Jó estét, Kismamik!
Sokat írtatok, vissza is olvastalak, de nem tudtam mindent megjegyezni, és ágyból írok, jegyzetelni sem tudtam, ne haragudjatok.
Nagyon örülök a jó híreknek, a jó eredményeknek!!!
Csézjang, a kisfiúhoz gratula,
Anicca, a kislányhoz szintén, nagyon jó érzés lehet
(majd írd mi lesz a neve
)
A fotók a kisbabukról nagyon édesek, nagyon szeretem a kisbaba fotókat, mint ahogy a kisbabákat is, már nagyon szeretném én is karjaimban tartani Pintyőkénket
Örülök, hogy tesztek fel fotókat a gyerekeitekről és magatokról, jelzi a bizalmat...
Köszi a sok infót a szopizásról.
Sajnálom, hogy többeteknek is annyira rossz volt ez a szopizós dolog....épp most tanulunk arról, hogy a csecsemőknél általában az étkezés és alvás terén mutatkozik meg az anya-gyerek kapcsolatának valamilyen problémája, de nehogy félreértsetek, kérlek!!!! Nagyon érdekes a téma.....
És én is azt hiszem, hogy agyban dől el a dolog, mégsem lehet könnyű.....és az az érzés, a frusztráció, a lelkiismeretfurdalás, amit kivált, az meg még jobban nehezíti a dolgot...hmmm....és ez csapda is, hisz minél nagyobb a frusztráció, annál inkább rosszabbodik a dolog, de ez nem csak ebben a témában van így.
Én Yilonne-hoz hasonlóan semmiféle félelem nélkül gondolok ezekre a dolgokra, és biztosan tudom, hogy, minden rendben lesz, tudatosan készülök erre.....remélem, valóban így lesz
Hú, korán fekvős vagyok én is, van, amikor már fél 9-kor elalszom, de általában 9 után, ritkán 10 után, csak ha ügyeletben vagyok....igaz, reggel meg már korán ébredek,de örülök ennek, régebben a sok bulizgatás miatt mindig későn feküdtem, de most nem kívánom azt
Tegnap egész nap takarítottam, és este olyan furcsán nyilallt az ágyékom a bal oldalon, és ugyanúgy lentebb a jobb combom, és kb 5-10 percenként....éles nyilallás egy pillanatra csak, annyira, hogy az egész testem belerázkódott, fogalmam sincs miért, icipicit aggódtam, de elaludtam, és reggelre elmúlt, talán az intenzív tevékenység miatt volt. Mi a véleményetek?
Ezért ma suli után, és ebéd után szépen ledőltem, aludtam is pár órát, meg ez az idő is...a Kedves jó taknyos, kúrálom is rendesen, mellette meg megelőzésként magam is, mézes-gyömbéres -citromos teával, főzettel....remélem, én nem kapom el, őgy érzem, nem, mintha erősebb lenne az immunrendszerem, valahol azt olvastam, hogy a hiedelemmel ellentétben, hogy a kismamák immunrendszere gyengébb, pont, hogy erősebb, hisz jobban védi a magzatot....ki tudja.
Amúgy háton még bírok aludni, de nem hosszú ideig, a legkényelmesebb félig hason, felhúzott jobb lábbal a bal oldalamon.
Még valami, szerintem (és nem csak) az nem igaz, hogy a gyerek "nem érti", hogy kistesója lesz, a gyerekek nagyon is, már 1, másfél évesen is nagyon jól értenek mindent....főleg érzelmi szinten értenek, és építenek be információkat.
Más most nem jut eszembe, szép estét ! Betegeknek meg jobbulást!