Új privát üzeneted érkezett!

Kandi!

Miért nem jössz Te is velünk szombaton? Vagy talán nem hívtunk még Téged? Akkor most megteszem a többiek nevében is: tarts velünk!
Remélem senki nem haragszik meg rám, hogy a nevében "beszéltem". Kép

Monchy
Monchy

imageC: eszt.jpg
Kata

Sziasztok

Kép

Kata

Ui: Most rohanok dolgozni, délután leszek.
Kata

Sziasztok

Kép

Kata

Ui: Most rohanok dolgozni, délután leszek.
Kata

Lányok!!!

Sajnos SEMMMMMIIIIIII!Kép
Semmi két csík, se vérzés, csak enyhe hányinger és a szúrások. Reggel csináltam a tesztet, mert legyőztem a kíváncsiságomat!
Nem értem talán az Utrogestan befolyásolja ennyire???? No de a 37. napon vagyok!
Holnap elmegyek a dokimhoz, majd az UH mutat valamit!?????
Kicsit letörtem mint a bili füle, de azért az a holovány remény még mindíg ott van!

Köszönöm, hogy ennyire izgultok értem! Pedig higgyétek el, hogy én én szeretném nyitni az őszi sort.
bubi

KATA!!!!!

Oriási gratulácio a ZEBRÁDHOZ!!!!Kép

LÁNYOK ZEBRÁSUNK VAN!!!!!!!!!! BEINDUL A BABAESÖ!!!!!!!!!!!!!!!

BUBI!!!!!!

Merre vagy, már ollllyyyan nagy lyuk tátong az oldalamon, hogy csak na!!!KépKép

Eső, eső, babaeső....KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Pucur
Pucúr

Drága Bubi!

Ne buslakodj, amig nincs vérzés nincs veszve semmi sem!!!
Ez az 5. héted, ha jol számolom a mensitöl. Szerintem az UH már kimutatja a petezsákot, habár kb 1 cm lehet csak.

Azért még továbbra is szoritok neked!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Küldtem e-mailt Lellának, de azota sem válaszolt. Nem tudom, hogy mi lehet ott Libiában, de reménykedem benne, hogy csak a gépe és a vonalak rakoncátlankodnak!

Pucur
Pucúr

KATA !!!!

NAGY NAGY GRATULKA!!!!
Jó látni azt nálad, amit én szerettem volna látni ma reggel.
Vigyázz magadra!

Látjátok már meg is nyitották a sort! Kata ugye fogod a kezem és erősen húzol!!!???
bubi

Kata!

Gratulálok én is! Végre már valaki nyitja a sort!

Bubi!

Még ne add fel a reményt jó? Van akinek csak késõbb mutatja ki. Én még drukkolok neked!Kép

Kjutka!

Nekem Szegeden a Nõi Klinikán csinálták a HSG-t.
Mégegyszer nem mennék az biztos. Tulajdonképpen már én sem értem hogy el van-e záródva vagy sem,mert a doki csak biztatott hogy hajtsunk rá.
Ha nem tudják feloldani az elzáródást azt mondják is?

Andi
Andy

Kata!

Én is gratulálok. Látod, nem hiába mondtam neked, hogy hamar tűnés innen.

Velem még mindig semmi, de még tesztelni sem mereek. Félek a kudarctól.

Csüsz. Norci
Norci

Kata!
Gratulálok!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bubi!
Nehogy csüggedj! Hamarosan folytatod a sort! Csak kitartás!!! Kép Kép Kép

Lányok!
Ez tök jó, beindult a babaesö!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Kép
Névtelen

KATA!!!

GRATULA!!!!!!!!!!!!

Puszi:

Gitta
Gitta

Kata!

Ugy latom eleg erzekeny volt a teszt!
Gratula! KépKépKép
Jaj, de jo!

Eszter
Beszti

Sziasztok!
Kandi!
Köszi a biztatást! Nem azt mondom, hogy nem reménykedem a sikerben, de tisztában vagyok a statisztikával! Kép

Kata!
Nagyon hatásos volt a "bejelentésed"! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Bubi!
NE ADD FEL!!!! Drukkolok!
Szonja
Szonja

Haliho!

Kata nagy gratula!!!!!KépKépKép

Minitalcsisok: gyulnek a telszamok, nem tudom hogy varhatok-e meg valakitol. Eddig van 9 fo a listanKép Ha mas mar nem kuld, akkor en viszont elkuldozgetem nektek a listatKép

Moni te egybol az etteremhez jossz ugye? Mert en is, de en ugye felenk magyar vagyok, es nem akarok elsonek odaerniKépKépKép Szal majd lehet hivlak szombatonKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Kata! Nagy-nagy gratula! Végre beindult a babaesö!Nagyon boldog babavárást kívánok nektek.

Én is nagyon szeretnék egy esöcsepp lenni a most kezdödö záporban. Mert ugye lányok most már nem áll el, hanem tartós esö lesz?

Moni pénteken kedvesen felajánlotta, hogy engem is felvesztek a listára. Tegnap még gondolkodtam, de ma megnéztem a táblázatot és a 25. ciklusnapommal Eszter és Monchy közé kerülnék, ami eddig Kata helye volt!!! Ez nagyon nyerö helynek tünik, ugyhogy lécci valaki tegyen fel engem is.
Edi 6c 25cn Maglód 33 év

Köszönöm.

Bubi! Ne szomorkodj, még bármi lehet. Lehet, hogy csak korai volt a teszt. Pár nap mulva próbáld ujra.

Edi
Edi

Kép Kép Kép
Névtelen

Orsoly!

A telefonszámom maradhat a listán, de az emilcímem légy szíves ne tedd rá! Elöre is köszi!

Monchy
Monchy

Sziasztok Lányok!
Először is GRATULA a Kétcsíkos Katának!!!!!! (irigyellek....... Kép)
Már egy ideje olvasgatlak Titeket, de már nem bírom ki, hogy ne osszam meg valakivel én is az izgalmakat! Kép
Én ma tartok a 47. napon, de nekem amúgy is 35-45 naposak a ciklusaim, úgyhogy még bőven megjöhet. A mellem fáj, de nem úgy, ahogy szokott. Persze valószínű csak beképzelem. Még csak ebben a hónapban kezdtünk próbálkozni a férjemmel, 23-24 évesek vagyunk, és nem hiszem, hogy ilyen hamar besikerült volna.
Mr. Spock is azt mondta, hogy a rendszertelen és változó hosszúságú ciklusok elképzelhető, hogy peteérés-problémára vezethetők vissza, és elképzelhető, hogy nehezebben esek teherbe. Kép
A hőmet még csak kb másfél - 2 hete mérem, és nem akar feljebb menni 37,0-nál.
Ha terhes lennék, nem kellene vagy 3 tizeddel többnek lennie?
Még hétfőig ki kellene bírnom, de legalább hétvégéig, minimum az 50. napig, mert az még nem nagyon fordult elő. És akkor tesztelnék .... hacsak addig meg nem jön : /
Bocs, hogy ilyen sokat írtam pillanatok alatt, de már alig bírok magammal az izgalomtól, szegény férjem is minden reggel és este azt hallgatja, hogy a napookat számolgatom. Kép
Sugár
Sugár

Bocs, legkozelebb nem hasznalok ekezeteket!!
Sugar
Sugár

Edi!

Kérésed máris teljesült!

Orsoly 8c 69 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 63 cn Szekszárd 21 év
Cicó 4c 43 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 37 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 32 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 32 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 31 cn Budapest
Norci 5c 31 cn Budapest 26 év
Cincérke 32c 30 cn Budapest 26 év
Bella 15c 30 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 30 cn ? 32 év
Eszter 12c 30 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 30 cn Miskolc 35 év
Edi 6c 25 cn Maglód 33 év
Monchy 9c 24 cn Budakeszi 32 év
Gitta 5c 24 cn Békéscsaba 26 év
Boglárka 8c 23 cn Györ 24 év
Márti 9c 22 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 20 cn Szeged 30 év
Eni 2c 19 cn Pécs 26 év
Edina 7c 19 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 18 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 18 cn Ulm 26 év
Lora 11 c 16 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 15 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 14 cn Adács 27 év
Éva 28c 11 cn Nyíregyháza 26 év
Barbi 7c 8 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 6 cn Galgamácsa 29 év
Moni 5c 3 cn Törökbálint 28 év

Monchy
Monchy

Orsoly
Igen, én az étterembe megyek. Sohasem késem, úgyhogy tuti ott leszek 2-re. OK, hívj nyugodtan.

Kata
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy örülök és úúúúúúúúgy irigyellek. Jó volt látni a zebrákat. Köszi a képet. Legalább tudjuk, hogy ilyen is van!!!! Sok sikert neked.
Kérlek húzz minket magaddal.

Bubi,
Csak semmi pánik vagy letörtség. Lehet még baba a dologban. Kérlek feltétlenül értesíts minket az UH eredményröl.

Tegnap a barátnöimmel találkoztam. Az egyik kisbabát vár. Megsimiztem a hasát.

Most megyek,
Pusszancs,
Moni
mj

szijasztok!

Kata!!
jajj de jo GRATULA!!!!!!!!KépKépKép

Bubi!
meg telleg lehet,hogy korai volt.

Lotti 9c 31 cn Budapest
Lella 9c 30 cn ? 32 év
Kata 4c 30 cn Miskolc 35 év
Edi 6c 25cn Maglód 33 év
Eni 2c 19 cn Pécs 26 év

Edi
`bent` vagy!

Egyenlore nem mukodik az emilem,van egy uj hatha az megy.
lien@mailbox.hu

puszi Kriszti
kriszti

Sugár
Üdvözöllek körünkben. Nagyon drukkolunk, még így ismeretlenül is. Feltétlenül értesíts minket az eredményröl.

A 37 fokos hö az jó. A hömérönek el kell érnie a 37 fokot és tartósan fennmaradnia. Nem ajánlatos 37 alá mennie addig amig meg nem jön. Nekem a ciklus 2. felében egyenes csíkot mutat a höm. Végig 37 fokot. Se többet se kevesebbet.

Orsoly,
Ugye nem ide a forumra fogod betenni a neveket meg az emil címeket, telefonszámokat? Gondolom nem, csak biztos akartam lenni benne. Kör emil jöhet.

Monchy,
Katát leszednéd a listáról? Hiszen ö már boldog kismama!!!!!!!!!!!!!!!
Mindannyiunknak ezt kívánom egytöl-egyig.

Pusszancs,
Moni
mj

Moni!

Persze, leszedem Katát. Csak nem tudtam, hogy mi a szokás ittenék. Kép

Lotti 9c 31 cn Budapest
Lella 9c 30 cn ? 32 év
Edi 6c 25cn Maglód 33 év
Eni 2c 19 cn Pécs 26 év

Úgy szeretnék én is már "csak" egy törölt rekord lenni ezen a listán! Kép

Monchy
Monchy

Monchy, Kriszti! Köszönöm, ez igazán gyorsan ment.

Bárcsak a napok is ilyen gyorsan telnének. Ilyenkor a ciklus vége felé már mindig olyan türelmetlen vagyok. Figyelem magam, persze mindenféle tüneteket bebeszélek magamnak, ettöl még türelmetlenebb leszek. Ilyenkor csak az segít, ha itt lógok a babaneten.

Mégegyszer köszi!

Edi
Edi

<FONT COLOR="ff0000">ISTENEM, KÖNNYBE LÁBADT SZEMEM, ELSZORULT A SZÍVEM...Kép
GRATULÁLOK, KATA!!!!!
VIGYÁZZ MAGATOKRA!!Kép</FONT>

Ancsi
Ancsi

Edi, en ugyanigy vagyok igy a 47. napon Kép(( Most azon gondolkozok, hogy mi lenne, ha csinalnek napkozben egy tesztet. Probalom gyozkodni magam, hogy kibirjam meg hetvegeig, hiszen maskor is varatottt mar magara ilyen sokat, de nagyon nehez. Mennyibe kerul egy teszt? Es meddig is kell varni az eredmenyre?
Sugar
Sugár

Sugár,
A teszt az kb 400-1500 forintig terjed. A legérzékenyebbet érdemes venni. 5 perc alatt megvan az eredmény.
Én már nem bírnám a helyedben a várakozást!
Moni
mj

Koszi az infot. Most ugy vagyok vele, hogy ebedidoben megrohamozom a szemkozti gyogyszertarat Kép
De tuti, hogy utana 2-3 nap mulva megjon Kép Mindig ezt csinalja.
Sugar
Sugár

Sugar!

En a helyedben nem tesztelnek meg. Sokkal jobb tovabb remenykedni. Ha van baba, akkor kesobb is megmutatja. KépKépKép
Varj meg egy kicsit (en ebben azt hiszem tapasztaltnak mondhatom magam igy 12 ciklus utan).

Eszter
Beszti

Sugár!

A csalódás keserübb, mint a várakozás napjai, amikor a remény még "élteti" az embert. Ezt csak azért mondom, mert egyszer-kétszer én is ellöttem már hiába tesztet. És most nem a pénzröl van szó!
A legszívesebben már én is tesztelnék, alig bírom kivárni ezt az alig egy hetet! De hát türelmesnek kell lenni! A türelem pedig babát terem! (Ez egy átalakított közmondás! Kép)

Monchy
Monchy

Persze, az eszem is azt sugja, hogy varnom kellene meg. Raadásul ugy erzem, meg fog jonni par nap mulva Kép Eg az arcom, tor a hideg....
De azert remenykedem es probalom visszatartani magam a teszt-veteltol, hogy tovabb bizakodhassak!
A kovetkezo gondolatom meg az, hogy veszek, megcsinalom es legalabb megnyugszom es persze csalodok. De olyan jo hitegetni magam!
Hetvegeig jo lenne kitartani, de meg csak kedd van Kép
Eredmenyes bizakodast mindenkinek! Es persze kitartast! (magamnak is Kép
Sugar
Sugár

Sziasztok!
Sajnos ismét lemászom a lista aljára, ugyanis pénteken megjött. Most elõször nem törtem le, talán azért, mert nem voltunk itthon /egy családcsoportvezetõ képzõn voltunk/ és másra voltam hangolva lelikleg. Igyekszem ebben a szellemben nekiállni az új ciklusnak. Csupán háttérben a babaprojekttel.
Azért igyekszem a háttérbõl olvasni benneteket.

Mindenkoinek sikeres próbálkozást! Ne feledjétek máre elkezdõdött az õsz!

Légyszives javítsatok ki! 5c 5cn Köszi!
Csilla
Csilla

Mj: persze hogy koremilben megy majdKép

Nagggggyon regota vagyok mar a lista tetejen, szeretnek mar lekerulni onnan. Remelem a mensim szereti a kerek szamokat, es a holnapi 70. napon vegre megerkezik....

orsoly
orsoly

Csilla!
Szorítunk Neked is! Kép Kép Kép

Lotti 9c 31 cn Budapest
Lella 9c 30 cn ? 32 év
Edi 6c 25cn Maglód 33 év
Eni 2c 19 cn Pécs 26 év
Csilla 5c 5 cn Pusztavám 26 év

Lányok!
Gabóról senki nem tud semmit?

Monchy
Monchy

Orsoly!
Én is 14 hétig vártam a mensimre, mire megjött Kép
teljesen átérzem, amit Te..
Semmit nem csinálnak Veled?
(ezen vagyok kiakadva..)

Kriszti, Pucúr???
Úgy látom, nem csak én vagyok behavasodva...

Ancsi
Ancsi

Eszter!

Képzeld a hõm az fent van, csak most közbe szólt egy kis megfázás. Lehet hogy lázas is vagyok. Köhögök, folyik az orrom kicsit szarul is vagyok. Már más nem is hiányzott.
Szedegetem még azért a MACA-t. Remélem nálad semmi mensi tünet nincs! Úúúgy szorítok neked!

Sugár!

Szerintem is várjál még azzal a teszttel, mert rosszabb lesz a csalódás. Tudom nehéz ki várni, de legalább lehet reménykedni.

Andi
Andy

Sugár! Próbáld kibírni, hogy még ne tesztelj. Én egy párszor nem bírtam ki és hát nekem egy negatív teszt sokkal nagyobb csalódás, mintha csak úgy megjön. Most az a taktikám, hogy vettem egy tesztet, de nem használom. Megnyugtat a tudat, hogy bármikor kéznél van, ha már nem bírom tovább. De így kibírom!!

Edi
Edi

Sziasztok Lányok!

Vége a rémálomnak!Kép
A lapart péntekre halasztották, tehát az idegeimet teljesen kikészítette a várakozás. Vasárnap kiengedtek.
Most éppen csak lejelentkezem, mert elég gyenge vagyok még és csak egy áruházi gépen vagyok, úgyhogy itt állni kell.
A pocim már nem fáj annyira, csak néha belehasogat, de nehezen térek magamhoz erönlétileg. Nem tudom ez normális-e.
Röviden annyit, hogy túl lehet élni, de az ébredés......Kép
Az eredmény nem túl jó: A bal oldali petevezetö össze van növe és nem lehet feloldani. A jobb egészséges és átjárható. A belek is össze vannak növe, de állítólag ez nem gond.
Megtapasztaltam a beöntés, hüvelyirrigáció és a katéter "örömteli pillanatait".KépKép A szobában horkolta mindenki, aludni nem lehetett, a kaja pedig ehetetlen volt. A mütöben tartozkodtam egy és negyed órát.
Nagyon hiányoztak a bátorító szavaitok.
Annak aki pedig nem meri megcsinálni, csak bátorítani tudom, mert vannak dolgok amiket csak így látnak tisztán. Lásd az én esetemet. Férjmanóm leleltei az inekciókúra után sem túl jók. 20% élénk 30% renyhén 40% mozdulatlan 60% ép szerkezetü. Most nagyon el vagyok keseredve. Otthon ülök és sírógörcseim vannak. Örömömet semmiben sem lelem. Remélem a taliig rendbejövök.
Talán a mütét utáni depi, nem tudom, de teljesen kivagyok. Amint tudok jelentkezem, de a talira tuti menni szeretnék. Ja és jövöhónapban elkezdjük a inszemet.KépA remény sosem hal meg, ugye?
Nem tudtalak olvasni benneteket, de majd bepótolom.

Most elbúcsuzom, de a talin találkozunk, addig még jelentkezem.

Mindenkit puszilok és nagyon szeretlek benneteket.

Egy elkeseredett Gabó Kép
Gabómanó

Sziasztok Lányok!

Régóta nem irtam, de azért olvaslak titeket.
Tudtok valami használható ovulációs tesztet, mert én Coraxot használtam, de már a második doboz volt, ami rossz volt. Nagyon bosszantó, mert drága és ebben a hónapban a höm is használhatatlan.

Kata
Gratulálok!!KépKépKépKépKép Nagyon vigyázz magadra és a babocára is! Tényleg szivb&#337;l örülök végre valaki meginditja a sort.

Mindenkinek szoritok, aki a sor elején van. De jó is lenne, ha folytatódna a sor, mint áprilisban...
Kép

Orsoly
Lemaradtam a történeted elejér&#337;l, volt valami m&#369;téted, hogy a 70. napnál tartasz. És nem kaptál semmit?

Sziasztok
Györgyi

Drága Gabó!
Ugye tudod, hogy végig Veled voltunk??Kép
Gratula ahhoz, hogy végigcsináltad!KépKép
Mindenképpen gyere a talcsira, majd mi kezelésbe veszünk, nehogy nagyon magad alá kerülj!!KépKép
Egy vonattal jövünk, úgyhogy esetleg talizhatnánk rajta...Kép
Errõl beszéltünk, de konkrétat nem!

Ha itt vagy még, írj, hogy OK-e!
Millió pusszantás,
FEL A FEJJEL!!!!!!
Kép
Ancsi
aNCSI

Györgyi!
Hûûûû, de rég láttalak!!!KépKép
Ugye, Te is jössz a talira????

Ancsi
Ancsi

Gabooo!

Hat megsiratod az embert!?!?Annnyit gondoltunk rad!Remelem hamar kihevered az elmult hetet.
Az inszemre mit mondtak?Ugy ertem eselyes???

Lanyok!
Nekem is azt mondta a dokim,hogy a lapar a legjobb megoldas a nagyon problemas esetekre,sok mindent lehet latni amit se a HSG se az UH nem mutat.
Andyyy!!!Olvasod!!???Neked is jobb lesz ha tul leszel rajta!!

Ancsi

itt orultekhaza van!!!!!!!KépKép
Ilyenkor utalom a penzugyet!

puszi Kriszti
kriszti

Gabó,
Büszkék vagyunk rád!

A remény mindig ott van és szerintem azzal, hogy az egyik petevezetöd átjárható és inszemed lesz a lehetöség is ott van a babára.

Látod? Most már legalább tudod mi a gond, az orvosok is tudják mikor érdemes az inszemet elvégezni: csak akkor ha tüszöket látnak a jó oldalon, és a matyikat is közelebb tudják vinni a petéhez.

A párod meg szedhet Maca Vibét mert növeli a sejtszámot és nagyon jó hatással van a spermiumok növekedésére. Szerintem érdemes lenne megpróbálkozni vele. Ártani nem árt!

Mindezeken felül egy Gynevac kúra sem ártana Neked vagy mindkettötöknek (ha nem volt). Caldea is most csinálja inszem elött és alatt.

Györgyi,
Hát ovulációs tesztet azt nem tudok ajánlani, szerintem ha rossz, akkor ne vegyél többet. Csak felesleges pénzkidobás.

A h.váladékot nézzed. Ha centiméterekre nyúlik akkor mindent bele, ha tapadós, ragadós akkor vagy peteérés elött vagy még vagy utána. Ha nincs h.váladék, próbálj egy kicsit a h-böl szerezni és azt nézd meg.

Orsoly,
Drukkolok, hogy a 70. napon megjöjjön. Tényleg ideje lenne már egy mikulásnak.

Csilla,
Nem baj, örülök, hogy nem tört le a dolog. Kitartás. Sajna nekem is megjött. De hát majd most!!!

Sugár,
Azt hiszem a lányoknak igazuk van. Valóban a negatív teszt az tényleg rosszabb mint a mensi. Ha úgy érzed, hogy meg fog jönni akkor még várj.

Azt tudod mikor volt peteérésed? Ha igen adj hozzá 14 napot és ha azon a dátumon nem jön meg akkor már van esélyed.

Puszi, Moni
mj

Lányok
Olyan érdekes! Mit gondoltok mitöl van?

Amig nem figyeltem napról-napra a mensimet ami 7-8 év távlatban számolható, addig 23-24-25 naposak voltak a ciklusaim. Sokszor azt sem tudtam mikor volt meg, egyszerüen nem emlékeztem.

Most, hogy már 3 hónapja mindig figyelem a napokat, azt vettem észre, hogy a ciklusaim 26-27, majd most 28 naposak lettek. Nem is emlékszem mikor volt utoljára 28 napos a ciklusom! Talán még középiskolában. Biztos valami lelki dolog, de mégiscsak furcsa. De ez regisztrált tény!
Puszi, Moni
mj

Drága Gabó!

Hála istennek, hogy túl vagy rajta.Már nagyon aggódtam miattad. Jól megvárakoztattak, de az orvosok már csak ilyenek. Akkor neked is a bal oldal van elzáródva mint nekem. Tehát iszemmel van még esélyed ugye?
A talin majd elmesélhetnéd nekem a lapar részleteit, mert én is nagyon fosok tõle.

Kriszti!

Igen olvasom, de egyenlõre még MACA-zok. Úgy félek
a mûtéttõl én is, meg hogy biztos találnak valamit.
Emilt tudsz már fogadni?

Andi
Andy

Andi

Nem megy a ceges emil,a mailboxos-ba pedig be sem tudok jelentkezni,de mindjart megnezem.ha irsz akkor mindenkepp a mailboxos-ra irjal.Gyorsan ebedelek es jovok hozzatok vissza

krisz
kriszti

Sziasztok!

Andi!
Mensi nincs, meg hasonlo sem, de mar napok ota nincs ertekelheto huvelyvaladekom se, tiszta erdekes A Macat szedem, bar idonkent elfelejtem, hogy mar bevettem-e vagy sem.
Ezek szerint te se fogod teljesen tudni ertekelni a gorbedet. Kivanom, hogy nem is legyen ra szukseged! Kép

Gabo!
Tudom, ezek rossz hirek, de meg nincs minden elveszve. KépKép

Sugar!
Nem azert irtuk (szerintem), hogy ne tesztelj, hogy feladd! Ne keress tuneteket. Nem erdemes. Csak probalj meg varni meg egy picit. Remenykedni szabad! KépKép Es kell is!

Eszter
Beszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?