Sziasztok!
Ma jó nagyot sétáltunk a hidegben (legalább három órát), egész jól bírta a csaj! Viszont az elején, mikor beöltöztettem a bundazsákba, torka szakadtából üvöltött…
Postán senki nem engedett előre, rohadt nagy sor volt. A pénztáros csaj mondta is, hogy legközelebb szépen menjek előre, ne törődjek vele, hogy ki mit szól!
Ma van Peti szülinapja, úgyhogy főztem, ajándékot vettem, és csináltam egy hatalmas lábas tejberizst (kedvenc édessége).
Fülcsis fotót akkor teszek majd fel, ha a végleges kerül mindkettőnk fülébe.
Manó: azért ideges, mert nem tudja bundazsákban szopizni az ujját, nem látszik ki a keze. Viszont a lógó játéka bejött neki, néha meg is tudta pöckölni a kabát ujjával (sikerélmény
).
Hogy van az ujjad, lüktet még?
Bakker, nem semmi amin keresztül mentetek az ügyeleten! Én mindig ezt mondom: kórházba csak szülni kerüljön az ember…! Gézu jobban van már?
Noémi: talán többet alszik Áron napközben, ezért kel korábban?
Ő lenne az:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Tabati: fene se tudja, hogy mi a helyzet a foggal. Már több hete látjuk alul, hogy fehér, és egyre jobban folyik a nyála. Mostanában újfajta sírása van (rekedt ordítás), lehet hogy mégis jön- tényleg nem tudom.
Egyébként ahogy hazajöttem a kórházból, másnap be kellett mennem megint, és Petivel hagytam a gyereket erre az egy órára (be a mélyvízbe).
Alvás: ööö… el sem merem mondani mikor van nálunk mostanában az első ébredés, mert meglincseltek.
Cosmo: én egy sötétkék overallt találtam csak a C&A-ban, az is Micimackós volt. Ha még valamire rákerül ez a medve (a függöny, a szőnyeg, ágynemű garnitúra is M.mackós), hülyét kapok!
Gratula az átforduláshoz!!!
Banyoszka: nekünk is sok átázott ruha van napközben! Nem is veszek több Pampers-t, jobb volt a Libero!
Esz a fene meg az irigység, hogy mentek telelni!
Puszedli: gyönyörű ez a zsák, jajj, én is elfogadnám, nagyon tetszik!
Benta: gyere a bőrzére, mi is ott leszünk!
Magdi: mit nem hallok? Dávid hűtlenkedik…?
Kata: sajnálom az elszállt képeket.
Beszállnék én is a következő körbe, ha lehet!
Amadea: privi??