Új privát üzeneted érkezett!

yessssssssssss :twisted: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
Te kis lapetű bajnok :lol:
Tudom, hogy a vonalzó baba független :) De most úgy döntöttem, hogy mégis csak felrakom. Sokat gondolkodtam rajta egyébként, de először meggyőztem magam, hogy majd doki után :lol: De meggyőztetek :lol: Nem mintha sokat kellett volna győzködnötök :lol:

Kép

Kép
princzike

Princzi
Ezt most loptam meg az elozot is 8) :oops: De most amugy is jol jon :wink: Vonalzit en mondom mar beulti napjan feltettem de addig is alig tudtam varni :lol: Kivanom neked 9honapig ezt avonalzit :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csibuc
örülök, hogy bejelentkeztél Rómából :D
Én még nem voltam, de bizti nagyon szép lehet :!:

Bettike
szia itt is :!: 8)

Bri
te tetőlopós 8) :lol:
Nem sunyulok.... :oops: :lol:
Most csináltam egy slide show-t a gépen, el voltam fogalva :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

bridget

nem tudtam hogy jársz hozzám :lol: de örülök neki,gyere sűrűn :wink:

princzi

én tudom hogy van ott valaki,ugyhogy kell a vonalzó :wink:

KépKép
bettike83

Betty
Jah en olyat nem is tudok :shock: gondolom idoigenyes :roll: jah tetolopo lettem...volt kitol tanulni :lol: :lol: 8) blogod cimet rakd mar be a www.-be es akkor mindig odatalalok egybol 8)

Bettyke
Nem az,hogy jarogattam de jartam mar nalad..csak mivel nem ismerjuk egymast nem ngyon jarogattam feled :roll: na de majd mostantol 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
asszem beállítottam...nem biztos, hogy az volt az, majd próbáld meg...
A gép még tömöríti amit készítettem, de utána felteszem a blogba a linkjét...ott meg lehet majd nézni :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

bridget

úgy legyen :)
szoktam gyönyörködni a képeidben,olyan szép helyen vagytok,élmény hozzád betoppani :)

KépKép
bettike83

Bri
kész van, feltettem... :wink:

betty615

Bettyke
koszonom a bokot minden fele ertelemben :) :oops: 8)

Betty
Nem latni a linket :shock: szerintem nem tetted be :roll: ott alul kene legyen,hogy www,mint nekem de majd megkuksizom eloszor is megyek potolok(1hetet :shock: )

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lányok!

bridget tegnap elfelejtettem a töltött káposztát jó sok tejföllel.
Imádom azt is! :lol: :lol: :lol:

rozsa a vitaminnal néha én is így voltam, de ha bőségesen reggelizel (amit én korábban soha nem tettem) akkor nem csinált hányingert a vitamin.

Csillag
köszönjük a linkeket. Jobban vagytok már? Remélem már igen!

Megyek védőnőhöz, utána majd jövök.

Kép
Kép
akella

bridget

tegnap is jártam nálad,kommentelés még nem megy mert nagyon nehezen jön be az oldalad,de majd próbálok :)

betty

sajnos nem találtam számlálót,de még kuksizok és ha látok vmi jót akkor küldö neked:)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bocsi, de csak röviden tudok írni :oops:

Princzi, nagyon szép a vonalzód, örülök, hogy tettél fel :wink:

Bettike, üdv itt nálunk :) Mesélj, mizu? Szép a vonalzód :D

Hát, ne kérjétek, hogy a másik oldalon lévő kérdéseitekre válaszoljak, már ha voltak :lol: .

Amúgy köszönjük érdeklődéseteket, de sajna még mindig nem állt be a gyógyulás, sőt, én tegnap nagyon rosszul voltam, annyira kellett köhögnöm, de vissza kellett tartanom, mert már minden bajom volt tőle, ez meg rémes. Elkezdtem antibiot szedni, már csak ebben reménykedem, hogy segít.
Rózsa, még az imát is próbáltam, de nem szán meg engem senki úgy tűnik :roll:
Ja, és nem panasznak szántam, csak általános beszámoló volt :P

Sok vírus- és bacimentes puszi mindenkinek!

llyet már rég nem tettem fel:

Jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt fogantatási idő kiírással= 2300 Ft/db.

Intelligender babateszt a pici nemének korai megállapítására = 11000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

Minimum 30 db tesztcsík rendelése esetén 100 Ft/db, minimum 50 db tesztcsík rendelésekor 90 Ft/db kedvezményes áron vásárolhatsz tőlem!

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat, a Babateszt és Spermateszt esetében a postaköltség 930 Ft, mivel ezeket borítékba nem tehetem, összetörne!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot fel kell számolnom. Rendelni privát üzenetben, vagy az aláírásomnál látható email-címen tudsz.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

csillag

köszönöm a szives fogadtatást :)

lányok:olyan kérdésem lenne hogy hogy tudok több vonalzót tenni az aláirásomba?látom némelyikötöknek van 2-3 is beillesztve,nekem 2 pici van és a harmadikat ami megint pici lenne már nem fogadja el"túl hosszú az aláirás"...ilyenkór mi a teendő?

KépKép
bettike83

Bri
majd nézd meg, ott van a jobb oldalon legfelül a blogban: "hope" :arrow: nna, ezt nyisd majd meg :wink:

Bernike
a vonalzidban csak az img felirattól az img feliratig tedd be a dolgokat, a többit töröld, mert fölösleges :wink:
Tehát [img].....kód........[/img] ezt tedd csak be, a többit töröld ki a kódból.

EHCS
nektek akkor még mindig jobbulást.... :roll: nem akar elmenni ez a fránya kór :?: :?

Csibuc
ma jöttök meg :?:

Milyen
hun vagy :?:

Anyci
és te :?:

Seggberúgás lesz meglássátok :!: :lol:

Többieknek pussz :!:

betty615

Berni, na amiket most látsz a vonalzóid előtt, azokat kell kitörölnöd. :wink: Akkor már odafér a 3. vonalzó is :)

Betty, úgy tűnik, hogy nem tűnik. :evil:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Berni, még mindig nem klappol valami. Próbáld újra az első tickert feltenni.

esthajnalcsillag

Bettyke

Látom hiányolsz,órák óta szarakodik a net,1-2 perc után elmegy...amint tudok jövök,olvasni is csak több részletben tudtam :?
Vendég

Bettyke
ügyi vagy :!: :wink:

Milyen
Akkor gyere amint tudsz :idea:

Bri
átírtam....szal az van a jobb felső sarokban, hogy katt. ide....ok :?: :!:
Mert Anyu mondta, hogy nem tudta, mi az a hope, és nem merte megnyitni :lol:
Azt mondta, a Te blogodat is mindig olvassa 8) :wink:

betty615

köszönöm a segitséget:)nagy nehezen összejött :lol:

KépKép
bettike83

sziasztok!

velem nincsen semmi.
ma dolgoztam, 10órát.
áááááááááááá
milyen: globális hiba volt a nettel, de már elhárult. sok hívás volt ma ezzel kapcsolatban.
lujzedli

Sziasztok Csajszik!

bettike: üdv ebben a topikban :D

bri: holla itthon Bp-en :D

betty: igen, ma jöttünk, zombisodok már annyira fáradt vagyok, de hiányoztatok nagyon, már-már bnetes elvonási tüneteim voltak

princzi: hát sajna nem jött össze hogy részt vegyek a talin, pedig naon jó lett volna :roll

Raktak fel képeket a nyaralásról a blogra, akit érdekel kuksi meg :D
Vendég

Kép

Bocsi csajok nem tudtam jonni tegnap mert ezzel az atallassal meg bajok vannak :oops: alig birtam felkelni aztan mar 2napja rajottunk,hogy a jogsim is kint maradt igy nem tudok vezetni bekell emnjek a rendorsegre bejelenteni,hogy nincs meg aztan az onkormanyzatba ahol adnak ideiglenest....na ja de ahoz fel is kell kellni :roll: :oops: Mire keltem mar csak annyi idom volt,hogy csak a rendorsegig jutottam :x azt hittem azzal az ott kapott papirral talan vezethetek de nem :arrow: na de kimentem anyuert aki Kaposztason bebiszitterkedik 8) A kislany mar tegnap is ngyon vart hat ma muszaly volt mennem na meg anyumnak se kell igy masfel 2orat utazgatnia hazafele.Aztan mentunk tesco-ba bevasarlas haza eves tevezes anyu gepezett aztan mar csak olvasni volt energiam :? Elis aludtam most meg megint fent kukorekolok :x

Akella
Vettunk kacsazsirt a teszkoban 8) :lol: Tegnap meg a vacsi csaszar szalonna,lilahagymaval,parival es retekkel volt :lol: Vedoneninel mi volt? :idea:

Bettyke
Nem problema...bar jolesik ha szokoevente irnak valamit az olvasok de vegulis nem azert irok :arrow: tudom sokan olvasnak es ez nekem eleg :wink: Lattam allando olvasom lettel 8)

Csillag
Nektek tovabbra kis csak jobbulast tudok kivanni a fenebe zzal a franya bacikkal :twisted: :evil:
Kép

Betty
Megneztem kommenteltem is a youtube-on de meg nem jelent meg :roll: En anyum se ert inglisul :lol: anyud olvassa az en blogom :shock: aztaaa :oops:

Csibuc
Koszi :D Te is Budapesten vgy vgy kint vgy most hol vagy te vilagjaro 8) :lol: Blogodba minnya bekukk 8)

Milyen
Kikuldok hozzatok egy szerelot internet ugyebn aztan tenyleg jonnod kell :lol:

Most nincs netmentes hetvege!!! 8) :lol:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

bri: én is most itthon vagyok Bp-en :D nem tervezem, hogy mostanság hosszabb időre elutazom, de tudod: ember tervez...

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek, Kismamiknak jó babavárást, EHCS-családnak jobbulást, kirándulóknak pedig kellemes esőmentes napot! ;)
Vendég

Bri
Jóó korai vagy :lol: ha tudtam volna...én fél 3-kor keltem :shock:
Igen, tegnap voltunk délután Anyuéknál, és mondta, hogy olvasom ám a Bridget blogját is :!: :lol:
Bár ide is mindig benéz olvasni a babanetre....és ha valami nem érthető témát lát, akkor azt mindig megvitatjuk....jó fej az Anyukám 8) Imádom :!: :D

Csibuc
jók lettek a képek nagyon :!:
De elmennék én is oda....álmodik a nyomor :!: :lol:

betty615

Csibuc
Ez azt jelenti,hogy maradol itthon :?: :shock: :roll:

Betty
Tegnap pl reggel fel 7kor meg pribaltam magam kenyszeriteni az alvasra :x ma fel 1kor elaludtam hajnal 4:30kor felebredtem ki pipilni bevettem a fogigatlom mert az idoeltolodas vegett igy jon ki azaz 4-6kozott kell bevennem...es mar nem tudtam visszaaludni... :x Nezzel be neha ha itt vgyok irok ugyis 8) :lol:
Ancsim nekem is jofej csak mar tulsagosan is aggodik amivel engem stresszel...meg jo hogy bneten nem olvasgat azert igy jobban kiirhatom esetleg az otthoni dolgokat is na nem mintha szoktam volna roluk mostansag panaszkodni :) en anyum iwiw fuggo meg msn es skype :lol: most meg egy ismerkedos oldalon irogat vgy 70eves pasi jelentkezik neki vgy 20eves :shock: az mondja mindig jokat nevet mikor ramegy az oldalra :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: igen, maradok egy darabig, legalábbis most úgy tűnik :)

betty: köszönöm a képdicsit...
Vendég

Csibuc
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gooooooooooooooooooood morning!
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lujzedli

Jó reggeltet!

Köszönjük a jobbulásokat, remélem, hatnak, mert már kistököm (mert nekem ilyen is van) is tele ezzel a szar betegséggel. :roll: Már bocsi a csúnya szavakért. :oops:

Lujzedli, már külön gyártottam freemail-es email címeket csak azért, hogy szavazzak a nyuszkódra, de próbálj te is ilyet csinálni, másképpen nem tudok már szavazni, mert már minden használható email címmel voksoltam. :shock:

Bernibetti, hát most megint eltűnt a második tickered :shock: De a házasságis tetszik, nagyon kedves. :wink:

Blogosok, nem tudnátok kitenni a blogcímeteket az aláírás alá? A profilotokban lehet feltölteni, mert így sosem tudom, hol kell kuksizni. :)

Pusz

esthajnalcsillag

Csillag
En is ezt montam nekik azaz Bettynek :roll: Bar nekem,hogy van a blogom betudom oket olvasottkent jelolni de pl Betty blogjat nem talalja a renszer ugy Bettikenel meg nem tom hol kell feliratkozni :oops:

Lujzi
Jo reggelt! 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csóóóókoloooooom!!
Vendég

Milyen
Csinalj man egy vonalzit...akarmilyet karisat mondjuk vgy egy kapcsolatosat :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Szerinted én tudok vonalzót csinálni??? Kedves vagy,hogy ilyeneket gondolsz rólam!!! :lol:

Lujzi

Köszi a netes infót !!!Már itt kerestük,kit kellene hvni erre Te beírtál 8)

Csibuc

Helló,mingyá megyek blogot kuksizni!!

Bettike

Neked is üdv nálunk!

Esthajnal

Hát nem semmit nyaltatok be!!!Mostmáraztánirgumburgum...

Betty

Na látod mán itt is vagyok!!ragyogok...
Vendég

Ja és hogy írjak valami helykitöltő szösszenetet is:

tennap este kigyulladt a mikrónk a pattogatott kukorica társaságában!!!

Most ez jel szerintetek? Hogy fogyózni kéne? :lol:

Úgyhogy ha felébredt a férjem megyünk shoppingolni :twisted:

Nem lesz eccerű,mert csak inox-színt óhajtok,és 15 ezernél többet nem szánok rá és a méret is behatárolt...
Vendég

Milyen jaaa nem tudsz..de haszeretnel szolj segitek :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen
már ideje volt megjelenned :!: :wink:

Bri
jah, hogy te itt az aláírásomról beszéltél a profilomban :?: :o Azért nem raktam be, mert az már nem fér ki, de majd minyá megmókulom valahogy :wink:

Szijja Lujzika :!: :wink:

Ehcs
neked is :!: 8)

betty615

Betty
Nem oda gondoltam de ott is jo.Nekem latod ott a privi uzi mellett van a www na ha arra rakatt akkor megnyilik a blogom azaz aprofilon lehet ezt beallitani asszema honlapodhoz kell beirni a cimet 8)

Milyen
Mikrotok nem semmi :shock: imadom en is a pattogatott kukit tegnap vettunk is a teszkoban 8) :lol: Mikrot meg en is tavaly vettem mert nekunk is kigyullandt :shock: ...hat sok szerencset :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ja, ééétttem :)
Mindegy, most így marad, a blogomban meg úgyis bent van a hőgörbém... :wink:

betty615

Milyen, micsoda mikro :shock:

Betty, légyszíves kezdj el palástfűteát inni a kedvemért, napi 2 csészével! És ha netán úgy jársz majd, mint én annak idején, és már nem kell a lombik, akkor juj de boldog leszek, és akkor megígéred nekem, hogy a karácsonyfátokra egy cetlit is felaggatsz a nevemmel, okés? :D Nagyon-nagyon drukkolok :wink:

esthajnalcsillag

Jaj,csajok. Mensi még sehol,de már görcsölgetek. Bár másképp.Sajna tegnap ehettük valami nem jót,mert hasmarsunk volt apával,de talán kiürült. Életemben nem voltam olyan szomjas, mint éjjel. lehet,hogy a hasimasi miatt? Fél óránként jártam inni.
lujzedli

csillag

véletlen kitöröltem,pedig az előző nekem is jobban tetszett...meg manapság állandóan kikapcsol a laptopom,gondol egyet és kikapcsol,akármivel foglakoztam ,elveszik.kicsit sem mérgesit fel :evil:

bridget

de azért ha tudok irok neked :)

csibuc

szia,köszönöm a fogadtatást :)

KépKép
bettike83

Látom,nem nagyon jöttök. :(

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

lujzedli

mizujs veled?én itt vagyok néha mikor van időm :)

KépKép
bettike83

hááát semmi,csak kicsit unatkoztam. Most éppen elpakoltam máshova a nyulam kajáját,mert eddig elérhető magasságban volt neki,és mind agyon kaparta a konyhaszekrényemet. Most nem tudja :D

lujzedli

lujzedli

nagyon aranyos lehet,jó pofa :lol:
nekem tengeri malackám van :)

KépKép
bettike83

jaj,azok is nagyon arik.

kuksizd meg,ha van időd:

http://www.kisalfold.hu/jatek/allatszep ... ult_only=1

lujzedli

EHCS
palástfűtejáát :?: Annak naon ramaty íze van :?
Na jóóó, de csak a kedvedért 8) :wink:

Lujzi
nyulacskádat üdvözlöm 8) :lol: add át neki :!: :D

betty615

Milyen
na sikerült mikrot venni :?:

betty615

Betty
Igy is jo :wink:

Akella
Kepzeld anyum vett ma a piacon kacsahajat es csinalt nekem kacsazsirt 8) :P Lett egy nagy bodonnel :wink:

Lujzi
Hasmenesnel hanyasnal mindig nagyon fontos a folyadekpotlas!!!Hetvege volt gondolom nem sokan jottek en hajnal 6tol ittvoltam aztan delutan 2kor kikapcsoltam...delutani szieszta volt ebed utan aztan fel 9kor keltem :shock: amugy ha szolsz par szot a masikhoz tuti ir de nem ngyon irsz csak par mondatot :roll:

Bettyke
Mi lehet a gepetekkel :shock: Nem az aksival van valami?Micsoda uj vonalzik :shock: az alsora hirtelen azt hittem babas :shock: aztan lattam Betty 26eves :lol:

Ki mit csinalt ma? 8) Nalunk a menu gulyasleves volt palacsintaval 8) :lol: Hajat festettunk anyuval...milyen jol jartam 1000ft volt a festek kb kint a fodrasznal meg fizettem volna 25ezret :x :twisted: Delutan sziesztaztam ugyhogy nem tudom este megint hogy lesz alvas :x es a hulye fogigatlot is bekell venni hajnal 5-6fele :roll: Este most hogy furodtem jol megaztattam magam cickafuviragban a felfazasom miatt.Tok fosok,hogy emiatt esetleg halasztani akar adoki :(

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?