Bolenn,
hozzátartozik a teljes sztorihoz, hogy korábban volt egy 4mm-es adenoma-suspect-em, azaz gyanúm, de nem mondták akkor biztosra a jobb oldalon ez volt tavaly februárban. Akkor kaptam a bromót, amitől az elején én is brutál szarul voltam. Hányinger, fejfájás, szájszárazság, orrnyálkahártya duzzadás, hihetetlen carul voltam tőle. Aztán szépen lassan hozzászoktam, de kizárólag közvetlen lefekvés előtt szabad bevennem, mert a mai napig képes vagyok rosszul lenni tőle
. Na mindegy. Szóval visszatérve, az idei MRI-n azt mondták a jobb oldalon nincsen semmi, viszont mintha bal oldalon lenne egy 2 mm-es nagyon apró vmi. Na szóval én így állok. A bromóra szerencsére jól regáltam szinte azonnal hatott, de ezt már írtam korábban. Én azt mondom, ha orvosi kontroll mellett is, de érdemes babát vállalni, mert lehetséges, nem kizárt, sőt!
Sok sikertörténet van ami erőt ad(hat). Én egy magán dr.nőhöz jártam, de csalódtam benne, mert azt éreztem egy idő után, hogy halálos beteg vagyok. Folyton azzal jött, hogy nem örüljek előre, mert bár most jó a lelet, lehet, h legközelebb romlani fog. Először azt mondta, hogy fél év gyógyszeres kezelés és jöhet a baba, majd fél év után azt mondta, inkább legyen 1 év, majd 1 év után inkább 1,5 és így tovább..... Egyszer felhívtam, hogy kellene bromó recept, postáztasson nekem egyet legyen szíves, fel volt háborodva, hogy neki nincs asszisztense, csak nem képzelem, hogy majd sorban áll a postán. Azért bátorkodtam ezt kérni, mert korábban is volt rá példa, hogy postázott nekem és ebből nem volt gond. na mindegy. Azóta a nőgyógyászom kezel, aki endokrinológiával is foglalkozik már, így szerencsém van.
Christels,
az jó, ha az MRI nem mutatott ki semmit:) . Én a helyedben keresnék egy másik dokit és megkérdezném őt is. A barátcserjét milyen formában lehet szedni? Csepp, tabletta? A többi hormonod amúgy jó? FSH, tesztoszteron? Ha igen, akkor simán lehet, hogy vmi stressz váltotta ki nálad a hormonális változást. Sajnos a stressz sok mindenért felelős manapság
Lányok,
remény mindig van és idő is. Türelemmel és hittel el lehet érni a vágyakat. Nem vagyok semmilyen szektának a tagja, csak vallom, hogy a pozitív gondolkodás, már fél siker! Mi nemsokára "kezdünk" így remélem mihamarabb jó hírekkel szolgálhatok!
Zsuzsa,
neked meg folyamatosan mennek a drukkok
! Ez már a finish!!
SZép napot, vigyázzatok magatokra!