Hahó!
Milyen sok minden történt 2 nap alatt!
Üdv Fanninak a csapatban!
Örülök, ha új emberkék is csatlakoznak, de vhogy mindenki mindig előrébb jár a terhességben és én már most azon parázom, hogy mit fogok egész márciusban csinálni egyedül otthon, mikor már mindenki babázni fog?!?
Hát mit szóltok ehhez a hülye időhöz? Nekem is fáj már 3 napja a fejem. Marcsi! Próbáltam a pocifigyelős módszeredet, hátha érzek már vmit, de még semmit sajna... Na nem baj, nemsokára biztos beindul a picike. Egyébként én is küzdök hasonló problémákkal mint Te, meg is voltam ijedve az elején, de mondta a doki, hogy ez természetes és leellenőrizte, hogy semmi kóros elváltozás nincs mögötte, azt mondta, ha zavar, vannak az intim zuhanyok, fürdők, amiket ki lehet próbálni, de eddig még nem vett rá a lélek.
Egyébként én is zokniban alszom, sőt elárulom Nektek, hogy évekig még nyáron is abban aludtam, volt, hogy 40 fokban is, semmi nem volt rajtam, csak zokni, de amióta a férjemmel vagyok, ő leszoktatott róla és már csak hidegben "merem" felvenni.
Fanni! Le a kalappal előtted, amiért ilyen szorgalmasan mozogsz. Nekünk van egy ellipszis trénerünk, amikor megtudtam, hogy babát várok ( ez nyáron volt, amikor nálunk uborka szezon van és szó szerint 6 hét pihi van ), akkor mindennap! ráálltam egy fél órára, na nem tekertem, mint egy állat, hanem egyenletesen gyalogoltam rajta + utána végig csináltam a Réka gyakorlatokat, tehát minennap 1 órát tornáztam. Aztán előbb jöttek a rosszullétek, ami miatt nem nagyon volt affinitásom a dolgokhoz, majd elkezdődött a munka, és megmondom őszintén, hogy úgy el tudok fáradni egy fél nap alatt is, hogy már nincs sok kedvem hozzá. Hétvégén azért is még rá szoktam venni magam, és persze, mindennap elhatározom, hogy aznaptól új élet kezdődik, de egyelőre még tolom egy kicsit
Szilvi! Örülök, hogy Te is megtaláltam az iwiw-en.
Már csak 6 nap és látom a pocaklakómat. Ja, képzeljétek, tegnap aztálmodtam, hogy ikreket szültem, egy kisfiút és egy kislányt, mondta a dokibácsi, hogy az egyiket nem vette észre
Tehát ebből az álmomból sem tudom leszűrni, hogy fiú vagy lány lesz-e, remélem, már mutat vmit jövő héten. Én vhol azt érzem, hogy fiam lesz. Tényleg, Eszti, azt mondtam már, hogy ha lány lesz, akkor Eszter lesz? És ha fiú, akkor vszeg István, úgyhogy megint van közös pont
Na, szóval még az álmomra visszatérve, azt volt a lényeg, hogy megint nagyon pozitív élmény volt a szülés, tök jól éreztem magam közben. Furi, sokkal jobban paráztam a szüléstől, mielőtt megtudtam hogy terhes vagyok, mint most. Nysilván nem lesz egy leányálom, de ha már vhogy bekerült, ki is kell jönnie onnan
, nem maradhat bent...
Na, miután jól lefárasztottalak Titeket, elköszönök.