Sziasztok!
Talán sikerül végre elküldenem ezt a hsz-t, nálunk nagyon pocsék idő van, és a net mint a mesében... Hol volt, hol nem...
Hétvégén nem voltunk itthon, mostanra győztem visszaolvasni, zsong is a fejem rendesen
Szabbcsi!
Jobbulást neked, de ne félj, nem lesz semmi baj!!!
Már megint nem tudtam megjegyezni, hogy ki volt UH-n, stb. de gratula a jó eredményekhez mindenkinek!!!
Nekem is meglett az AFP-m, 1,28, a korrigált 1,18 MOM, afonta a dokim, hogy jó. És voltunk tegnap UH-n, minden rendben, tök nyugis volt a babó, a végén fel is kellett kelteni, de legalább jól meg tudta mérni a dokibácsi
És úgy néz ki, hogy kisfiú
Én nem lepődtem meg túlzottan, mert valahogy erre számítottam, mivel ez a terhesség totál más, mint anno a lányommal.
Apánk meg szokja a gondolatot, mert ő megint lányt várt (volna)
Nagylány meg nem tudja eldönteni, melyiknek örülne jobban, mondtam neki, hogy annak örüljünk, ami lesz, mert így is úgy is az Ő tesója lesz, erre vigyorgott egy nagyot
Különben is sokszor kisajátítja, a múltkor azt mondta, a kisbaba nem a mi gyerekünk, hanem az ő tesója
Minyu!
Bekékítenél majd a táblázatban, légyszi? És a név is megvan, Ákos.
(Ha később kiderül, hogy mégse fütyis, nagy bajban leszünk, mert lánynevünk nincs
)
Holnap kell mennem a háziorvosomhoz a szokásos havi ellenőrzésre.
Tegnap eljutottam egy turiba is, és sikerült szereznem egy nagyon tuti H&M kismamanadrágot meg egy melegítőt itthonra mert ami volt, már nagyon szorított mindenhol...
Reménykedem, hogy nálam is a bejön a második/többedik hamarabb megszületik-elmélet... Nagylánnyal nagyon hosszú volt a vajúdás, akkor nem tudtam, mivel gyorsíthatnám (meleg víz), viszont a burokrepesztéstől felgyorsultak az események, és 1,5 óra múlva megszületett
De maga a vajúdás kb. 26 órát tartott
Ezt szívesen megrövidíteném majd
És utólag azt hiszem, azért is tartott olyan sokáig, mert nem voltam kész arra, hogy elengedjem...
Pedig 40+3-ra született, mégis, nem voltam felkészülve rá, hogy megszülessen azt hiszem, túl jól éreztem magam vele
Most majd igyekszem megnevelni magam, ha itt lesz az ideje
Ruhák: az elején nekünk se kell sokminden, mert én főleg unisex dolgokat vásároltam a lányomnak kb. kétéves koráig. Azért becsúszott egy-egy rózsaszín, nagyon csajos darab is, de nem ez volt a jellemző, inkább a kapott rucik között voltak a csajosak
Aztán szép lassan rájöttem, hogy nem olyan rossz dolog a rózsaszín (sokáig én is berzenkedtem ellene
), és megbarátkoztam vele.
Hoppá, felkelt a jány, mennem kell...
Legyen szép hetetek!