Sziasztok!
Hű, másfél óra volt mire visszaolvastam- reagáltam!
Tegnap kilőtték az én fülemet is…
Azért nem a csajommal együtt, mert a védőnő nem hozott nekem fülbevalót
Nagyon fura, párom akárhányszor rám néz, mosolyog, tetszem neki.
Noémi: sorry a tegnap miatt (jóga), de képzeld, este hétre értünk haza a shoppingból! Végül sikerült a Brendonban (köszönöm a tippet!) bundazsákot venni, de jó nagy kört futottunk előtte!
Dzsungeles szoba: barátnőm rengeteg gumidekor figurát vett potom pénzért, rengeteg állatfigurát. Olyan szép tőle a szoba, hogy csak na!
Gratula a vizsgádhoz! Úgy örülök- ügyes vagy!!
Ne add el a ruhákat, lehet hogy a következő körben ikreid lesznek!
Babaképek eszméletlen édesek, a dézsásak is borzasztóan tetszenek! Megmutattam páromnak is, ő nagyon csodálkozott hogy jééé, ilyen is van??
Tegnapelőtt vettünk a csajnak
gyapjú takarót. Kipróbáltuk, iszonyatosan tartja a meleget, szerintem az lesz hogy alulra terítem majd a babakocsiban, és a másik részével be is takarom.
Süni: nagyon durva, hogy egyszer keveset, másszor iszonyat sokat eszik Zéti! Szerintem nekem talán csak a kezdeti tejáradatban volt 180ml a cicimben. Szerencse, hogy Neked még ilyen sok van és Zéti nem éhezik.
Vékony rugiban+vastag hálózsákban altatom+vékony takaró!
Amadea: megy privi!
Mi sem veszünk egymásnak ajándékot, csak a gyerek kap. Max. januárban veszünk valami nagyobb dolgot, akkor nagy leárazások vannak.
Manó: gyerekek hogy vannak??
Dézsa: majd az ötödiknek veszel…
Ági: nekem is az ujjszopi a parám a bundazsákkal kapcsolatban. Nem tudom mi lesz… lehet hogy leköti majd a játék amit felakasztok neki a babakocsira (legalábbis remélem).
Én is gyógyszertári fürdetőt használok, mást nem merek (levendulásról nem is hallottam!!)
Fürdető: párom kétszer is véletlenül popsikenőccsel kente be Adélt a fürdető helyett. Olyan halszaga volt a csajnak, brrrr!
Kata: bár én kívülről nézem a játékot, szuper munkát végzel és ha lesz megint ilyen játék, tuti csatlakozni fogok, erről sajnos lecsúsztam.
Zsu: én már háromszor nem engedtem be a védőnőt (nem szólt előtte, hogy jön). Azóta leszokott az ilyen jellegű akcióról.
Mit gondol, mit talál nálunk ha váratlanul jön- verem a gyereket?!
Moncsy: mi a helyzet a babakocsival, lecseréled, vagy marad?
Tabati: én éjjelre mindig leveszem a borostyánt Adélról, nem merem rajta hagyni…
Rózsaszín lepkés sapi…
Én is 7-8 között tornáztatok, akkor extra nyűg Adél.
Mukkancs: cukor!! Hülye ez az orvos?
Banyoszka: de hát Niki jó husiban van, nem gebe! Szép, formás baba! És hát Te is mondtad: ilyen fajta a családod!
Benta: nagyon jól leírtad a szoptatást- tápszert- hozzátáplálást, teljesen igazad van. Az ember frusztráltan érzi magát ha nem tud szoptatni és a környezete is azt sugallja, hogy nem jó anya.
Én is elérzékenyültem fiaid miatt- nagyon jó nevelést kaptak a srácok…
Cosmo: nekem nem tetszettek a C&A- s zsákok. Te találtál valami szépet esetleg?