Na itt is vagyok, elég gyorsan tudtam haladni az olvasással és a jegyzeteléssel, mert azért időközben néha-néha tudtalak olvasni Titeket, csak írni nem volt már időm. De asszem nem mondhatjátok, hogy nem vagyok szorgalmas!
Danyuci!
Köszi még egyszer a jótanácsot! Egyébként sokszor már ülés közben is érzem ezt a lüktetést. Azt hiszem, rákérdezek a dokimra, eléggé kezd aggasztani a dolog...
Detty!
Köszi a gyors válaszodat! Igyekszem én is írni holnap!
Hát nem semmi, hogy találgatnak Nálatok a nemet illetően! Ez a gyerkőc tényleg csupa meglepi!
És az sem semmi, amit a depiről írtál. Azért remélem az öngyilkosságot nagy ívben elkerülöd!
Funky!
Ezek szerint még jó a memóriám!
Tök jó, hogy ismersz surányiakat! Nem sokan tudják, hogy hol is van helyileg. Ismerőseid melyik részén laknak Suránynak? Mi Surány 1-ben, közvetlenül a Duna-parton lakunk, nagyon szép hely, imádom!
Babaexpóra szerettem volna elmenni, de a szüleimnél voltunk segíteni szüretelni Esztergomban, így nem jutottunk el. De akkor az alapján, amit Mamacka írt, lehet, hogy nem veszítettünk vele sokat...
Dongó! Mamacka!
Remélem jobban vagytok már! Ne betegeskedjetek!
Honey!
Én Femibiont szedek a terhesség elejétől fogva, nekem nagyon bevált. Meg a dokim szinte kötelezővé tette az extra esetem miatt+a Magne B6-ot, első trimeszterben meg még sárgaestvédőt (Duphaston) is kellett szednem.
Nagyon aranyosak a képek a kislányodról! A 9 órai fekvés meg szerintem teljesen rendben van, meg az is, hogy ilyen jó alvó a lányod! Szerintem sokan örülnének ennek! (Persze megint mondom ezt én, mint akinek marha nagy tapasztalata lenne, pedig még 1 gyerekem sincs...
De reméljük nem sokáig lesz ez így!)
Anicca!
Ha a Femibion 400-ast szednéd, akkor abban van DHA (omega3 zsírsav), így akkor azt nem kellene külön szedni. (Csak egy ötlet volt!)
Hú, Lányok!
Eléggé belemerültetek ebbe a "fejben dől el minden", meg ki milyen anya témába... Valamilyen szinten mindenkinek értem az elméletét és gondolkodásmenetét, mindegyikőtök véleményében van igazság, de nem tudok, és nem is akarok egy vélemény mellett kiállni épp ezért. De szerintem kár erre ennyi időt és karaktert pazarolni, úgyis mindannyian mások vagyunk, mindenki másképp gondolkodik, és szerintem felesleges egymást győzködnünk saját magunk igazáról. Úgyis mindenki a saját tapasztalata alapján beszél, az meg nem lehet mindenkinek ugyanaz. Szóval szerintem beszéljünk inkább vidámabb dolgokról!
Remélem senki nem haragszik meg ezért!
Mamacka!
Nagyon szupi a bolt terved!
Márti!
Jó, hogy újra hallunk rólad! Bár jobb lett volna jobb híreket olvasni! Jobbulást Nektek! Drukkolok, hogy minden okés legyen! És nagyon tetszik, amit a családodról írtál! Gratulálok ehhez a szép nagy létszámú családhoz! Le a kalappal!
Ktouch!
Köszi a linket, amit feltettél! Nagyon jó kis film!
Andi!
A gyerkőcöd lehet, hogy ezt gondolja magában: Kicsi nékem ez a ház, kirúgom az oldalát?
Aktív babuci lehet!
Az őssejtlevételen mi is gondolkodtunk, de egyenlőre úgy néz ki, nem futja rá. Bár reménykedem benne, hogy sosem lesz rá szükség, mert akkor már baj van. Nagyon remélem, hogy sosem kerülünk olyan helyzetbe, hogy szükség lehet rá, mert akkor borzalmasan érezném magam, hogy nem tudunk segíteni rajta amiatt, hogy nem volt rá anno zsé...
Na jó sokat írtam, mennem is kell mostmár!
Holnap szorítsatok, megyünk genetika UH-ra! Majd délután jövök a fejleményekkel!
További szép estét és jó éjt mindenkinek!