Voltam Uh-n és igen én vagyok a NLC fórumon is
)
Szóval, nálam minden oké, bár van egy kis hüvely izém, amire most kúpot kell "adagolnom". Ez nem dobott fel, de ez van. A bébi 6,5 centis, az orvosom meg elég jól megvígasztalt, így már nem vagyok kiborulva a szüléstől. Tényleg jó fej volt, azt mondta, hogy ha a csecsemősök nem segítenek, akkor majd ő fog. Meg hogy ne parázzak, a dolgok jönnek majd ösztönösen, ami nem, abban - ahogy írtam - segít, és hát 4 napot fél lábbal is...
Védőnőnél is voltam, aki megállapította, hogy az elmúlt 6 hétben is fogytam - fél kilót csak, de hát mondjuk eleve nem kéne - de ez még változhat. Gondolom fog is.
Mondjak valami megnyugtatót? Pl. a tengerimalacom egyedül szült 3 kicsit, és minden segítség nélkül sikerült neki.
) Aztán ott van a szuperérzékeny barátnőm, aki már kétszer átvészelte a szülést. Meg a szuperérzékeny anyám, aki attól kiborul, ha elvágja picit a kezét, és ő is kétszer szült. Aztán meg ott vagyunk mi, akik még nem szültünk, de mi is túleskünk rajta, és ki fogjuk bírni. Ha annyira rettenetes és borzalmas lenne, egyrészt kihalt volna az emberiség, vagy minimum nem lennének testvérek, mivel az anyák csak egyszer lennének hajalndóak szülni, aztán tanulva az előzményeből soha. De nem így van, ezt tudjuk, tehát túlélhető, akár többször is. Na meg ha tetszik, ha nem, így is úgy is ki fog jön valahogy, ahogy a repülő se szokott fent maradni. És ha már kijön, akkor jöjjön a végén, amikor van is értelme. Főleg, ha lány, mert akkor ugye neki is lesz feladata idővel, pl. szülnie kéne. Na, beszéljek még hülyeségeket?
)
V.