam még, csak az előbb elfelejtettem
, hogy Zsombinak még mindig nincs ketteske neve?
És igen, köszönöm az UH képet még egyszer!!! Mikor megláttam eszembe jutott, hogy tényleg láttam már valahol....két héttel korábban.
De ha mentek még 4D-re, abból is kérhetnék még képet?
Boszi!
Na Neked is elfelejtettem még egy-két dolgot....
Mikor kapod kezedbe a jogsit?
Sikerült már elintézned?
KisNándinak sok boldog névnapot!
És holnap nagyon szorítok!!!! +++++++++++++++++++++++ Aztán majd gyere a hírekkel, hogy mi volt! Remélem csak jó dolgokat mondanak!
Pussz!
Na mentem vacsiztatom Adrit meg Apát. Jáz meg húzza a lóbőrt!
Remélem kibírja, míg megvacsizunk!
Szép estét Mindenkinek!
Ééééééééééés.......
HAJRÁ LOKI!!!!!!!!!!!!!!! Remélem nem lesz túl nagy zakó!
Cuuuuuuuupppppooook!!!!