Judy
hát én ezért vagyok elkeseredve...
de nagyon... csak tudni akartam, hogy csak én látom ezt gáznak vagy más is... de látom te is....
api szerint a múlt héten nagyon hiszti voltam, alig beszéltem vele, reggelente puszi helyett ellöktem magamtól ( kb . ez így igaz is, mert nagyon magam alatt voltam) - ennek ellenére neki egyik nap reggel éppen kedve lett volna, aztán én reggel dilis voltam, napközben meg nem bírt magával a válasz ennyi volt, meg hogy én most mire vagyok kiakadva, és miért hisztizek, mikor ez normális dolog! Mondtam neki normális, ha nincs senkim! és akkor sem érti meg , hogy nekem az a bajom, hogy nem velem csinálja, a válasza az volt, hogy akkor én tiszta hiszsti voltam nem lehetett volna velem. Mint nő érzem magam szarul, hogy ez van, máskor meg ha kedvem lenne, ő most fáradt, vagy éppen összeszedet vm-t és azt kezeli... ( odalent).... szerinte a heti egy sex az jónak mondható, én meg úgy vélem, 31 évesen ez nem normálisa, főleg nem úgy, hogy 3. hónapos házasok leszünk...
régen nem voltam ilyen, régen én voltam a heti 1-re beállva a régi páromnál, ez meg az élet fintora, hogy most én szeretném többször de az uram mindig a megfelelő alkalmat várjak, hogy minden szép meg jó legyen, mert szerinte hangulat kell a sex-hez velem, mert ő úgy tisztel engem, hogy csak akkor kezdeményez ha minden tényező megfelelő hozzá.... igaz lehet ez???