Sziasztok!
eltűnésünk oka... Andorral három éjszakát a Bethesda kórházban töltöttünk.
Kicsit megfáztak Áronnal, de sajnos úgy néz, ki, hogy Andornak hajlama van a hörgőgyulladásra. Már volt rá példa, akkor tüdőgyulladást is kapott! Egyik pillanatról a másikra befulladt, rettenetesen vette a levegőt, zörgött sípolt. Baráti segítséggel bevittük a Budai kórházba ahonnan elküldtek a Jánosba. Ott közölték, hogy nem oda kellett volna mennünk, de azért hála Istennek egy nagyon kedve doktornéni megvizsgálta. Már ott is kapott hörgőtágító puffot, megröntgenezték (kiderült, hogy most megúsztuk a tüdőgyulladást, nem úgy mint tavasszal.)
Onnan átvittük a Bethesdába, ahol befektették. Minden nap kapta a hörgőtágítót, infra rezegtetéssel oldották a hurutot, illetve inhalálták.
Mára hazajöhettünk.
Már épp ideje volt, izgultam nehogy valami egyebet is összeszedjen. Nagyon aranyos kis betegtársakkal ismerkedtünk meg, a kórházi személyzet egytől egyig nagyon kedves, aranyos volt. Nem is reméltem ilyen mértékű szeretetet, odafigyelést. A doktorbácsi vizsgálat közben simogatta a kis betegeket,a nővérek mind úgy bántak a kicsikkel mint a sajátjukkal, a főorvos asszony is meglepően kedves és emberséges volt.
Sajnos az utolsó pillanatban ellopta valaki a telefonom. Persze én voltam a hibás mert valahol elöl felejtettem, de nagyon sajnálom... nem is a készülék miatt hanem a sok emlék hiányzik amit rajta a tároltam. A sok féltve őrizgetett sms amit a fiúk születése után kaptam, telefonszámok...
Sajnos az osztályon rengeteg lopás történt. Pénztárcától, mobiloktól kezdve a törölközőn, fél dinnyén át a szendvicsig, túrórudiig, mindent loptak...
Most már jól van kislegény. Vettünk egy Baby hallert amivel otthon is tudunk puffolni ha baj van. Remélem nem lesz... (doktorbácsinak sikerült megnyugtatnia, hogy bár nagyon ritka de meg is fulladhatnak a gyerkőcök egy ilyen roham során)
[quote]m írta:amacka, ennek a csjnak hasonlítanak aképei az Anne Geddes képekre Ismeritek?
Igen én ismerem, persze hasonlít, de nem egy ócska másolat, hane profi egyedii munka szerintem.
[quote]M írta:amacka merre jársz, ne dolgozz sokat
Köszönöm az aggódást! Sajnos dolgozni nem tudtam, de teljesen kipurcantam. Ma éjjel Andor végig fenn volt csak rövid időre aludt, fél négytől fél hatig hurcibáltam a seggét mert ha leültem már ordított, hatig aludt is onnan kezdtük elölről...
De az a lényeg, hogy már jól van. Kis manóm olyan kis tündérbogyó.
Honey
Gyönyörűek vagytok a képeken! Emlékszem is rájuk a honlapról!
[quote]a írta:zonnal vizeletmintát kell venni tőle. De ez nem nagy truváj egy fiunál.
Nos mi ezzel minden alkalommal rendesen megszenvedünk. Most nyolcadszorra sikerült már majdnem ugrott a hazamenetel.