Tillikém!
Nekem sosem volt amniom, de hallottam hírét, hogy nem valami überf@sza
De most már csak egy lesz
(vagy az se... esetleg ma éjjel.... ) és azután babázhatsz!!!
Viktu!
Jujjj, nálatok is nagy izgalmak lesznek akkor, tesód az első bébit is túlhordta?? Drukk neki!!!
Igen pizsire húztam rá a szőrös mackós rucit
És a gonosz Anyja 4 különbözőt rápróbált a gyerekre.... elhoztam őket a boltból és itthon próbáltuk fel, mert ott tüntetően bealudt és megfúrta. De újfent kiderült, hogy vagy a gyerekemnek van jetilába, vagy a lábfejeseket szabják kicsire, de afféle, aminek van lábfeje, meg kis kézfeje is, amit rá lehet húzni, na olyanunk nem lett, mert Zé lábikója durván nem ment bele egyikbe sem
Vanda!
Igen már láttam korábbi képeiteken, hogy az ikrek nyomulnak ebben a pizsi-rugi kollekcióban
Szöcske!
Igen nem vagyunk kicsik, de azért annyira nagyok sem... tudok vele egyidőset aki veri a 8 kilót
Jövő héten valamikor Zé is leveri a 6 kilós lécet azért
És ma ünnepélyesen a kinőtt kategóriába helyeztem át az első 62-es bodynkat... Puszitól kaptuk, sajnáltam nagyon, de ez van, nő a gyerek mintha nyújtanák
Űrsapira én is emlékszem...hogy utáltam, mindig vakaróztam tőle..
(mármint ha arról a hosszú nyakú izéről beszélünk aminek hülye farka volt hátul, aminél fogva mindig lerántotta valami nálam lütyőbb óvodás, aki ezzel fejezte ki olthatatlan szerelmét irántam...)
Timi!
Én már nem tegnap óta fórumozok itt, számát sem tudom, hány ikerbaba született azóta, egyetlen egyről tudok aki megszült hüvelyi úton,
(Katyerina, régi babásba szokott írni), mindenki csodájára járt. Bízz a dokidban, én tuti nem kockáztatnék, annyit nem ér a dolog. Majd a kis tesót megszülöd rendesen....
Lili!
Én a 16.-ik hétig használtam progipótlást, de én alapból progihiányos vagyok, emiatt para volt, és hosszú levezetést csináltam.
Angel!
Na és kinyúlt a sapesz?? Vagy lett szép kis piros karima a gyerek homlokán?? Nem is én vagyok a szadianyu, hanem kegyed!!
Tobikám!
Mit szeretnél?? Az anyagmintákat?? Azt küldöm.
Jöhetnél gyakrabban, irgumburgum
Esetleg egy pocakfotó??