Sziasztok!
Tegnap szvecsáron voltunk, esti szerb vacsora, a házi szent tiszteletére, úgy 60 főnek.....
Egy teremben volt, mi a fiatal asztalnál ültünk, azt hiszem én meg párom nem dohányzott csak. Szembe velem a csaj, mellette a pasi, mellettem a csajszi, két gyerekkel az ölében, fúja a füstöt rám és kérdezi, hogy hanyadik hónapban vagyok. De ami a legdurvább, hogy a hátam mögötti asztalnál a 8 hónapos várandós anyuka is. Csak párom látta, az autóban mondta meg, azt mondta nem mert szólni, hogy nézd már azt a nőt, mert félt, hogy képes vagyok megverni. Hát lehet, hogy igaza volt....
Éjfélre értünk haza. Most meg mosás, vasalás, pakolás, valahogy úgy össze van csúszva minden. Dolgozni is nagyon kellene.
Délben jön az értékbecslő. végső becslésre, mielőtt a bank a végét utalja. 30 ezer forint lesz. Shocked De már áprilisban is fizettünk ennyit, akkor 76 százalék volt, utána júniusban 15-ót, akkor 99,8 % volt, most meg 30-at, a maradék két tizedért. És tudjátok mit csinál? Bejön, kb 2 percre, szétnéz és jaj, de szép, jaj de jó minden. Vérzik a szívem ezért a pénzért, meg azért, hogy nem ez a munkám, de kitanulom, komolyan!
Fűtésidő van, legalább is nálam! Arra felétek mi a helyzet?
Kész vannak a kr eredményeim, szerdán délben kell mennem érte, személyesen, telcsiben nem mondják meg, de csak 75 %-a. 15%-ot ismételni kell, nálam, ami még 5 hét.
Remélem nem azért kell ismételni, mert gond volt.