Sziasztok!
Elöször is tegnap nem értem ide tippelni,sőt még tegnap is tartott a migrénem!
De igazából nem is tudtam eldönteni hogy Lorka vagy Géza van e a képen!
De talán legyen:Lorka!
Nagyon jók a képek,Géza is szép nagy baba Niki pedig nagyon ügyes!
Majd én is hozok képet szülinaposat,de most a lányom gépénél vagyok amíg kávézom,de a képek meg a laptopon vannak!
Köszi mindenkinek a migrénre való tippeket,de most komolyan a citromos kávét ti ki is próbáltátok?
Illóolajos dolgok ilyenkor nálam felejtősek mert attól még csak rosszabbul leszek!
Itt is rohadt hideg van,de legalább ma már nem fúj a szél,és ma végre ki is megyünk!
Igaz az overált most mosom amit kölcsönbe kaptunk,de majd jól beöltöztetem a vékonyabb kezeslábas alá,és bepaszírozom a mózesbe a bébimet!
Tényleg a C&A .ba tök szuper overálok vannak és ha van dm-es 50 % os kupon akkor meg meg is éri!
Babakocsimat még mindig nem adtam el,de lehet marad és majd ha már ül veszek valami jó kis sportkocsit,viszont azt hiszem most a sportrészbe veszek egy lábzsákot amit be tudok neki kötni szerintem az úgy jó lesz!
Tökmag!
Én is kíváncsi vagyok ám a fülbevalós képre!
És neked miért maradt el?
Többgyerekes anyucik!
Ahol vegyes gyerköcök vannak nálatok is a kisfiú sírósabb? érzékenyebb? félősebb? mint a kislány volt?
Na mert nálunk ez van ,és rettenetesen anyás,ami azért nagyon tetszik ám!
Ja tegnap beszereztem a téli sapit Benedeknek,apukája már múltkor kinézte a brendonos katalógusból!
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=68
Kapott hozzá kesztyűt és sálat is!
Tudom nem volt olcsó de olyan nagyon szép,és hát apa beleszeretett!
Na de ki is akadtam a brendonban,most már másodszor!
Most nyílt nálunk kb 1 hónapja,de az eladók!BRRRRRR