Helló Csajszikák!
Rodikám, nagyon szorítottam, remélem sikerrel jártok. Puszillak!!!
Timejkám!
Ne görcsölj végre annyit! Most látom, mikor nekem írták figyelmeztetésnek a csajok, milyen lehettem. Az a baj, hogy mikor benne vagy, ezt nem is veszed észre. Az a gáz, hogy sokszor én is
ilyen vagyok, nagyon nehéz leállni. De az a mondat, hogy tele van a t...köm segíteni fog. Most én is itt tartok, annyira elegem van mindenből, hogy már nem görcsölök. Én kb. a lesz...rom állapotomat élem. És végre sokkal boldogabb vagyok.
Szóval ne görcsölj, hogy jól iszod-e a cickát, hogy mit sértettetek fel, hogy jó időben vagytok-e együtt, hogy merre megy a hőd. Én egyet értettem meg. Nem ezektől leszek babás. Nyugodj meg, szeressétek egymást és bízz! A természetgyógyász nő mondta nekem, hogy amíg a görcseimet nem tudom oldani, addig ő tehet velem bármit, 1000x-esen nehezítem meg a saját babásodásomat. Megkérdezte, hogy saját magamnak kívánok ellensége lenni? És talán igaza van. Elhitettem magammal, hogy mindent megteszek, aztán véletlenül pont ezzel tettem a legtöbbet a babám ellen. Egyébként kaptam valami feszültségoldót ettől a nőtől, természetes alapút, hogy attól vagyok-e jobban, vagy alapból elegem van, nem tudom, de nekem most jobb.
Remélem, nem haragszol meg rám, csak arra szerettelek volna figyelmeztetni, hogy amíg így görcsölsz, elmegy melletted az élet. És hidd el, nem ezen múlik, hogy lesz-e gyerek vagy nem. Próbálj így boldog lenni, aztán reméljük, jobbra fordulnak a dolgaink.
Barátsággal ölellek: Bikfy