Sziasztok Lányok!
Megjöttem az eredményekkel! Nem találtak összeférhetetlenségre utaló jelet
Minden eredmény negatív lett!! Szóval nagy boldogság van most nálunk
Beszélgettem a doktornővel, aki nagyon kedves volt és kérdezte miért lesz inszem. Mondtam, hogy elsősorban a korom miatt, mert siettetnénk már a szülővé válást. Erre azt mondta, hogy a korom egyáltalán nem sok és úgy siettessük a dolgot, hogy egy kolléganője is amiatt vállalta az inszemet. Elsőre 3-as ikreket szült (pedig spontán már több éve nem sikerült), majd ezután megfogadták, akárhány sikerül mind megtartják. Most van nekik 7!
Zsó,
nagyon szorítok Nektek! +++++ Érzel mellékhatást a gyógyszertől?
Ilyenis,
ha előre nézel, bárhogy is alakul, nem fogsz majd "kihagyott" vagy "elmulasztott" lehetőségeken bánkódni. Egyébként én hiszek az elme és a lélek erejében...már sokszor leírtam. A mellben lévő csomók a tudatodban rögzült túldédelgetése valaminek...legalábbis egyes állítások szerint. Próbáld megkeresni magadban, mi az amit vagy akit túldédelgetsz, ami fölött "bábáskodsz". Engedd el és talán azzal minden problémát is elengedsz. Nem szorongsz/gondolkodsz azon, a jövőben miért fogsz neheztelni magadra. Ha most ezt érzed a legjobb döntésnek, órülj, hogy van egy tökéletes megoldás.
A dokinőt megkérdeztem a H1N1 elleni vakcináról is. Azt mondta, a média fújta fel csak az egészet. Ugyanolyan mint bármely más oltás. Terhességet tervezőknek nagyon ajánlatos beadni.
Hát még nem vagyok teljesen meggyőzva...de majd Fülöp doki megmondja a tutit
Többiek? Merre vagytok? Bumi igazoltan van távol a sok munka miatt...
T