Sziasztok!
Megpróbálom rövidre fogni, hogy ne keltsem fel a családot a pötyögésemmel
Szerintem senki sem firtatja, hogy ennyi idő után barátnők lettetek és a felszínes, kezdetleges "ma ez történt velünk", " mi így csináljuk" stb után elmélyült a beszélgetésetek. Ha nektek úgy jó, hogy egy zárt fórumon folytatjátok, áldásom rá
Én viszont úgy gondolom, hogy tök jó ez a nyitottság. Rengeteg kérdésemre kaptam választ a babanetet olvasva és sok topic van aminek a témája érint vagy érdekel és ha lesz időm bele is fogok olvasni, írni is esetleg. Nem hiszem, hogy ezzel az adott csapatnak kárt okoznék vagy kukkolnám őket
És az sem zavar, ha épp most százan olvasnak minket. Olvassanak, sőt írjanak!
És hogy miért nem fogok új topicot nyitni a kérés ellenére? Mert él és virul ez a topic! Nem is egy hozzászólás érkezett pár nap alatt! Rengetegen olvassák a hozzászólásokat! És remélem jó páran fognak is még írni. Nagyon remélem, hogy az eddig itt megszokott baráti, kultúrált beszélgetés fog folytatódni! Tudom, hogy nem bántásból írta Zölddisznó, hogy nyissunk új topicot de igen csak belegázolt a lelkembe. Basszus, belemászott a begyembe, hogy a régi tulaj ossza az észt az újnak úgymond. Aztán nyeltem kettőt, jól bekajáltam, gyerekeket lefektettem és újraolvastam. Persze, hogy jószándékból írta, hogy nyissunk újjat. Valaki titkon írt és lebukott, költöztek zártba ezt meg töröltetnék, hogy ne legyen mégnagyobb gáz belőle az illetőnek. Belegondolva igen car lehet, a pl azt írnám, a szomszéd pasi de jóól néz ki, nagyon bejön! Aztán párom haverja beazonosítva felhozná páromnak. Magyarázkodhatnék, igen gáz lenne. Tudom ,rossz példa de így gondolom valahogy. Azért ez megérthető és dicséretes, hogy így kiállnak egymásért, nem?
Egy szónak is száz a vége, ha még valaki első olvasásra berágott, tessék újra olvasni és a jó oldalát is meglátni
Bocsi az okoskodásért, de nem szeretném ha újra "meghalna" a topic!!! Nagyon szeretném, ha összejönnénk páran, akik az eddig itt megszokott beszélgetést tudnánk folytatni. Együtt átélni a babás kor szépségeit, nehézségeit. Segíteni, támogatni egymást a nehéz percekben és osztozkodni az örömökben. az első fogacskáknak, első lépéseknek, első szavaknak, első igazi pusziknak együtt örülni
Folytathatnám még sok-sok mindennel. ÍRJATOK!!!
Na befejezem, nem igazán lett rövid
A lényeg majdnem lemaradt: haladunk előre is! Igaz csak pár kúszómozdulatot produkált de már elindult! Jeee
és áttört éjjel a 3. foga is! Ébredezik a pici, úgyhogy mára tényleg ennyi. Jó éjt!
Á, nem bírom befogni
Azért az nem semmi, hogy van olyan aki eddig csak olvasott és most menne a zártba is olvasni
Ha jól értelmeztem H.Vera hozzászólását
Őket irányítsátok ide vissza, remélem lesz mit olvasniuk és talán kedvet is kapnak az íráshoz, mint én