Twist
Én is köszönöm, hogy visszaírtál és amikor már korgó gyomorral rohangásztam, várakoztam, akkor adtad a büfés tippet!
Vettem egy szalámis és egy sonkás szendvicset és miután befaltam jutott eszembe, hogy múltkor valami hamburgert emlegettél.
A hamburger készen van, vagy akkor rakják össze?
Örülök, hogy viszonylag jól viselted a vérvételt
, hányingerem az nekem is mindig van a lötyitől, fúúújjjjjj!
Mikorra lesz eredmény? A citromléből csak utána szabad inni nem? Nem is hallottam még ezt a praktikát!
Twist kérdezted, hogy mi újság a lakáseladással.
. Nos, az új táblának a felső léceibe még lyukakat kell fúrni és a spárgát azokon átdugni, mert a kartonba simán nem akarok lyukat csinálni, mert félek, hogy a tábla súlya miatt a spárga szakítani fogja a kartont. Szerintem nem nehéz a tábla, de lehet, hogy a biztonság kedvéért a kartonon és a lécen is átbujtatom a spárgát.
Nem lenne jó, ha valakinek a fejére esne, habár ha pert indítana, már lenne egy ügyvédem.
Egyébként, ha már a lakáseladásnál tartunk, mesélek valamit. Jaj, még most is pipa vagyok emiatt
Szerda délután felhívott egy pasi, hogy látta a kapualjunkba a hirdetést, miszerint áruljuk a lakásunkat.
Mondtam, igen áruljuk, eladó még. Kérdezett egy, két dolgot a lakásról én válaszoltam és közben már magam előtt láttam a költözésünket.
Az 5 perces telefonbeszélgetés végén a faszi megjegyezte, hogy az xy nevű ingatlanirodától van és ha akarjuk megbízhatjuk őt a lakásunk eladásával kapcsolatban. Mondtam, hogy ezt meg kell beszélnem a családommal, majd másnap, azaz csütörtökön visszahívom, hogyhogy döntöttünk. Ezek után egy 20 perccel jött tőle egy sms, hogy 3,6% a közvetítői díjuk. Csütörtökön délelőtt beszéltünk róla itthon és úgy döntöttünk, mivel egy közvetítő már nem oszt nem szoroz és a díjuk jó, megbízzuk őt, őket!
Délután 3 körül vissza is akartam hívni, hogy rendben van, mehet a dolog, de mivel egész délután Adrival a klinikán várakoztunk, nem akartam és nem is jutott eszembe, hogy felhívjam.
Láttam, hogy keresett, mert a telefonom le volt halkítva, de akkor várakozás közben nem hívtam vissza.
Késő délután 5,6 óra magasságában, amikor már hazaértem, hívtam vissza és mondtam neki, hogy orvosnál voltam, le volt halkítva a telefonom, láttam, hogy hívott, de nem tudtam visszahívni. Mondta nincs semmi baj, kérdezte, hogy döntöttünk. Mondtam, hogy meg szeretnénk bízni, mire Ő megkérdezte, mikor jöhetne ki a lakásadatait felvenni, a lakást lefotózni. Mivel tök fáradt voltam és magamhoz se tértem a Bokor által mondottaktól, hogy már vasárnap este kell, hogy mennyek, azt mondtam, jövő héten mikor lenne nekem jó. . Erre Ő kérdezte, hogy ezen a héten semmiképpen se lenne nekünk jó? Kis vacillálás után mondtam, hogy de igen, másnap pénteken jó lenne végülis. Úgy voltam vele, hogy hogyha a jövő hét helyett most pénteken kijön megnézni a lakást, legalább hamarabb túleszek rajta.
Így megbeszéltük, hogy pénteken akkor kijön. Mondtam, hogy nekem a reggeli órák nem jók, mert orvoshoz megyek, meg a lakást is össze kellene egy kicsit pakolnom, nem tudom, mikor végzek, de szerintem hamar és szerintem mindennel együtt kb. 11 órára végzek is.
De azért a biztonság kedvéért, amikor végeztem felhívom, hogy 11 órára tud-e jönni vagy sem. Ha nem jó, akkor meg megbeszélünk egy délutáni időpontot. Jól van mondta. Pénteken reggel 8 órára ott voltam a klinikán, ahol mivel láttam, hogy el fognak hózódni a dolgok, hármon negyed 10, 10 óra magasságában, mivel felhívni nem akartam, küldtem az ingatlanosnak egy sms-t, hogy nem jó a 11 óra, nem érek vissza, nem végzek, de majd jelentkezem. Ezután 1 órával később felhívott, de nem vettem fel, majd még kétszer hívott, aztán küldött egy sms-t evvel a szöveggel: ma jól lenne megcsináljuk.
Mármint a megbízási szerződést! Mivel reggel a lakást úgy hagytam, hogy rendet nem raktam, az ágyat be se vettem, az előző napi edényeket el se mosogattam stb. stb. mert rohantam a klinikára tudtam, hogy ez a nap már elúszott, nem lesz időm a mai nap folyamán az egész lakást összerakni, ha végzek és esetleg még a műtéttel kapcsolatban megtudok valamit, felhívom és megbeszélek vele egy jövőheti időpontot.
A hosszú ideig való várakozás alatt egyre jobban láttam, hogy még késő délutánra se tudom majd rendbe rakni a lakást. Ezért biztos voltam abban, hogy amint végzek, felhívom az ingatlanost, a másik időpont megbeszélésével kapcsolatban.
Hát Twist, Lányok, most nem azért mondom, de reggeltől egészen, odáig amíg be nem értem az irodába 8-szor, ha nem hívott, akkor egyszer sem
Ezek után eldöntöttem, nem hívom vissza!
Hogy lehet valaki ilyen faragatlan tuskó
Mondtam, hogy orvosnál vagyok, ami jócskán okot adhatott arra, hogy nem veszem fel a telefont, a másik meg az, hogy hogyha 3,4 hívás után nem hívom vissza, akkor gondolhatja avval a kisborsó agyával, hogy valami van
De nem gondolta, mert nincs agya
Erőszakos, barom
Nem akarom bántani az ingatlanosokat, mert tisztelet a kivételnek vannak nagyon normálisak, rendesek is. Van tapasztalatom, mert 7 ingatlaniroda hirdeti jelenleg a lakásunkat, de egyik se volt ilyen bunkó!