Sziasztok!
Mazsuzs,
Vettem ágyneműt, a végén csak Disney-et vettem, mert annyira beleszerettem. Egy Micimackós huztatot vettem. Jó drága volt, de imádom. Micimackós a függönyünk a dekorcsíkunk, szóval jól fog menni a szobájához. Az ágyneműt is megvettem.
Az ágy majd holnap jön elvileg
, de nekem még ennyi gondom nem volt asztalossal.
Tegnap már bementem és leüvöltöttem a haját az embernek. Amit művelnek velünk az egyszerűen felháborító.
Az egész úgy kezdődött, hogy a főnök apja volt ott amikor érdeklődtem hogy mennyiért csinálnák meg ezt az ágyat. Közölte, hogy 90eFt. Jó oké, egy hét múlva felhív, hogy rosszul számolt és 100e Ft lesz. Hát jó ez van. Az öreg azt mondta, hogy két hétre vállalják, tehát a dátum előtt két héttel menjek be és akkor rendeljem meg. Bementem két héttel okt. 9-e előtt és akkor az öreg fia volt ott (igazából ő a főnök, most már tudom), és ő vele részletesen megbeszéltem hogy hogy nézzen ki az ágy (ágyneműtartó, keret, matrac stb). A végén közli, hogy ez 100e -ből nem jön ki 130-ba fog kerülni. Hát gondolhatjátok milyen ideges lettem, csak máshol nem nagyon vállaltak ilyen ágyat. Belementem (én hülye
)de azért megmondtam a magamét. A srác még azt is közölte, hogy ők két hónapra vállalják az ágyak elkészítését. Mondtam neki, hogy az apja mást mondott. Na akkor elvállalja, és okt. 9-re péntekre kész lesz és ezért az összegért ők kihozzák és összeszerelik. Aztán egy héttel 9-e előtt felhív az öreg, hogy nem tudnánk-e mi elvinni egyben az ágyat?
Na hát mondtam neki, hogy ezért az árért ők vállalták hogy kihozzák és összeszerelik. Oké. Eljön 9-e. Kihozzák erre látom, hogy az ágyneműtartó nem olyan mint amilyet kértünk. Na viszik vissza. Viki olyan szomorú volt.
Hozták az ágyát és vitték az ágyát. Na mondták, hogy hétfőre meglesz, de legkésőbb kedd délelőtt. Eltelt a két nap semmi, se telefon se ágy. Na tegnap délután bementem és leüvöltöttem a haját a fönökúrnak. Még javították, ma festik csak le így talán péntekre kész lesz. De se telefon se semmi. Na árról is beszéltünk egyből visszamentünk 100eFt-ra. Ha péntekre nincs itt ingyen fogják elkészíteni az biztos. Ilyet én még nem láttam, ilyen emberekkel még nem találkoztam. Hihetetlen. Nem szoktam senkivel sem kiabálni, de csoda, hogy idáig ilyen higgattan tűrtem amit művelnek. Szóval már nem merek semmit mondani, hogy mikorra lesz ágyikója Vicusnak.
Nitacska,
Vikinek akkora kufferja van, hogy 122-es nacit kellett vegyek neki, aminek a végéből le kell vágni majd 20 cm (majd elviszem varrónőhöz), de csak ez a méret jó derékba és popsiba a többi 104-es, 116-os nacik fel sem mentek rá, vagy csak szűkösen és amikor legugolt kinn volt belőle a sejhaja. Hihetetlen. Vicus egyáltalán nem kövér csak van husi, izom, és máris nem találok rá ruhát, főleg nacit. Olyan fárasztó volt rápróbálni az összes nacit, teljesen lemerültem. A végén egy lett jó, de az is kilóméteres.
Vicuskám vasárnap lesz három éves.
Így kapja az ágyat meg a bicajt, remélem nem fog esni, hogy mehessen vele.
Szandra,
Nálatok mikor lesz a szülinapi buli? Te csinálod a tortáját?