Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty ha esetleg fentlennel koran megint nezz be mert lehet ma is kukorekolok majd :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt! :lol:

Csibuc
Üdv újra itthon :lol: Remélem nagyon jó volt :)
Azért kár, hogy nem tudtál jönni a talira :(

Bettike
Jó az új házassági vonalzód. Tecc nagyon :lol:

Kép

Kép
princzike

Bridget, hú, de gyönyörű tulipánok, imádom a tulipánt :)
Amúgy ne fossál, béke van :wink:

Puszi mindenkinek, ma megyünk cirkuszba, apa, nagyfióka meg én. Addig anyumék vigyáznak majd törpire, remélem, nem lesz semmi gond.

Szép napot!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Princzi, egyszerre írtunk :lol: Remélem, jól vagy kismami! :wink:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag!
:lol: :lol:
Jól vagyok, köszi :)
Jó szórakozást a cirkuszban :lol: De rég nem voltam már.... :lol:

Kép

Kép
princzike

princzike

köszi,gondoltam ha már csinálok akkor valami szépet,képpel..egész jó lett :)
ezekben legalább van szép,a házassági évfordulósokban nem sok szép van,igy inkább ebből válaszottam :)

hogy vagy?
valami kismamis panasz,jel stb??

mi ma megyünk anyuékhóz,tőlünk 60kmre laknak,igy nem sűrűn jutunk el,de ma megfűztem a páromat hogy menjünk :) anyu csinál nekem is savanyúságot,csalamádét,örülök neki mert szeretjük de sok kedvem nem volt eltenni,mert tuti ledarabolnám fele kezem a reszelővel :lol: inkább a vődrős savanyúság hive vagyok.ott nem kell darabolni :lol:
ti szoktatok eltenni egyébként?

KépKép
bettike83

Helló Lányok!!

Betty

Vettünk mikrót,asszem samsung,20ezerért-ugyanis 15-ért csak fehér volt,na az meg nem passzol a konyhámba 8) .

Bridget

Hogy mit csináltam tegnap?

Először is bementem dolgozni,mert volt egy menyasszonyom meg a családja.Aztán Veled msneztem :D aztán lefeküdtem aludni ebéd (helyett)után a férjem mellé,mert Ő éjszakás volt.Kb fél 4-ig durmoltunk,aztán elmentünk mikrót venni meg csavarogtunk.Ja meg mostam is egy csomót napközben....

Aztán már este is volt és bezuhantunk az ágyba mindketten és szerintem 10-kor már aludtunk is!!

Lujzi

Hajj,de utálom én a hascsikarást...remélem már jobban vagytok!

Bettike

Te milyen fiatalka vagy még,tejóég!

Princzi

Hogy mennek a napok!! :) Jól vagy?Hányinger?Szorulás? :lol:

Csillag

Jó cirkuszolást!(szerencsére az én gyerekem nem szerette sosem,én is rettentően unom,egyszer szenvedtünk végig egy előadást...)
Vendég

Csillag
Ma hogyne fosnek most meg mar ugyerzem mintha a vesemre nyilalgatna a dolog :roll: Tulipok nekem is a kedvenceim 8) Jo szorakozast!!!

Csibuc
Itt is koszi :wink:

Milyen
En nekem is volt delutani szieszta :lol: olyan delutan fel 5-5tol es fel 9kor ebredtem :x aztan reggel fel 6ig kukorekolas volt megint :roll:

Nemsoka keszulodok mert megyunk batyam szulcsinapcsijara 8) Ugyhogy ma max este leszek...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
én is imádok mindent, ami kacsa 8) :lol:
Sztem nem fog a doki halasztani a felfázás miatt.
Addig szépen ápolgasd magad, biztos nem lesz ez gond.
Gondolom nehéz az átállás, azért alszol, és kelsz összevissza....mire meg megszoknád, mész vissza... :wink:
Tegnap (vagyis ma) fél-3-kor feküdtem le :? ha tudtam volna...majd legközelebb bekapcsolom ilyenkor a gépet.
Testvérednek boldog szülinapot, és jó szórákozást a partihoz :!:

Milyen
örülök, hogy sikerült mikrot vennetek :!: Aztán mostanában ne egyél pattogatott kukoricát :lol:

EHCS
jó kikapcsolódást a cirkuszban :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Ilyen velem sosem volt,hogy ossze vissza aludjak :roll: :oops: Lehet izgulok is meg minden bajom van :x Koszi a bulizashoz a jokivansagokat 8) En mondom 5korul kapcsoltam ki a gepet de utana meg kicsit forgolodtam mire elaludtam :roll: Mit csinalsz ma?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Először is kívánok neked:

Kép

Megyünk anyumékho ebédelni minyá...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
En meg megyek keszulodni 8)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Bridget neked szól!!!!!
lujzedli

Bettike, Milyen
Köszönöm jól vagyok eddig :) Hányinger még nem jellemző, bár a melleim még eléggé feszülnek.
Már várom nagyon a csütörtököt :lol:

Betty
Jó ebédelést :)

Bettike
Mi volt a menü?
Én nem szoktam savanyúságot elltenni, ellentétben velem anyukám :lol: Igaz csalamádét nem, de csemegeubit, meg káposztasalátát szokott csinálni, amiből én mindig kunyerálok :lol:
Olyan finom... nyami..

Kép

Kép
princzike

Sziasztok Lányok! :)

Segítenétek ebben az LH teszt rendelésben,hogy ez hogy megy itt?

Köszi szépen előre is!
Vendég

Bri

Kép

Kép

Kép
princzike

Fürtöske,szia!

Esthajnalcsilagnak írj privit vagy e-mailt,tőle tudsz tesztet rendelni!
Vendég

Bri

Igyál sok csalánteát,az nekem segített mindig a hólyaghurutnál!!Napi 3-4 l,állatira átmos és megszűnik a baj!

Boldog névnapot Neked!( vagy a novemberit ünnepled?)

Betty

Mi jót kajáltál?

Princzi

Nem is biztos,hogy lesz hányingered!!
Vendég

Sziasztok!

Rohamosan fogy az előnyünk, a 3.helyen. Kérlek benneteket,ha van még emailcímetek, szavazzatok a nyuszimra.

Már csak a videó van versenyben, ezért csak azt linkelem be. Holnap délig lehet szavazni.

http://www.kisalfold.hu/jatek/allatszep ... how_vote=1
lujzedli

Lujzedli
Nyomtam neked még 2 szavazatot, így most 17.7 %-ról 18,1% felfejlesztettelek :lol:

Milyen
Az lehet :) Én örülnék neki, ha nem lenne :lol:

Kép

Kép
princzike

Kööööööööööööööösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
lujzedli

Sziasztok Csaaaaaaajooook!

Van már netem :D

Megvolt a költözés, majd hozok képeket az új fészekről. :)

Annyi minden van most, hogy tele van a fejem. :? Bizonytalan lettem egy új dolog miatt is... nehéz ez most. :evil:

Bridgetnek Boldog Névnapot!

A puszi meg mindenkinek jár! :wink:
recon

Recon te elveszett bárány!Kérünk képeket!
Mesélj mi van veled?

Kép
anyci

princzike

majd jönnek azok a terhességi tűnetek :)
én is nagyon várom már a csütörtököt,nagyon izgulok érted :)

az ebéd:húsleves,meg rakott tészta,finom volt,darálhusival,sajttal,tejfőllel és be a sütőbe :)

KépKép
bettike83

Princzi
köszike, meg volt a kaja... :wink:

Milyen
karfiol leves, rántott husi, rizi-bizi,ubi, és a legvégén túrós rétes...fini mi :?: :!: :lol:

Lujzi
szavaztam a nyusszancsra megint. :wink:
18,2-re fejlődött az állás.

Recon
hát téged is lehet látni :?:
Mesélj mi újság veled :?:

Anyci
te elveszett barika :!:
Gondoltam rád sokat...mizujs veled mostanság :?:

betty615

Sziasztok Csajok!
Én most egy kicsit parázok. Na jó: nem kicsit... Holnap hajnalban megyek kontrollra (terheléses cukorvizsg.) és úgy érzem legbelül, hogy nem lesznek megnyugtatóak az eredmények. :(
Kedden délelőtt megvan az eredmény, meglátjuk. Naagggyon cidrizeeek :shock:
Bocsi az önzőzésért, de most nem tudok másra gondolni :(
Vendég

Bri! Boldog névnapot kívánok!
Kép
Vendég

Anyci

Sziaaaaaaaaaaaa!

Hozom majd a képecskéket, csak még csinálnom kell.

Internyetért könyörögtem a UPC-nek, van is már, csak elégedetlenkedek...

Van más, amit itt nem írnék le, esetleg pü-ben, mert olyan, megbolondítottak...

Veled mizujs?

Betty látni, látni, most lettünk kész, az albérlettel is, átadható végre valahára. Még azért mindig van mit csinálni az új házba, de ilyen a kertes ház. Jó lenne egy kutyi is, de nem olyan egyszerű, majd tavasszal. :)

Nálad helyzet?
recon

Anyci

De rég láttunk errefelé!!Mik a hírek??

Recon

Szia!!Mi a baj,elmondod?

Csibuc

itt is megkapod a fejmosást,tessék pozitívan gondolkodni!

Betty

Az finom menü,nálunk gombakrémleves és currys csirke rizzsel volt!!

Lujzi

Hajrá Nyuszi!!! :D

Bri

Hová tűntél???
Vendég

Itten vajok visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hat tegnap nagy csaladi osszejovetel volt es este 8re ertunk haza(ebedre mentunk) 8) De az is lehet kicsit kesobb :lol: Aztan anyum rault a gepre...a netfuggo :lol: es lesem lehetett loni en meg ugye mivel megint nem aludtam jol ki magam mar alig lattam...igy a 2blogbejegyzesen kivul mar nem volt masra energiam :oops: beajuktam ejfel utan es reggel 10ig aludtam :shock: na majd talan matol normalis kerekvagasba erunk jolesett ez a kiados alvas :D

Mindenkinek ngyon szepen koszonom a koszonteseket 8) mgyon szepek a kepes udvozlok :)
Kép

Milyen
Hat igen elmeletben a nevem ugy ... Katalin Brigitta de ez anno eleg hulyen lett megoldva mert a Brigitta nevet hasznaljuk a Katalin meg mar csaladi hagyomnykent elso nez :? Szal a regi szemelyiben ala volt huzva a Brigitta de elso helyen a Katalin all :arrow: sok problemam volt belole mert sok helyen ugye a 3.nevet jol lehagytak es csak ... Katalinoztak :twisted: De en a Katalint nem hasznalom es nem is unneplem :wink:

Recon
Meselj mi nyomja a szivedet?? :roll:

Betty
Karfiol leves nyanyi nyami 8) mi jot csinaltatok azuraddal a hetvegen?figyu ma igy most eltunt a gorbed :roll:

Csibuc
Latod fent a kepet :!: Gondolkodj Pozitivan!!!!es a kisbetus resz is hozzatartozik!egyuttal nekem is szolt :oops: Meselj ha visszaertel a dokitol mi volt!!!!!

Milyen
nem tunte el csak aludtam :oops: 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Köszönöm lányok a biztatást. Kicsit átkapcsolok olvasó üzemmódba, most nem igazán tudnék vidám dolgokról írni :(

Recon: üdv újra itt

bri: vizsgálat megvolt, talán holnapra lesz eredmény

milyen: köszönöm itt is

Pusz mindenkinek, pár nap múlva jövök, addig összeszedem magam.
Vendég

Bridget

Nekem is volt annó egy második keresztnevem,de szerencsére vhol lemaradt és a személyimbe már nem került bele. Amúgy sem kedvelem az illetőt,aki miatt kaptam.A tesóm pedig egyszerűen fogta és bement a házasságkötésük után/vagy előtt?/ és kérte,töröljék.Neki amúgy is kettős vezetékneve lett a négy név már sok lenne!

Én a fiamnak sem adtam két keresztnevet és a következő gyermeknek is csak egy lesz,de az különleges. :D Nem bonyolítom a helyzetüket.

Amúgy is röhejes,ha anyuka kiabál a játszótéren :Nórasára,gyere ide!!(nem vicc,ismerek ilyet,meg Annarékát is )
Vendég

Csibuc

Amit mondtam,komolyan mondtam...bármikor,ha úgy érzed...,jóóó?? :D [/b]
Vendég

Milyen
En szeretem a nevem ugy ahogy van csak ezzel minig kalamajkam van es a csaladnevem is mindig betunzi kell mert azt sem ertik gondolhatod :roll: Aztan van ahol a katalint kihagyom...de amikor meg elokerulnek az irataim ott meg bennevan az se jo ugy :x szal maceras :lol: Kulfoldon normalis a 2nev mondjuk japoknal nem ott van egy csalad es egy utonev...valoszinu nalunk is igy lesz :roll: bar meg nem tudom :? Mar van egy csomo szep nevem 8)

Csibuc
Mi a baj miert vgy igy elkeseredve??? :roll: Nem akarsz meselni rola? :roll:

Csajok en megyek keszulodni aztan jogsit csinaltatni aztam meg a barinomhoz felugrok anyuert elmegyek es elhozzuk a babat 2napra akire bebiszitterkedik :D aztan meg lehet megyunk az ikeaba 8) este lovok :lol: legyetek rosszak :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok!

olyan hideg van :?

csibuc

csak javultak az redményeid,reméljük..

KépKép
bettike83

Csibuc
Ne keseredj el addig, amíg nem kapod meg az eredményeket :)
Gyere és meséld el holnap, hogy milyen lett az eredmény!!
Nagyon kíváncsian várjuk és drukkolunk! :lol: :lol:

Anyci
Szijja! Már nagyon régen nem voltál.

Bettike
:lol: :lol: Hát a rókakomát kihagynám :)

Most irígy vagyok mindenkire, aki ilyen finomakat evett a szülőknél! :lol:

Kép

Kép
princzike

princzike

lehet elkerülöd a róka komát :wink:
de várom már az uht csütörtökön,kiváncsi vagyok mizujs a bébivel :)

KépKép
bettike83

Bri: priviben vagy msn-en szívesen elmesélem...

milyen: köszönöm, nagyon jól esett és alkalmasint élek is a lehetőséggel

princzi: nem vagyok elkenődve amiatt ha esetleg nem lesznek olyanok az eredmények, mint amilyeneket várnék. Ez azt jelezné csupán, hogy elindult valami a szervezetemben, mégha nem is jó irányba, de akkor is van valami.
A bajom többek között az, hogy a bnet (is) tele lett felületes "barátokkal", akikről az ember képes azt hinni hogy együtt örülnek ha a másik boldog és együtt sírnak ha gond van.
De újra és újra rá kell döbbennem, hogy ez nem így van. Nem minden és mindenki az, aminek vagy akinek mutatja magát.

Természetesen tisztelet a kivételnek, vagyis ezen topic "lakóinak".

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Rövid leszek, mert dolgom van.

bridget először is kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok Boldog Névnapot!
A császárszalonnától már nekem is folyik a nyálam :lol: Örülök, hogy sikerült a kacsazsírt beszerezni, biztos nagyon finom.

recon, de jó hogy előkerültél, remélem már jössz gyakrabban.

princzike látom szépen telik az idő, már az 5. hétnél jártok :wink:
Vigyázz Magadra nagyon!!!

bettike mindenképp írj majd mi volt az Uh-n. Biztosan rendben lesz minden!

betty közeledik a nagy nap :wink: Már olyan kíváncsi vagyok mikor mi lesz. Szorítok, hogy simán menjen minden!

csibuc sajnos az ember sokszor rádöbben erre a tényre, hogy akit a barátjának hisz, nem az. Nem kell sajnálni, aki nem érdemli meg a barátságodat az "menjen".

Puszi és ölelés Mindenkinek!!!

Kép
Kép
akella

Csibuc
szorítok a holnapi eredményedért...ne gondolj rosszra, mert bevonzod :!:
Ölellek drága, fel a fejjel...remélem hamarosan elmúlik ez a rossz kedv.

Recon
nálam nincs sok minden...készülünk, készülünk... :wink:

Bri
a görbém tudom, hogy eltűnt innen, de bent van a blogban oldalt, úgyhogy meg lehet találni....de már esik lefelé...még jó, hogy a tegnapit még megörökítettem 8) :lol:

Akella, Milyen, Lujzi, Anyci, EHCS.......és a többiek :!:
Nagy pussz nektek :!: :wink:

betty615

csibuc

sajnos erre már én is rájöttem,sok ember felszines a fórumon.és be kell valjam,irkálok pár topicba,de itt érzem talán legjobban magam.szeretek ide jönni és irni nektek :) szoval azért ne aggódj,mi itt vagyuk neked,és én őszintén örülök és felnézek rád az ereményeid miatt,ügyes vagy és nem mellesleg pozitiv példa vagy sztem sokunk előtt a kitartásod miatt a diétádban :)

KépKép
bettike83

Csibuc
Irj privit mert mostansag iorulok ha 2szer bnetre felugrom nem ngyon vgyok msn-en most meg meg itt a kiscsaj is akire anyum vigyaz...varom a privit 8) Sajnalom,hogy neked is ezzel kell szembesulnod tavaly meg olyan jo volt ez a bnet...iden mar en is folyamatosan csak csalodok es ami most megy...hat inkabb nem elemeznem :? Pedig olyan jokat beszelgetnek ,mint anno regen :)

Betty
Na majd megkukucsolom 8) Leeses hanyadik napon vgy? :shock: Miert nem jossz mostansag hianyzol am :roll:

Akella
A tesco-ban egybol beugrott a kacsazsir :lol: de miutan mondtam anyunak hetvegen hozott apiacrol kacsahajt es csinalt o is :wink: koszonom a koszontest!Veletek mizu?No a pocid?Pocifoto? 8)

Drukk mindenkinek a mielobbi babasodashoz Princzikenek meg csutire az uhu-hoz Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget köszönöm mi jól vagyunk, növögetünk szépen :lol: Ma vagyunk 29 hetesek, nagyon elment az idő, de szerintem mostantól nagyon lassan fog telni az idő.Már nagyon várom ezt a kis punást már azt sem bánnám itt lenne. Szegénynek ugyan még nincs neve, de
lassan csak eldöntjük apával. :wink:

Kép
Kép
akella

Kép

Akella
Ah szerintem ez az uccso 10het hamarabb eltelik,mint gondolnad :wink: Orulok,hogy minden rendben...epp milyennek mondtam,hogy nekem van egy csomo nevem 8) az viszont nem biztos,hogy a dontes olyan egyszeru lenne :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget hát nem egyszerű a névválasztás :lol: Szép is legyen, a vezetéknévhez is jó legyen és persze mind a kettőnknek jó legyen :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
akella

Gondolom :lol: Egyenlore en meg ilyenen nem aggodom :lol: Meg ngyon az elejen vgyok Mindennek :? :roll: Dehat valahol elkell ezt kezdeni nem igaz 8)

Na megyek mert vendeg gyerek van nalunk 8) 2 es fel eves 8) megyunk az oviba :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem nagyon jövök, de nem akarok állandóan erről a szutyok szemét betegségről beszélni, ugyanis a férjem is belemászott, itthon van, így nem viszem túlzásba a netezést. :roll:

Betty, milyen a mai hőd, mert nem írtad még be! 8) Drukkolok :wink:

Bridget, már csak 2 nap, hű, de izgi, remélem, neked is :D

Akella, remélem jól vagytok ebben a szeles vacak időben is! A nevet mi igazából akkor választottuk véglegesre, amikor megláttuk a babát (már amikor kijött a pociból a nagyvilágba :lol: ), és úgy gondoltuk, ez a név illik hozzá valóban. :)
Néha eltöprengek, mi lett volna, ha mégis más nevet választunk, aztán rájövök, hogy nem is illene a kissráchoz. :wink:

Csibuc, ne keseregj, bár én is sokszor így jártam, sőt, nem csak a neten. Márton Csaba énekelte, hogy "nem bízhatsz senkiben, nincs igaz szerelem", hát sokszor eszembe jut. :roll:
Viszont sok kedves emberrel is találkozik az ember azért :)

Bocsi, de többet most megint nem írhatok, mennem kell, mert balhé van, kiskölyök mindenáron cicizni akar, én meg nem akarom adni. :lol:

Pusz

esthajnalcsillag

Ja, Princzike, most ilyen a babád:

http://3dpregnancy.parentsconnect.com/c ... gnant.html

Tök jó ez az oldal :)

Bridget, én is boldog névnapocskát kívánok :lol: sok szeretettel!

esthajnalcsillag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?