Új privát üzeneted érkezett!

Kuglica ezt most nem értem. Ezt a Gonal-dolgot az Intézetben mondták Neked? Mert nekem is 150 kellett nyáron és a doki elégedetlen is volt az eredménnyel az elején (én elégedett voltam :lol: ), rákérdezett, hogy biztosan jól csinálom-e. Én is úgy csináltam mint Te.

Örülj a hármas csapatnak, jó szám az és ne feledd egy is elég :lol:

Én is az őszi csapatban vagyok egyébként, csak nem október, hanem november, a kövi ciklusban fagyi lesz. Kb. Aminával kb. együtt :lol:

Till Lencsivel már kijött a korházból?

Babi már túl vagy rajta++++++++++++++++

Arikon én is az egészséges táplálkozásban hiszek, sok zöldség, folyadék, vitaminok. Ettem a folsavat, E-vitamint, C-vitamint, méhpempő kapszulát. Vasat. Csak meglesz egyszer az eredménye :lol:

Szép hétvégét mindenkinek.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Szia Irises.. Igen, a Kaáliban derült ki a dolog, ma délben. Erős gyanú állt már fenn, hogy valami nem stimmel, amikor két napja uh-on a doki mondta, hogy akkor felír újabb gonal-receptet. Mondtam neki, hogy nem kell .. mert még van anyag bőven a csőben. Mondta, hogy az nem lehet.. és kérte, hogy vigyem be neki ma a cuccost, hogy megnézze. Ma bevittem, megmutattam, elkerekedett a szeme és mondta, hogy menjek a lányokhoz, ezt a témát vegyük át még egyszer, mert vagy az adagoló romlott el a szuriban, vagy én nem csinálok valamit jól - de egy biztos, kevés anyagot nyomtam magamba. Az egyik nővérke megmutatta.. és akkor derült ki, hogy a '"150 tul.képpen a 225-nál van". Vazze.. :shock:
kuglica

Kuglica, köszönöm az infót. Öröm az ürömben, hogy így is jó voltál. Gondolj bele, így is 3 lesz.

Szorítok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Legközelebb, ha most nem sikerülne ősszel, de sikerül-sikerül, akkor majd ott az Intézetben adatom be.

Laptetűt átadom Kuglica Neked, hozzon szerencsét.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Köszönöm szépen Irises. Drukkolok neked nagyon.. és Aminának is.. és a többi őszieknek is!! :D

És köszönöm a laptetűt.. elkél a szerencse. :)

Nekem egy barátnőm mondta (akinek már van egy 4 éves kislánya), hogy a Feng Shui szerint lila fokföldi ibolyát kell tenni a keleti ablakba - neki bejött. A februártól júniusig tartó inszemes procedúrám alatt, én is vettem fokföldi ibolyákat. Az elsőről kiderült, hogy kék.. :shock: és hogy a nyugati ablakba raktam.. :? A másodikról kiderült, hogy sötétrózsaszines valami.. és egyébként ma sikerült véletlenül levernem a helyéről, ahogy vettem le a kabátomat.. leesett, össze-vissza tört szegény :shock: úgyhogy mondtam a férjemnek, hogy hétvégén el kell mennünk a Brico-ba igazi lila fokföldi ibolyát venni! :lol:
kuglica

Hahó!

Kuglica: :roll: Most már kár paráznod ezen, de egyet mondok: egy csomó mindenkinek ilyen bakik után sikerült!!!!!
(Mondjuk ezt nem értem : "'"150 tul.képpen a 225-nál van". Vazze." :shock: )

Leo: mesélj!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Szia Puszi - köszi szépen a kedves szavakat.. most már lenyugodtam. Ez van. :)

(Úgy értettem, hogy amikor 150-re állítja az ember a Gonalt ott a "kattintós felső részen", akkor arra a vonalkára kell beállítani, aminél már a 225 ml látszik.. Vagy másképp: annak ellenére, hogy a tekerős részen a 150 ml van beállítva, ha utolsó kattanásig húzod fönt, akkor nem a 150-es számnál áll meg az adagoló, hanem a 225-nél. Én pedig megálltam a 150-nél, nem húztam végig.. és így amiről én azt hittem, hogy 150, az tul. képpen 112 volt vagy 75 - mindenképpen kevesebb. Amikor adtam be magamnak, csak kettőt kattant.. holott négyet kellett volna. Így érthetőbben írtam?.. bocsi a komplikált magyarázatért.)
kuglica

Kuglica: lehet, hogy iszony fáradt vagyok és azért nem értem,... a kattanásos részt értem csak.

Kép

Kép

*puszedli*

Baba,
gyógyulj meg hamar!
Nesokára otthon leszel! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Na itt vok én is.

Kuglica, én is örülök, h találkoztunk, fel a fejjel!!!!! ne foglalkozz most már a buta Gonal szurival, már tudod hogy kell, beadod rendesen és kész. Drukkolok nagyon. Tényleg az ilyenekből lesznek a babák!!!!

Én 29-én kezdem adni a suprefact+Gonal párost, tehát még kb. 2 hét addig. Volt méhüreg feltöltés, nagyon ügyi volt a dokim, nem fájt egyáltalán. Elfelejtettem kérni fecskendőt, na mind1, béna én....még 1x el kell mennem vérvételre, EKG-ra...stb...

többieknek is drukkolok, jóccakát
leo50

sziasztok!

kuglica!
én totál nem értem az injekciós részedet, ,de nekem még nem is kell értenem, úgyhogy nem veled van a baj és majd a nagytesólányok megmondják, ,hogy mi a helyzet!puszillak és drukkolok!

nálunk csütörtökön dönti el a doki, hogy milyen antibiotikumot kell szednie férjecskémnek... elég döntésképtelen...

no, jó éjt!
gysmintlegyen

Én szerintem értem. A végén amikor nyomni kell a legvégét és kattog, ott is vannak jelek. Én is tanácstlana voltam, hogy meddig kell. Mindegy, ha kell, én legközelebb meg fogok ott kérni valakit, hogy adja be. Kuglica sebaj, így is lett három, ez is bizonyítja, hogy a szervezeted rendben van. Én is izgultam, de nem kell, menni fog minden mint a karikacsapás. Egyetlen rossz élményem volt az egésszel. A lányok az őrzőben teljesen negatívak voltak, rémes történeteket meséltek...

Baba vigyázz magadra, jobbulást.

Leo hajrá kezdés.

Jó éjt mindenkinek.

irises

Baba drága,
jó hogy ezen is túlvagy, remélem szépen megtisztítva vághatsz a következő menetbe :wink:

Kuglica,
többször elolvastam ezta gonal-dolgot, de bevallom, nem értem :roll: :oops:
de ez mindegy is, drukk!

Leo,
hajrá tesóka :wink:

angel37

Baba, örülök, hogy túl vagy rajta, és nincs nagy baj, majd mesélj .Puszillak, gyógyulás a sebekre!

Kugli, lényeg, hogy vannak méretes tüszőid, bízz bennük!
( a gonalos tollsztori nekem se érthető egészen. )
De most aztán megtanultad, hogy mindig a tövéig kell nyomni! Úgy a jó! :lol:

Leo drukk!

szép hétvégét!
nani72

Kuglica,
azt hiszem nagyjából értem a gonal-beadási problémád! :) Tényleg Lányok az ilyen gondok elkerülése végett, meg lehet a Kaáliban kérni valakit, h. adja be nekünk?
Nekem van egy gyönyörű lilaszínű fokföldim, amit még a tavalyi névnapomra kaptam Tesómtól, és kb. 1 hónapja újra virágozni kezdett, és keleti ablak-közeli asztalon leledzik! :D Remélem nekem is bejön... :wink:

Baba,
olyan jó, h. túl vagy rajta, nagyon ügyi voltál! :)

Sminti,
remélem hamar rendbe jön Férjed, és végre elindul konkrétan a baba-program! :wink:

Irises,
drukk novemberre a fagyibabához! :wink:
Ezt a méhpempőt, már olyan sokan írták, mostmár én is veszek! :)

Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
arikon78

Arikon - hajrá lila fokföldi!!! :wink:
kuglica

Sziasztok!

Kuglica: http://www.youtube.com/watch?v=fADyj_nLKqs (jobb oldalon még vannak videók)

Babim: hogy vagy?

Tillike: olvastam, hogy már otthon vagytok! Majd hívlak vmelyik nap!

Kép

Kép

*puszedli*

Nemrég engedtek haza, fáradt vagyok,majd jövök.

babaimádó
Kép
babaimado

Szia Puszedli - köszönöm a videos linket.. hát igen, így kellett volna.. én pedig nem húztam végig, az utolsó kattanásig. Na most már tudom.. bár remélem, hogy nem lesz legközelebb - hanem sikerül már most. :wink:

Lányok - vettem új, szép, dús, lila fokföldi ibolyát - kiraktam a keleti ablakrészbe.. úgyhogy most már teljesen fel vagyok szerelkezve a hétfői napra. :wink:
kuglica

Babaimádó - fájt ez az izé? :shock: Pihenjél..
kuglica

Sziasztok!

Babim,
pihenj sokat!!!!!!!!!!!!!! Most már túl vagy rajta. Bár amit a dokik műveltek...... :twisted:

Kuglica,
Értem a problémát, megnéztem a tollamat. Nem addig húztad amíg lehet, hanem a számig. A lényeg viszont az, hogy minden rendben lesz nyugi, és nem kell legközelebb beadatni senkivel, mert babás leszel. Csak pozitívan!!!!!!!!! :lol:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én Femibiont szedtem a szurizás napjától, sok tejterméket ittam, ettem és napi 3 liter vizet ittam. Nem csináltam semmi megerőltetőt, pihentem amennyi csak jól esett, de nem vittem túlzásba, és mindig elképzeltem magam elé a babát. Kettőt kaptam vissza de nem tudom miért, mindig csak egy babát képzeltem el. Az utolsó uh-n mondta KP hogy a másik baba is elindult mert látott még egy petezsákot, csak neki nem sikerült. :( Szóval szerintem a vizualizáció is nagyon fontos lányok. Hát én ennyit tudok ez ügyben segíteni, de ha még eszembe jut valami írok. :wink:

Puszi,
ez nagyon jó! Tényleg meg lehet érteni mindent. Hogy vagy?

Sminti,
nagyon sajnálom a férjedet! Remélem rendbe jön minél előbb és jöhet a baba.

Irises,
SIKERÜL!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++

Leo,
ez az!!! nem soká kezdesz! +++++++++++++++++++++++++++

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok Drágák! :D

Tegnap hazajöttünk :P most igyekszünk akklimatizálódni, és persze elárasztott a família...
Nagyon köszönjük a rengeteg drukkot, aggódást és gratut, nagyon-nagyon jól esett...és higgyétek el, erőt adott még a tényleg nehéz órákban is!!! :oops: :P
Puszikának és Skrisznek 1000 köszönet a híradóért :D

Írok majd bővebben is és igyekszem felvenni a fonalat, hogy Ki hol tart!!! Mert Ti is hiányoztatok ám nagyon!!! :P

Dióhéjban most annyit: nagyon fájdalmas, de gyors szülés volt! Utána jött egy kis komplikáció nálam (méhlepényt külön ki kellett műteni :oops: ), de mindent feledtet, ha Lencsilányra nézek :oops: :D :D
Nektek is eljön majd ez a pillanat!!! :D

Most mennem kell, de folyt. köv. :P

tillidian

Baba - örülök, h túl vagy a macerán, remélem hamar jól leszel.

Mindenkinek cupp.
leo50

Till: de jooooo hogy beneztel! orulok, hogy jol vagytok! nagyon profin volt megszerve az informacioaramlas ;) Krisz&Puszi meg egyszer köszi! Majd ha rendezodtek a dolgok, várlak!

Baba: jo, hogy tul vagy rajta! pihenj sokat!

Szep vasarnapot mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina!
Már szurizol?Gondolom long.Lemaradtam...akkor nagyon fogok drukkolni.Mikorra várod a mensit?

Kuglica!
Repesztő megtörtént? :wink: Az nem olyan bonyolult mint a Gonal,bár én értettem mi volt a problémád vele.

Nálam,minden idők legdurvább menzesze :( jó sokára jött meg,de legalább most majd minden visszaáll a rendes kerékvágásba.

Till és Kicsilány! :lol: :lol: :lol:
keny

Szia keny!
Igen, büszkén jelentem, hogy a tüszőrepi-szurit sikerült beadnom az előírt éjszakai 1.30 órás időpontban! :lol:
Annyi volt csak a gond, hogy utána nem sikerült kb. 4-ig elaludnom.. össze-vissza álmodtam mindent, többek között azt, hogy terhes vagyok és már bármikor megszülethetne a baba, de nem akart megszületni, mindig el volt halasztva a szülés. Előtte vagy utána pedig azt álmodtam, hogy van egy kislányom, akinek ugyanolyan a szeme, mint az enyém - és ennek nagyon örültem. :wink:
Na - hát ennyit az álmokról. Te hogy vagy? Szervezed az esküvőt? :wink:
kuglica

Lencsilány! Üdvözlégy itthon és a nagyvilágban!!
Till - még egyszer nagyon sok boldogságot, jókedvet, jó egészséget, sok nevetést és minden jót kívánok nektek!
kuglica

Sziasztok! :D

Most talán van egy pici időm, gyorsan írok :P

Kuglica,
ezek az álmok valóra szoktak válni!!!!!!! :wink: Tiszta szívből kívánom, hogy nagyon HAMAR legyen így!!! :D
Ügyes vagy a szurikkal! Punkció holnap?
megadrukkok!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Keny,
mensi-enyhítőket küldök!!! :oops:

Amina,
hajrá a szurikkal!!!! :P +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, Drága,
mega-időgyorsítókat küldök, mihamarabb gyógyulgass!!!!!
Fantasztikus Csaj vagy!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszikám,
itt is szia :P

Ki van még akcióban? :roll: :P

(Rólunk: Lencsi egy igazi "alvósbaba" :D Napközben vagy alszik, vagy zabál :lol:
Mivel túlhordásos baba létére ilyen pici súllyal született, azt mondták, tényleg maximálisan igény szerint szoptassam...igyekszem :P. Elég fáradt vagyok és a hasam még fáj, de majd alakul.)

tillidian

Sziasztok!

Köszönöm a sok érdeklődő törődést.

Még az intenzíven beszélt hozzám az orvosom ébredés után pár perccel és ha jól értettem, akkor minden rendben és szerinte esélyes a spontán/inszem is, nem kell feltétlenül lombik. (5 beültetés után érdekes volt ezt hallani).Bal oldalt volt gond, a méhenkívüli műtét után a csonk és a vastagbél összenövése, azt megoldották, jobbról és a méhben minden oké.
Holnap megyek varratszedésre.
Hőemelkedésem van és náthás is lettem (egyik szobatárs beteg volt).
A gáz, amit használnak a műtéthez nem akar eltűnni és ezért mellkasi, nyak és hasfájdalmaim vannak. Az orvosok, nővérek nagyon rendesek voltak és a kórházzal is meg voltam elégedve és örülök, hogy oda mentem.
Nagyon hálás vagyok az orvosomnak mindenért.
(sajnos volt egy kis gond, mert 1 napot csúsztak a műtéttel, meg a cukrom is leesett (2 volt az éhgyomri)és rosszul lettem, de az egész már nem is számít. A végeredmény a lényeg!)

babaimádó
Kép
babaimado

Till, üdv itthon! :D Lencsiről valahol képet láthatunk?

Baba, a lényeg, hogy rendben vagy, túl vagy rendben a műtéten. Drukkolok nektek a spontánhoz. :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Baba: :D Iszony drukkolok!!!!!!!

Akciózóknak hajrááááááááááá!!!!!! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Azért én nem hiszek a spontánban!

babaimádó
Kép
babaimado

Babám drága,
örülök, hogy otthon, szépen rendbetéve! :D
jobbulást, gáz hess!

és akkor hajrá inszem :wink:
addigis spontán, nem kell benne feltétlenül hinni! :wink:

akciósoknak szurok!

angel37

Baba: az a te dolgod! :D De én hiszek benne, hogy Nektek is és Allééknak is sikerül spontán! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

baba :)
Örülök, hogy sikerült a műtéted és , hogy minden rendben, jobbulást és gyors lábadozást! :) Én se hittem sose, hogy spontán is lehet babásodni. :)

puszi
Neked is sikerülni fog, így vagy úgy. :)

Ahogy mindenkinek!!! Kitartás!!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Baba,
örülök, hogy már otthon vagy!
Sajna énis tudom milyen az, mikor a gáztól mindened fáj!Én 3napig úgy mozogtam, mint egy robot!Nagyon vicces lehettem,de én borzalmasan szenvedtem! :?
És azt mondták, hogy lehet spontán is?Jajj, ez nagyon jó hír!És ha nem bízol benne, az se baj!Úgy még nagyobb lesz majd az öröm! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Baba: ezek nagyon jó hírek! Jobbulást! :)

Kuglica: +++++++++++++++++++++++ drukk mára!

Minden akciózónak drukkok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Már kezdek alakulgatni. Aranyosak vagytok. Igyekszem sokat mozogni. Sajnos náthás is vagyok.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó Reggelt!

Baba, végre jó hírek!!! :) A "gázt" anno énis rosszul viseltem :?
HAJRÁ!!!

Tilli drága, jó erősödést nektek!!!!! Jó h. újra itthon vagytok!!! Pusz

Amina, hogy vagy?

Irises, énis az egészséges táplálkozásban hiszek (amiket írtál), főleg mióta diétáznom kell (bevallom)

Kugica, sok szerencsét az "ibolyácskával"

Sminti, :shock: hát ez után a nehéz kezdés után, csak JÓ jöhet!!!!

Nani, jól vagytok mindketten férjecskéddel?

Keny, akkor mi együtt "ünnepelünk"!

Hunci, köszi a táblát!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Amina, nem sikerült aktíválni a netet otthon, így elmaradtam a PCOS véleményezésemmel, de megígértem és tartom a szavam!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok! :P

Baba,
gyógyító drukkok ezerrel!!!++++++++++++++++++++++++++++++
ölellek!!!! Azért tessék majd szépen "spontánolni", sose tudhatjuk!:D :D :D

Kuglica,
óriási drukkok! :D

Alle,
teszek majd képeket a kaalisbabak gmailre! /akinek még nincs jelszava és kér, szóljon, dobok pivit/

Mindenkinek pusz és drukkkkkk

tillidian

Tilli,
már 1 hetes Lencsi!? Hihetetlen!! Remélem a hasfájás gyorsan elmúlik.

Baba,
nagyon ügyes voltál, olyan jó, h. rendes a dokid, és teljesen rá tudod bízni magadat; ez a legfontosabb! A gázok meg múljanak el hamar, a mozgás biztos segíteni fog!! 8)

Én az egyik újságban találtam egy jó kis mozgássort, amit otthon "könnyedén" el lehet végezni, és jól karbantartható vele az alakunk. Pár napja elkezdtem és már most érzem a kedvező hatását. Tényleg számít az egészséges életmód, és hátha segít majd a beültinél is. :)

Kép
arikon78

Sziasztok!

Till: elkerültük egymást! :(

Arikon: könnyen? Akkor nem tudod bescannelni? :oops:

Babim: jobbulást!

Kuglica: hajrá!!!!

Amina: mindjárt megjön! Vagy nem! :wink:

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Till gratulálok mégegyszer a ksilányodhoz. Én kérek szépen jelszót, ha lehet :lol:

Baba bízzál a spontánban, én rendületlenül hiszek benne. Nekem is ezt mondta a doki műtét után, sőt B. doki is mondta, hogy sokaknál összejön a kezelések hatására, de anélkül :lol: Jobbulást kívánok Neked.

Keny hajrá új ciklus, normális ciklus.

Puszi Te mindig olyan vidám vagy :lol:

Amina már szurizol?

Szép napot mindenkinek.

irises

Kuglica!

Már biztos jókat "flesselsz"a punkció alatt!Nagyon szorítok!!!
keny

Puszi,
holnap este otthon leszek és akkor beszkennelem! :wink:
Ma Anyumnál alszom fodrászkodás, traccsparti! :D

Kép
arikon78

Kuglica: :?: :?: :?:

Arikon: jó fodrászkodást és traccsolást! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok lányok!
Köszi szépen a sok drukkot. Sajnos csak egy petesejtet tudtak kinyerni belőlem.. :cry:
Végül lett 4-5 tüsző (nem világos, hogy mennyi, mert még félálomban voltam, amikor a doki mondta - baloldalon is feléledt 1-2 kisebb).. de sajnos, csak egy kis pötty van.
A doki ezt az alacsony eredményt mindenképpen a féladag Gonalnak tudja be.. :shock: Holnap 11 után kell telefonálnom, hogy ez a magányos harcos megtermékenyült-e.. osztódik-e.. Lányok - drukkoljatok, imádkozzatok egy kicsit értem!!
Most visszaolvasok..
kuglica

Kuglica: nagyon-nagyon remélem, hogy Egyszemkéd erős lesz és kitartó!!!! Extradrukkok mennek!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok!

Kuglica, drukkolok nagyon egyszemkének!

Tillike, gyors pocógyógyulást! Lencsiek cupp!

Baba, Igenis kell bízni a spontánban is, annyi csoda van! És nagyonszuper, hogy végülis helyrepakolták a belső dolgokat.
( ez a mk.utáni csonk elég rosszul hangzott, nekem is ez a parám)

keny, jó "kitisztulást" ! Hogy áll az esküvőzés?

kalkat, kösz ,megvagyunk, sokat beszéltünk róla és ez jó oldószer.
Neked nemsoká kontroll !

Amina, hajrá suprézás! drukközön!!!

Mindenkinek puszi!
nani72

Kuglica drukkolok és küldöm Egyszemkének és Neked is a pozitív energiát. Tudod egy is elég :lol:

irises

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?