Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok

Tegnap voltam uh-on, és konzin. Férjem eredménye a mennyiséget leszámítva nagyon jó lett.
Mennyiség: 6 millió
Morfológia: 50 %
Motilitás: 75 %
2. napi motilitás: 10 %
Ezek közül a morfológiával volt eddig probléma, mert 5% és 7%-os eredményeink voltak!!!
Doki szerint most az a teendő, h. menjünk el az általa ajánlott andrológushoz konzultálni, mert ezzel az eredménnyel akár inszem is lehetne. Ha viszont azt mondja az andrológus is, h. menjen a lombik, akkor hajrá!!! A 3. út meg az, ha hormont ír fel az andrológus, mert azzal javulna a mennyiség, viszont ez a lehetőség megnöveli a várakozási időnket 3 hónappal, mert addig kellene szedni a gyogyót. 26-ra kaptunk időpontot, és aznap kiderül minden; újabb mintaadás, majd konzi a dokival!
Nálam az uh-on minden oké volt, van egy nagy és sok kicsi tüszőm.

Kuglica,
ma reggel 8-kor voltál a Kaáliban??? Mert én is beszaladtam, a szó szoros értelmében!!! Férjem leleteiért mentem be, szürke tyúkláb-mintás kabátban és farmerban voltam... :D

Kép
arikon78

Sziasztok Lányok!

Jövök én, csak mostanában elég nehezemre esik minden.

Till,
hatalmas gratula!!! Üdvözlöm Lencsit ebben a hatalmas világban. Jó egészséget, sok tejcsit kívánok!!! :lol: :lol: :lol:

Nani,
nem semmi volt a baleset! Még szerencse, hogy nem történt semmi komolyabb bajotok. Remélem az anyagi oldala is nem soká rendeződik.

Bols,
Millió drukk!!!!!! Csak pozitívan!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babim,
drukkolok, hogy rendben menjen minden csütörtökön. :lol:

Mennek a tüszőnövelő drukkok is ám minden szurizósnak!!!

Arikon,
ezek jó hírek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Örülök nagyon!!!!! :lol:

Rólam: Rendben van minden, ma megkaptam a kiskönyvet. Nem panaszkodom a tünetek miatt, mert ezeket a dolgokat mindenkinek szívből kívánom. :lol: Drukkolok nagyon mindenkinek.

Mindenkit puszilok!!!!!!!!!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Nani: huh, ez durva! De a tenyleg az a fontos, hogy Ti jol vagytok.Nagyon sajnalom :(

Sannah: hogy vagy?

Baba: drukk a csutortokhoz! :)

Arikon: orulok a jo eredmenyeknek, tokjo, hogy meg "valasztasi" lehetosegeitek is vannak :)

Kuglica: tuszonovelok ++++++++++++++++++++++++++++

Kalkat: igen szurom ;)

PCOS talis lanyok: par szoba ossze tudnatok foglalni a doktorno jotanacsait IR-esekene? akar privibe is! grazie mille! :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Hello Csajok, szép estét mindenkinek! :)

Na.. voltam ma is uh-on. Sajnos a baloldal most sem aktiválja magát.. :roll: (Most már tuti, hogy ez a meddőségem egyik nagy oka, ugyanis csak arra járható át a petevezetékem, de ritkán van ott tüsző, még a hormonstimulációk ellenére sem éled fel a cucc a baloldalon..). Mindegy, most lombiknál ez már nem számít.. bár jobb lett volna két éve ezt tisztázni. Dühös vagyok a nőgyógyimra, aki akkor még mindig azt mondta, hogy azért még egy évig próbálkozzunk.. pedig már 37 éves voltam. Bakker.. :evil:

A jobb oldali hármas csapatka viszont rendben van és szépen növekednek: 14-16-19 mm-esek.. :wink: Remélem, hogy lesz bennük petécske.. és hogy reagálnak is majd a katonákra. :wink:

Ja.. soha jobbkor: begyulladt a tegnap kezelt gyökérfogam. Még az arcom is fel van dagadva egy kicsit tőle.. :cry: Csak elmúlik, ugye lányok?

puszi mindenkinek.. most visszaolvasok
kuglica

Arikon - melyik épületben voltál? :D Az én dokim (dr. Sajgó) már nem a régi épületben van, hanem abban, amit nem régen húztak fel a "kis utca" másik oldalán "feljebb". Ott voltál? Nem dereng ez a ruhaviselet.. Bár idegességemben nem néztem körbe. :lol:
A dokimmal reggel 8-ra beszéltük meg a talit azért, hogy 9-re átérjek egy tanfolyásra az Ajtósi Dürer sorra.. de késett a doki fél órát.. úgyhogy nem értem oda a tanfolyás-kezdésre, és meg kellett várnom a szünetet, ami 11-kor volt (elődadás alatt nem szabad bemenni). Úgyhogy dekkoltam a büfében másfél órát.. és ezt már ott tudtam reggel a Kaáliban, amikor az órát néztem. :roll: Na.. nem nyavajgok.

Arikon - te melyik dokinál vagy? a régi vagy az új épületben? Legközelebb pénteken déli 12-re megyek.. Akkor nem jársz arra? :D Pletyózhatnánk.. :wink: Keny pl. szintén Sajgóhoz jár, de mindig elkerüljük egymást.

Tényleg keny, mikor mész legközelebb? :)
kuglica

Még egyszer szeretném mindenkinek megköszönni a tüszőnövelő drukkokat! Olyan jól esik! :)

És ne haragudjatok, lécci, de még mindig kicsit zavaros nekem, hogy ki kicsoda.. de próbálom valahogy észben tartani. :roll:

Elfelejtettem.. kik is vannak most októberben? Ne hari.. Kinek kell szurkolni? Én is szurkolni szeretnék! :D
kuglica

Kuglica,
óóó, akkor tuti nem találkoztunk, mert én a Kovács Péter doktorúrhoz járok és Ő a régi épületben van. Pedig már reménykedtem, h. hátha összefutottunk... :wink: Na sebaj, azért az a két épület nincs olyan messze egymástól, hátha egyszer... :wink: :)
Szóval, úgy látom Te is viszonylag új vagy a fórumon, mert én is! :D
Ügyi vagy, szépen megnöveszgetted a tüszőcskéidet, a többivel ne is foglalkozz! :wink:

Lili, Amina,
nagyon aranyosak vagytok, köszönöm! :) Igen, én is örülök a jó híreknek, és remélem most már elindul valami! Ez a két hét meg gyorsan elröpül, remélem! 8) Igazából nem szeretnénk a hormont a Drágámnak, jobb lenne vagy inszem, v. lombik! :)

Amina,
és Te hogy vagy? A szuprefactnak van mellékhatása?

Lili,
Veled mi újság? Szerintem ide is írjál, én szívesen olvasnám! :)

Kép
arikon78

Tilli:[size=18]Üdvözlet Lencsilánynak a Nagyvilágban![/size]
Jó egészséget, sok örömet és boldogságot a kis jövevényhez. Gratula Vackornak is a kistesóhoz!

Nani: Nagyon sajnálom a balesetet! Főként a határidők hossza miatt nő meg az idő a rendőrségi ügyintézésben, aztán a közlekedés átadja az igazgatás-rendészetnek, ahol újabb határidők vannak, majd kiegészítő eljárás az okozó ellen, aki még fellebbezhet a határozat ellen, ami persze csak jogerőre emelkedés után jut el hozzátok. Ez tényleg hosszú. Sajnos. Az jó, hogy a férjednek sem lett nagyobb baja.

Baba: Drukk a mütihez holnapra!

Puszi: Ma voltam a Kaáliban, drnővel beszéltem, januári mensi utáni 21.naptól szúrok majd újra, ami persze már februárban lesz, úgyhogy kb. márc elején lesz a beülti. Szerencsére semmilyen vizsgálat nem kell, minden leletünk friss.
Január 27-re kaptam időpontot a lágyéksérv-műtétemre. Elég gáz nem? Na mindegy.
Hajrá a mütihez neked is, gyors gyógyulást kívánok!
Leo: Sok sikert a kistesóhoz!
Bols: Nagyon drukkolok!
Lilikém: Gratula a könyvhöz, és vigyázni magatokra!
Timi: Örülök, hogy jól vagy, és minden rendben.
Mindenkinek drukk, akinek kell, fogfájósoknak mielőbbi gyógyulást!
Pusszantás Mindenkinek! V

Kép
nemevi

Kuglica,
énis kb. akkor csatlakoztam ide, amikor Te! :wink:
Örülök,hogy azért jó híreket kaptál!3baba is szép eredmény lehet! :wink: :lol:
Fogadat sajnálom! :cry: Van otthon valami gyogyid?Paracetamol?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Kuglica: Nagyon ügyi vagy, hajrá tüszikék!
Amina: Hajrá szurik! Csak ügyesen!

Lányok!
Szeretnék kérdezni!
Adjatok tanácsot légyszi, hogy mivel turbózhatnám fel a méhemet egy kicsit a következő lombikra. Hiszen megtapadtak a babák, de sajnos el is mentek. Talán ha kicsit felkészültebb leszek, jobban mennek majd a dolgok.
A drnő C-vitamint, folsavat és gyógyhatású teákat javasolt.
Ez eddig oké, de ezekből is van ezer féle. Segítsetek, hogy Nektek mi vált be, vagy mit szedtetek, vagy ittatok!
Előre is köszi! V

Kép
nemevi

Nemevi: felsorolom, hogy én miket szedtem: Elevit, Eurovit C-vitamin 500mg-os rágótabletta napi 2, Bioextra E-vitamin 400 mg napi 1 kapszula a leszívásig, Folsav 3 mg-os napi 2, de nekem folsavfelszívódási zavarom van, elég belőle napi 1, búzacsíra, ezt itthon termesztettem. A méhpempőt szokták dícsérni, mint nyálkahártya erősítőt, de nekem vékonyabb volt tőle. Más nem jut eszembe. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nemevi - te is ma voltál a Kaáliban? Arikon és én is ma voltunk.. csaphattunk volna egy bulit. :lol:

Melinda - aranyos vagy.. volt itthon Cataflam (tudom, hogy ez kicsit erős.. de pufóka-pofira már nem akartam válogatni).. bevettem két szemet és szinte mintha elvágták volna a fájdalmat. A puffadás megvan még, de már sokkal-sokkal jobb így. Remélem, hogy holnapra javul és akkor nem kell gyógyszert bevenni.
kuglica

Amina, ugye csak poénból írtad, hogy pár szóban???lehetetlen...amúgy majd valamennyire összefoglalom...majd később, sok a munkám.

amúgy a tali teljes anyaga a pcos oldalon van, mindneki figyelmébe ajánlom.
Vendég

Kuglica!
Ezek tök jó eredmények,legalább nem lesz hyperstimulációd :wink: Leszívás mikor lesz?Ovitrelle-t még nem kaptál?

Arikon!
Ezek az eredmények bíztatóak!!

Nemevi!
Nálam nagyon jó volt a mnykh kb14mm-es,bár szerintem azért mert a 23.napon volt az ET.Én ettem a méhpempőt,palástfű teát,Béres cseppet,és Aspirin protectet.

Baba!
Holnapra++++++++++++++++++++++++++
keny

Halihó!

Kalkata: a konzi időpontja van még csak meg, a műtété még nincs. De a megintet mire írtad?

Baba: holnapra egy kalappal!!!!!!

Amina: hajrá szurka!!!! Kép

Kuglica: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és jobbulást!

Lili: örülök, hogy jól vagytok!!!! :D

Nemevi: akkor lehet együtt fogjuk "nyomni" jövőre! :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

sziasztok!

tilli!
hatalmas elismerésem és gratulációm babának és mamának(és persze apukának) egyaránt! jó, ,hogy utat mutattok és van kistesó!!!!!!!!!!!

kuglica!
a háttérből nagyon drukkolok ám neked! nem tudom - bocsi - hány éves vagy, de a nőgyogyik tényleg nem normálisak, meg nekik igazából min1 is az egész, fura... hopp, jól összezagyváltam itt mindent... no lényeg:drukkolok!!!
gysmintlegyen

Amina!
gyerünk-gyerünk! hajrá szurikák! rettenetesen fogok szurkolni, ,nálunk holnap dől el, hogy kezdhetünk-e vagy megint elhajtanak bennünket... légszi szoríts majd! és ügyesen szurkálj, hogy ne legyenek foltocskák!

nemevi!
c-vitamin+ e-vitamin + nagyon jókat hallottam a fagyöngyről, nekem teába nem jött be az íze, de lehet kapni tablettába is harbáriába!

leo!
hajrá-hajrá kistesó.project!!!!!!!!

óh, és bocsui, akiket kihagytam! bols, kalkata, lili, keny, baba, puszi, arikon, meli, timi titeket sem felejtettelek el!!!!puszi és jó éjt!
gysmintlegyen

Sminti,
drukk,hogy kezdhessetek! :D
Miért hajtanának el benneteket? :roll:

Amina,
szurit csak ügyesen! :wink:

Arikon,
gratula apácska eredményeihez!Azért ez tényleg nem rossz!
Kívánom, hogy a nektek legmegfelelőbb folytatás legyen ezek után!Hajrá inszem, vagy lombik!
Egyébként ez mikor derül majd ki?

Hunci,
én megnézegettem a honlapon az anyagot!Nagyon érdekes, csak kár, hogy nem lehettem ott!Azért élőben biztos még hatásosabb volt!
Azért érdekelne a véleményetek!
Milyen volt?
Ha valakinek lesz egy kis ideje,és ott volt, elmesélhetné, milyen volt! :wink: :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szia gysmintlegyen,
Nagyon ari vagy. Most töltöttem be nyáron a 39. évet.. úgyhogy kicsit el vagyok keseredve, hogy ennyit vártam - valahogy éreztem, hogy nálam nem normálisak ezek a dolgok - de halogattam az ügyet. A nőgyógyim - mivel nem látott szervi elváltozást akkor az uh-on - azt javasolta, hogy várjunk.. Úgyhogy csak tavaly indult be ősszel a kivizsgálások sorozata, így kerültem a Kaáliba. Itt Sajgó dr-úr inszemmel próbálkozott először, háromszor próbálta meg, de az nálam fél év volt, mert minden második hónapban kihagyott a baloldalam - úgyhogy leálltunk a további inszemekkel. Így jutottunk el a lombikhoz, ami most fog majd kezdődni -remélhetőleg. :roll:
Az arcom puffadtabb a fogamtól ma reggel, mint tegnap volt - úgyhogy most felkerekedek, elmegyek a fogorvoshoz és megpüfölöm. :evil:
Mindenkinek szép napot kívánok.
kuglica

Melinda,
szerintem a 26-ai andrológus-konzin fog eldőlni, h. melyik verzió lesz (hormon, v. inszem v. lombik), és utána a Kovács dokival konzi a részletekről. Már nagyon-nagyon várom!!!! :)

Kuglica,
szerintem most már Te is jó kezekben vagy. Hasonlóan én is megjártam a régi nőgyógyászommal, de ebben az évben találtam egy nagyon rendes dokit. :) Itt a Kaáliban meg tényleg nagyon jó helyen vagyunk mindannyian!!!! :)
Remélem a fogadat rendbehozták?
Keny,
Neked is köszi!!

Nemevi,
én bérestől 500 mg-os C vitamint szedek + 2 naponta elevitet. De engem is érdekelne minden praktika, jó tanács az étkezéssel kapcsolatosan, h. rendesen felkészülhessek v. az inszemre v. a lombikra. :)

Gysmintli,
Majd írjál, h. mi volt a dokinál!!!! Remélem most már Ti is elindultok valamerre... drukk-drukk

Kép
arikon78

sziasztok!

kuglica!
köszi az infót! azért manapság 40 fölött is sok nő szül, úgyhogy kívánom, hogy az ó körüket gyarapítsd! a lombikhoz nagyon fogok szurkolni - meg persze minden máshoz! dokipüföléssel meg óvatosan!

meli!arikon!
köszike nektek (is) a drukkért, de
sajna nem tudunk kezdeni... gennyet találtak a kiskatonák között, ami állítólag nagyon nem ok, úgyhogy megint mehetnek tenyésztésre... hiába vannak már most elegen, így nem lehet kezdeni, mert könnyen megfertőződnek... e van... ismét next time... vajon meddig... költői kérdés.. kicsit KÉSZ vagyok...

azért mindenkinek csók!
gysmintlegyen

Sziasztok!

Babám: remélem már túl vagy rajta!!!!!!!!

Smintike: Kép

Kuglica: mi volt fogdokinál?

Alle: pusssssssz!

Amina: mikor mész B.-hoz?

Kalkata: :?:

Kép

Kép

*puszedli*

Sminti: a fr@ncba... ezt nem hiszem el, mar megint varnotok kell.... :evil: . Annyira sajnalom, hogy gennyet talaltak, de azzal tenyleg nem jo kezdeni. Akkor most ahhoz drukkolok, hogy mihamarabb minden idealis legyen a kiskatonakkal!!!! NAgyölelés

Baba: sokat gondolok Rad ! ++++++++++++++++++++++++

Puszi: most a banyat varom ;), no meg azert nem, de a jovo hetre mar igen, utana telefonalok.

Hunci: :oops: jovanna :wink: , azert megsem irhattam vna, hogy irjatok mar egy regenyt... De minden mondatot megkoszonok, innen Szegedrol.

Csak par napja nincs a forumon Tilli, es mar ugy hianyzik :). No de hamarosan. Lencsi baba meg egyenesen gyonyoruuuuuu!!!!

Kalkat: sikerult kicsit kipihenni a hetvegi faradalmakat? pussz

Koszonom a szuridrukkokat! :)

Szep napot mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sminti,
nagyon-nagyon sajnálom, elhiszem, h. "kész" vagy!!!! :( Lehet tudni, h. mitől van ott genny?? A fenébe!!! :evil:

Kép
arikon78

Sminti: Sajnálom, de biztosan hamar rendbe jön Apácska! Drukk neki!
Köszi csajok, a sok jó tanácsot, próbálok belőle válogatni, hiszen minden vitamint nem lehet, de valami komplexet keresek majd. Valahol olvastam a Femibionról is, van valakinek tapasztalata?
Skrisz: Nagyon eltűntél! Eszterke sok energiádat leköti, ugye?

Fogfájósoknak gyógysimi a pufók-pofikra! :wink:

Puszi: Remélem tényleg eljutunk odáig!
Ma hívtak a kórházból, hogy a sérvműtétet október 27-én meg tudják csinálni. Ha az jó, kezdjem el a vizsgálatokat! Micsoda hirtelen változás. Még jó, hogy tegnap egyeztettem a drnővel. No, sebaj, így egy hónappal hamarabb lehet kezdeni, ami szintén januárra jön ki, csak akkor febr. elejére tevődik a leszívás ideje. Jó lenne. :roll:

Mindenkinek nagy drukkokkat küldök, akinek kell, léleksimit. Még én is gyógyulgatok( lelkileg).
Lili: Puszi!
Pusszantás mindenkinek! V

Kép
nemevi

Nemevi, Femibion jó, csak vasat kell szedni mellé, mert az nincs benne. Én az első 12 hétben a 800-ast szedtem, aztán a 400-ast. A második nagylabornál váltottam Elevitre.

Babim, gondolok rád!

skrisz72

Amina, egyszerűen nem tudom utolérni magam a munkában :roll: , esétre pedig hulla vagyok (de ami késik nem múlik, otthon van feljegyzetelve, kibogozom hétvégén, oks?)
Hajrá piri!!!!!

Puszi, csak arra gondoltam, hogy méhfeltöltés után még ezis... :?

Nemevi, sérvműtéthez drukk!!! Hamar túlleszel rajta, kipiheged és hajrá 2010!!!!

Sminti, ezt nem hiszem el, hogy mindig van valami... :shock:
Jobbulást a párodnak!!!!

Arikon, a legfőbb az egészséges táplálkozás, tudom, ez elcsépelt dumának hangzik, de fontos a sok zöldség-gyümölcs-egyéb magvak, méz stb. a mesterséges vitaminok mellett!!!!

Kugica, fogad jobban? a lényeg h. most már jó kezedben vagytok K.P.nél, csak ez számít!!! Kitartást!

Alle, pusszancs

Babim, mostanra már talán túl is vagy rajta, és pihi! Várunk nagyon és szurkolok!!!!!!

Tilli, úgy hiányzol!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Most beszéltem Babával: nem csinálták meg a műtétet neki. :twisted: 24 óra éhezés és beöntés után reggel 8kor a vércukra 2 volt, teljes hipózás, emellé erős migrén. Nemhogy emiatt előre vették volna (4.-nek volt kiírva), meg se műtötték, mert elhúzódtak az előtte lévő műtétek. :evil: Most ehetett egy kicsit, de aztán újra nem, hisz elvileg holnap reggel akkor műtik. Kapott gyógyszert fejfájára, már jobban van. Remélhetőleg holnap ő lesz az első, ez lenne a minimum.

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést.. a fogam már jobban van.. bár egy kis gennyes puklika megjelent a szájpadlásomon.. nem jó jel.. :roll: Ja.. és egyébként azt csak úgy "teoratikusan" mondtam, hogy megpüfölöm a fogorvost.. ma nem mentem hozzá.. csak úgy mérgemben írtam (ugyanis tudja, hogy lombik előtt vagyok.. vigyáznia kellene, hogy ne legyen még több gyulladás a szervezetemben.. mindegy.. ). Annyi legyen a mentsége, hogy fiatal, jóképű és kedves.. :lol: .. bár ez nem üzleti kategória.

Ma egy tanfolyamon voltam.. ahol tömegével jelentek meg az emberek náthásan.. körülöttem krágokott mindenki. Remélem, hogy a h1n1 most elkerül. :shock:

Holnap megyek vissza délben újabb uh-ra megnézni a három kiskirályt. :wink:

Ti hogy vagytok? Hogy bírjátok ezt a szeles hideg időt?
kuglica

Babám,
hát ez marha jó :roll: :evil:
holnap elsőként légy túl rajta! várlak vissza!

Puszi, köszi a hírt és puszi! :wink:

Amina,
szurok a szurizáshoz!

Kuglica,
++++++++++++++++

Arkion,
jó hír, gratu!

Nemevi,
nekem semmi "trükk" nem vált be.
folsavat szedtem, meg MgB6-ot, de az egyik se mnyh-ra van.
de hát nem vagyunk egyformák, figyeld a csajok ötleteit! :wink:

angel37

Babának jobbulást, és kitartást holnapra! Drukk továbbra is!
Skrisz: Köszi, majd kitalálok valamit.

Arikon, Kuglica: Én 09.00-ra már ott voltam tegnap a Kaáliban, bár időpontom 09.30-ra volt csak. Addigra végeztem is, és mehettem haza. Ott volt valamelyikőtök? V

Kép
nemevi

Nemevi - én kb. 8.30 - 8.40 körül jöttem el.. úgyhogy akkor pont elkerültük egymást. Hát akkor majd legközelebb. :)
kuglica

Sziasztok!

Baba,
jajj,annyira sajnálom, hogy így kitoltak veled!
Nagyon szorítok, hogy hamar túl legyél a dolgon, és visszagyere közénk!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sminti,
a fene enné meg ezeket a fránya bacikat! :?
Gyógyító energiák mennek apácskának!
Kitartást!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szép estét mindenkinek!

Baba :twisted: Remélem, tényleg első leszel holnap.

Kalkata, hogy nekem miért ismerős a nembírommagamutolérni?! :wink:

Puszi, neked is pusszancs.

Ma egész nap fejtágítón voltam :? , nem nagy élmény.

Leo, hogy ment a vizsga?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok,

Alle - a vizsga kétesélyes, nem tudtam túl sokat tanulni, de lehet, h meglesz....majd tudósítok :-) azért igyekeztem.

Jön valaki holnap dél körül a Kaáliba?

ÁEK eltörte a kémcsövet, tehát nincsenek meg a hormon leleteim, nem tudom holnap vinni....hihihi....kiváncsi vagyok mit fog szólni a dokim......csak azt nem értem ilyenkor miért nem szólnak az orvosnak.....beírtak a számítógépbe valami hazugságot, h az osztály visszavonta a leletkérelmet...hülyék......mit gondolnak hobbiból vetet le az ember egy csomó vért....

Nemevi - neked írtam, h nézettél te trombózis szűrést? nem lehet, h ez áll a vetélés hátterében?
leo50

Szia Leo - én megyek pénteken 12-re a Kaáliba, dr. Sajgó Attilához, az új épületbe. Te kihez mész? :)
kuglica

Szép jó reggelt!

Tillék ma mennek haza,ugye?

Lányok!
Kedden jön valaki a kaáliba?Nekünk 3ra kell mennünk, de szerintem már 2kor ott leszünk! :D
Kb. mennyi idővel késöbb ven meg a sperma-eredmény?Telóznunk kell majd?Mit gondoltok?

Leo,
hihetetlen, hogy milyenek ezek a laborosok! :?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Kuglica - én 12.15-re megyek, ugyanabba az épületbe, utana rövid tali?

Kép

Kép
leo50

Sziasztok!

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

jaj, Baba! A fenébe....,remélem ma viszont hamar kikerülsz a műtőből, ráadásul pozitív eredményekkel! Veled érzek!!!!

Kuglica, drukk hármaskáknak! Gyógyulást a fognak!

Tilli, nekem is hiányzol! de te most csodás napokat élhetsz át! :wink:

Amina, amiről legtöbb szó esett a pco talin, hogy a helyes étkezésre és a heti minimum 4x-i , izzadásos mozgásra figyeljünk oda. A met nem csodacukorka.
Még ami a fülemet megütötte, a napi 4 kávé 50% meddőséget okoz és az energiaitalokat is mellőzzük.
( nálam a mozgás beiktatása a nehéz) :?

sziasztok!
nani72

Szia Leo,
Okés.. Figyusz, az én dokim azt mondta, hogy sokan lesznek.. szóval 12-re nem is biztos, hogy bejutok. Úgyhogy a váróban majd figyelek.. Magas vagyok, sötétbarna hajú, farmerban megyek, lazán, kék-fehér converse edzőcipő lesz rajtam. Különös ismertetőjelem, hogy az arcom baloldala még egy kicsit fel van puffadva, ezért idétlenül mosolygok. :lol:
Na.. hát akkor a miharabbi viszontlátásra.
kuglica

ok, en is farmerban leszek es fekete felsoben, barna hajam van, ott tali......

Kép

Kép
leo50

Nemevi.
én 8-ra értem oda (a régi épületbe) és csak rohantam, mert a laborért mentünk be! Majd legközelebb! :wink:

Melinda,
nekünk elég friss a tapasztalatunk apa-vizsgálattal kapcsolatosan! :wink: Mivel volt tenyésztés is ezért 1 hét múlva jött meg az eredmény. De a konzink rá egy hétre volt, tehét összesen 2 hét múlva tudtuk meg az eredményeket. A dokink direkt így kérte, h. amikor megyek hozzá uh-ra az előtt már legyen meg Férjem eredménye is, ugye, h. legyen miről beszélnünk. De ahogy elnézem a vonalzód alatti időpontokat Nektek is így lesz. :) Lehet, h. már írtad, de Te melyik dokihoz is jársz? :oops: :)

Puszedli,
Neked is! :wink: Hogy vagy?

Kép
arikon78

Na.. hétfőn lesz a peteleszívásom. :roll: Végülis, örülnöm kellene neki, de tiszta idegbeteg vagyok.. képzeljétek el, kiderült, hogy féladag gonalt adtam be csak magamnak.. Nekem 150 ml-t kellett adni, oda is volt tekerve, de kettőt kattintva a 150-ig mentem el - és ma számomra kiderült, hogy vég-kattanásig kellett volna húzni, hiába oda már 150 helyett 225 van írva. :twisted:
Annyira béna vagyok..

A doki is úgy "bíztatott" ma, hogy az új doboz gonalt hagyjam a hűtőben felbontatlanul - ami nekem azt jelenti, hogy szükségem lesz rá. :x

Ja.. az ovitrellet vasárnap hajnali 1.30-kor kell beadnom magamnak.. nekem, mint injekciós-bajnoknak, soha jobb időpontban. :shock:

Ne haragudjatok, hogy így kifakadtam.. Próbálok ennek a három pöttynek is örülni és bízni.. hinni.. reménykedni, de most csak sírdogálok. :cry:
kuglica

Leo - tök jó, hogy találkoztunk. :) Köszönöm még egyszer a társaságot, a bíztatást, a fuvart meg mindent. Vettem olyan f-betűs vitamint. Mától szedem majd.

Az injekciós sokkomban el is felejtettem kérdezni tőled - bocs, ne hari :oops: - hogy miben állapodtatok meg a dokiddal.. majd írd meg. Puszi!
kuglica

Kép
Vendég

Köszönjük szépen a táblicskut, Hunci. Így már jól látom, hogy ki vannak az őszi csapatban. Hajrá!! :D
kuglica

Arikon,
Igen, nekünk is kb 1hét van a két vizsgálat között! :D Egyébként én Krizsa doktorhoz járok, eddig még nagyon meg voltam Vele elégedve!Ennél jobban márcsak akkor lehetek, ha sikerülnek a babócák! :wink: :lol:
Ti kihez jártok?Szerintem nekünk is lesz tenyésztés is, mert most lesz az első anyagleadásunk a Kaáliban! :)

Kuglica,
azért ne kenődj el!
Randidrukkok mennek, hogy mind a 3 petécske megtermékenyüljön! :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Baba túlvan a laparon. Bal oldalon eltávolítottak egy összenövést. Holnap jön haza, majd ő részletesen ír. Egyébként jól van. Ügyes kislány, már felkelt.
Babim, jobbulást!

skrisz72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?