Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam. Ismét tanfolyamon voltam, csak most nem tudtam itthonról bejárni, elcuccoltunk Bogival a szüleimhez, onnan közelebb volt a helyszín.
Apa meg addig itthon volt ugye. Mint egy taknyos kölyök, úgy éreztem magam. Nagyon hiányzott a 3 nap alatt :oops: Már régen voltunk így külön.Amikor kamionozott, csak hétvégén járt haza, de az már 1,5 éve volt. Azóta minden este együtt vagyunk.

Sziszkó!
Nagyon szép a házatok! A kandallót külön dicséretben részesítem. Eddig ez a legjobb kandalló, amit láttam! Nekem ez jön be a legjobban :wink:

Ildi!
Emelt fővel okádtál :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi!
Boldog névnapot utólagosan!
Milyen a hastartó?

Nita!
Elintézte magának???? Emiatt volt a balhé? Vagy a sok felnőttfilm nézés miatt?

Anita
Kép

Kép
gani

100. oldal lányok!

A laptetőre nem pályáztam, átadom valakinek a lehetőséget :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok,

Anita,
milyen tanfolyamra jársz ilyenkor? Bocs ha már írtad, de nem rég csatlakoztam így nem tudom. Apa hiányodat én is megértem az enyém is hetente távol van napokig, így sokat vagyunk egyedül a lánykánkkal.

Sziszkó,
nagyon szép lett a lakás! A kandalló nekem is nagyon tetszik, de a színvilág is, szuper! :)

Hékás,
Isten éltessen a névnapodon, bocs a késésért :wink: .

Ildi,
ez a hányás dolog ismerős, sajnos én is a 16-18 hétig brutál rosszul voltam, 4 kiló mínusszal. Mindentől hánytam, és nem csak reggel, hanem a nap bármely szakában kész voltam rókázni. Csak remélni tudom, hogy amikor kistesó költözik a pocakomba, nem így járok megint. :? Lillu édes lehetett, ahog yveled imitálta a dolgot.... tudom akkor az ott biztos nem volt felemelő :wink:

Kinga,
bocsi a keveredésért :oops: , remélem nincs harag. Csak pozitívan, tetszik a hozzáállásod! Bevásároltál?

Mi megvagyunk, kicsit taknyozunk újfent. Lassan fűteni is kell, pedig én még nagyon nem akarok.....

Megyek még meló van! :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Nita,
azért nem semmi a 9-10 hónap összebújás mentes időszak. Persze mindannyian mások vagyunk, de azért ez tényleg hosszú idő. Nézd a jó oldalát: még mindig inkább az internet, DVD virtuális világa, mint valami "külső" valódi megoldás. Problémás volt a terhességed?
Bocsánat, nem szeretnék indiszkrét lenni, csak meglepődtem. Persze ha nem akarsz, nem kell válaszolni.
A 2 hét pedig már semmiség én is várnék a helyedben, az egészséged a legfontosabb! Barnikával mi a helyzet? Szopit teljesen elhagyta? Nyugodtabb vagy kicsit?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

bocs kicsit szita az agyam, ezért írok több részletben... :oops:

Bettike,
ez a beszéd, fel a fejjel. A blogodba én is benéztem, szomorú, hogy kisgyerekes anyák bántják egymást, okkal-vagy ok nélkül ezt nem tudom megítélni. Remélem megnyugszanak a kedélyek. Én is írok blogok, de zártan, nem bírom az ilyen piszkálódásokat, áskálódást.

MManya,
drukkolok neked a műtéthez! Ne aggódj minden rendben lesz. Ha bízol a dokidban, az már fél siker! A 3 napos kórházi idő alatt, Apa lesz a gyerekekkel? Gondolom Őbenne is megbízol, ne félj nem lesz fennakadás a hétköznapokban. Ha mást nem, írsz neki listát, nem szégyen az. A kollégám is egy listával az ingzsebében mászkált, amíg a felesége 3 napos továbbképzésen volt. Nem mondom, hogy nem volt vicces, amikor felolvasta az egyes pontokat, de még mindig inkább ez, mint hogy napokig feje tetején álljon minden.

Bree,
hajrá első éles hónap :wink:

Susy,
jó, hogy minden rendben odabent a babával:) . gondolj arra, hogy gyorsan elrepül ez a pár hét:) .

Na tényleg megyek :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Először is: boldog névnapot Hékásnak!!! Kicsit lemaradt, de legalább mára is jut valaki, aki megköszönt. :D

Brigi, igen, sikerült. Győrben voltam, az Árkádban. Azon belül egy csomó helyen: vettem szoknyát, kabátot, pulcsikat, felsőket, melltartókat, arckrémet, arctonikot, körömlakkot, rúzst, parfümöt (a páromnak), esernyőt, kötött ruhácskát, harisnyákat. Azért se lesz rosszkedvem. :P Mondjuk, időszerű volt: rádöbbentem, hogy a ruhatáram 85%-a kosztüm, és hozzávalókból áll. :shock: De mivel nem fogok bankban dolgozni, így szabadabban öltözhetek.

Szisz, nagyon szép a lakásotok. :)

Ronci, édes lehet, ahogy csikiz.

Ildi, sajnálom, hogy ilyen hányós vagy. Nagyon rossz lehet. Viszont, azért nagyon vicces lehetett a közös hányás Lilluval. :lol:

Nitácska, azt hiszem, én is várnék a 6. hétig. Nem voltam alul formában előtte még. Mit röhögtem, hogy kb olyan érzés volt, mintha megint szűz lennék. :oops:

Sucer, egyáltalán nincs harag. Mióta ritkábban tudok jönni (bár már igyekszem), én is folyton összekeverek valamit. Aha, jól bevásároltam. Én általában így vásárolok: egyszerre nagyobb mennyiséget, és utána aztán hónapokig semmit (csak ha vmi nagyon jót látok). Párom folyton kiakad, mert cipelem órákig, mert nekem az a fontos, hogy neki tetszem-e. :wink:

Susy, ez az idő teszi a depit. Nem könnyű átállni. De lassan sztem átállítják az órát, az segít kicsit.

Ma kaptam egy állásajánlatot, de nem megyek. Ez is bank... Nem, nem. :evil:

Megyek, megcsinálom a gombaszószt!

Jó éjt!

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!

Ma többször kezdtem neki írni, de végül mindig elmaradt.
Remélem tényleg elmúlnak majd ezek a rosszullétek.
Ma voltam vérvételen, a hétre lesz bőven hasonló program.

Kinga
Nekünk is van jegyünk Ár. 3- ra 11 órára, a keresztlányomat visszük.
Bár már nagy pocival megyek majd, de nem gond.

Szisz
Tessék minden nap jelentkezni, hogy tudjuk egyben vagy, vagy nem. :lol: Ki hoz majd híreket nekünk rólatok?

Hallottátok lányok? Hóesés várható a héten. Én már Augusztusban olvastam hosszútávú időjárás előrejelzést a neten, egy meteorológus írta, hogy október közepén bejön a rossz idő, és még azt is írta, hogy decemberben nagyon sok hó lesz. :)
Ma voltunk a Müllerbe és már van karácsonyi katalógus, és én még csodálkoztam, hogy apa adventi weboldalt készít, persze megrendelésre, de azt hittem hamar van. :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susytunder 2009.10.12 17:54-kor.

Kép
Kép
susytunder

És már én is legalább 5- ször akartam írni...

Brigi
Boldog névnapot utólag is.

Kép
Kép
susytunder

sucer

nem is tudtam hogy te is irsz blogot,úgy látom azért sokan irunk,csak sokról nem tudok.

nagyon hideg van,és már holnapra havat is mond,tiszta durva :shock: nem szeretem hogy ennyire szeszélyes az időjárás..de ezt nem tudjuk szabályozni sajnos..

KépKép
bettike83

Gani a sok felnőtt film nézés miatt.........már túlzs volt hogy nappal is azt nézte......de lesz hozzá pár szava most is......tegnap elvoltam kicsit csavarogni és ma látom hogy megint nézegette....de nagyon ajánlom hogy nem a gyerek előtt nézte azt a hányinger filmet!!!!!!!!!

Sucer a terhesség elején volt barnázás...de igazából az előző 2 vetélés miatt volt sex tilalom........
sajna egyáltalán nincs már tejem....néha a szivem szakad meg de hát nem tudok mit tenni.......mindent megtettem ugyérzem hogy legyen tejem......

Susy remélem igazat jósolnak decemberre.jóóóóóóó sok havat akarok!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Gyerek előtt? :shock:
Az durva lenne. Csak nem nézi úgy, hogy ott van Máté.
Na és ha segítenél neki? Nem lehet, hogy akkor nem lógna a tévén?Ok, hogy sex tilalom van, de van annak más módja is :oops:

Sucer!
Felújítják az ovinkat, s a pályázatnak feltétele volt, hogy sok új dolgot vezetünk be (új nevelési program, intézményi informatika, differenciált nevelés...). Ezeket meg csak úgy lehet bevezetni, ha előtte elsajátítjuk azt egy tanfolyamon.

Itt úgy fúj a szél, hogy még kinn sem voltam, de máris elegem van az időjárásból.
Hó? Úristen, Boginak még nincs is csizmája :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, nyugi, még Lillunak sincs csizmája :shock: csak kis gumicsizma, őszre...

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok :) ,

Anita,
nyugi még nekünk sincs csizmánk és ami rosszabb, a meleg nadrágok olyan bokalengők lettek mint a huzat. Szegény lányom úgy nézett ki ma reggel is, mint aki a húga gatyáját hordja :oops: . De jó, ez nagyon izgalmasan hangzik. Ha lehet ezt mondani irigyellek, mert én szeretek tanulni, bár lehet, hogy ezzel nem leszek népszerű :wink:

Nitám,
az nem jó ha barnáztál, de megértelek én is így voltam anno. meg volt mellé a brutál róka-koma, szóval félidőig én se voltam az a hűde aktív. Aztán a keményedések miatt kellett óvatosnak lenni, de megoldottuk :wink: . Természetesen ha orvosi indokok vannak, az elsőbbséget élvez, minden egyéb élvezet előtt :) . Sajnálom, hogy nincs már tejed, de Barnika így is szépen fel fog nőni. Nem semmi amit most csinálsz a két picivel, nehéz lehet segítség nélkül. Már akartam írni, hogy sajnálom, hogy ilyen szörnyű anyósod van. Nem hogy segítene inkább :( .

Betti,
nem szoktam reklámozni a blogomat, mert csak magamnak írom, így meg minek izgassam vele a népet. Nagyon személyes dolgok vannak benne, amolyan kieresztem a gőzt írások. Sokszor magammal segít tisztába jönni, önterápia. Na nem mintha gyogyós lennék, de jól esik néha elmélkedni.

Kinga,
én is tisztára ilyen vagyok, egyszerre több dolgot szoktam venni, aztán sokáig semmit és nekem is a párom véleménye a mérvadó :). Ha lehet ezt mondani, nem szeretek vásárolni, így elmegyünk a párommal kettesben és bevásárolunk együtt, neki is, nekem is és azzal jó időre le van tudva az egész. Mondjuk a mostani válságos időkben jóval kevesebbet költünk ruhára, de vannak prioritások, amiket nem érdemes felcserélni :wink:

Szisz,
kivel üzensz, ha szülni támad kedved?:wink:

Szép napot nektek, vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!!!

Nálatok milyen idő van???Itt a napsütögetés mellett fél óránként a szemembe fúj egy mamutfenyőt a szél... :lol: :lol: :lol: nagyon brutál....de felkapni nem fog sajna..ez a veszély nem fenyeget, ugyanis tegnap beültem a kocsiba este és szó szerint lerepedt a combomból a tavaszi farmerom :lol: :lol: :lol: :lol: híztam kicsit :D :D a p*csába...tiszta égő:-)
Beszaladtunk venni egy farmert :roll: de ez ugyanakkora méret röhej és még nagy is a dereka....na mindegy.
Én ma már téli zsákot húztam magamra olyan hideg van...jjaaaaa és mire hazaértünk tegnap jééééé van fűtésünk :roll: (táv)..király, hogy száradni fognak jobban a ruhák...de jönnek megint a magas számlák :evil: :evil: :|

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Ja és hosszú hétvégén festjük a konyha-előszoba.fürdőszobát... :lol: :lol: :lol: úgy örülök neki.
Tavasszal kifestettük a "gyerekszobát" /hálónk/, de ugye csúszott a projekt sajnos...most folytatjuk, aztán majd tavasszal a nappalit, remélem már igencsak babásan.. :P

Beneildi a kis gumicsizmák úgy tetszenek a kislányokon, annyira aranyosak... :lol: láttam már világítosat is, meg csipogósat... :shock: :shock: :shock: :)

Kép
bree

Lányok, házilag is elkészíthető gyerekszoba ötlete/linkje elsősorban kiegészítőkre van valakinek?
Megoszthatná Velem, csak ne habos-babos-rózsaszínes-hercegnős legyen mert azzal a világból ki lehetne üldözni :lol: még szerencsére Lillut is :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Lányok!
Holnap reggel jövök,akkor visszaolvasok! :wink:
Most csak annyit,hogy megvan Nita,Ildi,Kinga és Encsike száma is.Majd valamelyikőjüket értesítem! :lol:
De jelen állás szerint a napokban még nem!Manóm jól érzi magát bennt! :) :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Ok, Szisz, olyan 16 körül várjuk az értesítést :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

mármint okt.16. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Szisz
Febr. 14- én voltam dokinál, 16- ra voltam kiírva. Azt mondta szerinte még pár napig nem babázunk, és aznap este már a szülőszobán voltam. :lol:
Amilyen frontok jönnek mennek nem kell annak sok. :lol:

Ildi
A nikecell mesefigurákról esetleg hallottál már?
Nem olyan régen volt a babapercekben a tv2- n egy olyan gyerekszoba dekoráció, ami dekor gumiból van, és tetszőlegesen alakíthatod, újra felhasználhatod. Csak pont a lényegről maradtam le, nem tudom a nevét és hogy hol lehet beszerezni. Valaki esetleg tudja?

Ez az első nap, amikor nem feküdtem le Kristóffal délután. Ma sokkal jobban érzem magam. :)

Kép
Kép
susytunder

Gani ezek igazából terhesség alatt voltak........
most már nincs akkora gond.....most már kibírja max 1 hetet..vagy 2 őt.....
Sucer már egész belejöttem a 2 gyerekkel való dolgokba.....:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
örülök, hogy kezd beállni a rend :D, ügyesek vagytok!

Ildi,
mi sem vagyunk azok a kifejezett rózsaszín barbie fun-ok, én az alábbiakat csináltam:
vettem gipszből kész képkereteket és azokat dekopázsoltam, nagyon szép gyerekeknek való mintás szalvéták vannak.
Aztán csináltam, kemény víztiszta műanyagra üvegmatricából különféle formákat, kivágtam őket és egy fapálcikára fellógattam őket, több sávban. Nekünk halacska, csigaház és polip log egymás alatt, kék, sárga, narancs színben, de a szint úgyis te választod meg. A mai napig fent lóg a lámpán, annyira szereti a kislányunk. Amúgy a szoba fala sárga, kékes bordűrrel, meg ehhez a színvilághoz illő képekkel, forgókkal. Sztem aranyos és egyedi. Nem olyan sok idő mint így leírva tűnik :wink:

Bree,
festés jó lesz, fel tudja dobni a lakást :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ildi
Most, hogy olvasom Sucer sorait, rájöttem, hogy igen a szalvéta technika más egyéb dolgok nagyon jók. Vannak kreatív német oldalak, ahonnan egész jó ötleteket lehet szerezni, és van egy olyan könyvem, aminek az a címe, hogy kreatív ötletek gyerekeknek.

Kép
Kép
susytunder

Itt egész nap borzasztó idő van. Esik, fúj, hideg van :?
Most du. behoztam a kaktuszaimat, mert még tavasz óta kinn voltak.

Lányok!
A dekorgumit bátran használjátok! Szuper anyag és nagyon mutatós. De! Kiválóan csak ragasztópisztollyal ragad.

Nálunk szolid narancssárga a gyerekszoba fala és plafonja. A csillár körül foszforeszkáló égitestek vannak festve, a falon középmagasságban narancsos árnyalatú macicsaládos bordűr. A bordűrből kivágtam a családok képeit (más-más helyzetekben láthatóak rajta) és beleraktam gipszkeretekbe. Meg az egyik falra a tapétacsík fölé felfestettem Micimackóékat, az ajtó fölé meg a rózsaszín párducot, mintha az ajtó fölött feküdne.
A szekrénysor frontján meg dekorgumiállatok vannak elszórtan.

Jövőre valszeg festjük a gyerekszobát, már gyűjtöm a gondolataimat,hogy milyen legyen :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Itt hó lesz, hamarosan... Olyan szél volt, hogy teleszórta az utakat faágakkal. Már egy órája tiszta sötét van. Hatalmas, szürke hófelhők gyülekeznek Ausztria felől. Bár, a nagy szél talán továbblöki őket.
Bendivel ma gesztenyét szedtünk, mert gesztenyeünnep lesz az oviban, és mi visszük a gesztenyét (nekünk van). Meg színházban is voltak ma.
Viszont, Apa elég beteg: vírusfertőzés. Lehet, bekaptuk a H1N1-et. Most éppen azon agyalok, hogy menekítsem-e Bendit a Mamáékhoz, vagy már csak azt érem el vele, hogy őket is megfertőzzük...

Susy, ha még jönni akartok, akkor hamar, hamar... Bár, hóban kimondottan szép ez a táj.
Egyébként, akkor április 3-án tarthatunk pocitalit (addigra nekem is lesz), mert mi is a 11-es előadásra megyünk.

Nitácska, megértelek. Én sem örülnék, ha Apa ilyeneket nézne egyedül. Próbáld meg te „kézbe venni” a dolgokat, hátha az még jobb lenne neki, és közelebb is hozna egymáshoz benneteket.

Sucer, most éppen én is élvezem a tanulást újra, de azért fárasztó is. Mindig akkor készülök, amikor normálisan már aludnék.
Hú, a páromat nagyon nehéz aktivizálni a vásárlásokra. Van, amikor el sem jön velem, amikor neki vásárolok. Imád öltözködni, de a hozzávalókat szerezzem be én. Az a baj, hogy nem szeretek csak úgy egy-egy cuccért bemenni, vetkőzni, stb. Télen főleg, amikor a fűtött boltban 8-adszor öltözöl át, nagykabátról bugyira. Boááá.

Anita, csizma projekt még előttünk van nálunk is.

Bendi szobájának két fala piros, kettő narancsszínű. Van benne egy dekorcsík, van posztere (egyedül celluxozta fel, amire észrevettük, miben mesterkedik-így meg már fenthagyjuk). Van neki egy macis festménye egy festőművésznőtől (aki történetesen rokon), meg Vackoros képek, meg két goblein most vár felfúrásra (ezeket a Dédi készítette). Ja, meg egy Micimackós. Ennyi.

Leragad a szemem... Biztosan ez az idő!

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga
Sajna az elkövetkezendő másfél hónapba nem nagyon tudunk menni, apának sok a munkája, határidős, így nem lesz kiruccanás. :(

A pocakos taliban benne vagyok, ezt meg is beszéltük. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!

Nemsokára indulok ultrahangra meg vizsgálatra,ha hazaérek jövök! :lol: Már nagyon kíváncsi vagyok pici fiam mennyit hízott az elmúlt 3 hétben! :lol: :wink:

Lányok,nagggggyon hideg van kinnt,és nekem nincs meleg cuccom! :shock: :shock: :shock: :shock: Van rajtam 1 pulóver meg egy kardigán,de kabát egy se jön rám.És hát a nacimat se 5 fokra találták ki! :shock: :shock: Na mindegy,majd szaladok! :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Még jó,hogy közel van a kórház.Gyalog kb 5 perc. :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Kinga!
Lett hó?
A goblein nagyon szép!

Sziszkó!
Nem baj! Úgyis mindjárt megszülsz, minek már a vastag cucc :lol:

Mi is megyünk ma bábszínházba. A Mosó Masa mosodáját nézzük.

Anita
Kép

Kép
gani

Lányok, köszi az ötleteket :lol: ráfekszünk, hogy szép legyen a gyerekszoba :wink:

Szisz, én Lilluval fordítva jártam, tele voltam meleg cuccal, de három hét melegért könnyű nyári cuccokat már nem akartam venni :wink: majd megsültem, de kibírtam :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!!!

Ildi! Nekem tetszik a zöld is a gyerekszobákban: tudod az a babzöld.. szerintem mindkét nemnek nagyon szép! Főleg úgy, hogy mondjuk alul zöld és derékmagasságtól meg olyan vajszínű esetleg kis zöldmintákkal.. A másik szín kombináció: alul bordós, felette vajszín...szép kiegészítőkkel lehet dolgozni.
Hát én egyelőre ezekben a színekben gondolkozok, de azt hiszem inkább a zöld a nyerő..
Nekem is tetszenek a csillagos ég verziók, nővérem óriási micimackó figurákat rajzolt keresztfiam falára/rettentő jól rajzol/ de még gondolkodok rajta..lassan majd nekünk is aktuális lesz..Bár Hanga amíg csak szopcsizik/remélem, hogy fogom tudni szoptatni/ addig velünk lesz egy szobában és csak aztán költözik a sajátjába..ugyhogy addigra kell készen lennie...

Kép
Kép
ronci

Ronci, persze, hogy fogod tudni szoptatni :wink: ebben kell gondolkodni :wink: Lillát mi úgy hoztuk haza a kórházból, hogy nem tud szopni :shock: mégis rendben lett a dolog :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Itten vagyok! :lol: Mákom volt,gyorsan végeztem az sztk-ban.Viszont mire hazaértem,rettentően elkezdett fájni a fejem ettől a hüle széltől!!! :evil: :evil: :evil:
Szóval velünk minden rendben! :wink: Martinom jól felhízlalta magát,most becsülték a súlyát 3500 gramm-ra!!!! :shock: :shock:
És még van 2 hetünk! :shock: Úristen,hogy fog kiférni???? :oops: :oops: :roll: :lol: :lol:
A méhszájam még teljesen zárt!nem úgy néz ki,hogy a héten ebből szülés lesz! :) :) :oops: :oops:

Lányok!
Köszi szépen mindenkinek a lakásdicsiket! :oops: :oops: :lol:
Most virul a fejem! :oops: :lol: :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Hűű Sziszkó már csak 14 nap :D :D
Szép nagy fiacskád lesz:-)), esze ágában sincs kijönni a hideg szélre...inkább el bandázik bent a szerveiddel 8)
Lányok olyan csillagos ég verziót mutattok fényképen?Vagy babaszobákat, hogy milyeneket csináltatok? :oops:
Ronci a bordó vaj nagyon szép lehet,hogy most elképzeltem...az nekem is nagyon tetszene...

ui.:
holnapra írja a mikulás csomagot a ciklusos oldal...de késni fog.Viszont tegnap nem védekeztünk már :oops: :oops: :oops: :oops: ilyenkor úgy is minimális a teherbe esés..sőt...nem? :oops: Nem akarok bekavarni...de jó volt elhagyni a nyomorult "zoknit" fél év után, amikor babát szeretnénk lassan egy éve.... :roll:

Kép
bree

Bree,
szép a gólyád :D :D :D . Hajrá!!!! Sztem se kell már ilyenkor védekezni. A zoknis felvetést megértem, de kétségkívül nagyon hasznos találmány több okból is:wink:

Szisz,
szép nagy súlya van Martinnak :) . ne aggódj, repülőgép az égben, baba a pocakban még nem maradt. Csodálatos a női test, szépen ki fog bújni, minden rendben lesz! :) Nem csodálom, h a szél kikészít én is rosszul tolerálom, pedig nem is vagyok babás.

Ronci,
ahogy Ildi is írta, gondolj arra, hogy rendben lesz a szoptatással, miért lenne másképp? Ne idegeld magad ezen előre. A zöld szoba sztem is szép szín a gyerekszobába (is), a bordó-vajszín is jó kombó. Biztos szép lesz, ha elkészültök vele :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Kinga beszéltem apival....meglátjuk milyen hatást értem el.....
Szisz nem bizti hogy olyan nagy lesz manókád.........de ha 4 kilós is lesz simán meg tudod szülni.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi lányok a vigaszt, bár egyelőre még nem nagyon idegeskedtem ezen a témán..főleg mivel tegnap is össze tejeztem a felsőmet egész szépen..na jó csak egy 20ft-os nagyságú folt lett rajta, de mindig meglepődök rajta.. remélem nálam az előtej azt jelenti, hogy lesz rendesen tejem.. A családom nő tagjai közül mindenki szoptatott, anyukám még vagy 3gyereket mellettem... Ugyhogy én ebben bízom! Még nem tudom, hogy milyen lesz a végleges gyerekszoba színünk, de szerintem elég lesz fenruár-március körül eldöntenünk...A csillagos ég verzió az olyan, hogy lehet kapni kis foszforeszkálós csillagocskákat, meg holdacskát, meg ilyenek és azok este szépen foszforeszkálnak a sötétben és szerintem tök szép a gyerekszobában... Képem sajna most nincs róla!
Úgy döntöttem, hogy a tesz-veszen veszek babaágyat... fél áron megkapom és a legtöbbnek semmi baja/mivel le kell írniuk ha van valamilyen baja az ágyikónak!/ Már ki is néztem egyet pelenkázóval mindennel 35000-ért, adja a baldachint a rácsvédőt, meg a pelenkázólapot, meg mindent ami az ágyhoz tartozhat.. ráadásul nagyon jól is néz ki! Most tettem fel pár kérdést az eladónak és ha meg tudunk egyezni akkor el is hozom..
Mi kapni nem tudunk babaágyat, ugyhogy ez marad.. akitől kaphattunk volna, az a sógornőm, de ugyebár Ő meg 7hetes terhes, így aztán nem nagyon számítunk mostmár semmire se tőle.. ráadásul csak fiai vannak. eddig! :lol:
Most ebédeltem, szilva-meggylevest főztem, meg pörit tésztával.
Holnap meg páromnak lesz szülinapja és kivánságkaját főzök: nokedlit meg csirkepaprikást...Mindig meglep, hogy ez a kedvenc kajája. :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Lányok,

érdekelne a véleményetek. Sokan közületek már öreg motorosok vagytok a babaneten. Nektek mi a véleményetek a fő oldalon ill. a baloldali cikkajánló tartalmáról? Egyedül vagyok azzal, hogy szabályosan bosszant ez a sok rossz hír, negatív megközelítés :( . Rákos anya, abortusz, eltiltás, hiszti, erőszak, válás. Valahogy állandóan ilyen cikkek vannak. Ez egy babás oldal, sok-sok kismamával, anyukával. Én jobban örülnék, értelmes, hasznos érdekes cikkeknek, mint ilyen bulváros állandóan negatív szösszeneteknek. Bocs befejeztem. Komolyan érdekel, hogy bennem van-e a hiba, hogy ez nem tetszik..... :evil:

Ronci,
az tök jó ha nem görcsölsz rajta. Nekem nem volt anno előtejem, de volt barátnőm akinek igen és mindketten tudtunk sokáig szoptatni. Szóval nincs összefüggés sztem, de rossznak semmiképpen sem rossz, hogy van előtejed. Dolgoznak a hormonok és ez jó :) .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Ma én is letudtam a védőnőt, nem volt semmi újdonság, legközelebb 1 hónap múlva megyek.

Ronci
Ne görcsölj a szoptatáson attól nincs rosszabb. Nekem is volt előtejem elég sok, sokszor át kellett öltöznöm éjjel, és én is attól féltem, hogy mire kell elfolyik. :)
Bár küzdöttünk, de volt elég tejcsi, sőt még a fagyasztóba is került. Az én anyukám is szoptatott mást mellettem, de nekem annyi tej nem volt. A hugom pedig nem tudott szoptatni, de ez nem elijesztés. Ügyes leszel, ha pedig segítség kell itt leszünk mi is. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Ronci, jó licitálást Neked :lol:

Sucer, én nem tudom régi motoros vagyok-e? de én egyszerűen ezeket a cikkeket nem vagy csak ritkán olvasom :lol:

Szisz, nem lesztek nagyobbak 4 kilónál ez tuti, Martin meg ügyesen megszületik majd. :lol:

Nekem Lilluval nem volt előtejem egy csepp se, na meg drága makacsbabám se jeleskedett a kezdetekben a szopival, mégis lett bőven tej. :wink: de az, hogy van jó jel mindenképpen Ronci :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sucer ha nagyon nem tetszenek a cikkek akkor tudsz irni APÁNAK ő a babanet készítője.nagyon kedves...már taliztam vele élőbe is.....

én se tudom régi motoros vagyok e? :) :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A mi csillagaink festve vannak, nem ragasztva. Foszforeszkáló festéket vettünk s mi magunk festettük föl a plafonra.

Nekem sem volt előtejem. Bogi 18 hónapos koráig szopizott, de a tejem kb. 2 éves korára apadt el.

Anita
Kép

Kép
gani

Ildi, Nita:)
Régi motoros: több ezer hozzászólásotokból következtettem arra, hogy nem ma kezdtétek a fórumozást, több éve megfordultok itt, így lát(hat)tátok a babanet oldal változásait. Erre gondoltam. Mivel én régen (értsd 6-7 éve) sokat írtam ide (magam is jó sok hozzászólással), majd most évekig semmi, így már nem rémlik, hogy milyen volt akkor az oldal felépítése a mostanihoz képest. Lehet, hogy akkor is voltak ilyen írások, csak akkor nem vettem észre. Nem olvasom ezeket a cikkeket egyébként, csak pusztán kiváncsi voltam rá, hogy nektek mi erről a véleményetek. Ennyi.

Nita,
köszi, kedves vagy, de nem hiszem, hogy írok neki. Nem olvasom el őket oszt jónapot :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer én se olvasom el őket...csak amit érdekesnek találok..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="mmanya"]B írta:mmanyarigi!
Majának volt egy Jázmin nevű csoporttársa akit - most fonetikusan írom le - dzsezzi-nek szólítottak. De a Jázi már jobb - de szerintem pár évig elél a Mincsi névvel, hiszen ő lesz a legMIN(CS)Ibb a családodban. :lol:

Betti!
Ha behozza a rendszer, akkor én is belenézek, mert nem értek semmit én sem.

Ui: ma már biztos, szerdán kiveszik a mandulámat, úgyhogy pár napig nem leszek- örülhettek :lol: - ha minden jól megy pénteken kiengednek. Drukkokat kérek - ha lehet - ,mert be vagyok ijedve, de nagyon :roll:

mmanya

Kép

Kép

Drukk...akkor már túl vagy rajta!!!
Szuper!!!

babatszeretnek_972

Sziasztok!

Na gyorsan egy táblázat a 100. oldal tiszteletére, aztán visszaolvasok :lol:

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na akkor visszaolvasva. Először is köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok nagyon.

Gani, a hastartó segít, hogy ne legyen olyan nehéz a pocak. Ez akkor jó különösen, ha nem állandóan kismama-gatyában vagy. Így néz ki:

Kép

Kinga, apának jobbulást! Reméljük nem H1N1...

Sziszkó, nekem sincs meleg cuccom :twisted: Neked már csak napok vannak hátra, de nekem még elég sok van hátra... És mégsem járhatok apa sídzsekijében, utálom... Úgyhogy szombaton megyünk is outletbe körülnézni, hátha sikerül egy A-vonalú kabátot beszereznem

Sziszkó! Nem semmi a mérési eredmény... Mondjuk tesómnak közvetlenül a szülés előtt mérték, 1200 grammot, és végül 1 kiló sem volt. Szóval én annyira nem hiszek benne, mert ténylegesen mérni nem tudják, csak a testrészekből saccolnak. És ha valaki hosszúcombú, máris elmérik...

Ronci, az én párom is imádja. De én inkább valami különlegessel szoktam meglepni. Kacsasült áfonyával, roqfortos ananászos csirke, bélszín vagy valami hasonló. És még sosem tiltakozott ellene :lol: :lol: :lol:

Sucer, engem baromira idegesítenek, el sem szoktam olvasni. Sőt, már oda sem nézek, teljesen immunis vagyok rá.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás azért neked sincs olyan sok hátra........ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Háááát igen. Már nincs 3 hónap... A neheze még hátravan :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sucer, igen én Lillussal utolsó idős pocakkal kezdtem fórumozni, főleg azért, hogy a kórházváltás miatt infokat gyűjtsek, aztán itt ragadtam, bár aktívabban csak Lillu pár hós kora óta csinálom :lol:

Hát igen, a súlybecslést azt a comb stb. hossza alapján csinálják, csak ahogy a dokim mondta, nem mindegy, hogy szumó birkozó vagy vékony balerina husi van a combocskán :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi! Nem akarsz rakni egy pocakfotót? Roncitól már nem is kérem ( :twisted: :lol: ), de most Nálad is lenne mutatni-való, nem? :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?