Dászi
Nagyon sajnálom, hogy ez a kezelés sem sikerült, nincs baba!:(
Majdnem, hogy ugyanebben a cipőben járok, mint Te a szülői tanácsokat illetően.
Nálunk, anyukám mondta most, hogy kijöttem a klinikáról, hogy beszélt valami régi ismerősével, akinek a lánya sokáig szeretett volna babát, 3,4 lombikkezelése is volt, de egyik sem sikerült és aztán amikor abbahagyta a kezelést akkor rá 1 évre spontán terhes lett.
Anya is azt mondta, hogy lehet, hogy várni kéne, kellene, mert lehet, hogy aztán simán összejönne a babánk, úgy mint neki(k). Meg ezt a vizsgálatot miért most kellett megcsináltatni, miért kell ennyi mindenen átmenni, amikor lehet, hogy csak egyszerűen várni kéne.
Mondtam neki, hogy azért mert 1,2 emberről azt halljuk, hogy abbahagyott mindenfajta kezelést és aztán egyből teherbe is esett, még nem biztos, hogy ez ránk is igaz lenne.
Valakinek spontán, valakinek inszemmel, valakinek pedig lombikkal sikerül. És esetleg ne adj Isten ha ezek közül évekig semelyik sem sikerülne, akkor ha akarnak akár örökbe is fogadhatnak. Mindenki maga dönti el, hogy mikor, hova és kihez megy, fordul
És még azt is mondtam Anyának (persze nem haraggal v. ilyesmi), hogy ez az egész, ami a gyerekünket illeti, csakis mi ránk, a férjemre és rám tartozik
Dászi én még csak annyit jegyeznék meg evvel kapcsolatban, hogy lehet, hogy ha tényleg nem mennél vissza a klinikára, akkor spontán is sikerülhetne, de persze az is lehet, hogy nem!
Nekem nem ketyeg a biológiai órám, mondhatni fiatal vagyok, de nézd meg nekünk így se sikerült eddig! Elmentünk már nyaralni, kihagytunk hónapokat és így sem sikerült. Tehát én azt mondom Neked Dászi, hogy csakis azt tedd, amit a szíved mélyén érzel! Ne hallgass semmire és senkire, csak azt csináld, ami Neked jólesik, amit Te akarsz
Norculotot én is szedtem, de már nagyon régen. Nem akarok hülyeséget mondani, mert csak arra emlékszem, hogy szedtem, de hogyhogy arra sajnos nem emlékszem.
Dászi akkor a mensi előtti barizásra jó az Aspirin tabletta 500 mg-os (nem c vitaminos formában) + a folsav?
Mennyibe kerül, így ez a kettő?