Új privát üzeneted érkezett!

Móki! Köszi, hogy szóltál! De komolyan, biztos elfelejtettem volna, ha nem figyelmeztetsz! De nem szándékosan hanyagoltam volna. :D Így ma is tuti lesz izzadás! Hamarosan! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Hát már megint be nem áll a szám! :lol: :oops: Meg is van az eredménye! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hát, nekem a bicajozás sajna ma elmarad, keresztfiamra vigyázok, 3éves, és mellette nincs nagyon lehetőség bicajozni!
De pihenni egy percre sem hagy! :D :D :D

Móki,
valamikor megbeszélhetünk egy talit Fehérváron! :wink:
Jó lenne Veled talizni élőben! :D

Aisha,
örülök, hogy a picurka mellett, még ránk is van egy kis időd! :D :D Jól esik, hogy gondolsz ránk!
Összeszoktatok már?A rokonság hagy egy kicsit pihenni?

Lucuzs,
laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!
Hogy érzed, lesz mostanában pé? :wink:

Ranita,
drukkok,hogy mind osztódjanak szépen!
Akkor 3naposan kapod őket vissza?Hány babácskát kapsz?Többiek mennek a fagyiba? :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Na végre sikerült bicikliznem! Ez is megvan! Jöhet a pihenés! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!
Mai hő görbe:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 24000_.png

Látom mindenki a vasárnapi ebéd utáni sziesztán van... :lol:
mókica

Meli, írtam privit!
mókica

Princzike,

vannak amúgy vmilyen terhességi jeleid? Gondolok itt elsősorban hányingerre. (amúgy nekem még mindig van. minden reggel az első dolog)

a doki írt fel neked valamit? pl utro.

Kép
gota79

Sziasztok!

Meli, szerencsére túl vagyunk a vendégsereg nagy részén, Zsebike is jobban hozzá van szokva a rendhez :)
Majd Kari környékén anyum jön.
Ranita látom drukkolni kell ezerrel neked, sokat gondolok rád!!!
Gota, a kolléganőm hányira kapott valami csuklószorító szerűt, ő a 9 hónap alatt végig hányt....remélem te nem fogsz.
lucuzs hajrá sport, no meg hajni neked is :)
Bocsi, ha a többieknek nem válaszolok, nem megy még a visszaolvasás....

Üdv.
Aisha
aisha

Szia Aisha! Jó, hogy néha ránk tudsz nézni! :D Akkor ha vége a rokonlátogatásnak, tudtok kicsit együtt is lenni! :wink:
Képet azért még ide is kérünk, ha sikerül időt szakítanod! :lol:

Nekem a hétre vége a biciklitúrának! Holnap kezdődik a következő!
Képzeljétek átléptem a 1000 km-es határt! Február óta ennyit tekertem, nekem sok, és jó kis szám! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, grat a tekeréshez! Csak így tovább! :) :)

Aisha, akkor szép karácsonyod lesz! :)

Gota, rókakomát sajnálom... :(
mókica

Móki! Néztem a görbédet, és látom hétvégén később mérsz. Nálad mi a hétköznapi mérés ideje?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, 6kor csörög az óra..... :) Hétvégén meg mikor hogy.
mókica

Jó reggelt! :D

Ranita! Drukk hegyek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hát engem elkerülget a pé. :? Meli! Látod már a görbém sem olyan kiegyensúlyozott. :? Fene megette...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hali!
Lucuzs, ma mit mértél?

Ranita, drukk, drukk! Gyere majd mesélni!

Én hőm : 36,6... Hát nem tudom volt e pé..... Pár nap és kiderül mit mutatnak a programok.
mókica

Móki! 36,3-at. :? Igaz, hogy elég vacak egy éjszakánk volt, de nálam ilyenkor felfelé mozdul el a mérés.
Mást nem tehetek, várok...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kacsi! Hogy vagy?

Loviné? Timcsi? Meli? Többiek?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Ranita!
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Várunk a jó hírekkel!

Lucuzs!
Csak utolér Téged is a pé hamarosan! Férjed jobban van?
Köszi a kérdésed, de most éppen nagyon rosszul vagyok. Reggeltől kezdve olyan furcsán remegek, belül is. Megmértem a vérnyomásom, egy kicsit magas : 131/70, ez még nem is lenne olyan durva, de a pulzusom 90 körül van. Mitől lehet ez? Még sosem volt ilyen. Reggel azt hittem, hogy leesett a cukrom, de evés után sem javult a helyzet. Alig bírtam bevánszorogni a munkahelyre, járás közben is olyan furcsa lebegést érzek. :shock: Amúgy még azt hozzáteszem, hogy szerintem most tutira nem sikerült a baba, azon kívül, hogy fent van a hőm, semmi más tünetem nincs. Valahogy belső megérzés, hogy most nem jött össze... Most még a mellem sem érzékeny, pedig az egy normál ciklusban is fáj nekem pé után. Most nem. Szóval tanácstalan vagyok...

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

sziasztok.

kacsi nem lehet hogy hipozol?a terded nem remeg?

Kép
monyo83

Monyó!
Mindenem remeg! Még sosem volt ilyen. Mit kell csinálni ilyenkor?

Kacsi

kacsi80

nalam is elofordult mar ilyen.en ilyenkor bekapok egy kiskanal mezet vagy kristalycukrot es leulok picit,aztan par perc mulva keresztulmegy rajtam.

Kép
monyo83

Megettem egy kockacukrot és főztem egy teát, abba is tettem cukrot, remélem jobb lesz tőle. De amúgy ilyenkor mi van? Túl magas az inzulin? Vagy nagyon leesik a vércukor? Vagy mindkettő?

Kacsi

kacsi80

leesik a vercukor en ugy tudom,ezert ha hirtelen veszel magadhoz cukrot attol jobban leszel.

nalam mindig van a taskamban cukorka veszesetre,szerencsere nalam nagyon ritkan fordul ez elo .

Kép
monyo83

Na most mintha egy kicsit már jobb lenne, de a gyengeség még megvan. Legalább a remegés elmúlt.

Kacsi

kacsi80

Kacsi!
Örülök, hogy most már kicsit jobban vagy! Talán most már teljesen jól...

Többiek!?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Aisha!! Gratula a pici lányotokhoz!! Sok boldogságot és egészséget a babának és a mamának is!! Pussz!

Princzike! Gratula a pocaklakóhoz!!!

Sajna ennyi mindent nem tudok visszaolvasni, mert rég jártam már felétek. De most itt vagyok!

Jó újra köztetek!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Én is pont olyankor jövök, amikor nincs senki??:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Addig írok magamról, hátha érdekel valakit! :)

Voltam dokinál szerdán! Nagy meglepetésre azt mondra, hogy mind a két petefészkemben van 1-1 petécske! Aznap reggel csináltam egy ovu tesztet még nem volt semmi. Aztán annyira megörültem annak amit a doki mondott, hogy amikor hazaértem este csináltam még egy tesztet! Akkora POZITÍV volt, hogy majd megvakított:) Annyira örültem, hogy ott a wc-n elkezdtem sírni örömömben. Olyan jó volt! A doki azt mondta, hogy nagyon örül, hogy ennyire hamar rendbetettek a bogyók. Álltalában a 3 hónap minimum kell, de én aug 14. -e óta szedem a met-et, és a ciklusom beállt 28 napra, és 3x1 Closty-val van peteérésem!!!!! Ugyhogy most nagyon várom a jövő szerdát! Akkor tesztelek.
Végre valami jó is történik velünk! Most annyira boldog vagyok.!!! Rég éreztem ilyet!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Csajok mi ez a pangás ma? Élvezitek a gyönyörű napsütést? Jól teszitek! :D :D :D

Meme, jó hogy jöttél. Örülök a szép ciklusaidnak. De szerintem nem kellett volna egyből Closty. A metnek kellett volna időt hagyni, hogy rendezze a ciklust. Ezt nem bántásból írtam, mert tényleg örülök, hogy alakulsz.

Kacsi, remélem már jobban vagy.

Lassan megyek tornázni. Kitart velem?

Hajni, Te hogy állsz a mozgással?
mókica

Móki!
Nekem muszály volt a closty mert szinte teljesen le volt állva a petefészkem. Progim: 0,2 volt.A 2x1 closty nem is csinált semmit. Csak a 3x1. Másfél éve várunk egy kisbabára. A vetélésem óta eltelt 2 és fél év. Nekem mindegy mit adnak, csak hasson, és végre megszülhessem az életünk legnagyobb boldogságát! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme, értelek.
Én már idestova 3 éve várok bébire.
:)
mókica

Akkor megértesz.
Te amúgy rendben vagy? ciklus, pé?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Igen, gyönyörű 32 napos ciklusok. 16-17. napi pékkel, amit a hőm igazol. Ja és csak met van már nagyon rég óta. (tavaly ilyentájt volt Closty, több mint egy év met szedés után, de azzal se volt rövidebb ciklusom.)
mókica

Ez sztem mindenkinél változik.kinek ez, kinek az jön be. De reméljük, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt, és mindenki babásodni fog! Szívből kívánom!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok! Nincs nagy forgalom! :shock:

Ranita! Reméelm minden szépen alakult nálad! :D

Szia Meme! Üdv újra itt! Drukkolok neked! Remélem ilyen rövid metezés mellett is minden rendben lesz!

Móki! Látom kaptál keresztet! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Móki,
hol sütött a nap :shock: ?

3 csöppike csücsül a pocakomba :D .
Sajnos elég nagy volt a lemorzsolódás, 9- ből 4 osztódott tovább :cry: . Hármat kértünk vissza, egyet nem fagyasztanak. Mondták és ahogy elnéztem ez azért nem olyan rossz arány.
7-en voltunk pénteken leszíváson, abból ma csak ötnek volt beültije :cry: . Volt akinek kettő, volt akinek négy osztódott ,de 4- nél több nem is volt senkinek. Úgyhogy azért nem panaszkodom. Mnyh 11.5 mm volt. Nem lettek cisztáim se, attól féltem, mert még mindig eléggé érzékenyek a petefészkeim, de állítólag még érezni is fogom.
Ja, képzeljétek, egy nőnek pénteken 35!!!!! petesejtet szívtak le. Ő donor volt egy barátnőjének. Én ezt nem tenném.
Na, ők fagyasztattak is, de nem mertem megkérdezni, hogy hogy alakultak a dolgok :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs!
Köszi a drukkot! Jövő szerda körül kiderül, hogy sikerült e gólt lőni :)

Veled mizujs? Minden rendben?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Ranita, ez jó hír! Drukk, drukk.++++ Picikék kapaszkodjatok!:D
Napsütés a Magas - Bakonyban volt egész délután. Hideg, de napsütéses idő volt.:D

Lucuzs, igen a ferty meg ajánlotta a pét a 16. cn-re. :D :D

Na húztam tornázni. :)
mókica

Szia Ranita! Akkor mennek a ragacs-drukkok!!! :lol: :lol: :lol: Meddig kell izgulnunk?
Most utrozol? Meddig?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita!
Mikor lehet megtudni, hogy sikerült e a beülti?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Köszi lányok, nagy szükség van a drukkokra.

Lucuzs,
most már 2*3 az utro adagom, jövő hét péntek teszt. Húúú, ha már rágondolok ökölbe szorul a gyomrom.

Móki,
nálunk ma olyan csúny idő volt, hideg is, borús is.

Kép

Kép
ranita1979

Móki! Hamarosan én is biciklire pattanok, de most kicsit ülepítem a vacsit, meg fürdünk egyet. :D

Hajni! Csatlakozol? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita! Akkor ne is gondolj rá, a gyomrod most jobb ha nincs görcsben, én se említem többet igérem. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nálunk is hétágra sütött a Nap egész délelőtt-délután. :lol:
Így megvolt az idei elvileg utolsó fűnyírás, meg házkörüli rendrakás. Most már csak a folyton hulló leveleket kell szedegetni, meg még szeretnék pár virághagymát ültetni, talán holnap meg is veszem őket. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ti nagyon jó helyen laktok! Nálunk egész nap esett az eső, sötét volt, hideg!
Fűnyírás?? Nálunk mult héten hó esett. :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Nyár végi fűnyírást odáztam eddig. :oops: most már nagyon illett megtenni...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita,
nagyon örülök, hogy végre kismami vagy! :wink:
Ne tessék izgulni, minden a legnagyobb rendben lesz,mert nem is lehet másképpen!
Azta,
35petesejt?Nem semmi!Én azért tisztelem azokat a nőket, akik vállalják ezt!Mert van, akinek csak így lehet sajnos babája! :cry:
És a 3baba igazán szép teljesítmény! :D Lehet, hogy 4gyermekes anyuka leszel? :wink: :D :D :D

Móki,
örülök, hogy megvolt a pé!
Remélem apácskával nem hagytátok veszendőbe menni!

Lucuzs,
hajrá bicó!
Hát, azért én nagyon bízom benne, hogy nemsokára pé-d lesz! :wink:
Tudod, csak pozitívan! :wink:

Hmeme,
örülök, hogy alakulsz!
A clostyt énis gyorsnak tartom, de ez a Te döntésed, nekünk nincs jogunk beleszólni!
Kívánom, hogy ennyi metszedés is elég legyen a sikerhez!
Láttunk már ilyet! :wink: :D :D :D :D

Mi holnap megyünk apavizsgálatra a kaáliba!
Jajj, nagyon izgulok!Jobban,mint szegény férjem! :oops: :D
Meg persze örülök is, hogy végre ez a nap is eljött!
Légyszíves valaki zavarja erre vérnénit, mert már nagyon szeretném elkezdeni a fogigátlót! :?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs,
mi is kertészkdtünk délután! :D
Apácskával virágokat ültettünk.Vettem árvácskát, meg krizantémot!
Nagyon szépek!
Csak az a baj, hogy nagyon drágák, nekünk meg nagy a kertünk.Ahhoz, hogy nagyon szépen mutasson, szerintem több-száz árvácska kellene!Na mind1, én beértem 10-zel!Csak a sziklakertbe raktam! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, milyen fogit szedsz? Lenyomják a progid?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Hmeme,
short protokollom van, és stimu előtt most fogigátlót kell szednem, hogy teljesen leálljon a petefészkem működése!
És amikor a dokim úgy dönt, hogy indulunk, akkor hirtelen lórúgás-adag hormonnal megnyomják a petefészkeket, hogy legyen sok szép petécske!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?