Ranikám, látod, én pontosan ugyanilyen érzésekkel voltam, amikor írtál nekem a bizakodásról. Bizakodom én, csak olyan nehéz. Annyi minden van addig még akadályként előttünk, amit mind le kell győzni. Arra ne számíts - érjen inkább kellemes meglepetésként, mint csalódásként,- hogy sok petéd lesz. Első körben nem hiszem, hogy nagyon stimulálnak. Hallani fogsz olyat, akinek 15 pete is lett, meg húsz... én is hallottam ezt, aztán nem maradt meg nekik csak kettő, amit visszaültethettek, és abból sem lett nagy durranás.
Persze erre is van ellenpélda, nehogy ijedezz
A kevesebb állítólag jobb, mert erősebb, de hiszem, ha majd kibújik belőlem.
Ahova én járok, ott a szokás az, hogy biz. életkor alatt nem adnak vissza, csak 2 babát, de én azért kértem a hármat, mert egyet nem fognak lefagyasztani, és melyiket pusztítsam el? A természet ha akarja úgyis megoldja szelekcióval, ha meg jönni akar, hát jöjjenek mind a hárman, anyagilag belefér, de főleg szeretetben. Én így voltam vele. Persze sok gond lesz- mind egyszerre fog sírni velem együtt, de majd felvesszük a ritmust, és a párom eddig 100 %-ban velem volt, bízom abban, hogy ezután is. Félek, hogy mind a 3 egészséges legyen persze, de egy babánál is tele vagyunk félelemmel. Az osztályomban vannak hármasikrek, mind a 3 egészséges - a nevelésüket leszámítva
Ijesztő lehet az egész, én is eljutottam még a lombik előtt oda, hogy nekem aztán nem kell a lombik, de pikk-pakk elmúlt minden, és most izgulok, hogy mi lesz velünk
Ubikám, látod, annyira örülök, hogy kicsit hallgatsz rám
Mert nem megy a dolog úgysem azonnal, és lehet január is belőle, mire elindulsz az úton. Lehet neked is erőlteti a doki az inszemet, de ha el vagy záródva, akkor ne engedd, ha lehet. Felesleges lelki törés az egész, persze a halovány remény megvan hozzá!
Hurrá, hurrá, kézbe veszed a dolgokat
A gyerekek meg kis zsarnokok. Annyira ráéreznek mivel bánthatnak meg minket - ne hagyd magad. Jó anya vagy, hiszen mindent megteszel értük, ez viszont nem kell, hogy azt jelentse, hogy minden kívánságukat!!! Ne légy maximalista - én is leszokóban vagyok
mert úgysem felelhetsz meg mindenkinek. Ha mind a két gyereknek megfelelsz, akkor majd párocskád jön azzal, hogy vele ugyan mi lesz már??
Angi, mindenhol vannak tapintatlan emberek - sokszor ők sem tudják, hogy azok. Rá se ránts, ne foglalkozz vele! Én sem adnám oda az első lépéseket, az első szavakat másnak!!!
Sütke, mindez változni fog, nehogy magad alá ess! Nem tudom ki mondta - lehet, hogy pont te, hogy az anya evett köménymag levest, ami jó a hasfájós babáknak. Viszont hallottam olyat is, hogy 4 hónap üvöltés után jöttek rá a szülők, hogy a baba tejérzékeny (ha jól emlékszem), és utána minden oké lett, nyikkanás sem volt a baba részéről. Nem városi legenda, tudom ki mesélte, csak legalább 2 éve mesélte, és kicsit már elfelejtettem a pontosfontos dolgokat
Borcsikám drágám, sokan hiányolnak téged a csapatból, néha kukkancs be egy szóra hozzánk!!! Szíve lelke voltál a topiknak!!!