szépjóreggelt csajok!!!
Elnézést, hogy tegnap már nem tudtam írni, de a mobil internet nem akart nekem semmit sem megnyitni!!!
Tegnap azért kicsit osztottam apit, hogy nagyon nem vagyunk összehangolva ( ő arra értette, hogy mikor nekem van lazább napom ő dolgozik sokat és mikor ő lazázik én melózok, én meg persze arra gondoltam, hogy nem akkor van kedve amikor nekem a teszt szerint jó lenne.... de ezt nem osztottam meg vele)
Ma reggel, ismét fürcsike után visszabújtam hozzá, hogy talán majd aluszok ott ruha nélkül egy 10 percet, de api hirtelen nem így gondolta, és más lett belőle....
De persze vétkeztem, és reggel is csináltam tesztet, ami szerintem meg totál nega.... de tudom, akkor kell , amikor a tegnapit, tehát majd ma 5kor.... hát kiváncsi leszek....
Judy
én is régen buliztam, múlt pénteken odáig eljutottam, hogy barinőmmel "shoppingoltunk", de utána a lasagne már nem jutott be a pocimba, mert api jött értem...
Ma jobban vagy???
Puffom
Hajam így is hullik, ne tedd ezt velem meg a többiekkel... légyszike, kérlek szépen, nagyon nagyon, nézzünk már egy tesztecskét...jó????
Timi
ma nincs kávé meg piritós???
jó , csak vicceltem
remélem jól vagy és hasonlóan ébredtél...
hőd???