Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bridget, jobbulást! A tüneteid alapján nem biztos, hogy simán megfáztál, lehet az egy kellemetes vírus is. :?

Milyen, szerintem félreértetted Kfmarest, a hőjét mérte reggel, nem tesztelt.

Kfmares, szerintem lehetett pozitív az a teszt, bár tényleg nem túl jó a kép, de amit kiveszek, annak alapján elképzelhető, hogy pont tegnap volt, vagy ma van az ovulációd. Úgyhogy hajrááá, apára fel! :lol:
Amúgy gyere gyakrabban!

Szi, te is jöhetnél többször :wink:

Mindenkit cuppantok!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Esthajnal

Egy idézet Marestől:

elvileg sorrendben vannak: szerda délután, csütörötk reggel és csütörtök délután.... még tegnap , péntekendélután is csináltam egyet, de az már nagyo halvány....

Szóval az én értelmezésem és a fotókon lévő dátumok alapján az lh-tesztekre vonatkozott és ebből az derül ki,napi kettőt csinált....
Vendég

Sziasztok!

Na valamivel jobb a gép csak néha azért még kikapcsol :evil:

Mindenkit pusszantok!!!!

Majd még jelentkezek!

Kép
anyci

Mares
Az a baj a csikjaid nem olyan erosek...mondjuk homalyos is a kep de nem az a total pozi :roll: es a homerozest meg pe elott kell elkezdeni es akkor ugy lathatod ha nem is a teszten de ho alapjan,hogy igenis volt kilokodes vgy sem :? Nem tudom erthetoen mondom-e :oops:
Probalok meggyogyulni....maaaa iszom a teat :) A kiskepet nem ngyon latom de nekem is volt olyan sapim 8) :lol:

Csibuc
A babatervezok oldalan 38.4 ig jo :roll: ott magas de attol fugg melyik tablazatot nezzuk persze... :idea:

Milyen
Nem is tudom hol faztam meg sizokni,vesemelegito,kabat nem is voltam utcan annyit :twisted: Kuralom bar nem izgat most mar mert doki megnyugtatott lesz meg antibiotikum kuram is ugyhogy nem parazok barmi johet 8) de hogy most ennyi minden es egymas utan ez mar kicsit sok :x
LH-t en is igy hallottam...hogy azert kell delutan elloni :wink: Ha en rosszul udom akkor mas is....de a lenyeg reggel tenyleg teljesen felesleges :wink: Ugyi vgy 8)

Csillag
Hat remeljuk csak nem virus de mondom lesz antibiotikum kuram is ugyhogy futyulok a vilagra...tenyleg ngyon odafigyelek magamra halvany gozom sincs mikor es hol faztam meg vgy kaptam el a virust :roll:
Mares egyik tesztje reggeli nem delutani....(asszem a kozepso) :roll:

Anyci
Sziiiijaaaaa 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,SZIJJJAAA!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
anyci

Jo volt tegnapelott beszelni 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Igen :lol: Nagyon kellemes hangod van :lol: Így már van hang az archoz :wink: Amúgy ilyennek gondoltam a hangod :wink:

Kép
anyci

Jóójestét, viszzaolvasok... :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Anyci
En mashogy kepzeltem el a hangod de nem baj :) Azert hallatszott benne hogy szomi vgy :roll: De majd remelem nemsokara mikor megint esetleg beszelgetunk akkor mar nem lesz szomi hanem egy boldog kismami hangja :wink:

Betty
Mostanaban hianyollak...regebben te voltal a lelke a topiknak...mostanaban alig jossz es nem irsz sokat....tudom sok dolgod van de nekem hianyzol Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
hát nemtudom hol fázhattál meg, de jobbulást kívánok :!:
Kúráld ki magad, te csajszi :!:
Mézes tea, és társai....

Mares
Milyen
EHCS
Csibuc
Anyci szijjjasztok, pusszantás :!: :wink:
Már jó, hogy jöttél, remélem nem szarakszik már a géped.....vagy hozd el hozzám....ellátom a baját...majd jól megszerelem :twisted: :lol:

Ma sem téptétek szét a topicot :roll:

Bri
most jut eszembe, szurikat kiváltottad már? Vagy még vissza kell menned? Megmutatták hogy mit hova, hogyan kell szúrni?
3 nap múlva kezdesz is.... 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bri
Az az igazság, hogy kicsit izgulok, hogy mi lesz velünk, mi fog történni...
Nem is az a jó szó erre, hogy izgulok, hanem izgatott vagyok...mert ilyen helyzetben még nem voltam.
Próbálom magam lefoglalni, hogy teljen az idő, mert nagyon várom :wink:
Ugyanakkor rettenetesen félek is....mert minden benne van a pakliban. Én teljesen pozitív vagyok, hiszem, és tudom, hogy sikerülnie kell...de azért kis részben arra is gondolnom kell, mivan ha mégsem :?: :!: :roll:
Ez az utolsó esélyünk.....

Szal ez miatt egy kicsit most többet gondolkodom.....

De itt vagyok :wink:
Ma pl. telepített egy gépet a férjecském, és most végzett vele :roll: , de már rászóltam, hogy menjen onnan, mert a csajok biztos várnak :lol: Hát igen, aki bnetfüggő... :lol:
Meg néha alig van iromány, úgyhogy nem sokat tudok reagálni sem :roll:

betty615

Betty

Ne gondolkodj,az ártalmas!! 8) Minden rendben lesz és kész!!!
Vendég

Milyen
Értettem :!: :lol: Próbálok elvonatkoztatni :lol:

betty615

Na most en olvasok vissza bocsanat de parommal beszelgettem msn-en 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
kedden megyek vv-re egyomorra nem is tudom mik kellenek....aztan aznap lesz az elso szuri es ok megmutatjak :wink: Szuri meg nincs kivaltva mert a Kaali gyogyszertara mar bezart mire elmentem vgyis aznap nem volt mar nyitva...es mas gyogyszertarban nem ngyon kaphato ez a gyogyszer mert marha draga igy azt mondta adoki ha nem tudom megszerezni keddig akkor naluk a patikaban megvehetem meg kedden :!: A gonal az toll formaban van itt egy kis video rola:
http://www.youtube.com/watch?v=fADyj_nLKqs
Csak amirol itt a csaj beszel 150 az nekem 300...marmint az adag.

Tok megertheto az izgalmad...en mar csak tudom :wink: de meg van idod izgulni...hat igen en ugyanigy vagyok vele bizom es hiszek benne tok pozitiv vgyok de azert ott van az a felsz is az egeszben :roll: De nem kell mert majd ugyesen es szepen osszehozzak nektek.Annyira nagy bajotok tenyleg nincs ez sose felejtsd el :wink:

Nem tudom hol van mindenki... :roll: de majd most jon a hideg remelem jonnek....Recon is hol jon hol nem....meg most meg sorolhatnam...en is jovok ahogy tudok...naponta 2szer reggel es este :roll: Egesz nap nem tudok itt ulni talan majd holnap :lol:

Milyen
Bocsessz de jott parom :oops: Majd holnap meg dumcsizunk ha raersz mert fentleszek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Köszönöm a linket...ari kis tollszerű tű, nem vészes :)

betty615

Igen itt nem kell pamacsolni a felszivas mixelessel :wink: Meg fent vgy? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Én is Gonal F-et használom. Nem vészes, ki lehet bírni. :)

Bridget: Neked is inszemi lesz, vagy lombik? Ritkán jövök olvasni, de most régen voltam és még nem olvastam vissza. Megnéztem a videót, tök jó hogy így megmutatja. Én az első adagnál annyira béna voltam, jó lett volna látni akkor ezt a videót. Ebben a hónapban használtam másodszor ezt a szurit.

Kép
babicsek

Babicsek
Szia :) Kép
Lombikom lesz a 2. 8) Tudom,hogy egyszeru azaz egyszerubb,mint mas szurik...en a tutol mindig is irtoztam ugyhogy en kulon fogalom vgyok ebben a temaban :oops: Ti inszmeztek? :idea: En mar tavaly talaltam egy tok jo oldalt angol oldal ahol csak raklikkeltel a neked adott gyogyszer nevere es megmutattk hogy kell beadni :!: Marha jo volt de nem talalom most hogy aktualis lett a dolog :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Babi itt is :wink:

Bri
ja, még fent voltam este, de ahogy írtam,láttam nem vagy már bent (ezek szerint rosszul), és ki is léptem...

betty615

bridget: Igen a második inszemim lesz holnap. :) ez így szokott lenni, hogy amikor keres valamit az ember, akkor tutira nem találja meg.

Lombikot lehet egymás utáni hónapokon is csinálni? Vagy ott kell egy kis szünet a kettő között? De ari aza welcom-os kép. :lol:

Igen betty: Itt is itt vagyok! :D
Kép

Kép
babicsek

Bridget

Semmi gond,mondtad,h jön a párod!Nem tudom ma fent leszek-e,mert mindkét pasas itthon lesz és csak 2 gépünk van :lol:

Érdekes a link,megnéztem.A viszonyom a tűkkel hasonló,mint a Tiéd...

Betty

Olvastam a blogodban,micsoda korrekt kis leírást kaptatok a lombikról-egyszerű,lényegretörő!

Babicsek szia!

Többiek nagyon felszívódtak.... :roll:
Vendég

Ugye Milyen? :D
Most nézegettem a papírokat, és gondoltam emléknek beírom :wink:

Babi
már holnap kezditek a másodikat?
Mindenki be fog babásodni itt karira 8) :lol:

betty615

Betty: Igen 13.00-kor lesz a nagy esemény. :)

Olvastam a blogodat. Tetszik!

Kép
babicsek

Betty

Irigylem,ha valaki ilyen rendszeresen képes írogatni-mint Te és Bridget pl! Én nem vagyok alkalmas erre,bár már sokszor belekezdtem :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bridget,milyennek gondoltad a hangom?Kicsit mély hangom van az igaz :oops: Igen szomorú volt a hangom meg fáradt is voltam,kicsit a héten le vagyok agyilag fáradva meg belefáradtam a sok hülye emberbe.Unom már az egész dilis bagázst(melóhely)! :evil:
Ígérem a következő beszélgetésünkkor vidámabb leszek és remélhetőleg kis mami :wink:
Nem félsz beadni magadnak a szurit?Nekem is tű fóbiám van :?
Megnéztem azt a linket,azzal annyira nem lehet rossz beadni magadnak
:roll:

Betty,hát ma épp jó a gépem de ki tudja meddig :roll: Elviszem hozzád ha megint caraxik :lol: Legalább személyesen is láthatlak :wink:
Szegényem nagyon izgulsz ahogy olvasom 8) Nagyon szorítok értetek!!!BRIDGET NEKED IS!!!
A szurit meg láthatod nem vészes beadni azzal a kis tollal :wink:

Babi szia :D :!: Drukkolok a holnapi naphoz!

Milyen,szijjaa :lol:

Kép
anyci

Anyci szia!

Mizu Veled???Vagy veletek?? :lol:
Vendég

Betty
Itt voltam...neha nekem is ugy latszodik,hogy nem vgyok bent meg senki mas se pedig itt vgyok :lol:

Babicsek
Huuh akkor ez a 2-es szam neked is szerencsesnek kell,hogy legyen 8) Hat igen ez olyan Murphy torveny szeru :lol: Ugy tudom 3honapot kikell hagyni :roll: Legalabbis itthon...merthogy a hormonok meg amugy is TB-s de kulfoldon meg atol fugg melyik protokollod van mar akar masik honapban is mehetsz tovabb ha a doki ugy latja(fizetos :? ) Holnap kezditek azaz a szurikat vgy holnap mar a nagy nap lesz? 8)

Milyen
Mindket pasi huuuha akkor nem leszel odaengedve :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen semmi különös nincs csak vagyunk mint a befőtt :? Komolyan mint két öregember :? Be vagyunk punnyadva és csak nézünk ki a fejünkből.Nincs kedvünk ilyen időben kimozdulni sem.
Veletek mizu?

Kép
anyci

Babi
köszike :!:

Milyen
Bri sokkal többet szokott írni :lol:
Én csak ha valami esemény van :wink:

Anyci
elmondom neked, hogy múltkor nagyon gondolkoztam, hogy meglátogatlak....te vagy a "legközelebb", de mondom mit szólnál....nna, a hülye lány, mit akar itt:?: :lol:
Aztán elmúlt a nap...nem indultam el :lol: :lol:
Ami késik nem múlik 8) :wink:

Bri
te ilyen kis tünemény vagy akkor :!: :lol:

betty615

Anyci

Írtam privit :wink:
Vendég

Csajok jó lenne, ha nem lennénk ilyen távol egymástól....gyertek, költözzetek közelebb :lol: :lol:
Most gondoljatok bele, ilyen szar időben összeülnénk, vinnék jó páleszt, azt vidúúúnánk :lol: :lol:

betty615

Csjaok sajna anyunak atkell adjam kicsit a terepet :oops: kesobb meg jovok de 1orara most o raul :? Ok?

Betty
Hat ez nagy baj lehetnenk pl egy kavezoban beszelgetnenk es sutit majszolnank 8)

En itt taknyosan fujom azorrom es pruszkolok :x

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
mi is filmet akarunk nézni a gépen (ami van könyvben is : A titok címűt)
Állítólag nagyon jó..nem is tudtam, hogy van filmben is, most megszereztük 8)
Lombik előtt pont jól jön ez a személyiségfejlesztő dolog :wink:

betty615

Betty,miért nem jöttél :?: :shock: A nyakadba ugrottam volna és halálra puszilgattalak volna :lol: :lol: Jól mondod ami késik nem múlik!!!Jól hangzik ez a találkozó :wink: Te én költöznék,főleg ha a környéketeken több a meló lehetőség!
Nagyon jó a film én már megnéztem!Hamarosan könyvben is elfogom olvasni :wink: Tanulságos!

Bridget aztán gyere ám vissza!Nem tett jót neked ez a Magyar levegő :wink: Jobbulást!

Kép
anyci

Anyci
MUNKALEHETŐSÉÉÉG ITTT :?: :?: :!: :roll: Pffff......ha-ha, jó vicc :lol: :lol:
ÁÁh, itt lóf@sz sincs sajna, de sztem sehol ebben az országban :? :roll:
Nna jó, akkor legközelebb, ha ilyenem van, megkereslek 8)
Majd felhívom a tudakozót, hogy mondja meg, hol van Anyci :!: :lol:

betty615

Még néz a férjecském valamilyen filmet dvd-n, nemsokára vége, utána majd nekiállunk ennek a filmnek 8)

Bri
te meg csak prüszkűűsz :?: :roll: Szegény....lehet tényleg, hogy a klímaváltozás nem :?: :roll:
Emléxem, mikor átmentetek nyújorkba, mindig fájt a fejed....az is tuti attól volt.
Gyógyulj meg hamar-hamar :!: :wink:

betty615

Betty akkor nálatok se jobb a helyzet :? Megírjam a címem?
Mi most a Péntek 13-at nézzük a legújabbat,közben meg gépezek :wink:

Kép
anyci

Itt vgyok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Lehet bar ez a babasodasnal cak jo(legyengult immunrendszer :wink: )Szal nem parazok ezmiatt csak kellemetlen :x Bevan dugulva a fulem is es erzem a fejemben azt a betegseg erzest :? Hogy emlexel,hogy nyujorkba mikor koltoztunk fajt a fejem :shock: Filmben ugy hallottam jobb,mint konyvben es azert vettem meg a konyvet mert sosem olvasok konyvet gondoltam na majd most...de nem jott be...a filmet majd meseld el 8)

Anyci
Igen fogod olvasni mert a heten mar tuti feladom a konyvet 8) Nekem meg filmben nincs meg allitolag az jobb...engem a konyv nem fogott meg elegeroltetett :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,nem azért írtam hogy most azonnal add fel :!: Csak mondtam hogy majd azt is elfogom olvasni :roll: Hú a filmet én kölcsön kaptam és oda is adnám szívesen.Kiírni se tudom mert nem jó a dvd-írója a lányomnak.De ha gondolod azt a kis csajt megkérem majd hogy írja ki nekem :wink: Aztán én meg azt küldöm el neked :wink: A filmben tömören van elmondva a lényeg és nincs túl ragozva.Majd kiderül nekem mennyire fog tetszeni a könyv :D
Na jól tele van a fejed takonnyal :? Gyógyulgass!

Kép
anyci

Anyci
Tudooooom :) csak mar tok ciki de most meg beteg lettem :oops: meg tudod meg megkell kerdeznem meg a paromtol is azt amit meg kuldeni akarok a konyv melle 8) De menni fog :wink: tudom turelmes vgy csak en nem szeretem ha hulyenek nezetem magam :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

anyci : aranyos vagy, köszi a drukkolást! :)

Bridget: a szurikon tegnap lettem túl. Tegnap este még 11-kor kellett beadnom a tüszőrepesztőt. Holnap már a NAGY nap lesz. :) Jobbulást neked!

Sajnos jön a szar idő, egyre többen fogunk itt taknyoskodni. "De bajd akkor is tábogattyuk egybást lelkileg." 8) :D

Kép
babicsek

Megnéztük a filmet :wink:
Én így néztem :o , és nagyon-nagyon sokat gondolkodtam közben (tudjátok min :wink: , hogy hogy lesz, mi lesz, elképzeltem a dokit magam előtt, mit fog mondani...stb...)
Film közben csörög a telefonom.........nem fogjátok elhinni....a doki hív :shock: ENGEM :!: :shock:
Megkérdezi nem zavar-e...stb...
És megkérdezte, hogy mikor megyünk szerdán, nyilatkoznánk-e egy rádiónak, mert lombikos műsor lesz majd benn pár hét múlva, és ahhoz kellene....a meglepettségtől beszélni nem tudok :o hát persze, hogy nyilatkozunk-nyögöm ki :lol:
Még beszélgettünk, majd mikor leraktam a telót, párom rám néz: _ Te tök hülye vagy :lol: , még véget sem ért a film, és már vonzod a dolgokat :?: :?: :!: :lol:
Erre akkor jut el a tudatomig, hogy TÉNYLEG :shock: , hisz pont a filmet néztük, és a gondolataim egész máshol jártak már :lol:
Nna így legyen 5-ösünk a lottón is :lol:
Most már tudom, hogy a projekt is sikerülni fog :wink: rengeteg energiát adott ez a film :!:
Bri
érdemes megnézni tényleg :!: 8)

betty615

Betty

Ez nem semmi!!!

Honnan lehet megszerezni ezt a filmet????
Vendég

Férjecském töltötte le ma a netről, valami torrent oldalról.

Egyébként délelőtt akadtam rá a youtube-on, nézegettem lombikosokat, hogyan injekciózzák magukat, stb..., mit tesznek érte, hogy sikerüljön a dolog, és az egyik csaj mutatta a videón (könyvben), hogy ez is segített neki.
Hát innen :wink:

betty615

betty: én erre csak ennyit tudok csinálni :shock: :shock: :o
Ez tényleg nem semmi.

Engem is érdekelne ez a film! :)

Kép
babicsek

Sziasztok!

Milyen, megkövetlek, tényleg azt írta kfmares. De ha a reggel nála 10 óra pl, akkor akár LH tesztelhet is szabályosan. :wink: :lol:

Betty, nem semmi, ráéreztél akkor a dokis dolgokra. És tök jó! Majd írd meg, mikor lehet megtekinteni a nyilatkozatotokat. :D

Babicsek, drukk neked :wink:

Bridget, gyógyulgass szépen :wink:

Anyci, feladtam :)

Rólunk: lehet, hogy eltörtem sikeresen a nagylábujjamat, már mondtam apucinak, hogy ő viszi majd hét közepén a postát, mert nem bizti, hogy el tudok blattyogni odáig.
Nagyfiamnak most már a füle is fáj. F@sza, én már hülyét kapok, szóval megint nem megy oviba, péntektől meg őszi szünet. :roll: Jól csinálja :lol:

Mindenkinek tsók, főleg, akit most kihagytam 8)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Betty

Megkérdezed és megírod priviben mellikről?? :roll:
Vendég

Betty
Nem semmi :o Rakerdezhettel volna a szerdai konzira 8) de gondolom kopnyi nyelni nem tudtal hirtelen :lol:

Babicsek
Jaaaj :shock: akkor neked ngy drukk a holnapi naphoz 8)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?