Sziasztok!
Na en is jo reg nem jartam erre...
Eloszor is HATALMAS GRATULA TUNDI ES A FIUUUUK
Le a kalappal, nem semmi, amit veghez vittel-viszel. Hajra!
Es gyonyoruek a babak
Masodszor: Prucs, Gabek, Lillo
Tudom, h 500 eve volt mar a tali, de en azota nem jartam erre, tobb akadaly miatt is, es mar akkor szerettem volna irni, h nagyon orultunk, h ott lehettunk, nagyon kellemes nap volt
Lujzi meg mostanaban is emlegeti kulonbozo reszleteit a napnak. Tegnap pl azt kerdezte meg, h mi a neve a kutyaknak
Nem tudtam
Rolunk:
Mi is intezmenyesedtunk szept elejen. Az eredeti terv 2-3 fel nap volt, de mondtak a bolcsiben, h la. 3 legyen, es egymast koveto napokon, mert kulonben nem all ossze a rendszer a gyerkoc fejeben. Es ez igaznak bizonyult. Sot! Meg a 3 sem, igy most 4x megy Lujzi, ebed utan megyek erte. Nalunk sem volt zokkeno mentes, de itt meg nem puffolik egymast a kicsik...
H1N1:
Nalunk uramat beoltottak, mert sokat utazik a kornyezo orszagokba. En sokaig oltas ellenes voltam, de vegul ugy dontottem, h magamat beolttatom, mert kistesot szeretnenk vegre
Lujzit nem oltjuk, ha jarvany lesz, itthon maradunk. Ugy erzem, h ha mi ketten be leszunk oltva, ot meg kivesszuk a kozossegbol, ha kell, jelentosen csokkentjuk az influenzas eselyeit.
Tucsi
A lyukacska miatt viszont en erosen megfontolnam... Pneumococcus ellen oltattatok Mirat?
Educi
Nalunk a bolcsi kezdesekor mondtak a gondozo nok, h ne legyen tema most a szobatisztasag, eleg egy uj dolog a gyermek eleteben.
Lujzi is olyan, h ha reggel itthon nem, akkor egesz nap kinlodik vele, de erdekes modon, ahogy elkezdett otthonosan mozogni a bolcsiben, mar kakilt ott is. Ja, es van egy conflakes: Kellog´s All Bran a neve, en csak Culinarisban talaltam itthon, ami csupa rost, ha azt regelizi Lulu, nagyon megkonnyiti a dolgokat
Kinga
GRATULA a kis pocaklakohoz
Sziasztok