Annyira jó ez a mai kép, olyan szeretet árad belőle!! Komolyan, tisztára elérzékenyülök, na meg Benta szuper fiaitól is!! ÉS Áron hurkáitól... Na, és akkora tipp Niki nekem is.
Banyoszka: minket is a súllyal csesztetnek, hogy keveset hízik Borcsa. Mondjuk lhet, hogy kicsit igaz volt, de nekem már nagyon elegem van, hogy mióta megvan, vagy az orvos, vagy a védőnő ezzel cseszet. Mondjuk, dokinak volt, hogy igaza volt, a mostaniban nem vagyok teljesen biztos, de mindig beparáztatnak. szóval mi a Sinlac natúrt adjuk krumplifőzelékbe keverve, meg kap már gyümit is. DE a többiekkel egyetértek én is, ha Niki nem tűnik éhesnek, akkor egyszerűen csak ilyen alkat, nem? Borcsa amúgy még most is kisebb súlyú Nikinél, viszont nem tűnik éhezőnek...
Ez a 6 hónapig csak szoptass ez engem is kikészít. Sőt, az egész mizéria, amivel belénk sulykolják, hogy mitől leszünk jó anyák, és mitől érezzük rosszul magunkat... A másik, hogy OK, szoptass, de ezt szinte sehol nem teheted meg nyugodtan, mert mindenhol kinéznek, mégha semmi nem is látszik a melledből, amikor eteted a babát! Akkor ez most hogy van? Én mindig rosszul érzem magam, ha nyilvános helyen kell szoptatni, viszont felülemelkedtem már rajta, mert akkor meg nem mehetnék el sehova, és nem akarok itthon ülni.
Van itt egy nemzetközi felhívás az emberi személy és a család jogainak méltóságáért az ENSZ-hez szeretnék benyújtani, ha egyetértetek vele, írjátok alá:
http://www.c-fam.org/campaigns/lid.11/default.asp
ÉS mégegy fontos: Írtam Cincibabusnak SMSt, hogy mi újság velük. Ezt írta: "Elnézést, hogy mostanában nem jártam FElétek, és köszöjük az érdeklődést! Már adok angol órákat, és ez elveszi a kevéske szabad időt is. Velünk minden szuper, Nellike nagyon kedves és mosolygós Baba! Mi hétfőn kóstoljuk az almát!
Örülök, hogy Ti is jól vagytok, hamarosan jelentkezem a fórumon, addig is puszi mindenkinek!