julcsikám
Látom te is tipikus kismami vagy, ami a gondolkodásodat illeti....
olvasd csak vissza , mit irtál. Nem baj, igy is értjük.
Sokszor én is úgy vagyok vele, hogy megkérdezem például a páromtól, hogy kér -e rágót és mire kiveszem a táskámból meg kell kérdeznem újra, hogy:....Kértél?
Mindegy, én azóta , hogy kismami vagyok , minden fontos dolgot felirok, különben nincs esély.
Rencsike
Akkor Boldog Névnapot Drága!
Szerintem ez teljesen logikus , hogy nem akarsz nagy banzájt. Nálunk általában a szülinapok szoktak nagy bulik lenni, de most augusztusban amikor volt az enyém, én is mondtam mindenkinek, hogy nem tartom meg. Még, ha segit is a család megszervezni, stb, akkor is egész este kirakni a kajákat, leszedni, elpakolni, stb,.ááá túl nagy macera. Nem is kértem semmit, ruhákból úgyis 1-2 darabot veszek amit terhesként hordok, aztán elajándékozom(több terhességet nem tervezek, aztán ki tudja
), az illatszeret most nem igazán birom, gyerek cuccokban én még abszolút nem gondolkozom,úgyhogy semmi jó ötletem nem volt, minek örülnék. Ennek ellenére mindenki felköszöntött, kaptam ruhát , parfümöt, virágot, stb
, de igy volt jó, hogy nem csináltam nagy bulit.
MOZI: Mi is inkább itthon dvd-ünk, de ha moziba megyünk akkor az Arénába megyünk-amióta megnyilt-van az a VIP rész, én azt szeretem.Igaz a jegy drágább, de benne van az étel, itla és nagyon kényelmesek a székek. A kaja nem nagy szám, csak a szokásos büfé, szendvics, pogácsa, apró süti, de a pultból mindent lehet kérni amit egyébként szokott venni az ember,popcorn, nachos, üditő, perec, stb.
A fotelok nagyon kényelmesek , nagyok és távirányitóval fel lehet emelni a lábtartó részt illetve hátra lehet dönteni az ülést, szóval szinte olyan, mintha itthonról a kanapéról néznéd a filmet.5 soros a terem, de mindenhonnan jó látni. Mi a Harry Pottert néztük meg utóljára, de meg is ijedtem az egyik résznél, másnap apánkat ezzel fárasztottam, hogy remélem a picikéim nem érezték meg, hogy a mami megijedt a gyerekeknek szóló filmen.
moncsikám
A herpeszhez nem értek, nekem még sose volt, szerencsére.
Viszont az elmúlt pár napban marhára szédülök. Néztem a vérnyomásom, annyi amennyi szokott 106/ 56, de mindig alacsony-kivéve apánknál-szóval amiatt nem lehet, iszom eleget, olvastam, hogy előfordulhat szédülés, de nekem néha olyan érzésem van, mintha most szálltam volna le a legdurvább hullámvasútról.
Na moncsika, ne mond már, hogy neked egészen a védőnőig kell menned egy jó kis pletyizésért...
Csütin én is megyek hozzá, ma meg voltam a házi dokinál , mert kell labor controllra mennem. Figyú nem irtad meg mi az a Cmv vagy mi? Nekem ezt nem kérte apánk, neked miért kérte?
Érezted már azóta, a baba mozgást? Irj rögtön, ha érzed.
angel
Gratula ! Szép kismamiságot kivánok!
Ha lesz időd mesélhetnél kicsit az első otthon töltött időkről.
ercsikati
Akkor lehet én értettem valamit félre, úgyhogy hagyjuk is a múltat, úgyis mindkettőnk életében új fejezet kezdődött...
Pénteken mész apánkhoz?
ááá, ő úgyis lány párti, azt fogja mondani amit ő akar
Majd a genetikai-n esetleg jobban meg tudják mondani.
Mikor derül ki, hogy hány babáért drukkolhatunk?