Angi!
Úgy örülök, hogy ilyen jól vagy! Virág meg egyszerrűen bámulatos!
Gabi!
Irigyellek ám a kertes házatokért, de remélem hamarosan mi is...
Semmi nem jött össze tgyás ügyben? Gyesen vagy?
Karmen!
Nagyon szép Orsi és te is helyes vagy a képeken!
Melinda!
Lottin csak ámulok, hogy már kész hölgy!
Enikő!
Olvastam, nagyon ügyesen csináltad ezt a bilizést. Pont erről beszélünk egyik barátnőmmel, hogy jó-jó, hogy pisiljen a gyerek a bilibe, na de honnan tudja? A gyerekek általában azt akarják csinálni, amit tőlünk látnak.
Pocak, hogy van?
Ági!
Kristóf gyönyörű! A bicajozással meg csak óvatosan.
Tünde!
Hogy Tomika mennyit nőt! A fogaid miatt meg nagyon sajnálak.
Dancsi!
Szopival kitartás. Volt, hogy néha Lénának se kellett a cici, de később mindig az igazolódott, hogy nem volt éhes.
Léna kb. 8 kg. Még júniusban volt 3 napot a fertőzőn hasmenéssel. Azóta eszik répát, krumplit, cukkinit, spenótot almát, banánt. Ebédre valami főzeléket kap. 1/3 krumpli és 2/3 valami más zöldség a fentiek közül, meg cicit. Délután meg általában benyom egy babánt.
Próbáltuk a meggyet és az őszibarackot is, de mindkettőtöl kipirosodik a szeme körül. Szerintem nem allergia, mert kb. 2 kanálnyi után előjön a pirosság, annyi idő alatt még le se ér a pocakjába a kaja. Ja, meg néha kap a főzelékbe májat. Minden nagyon izlik neki, csak úgy tátogatja a száját. Egyelőre a szopizós kedve se csökkent, sőt...
Sokat "beszél", hangosan kacag, hasra tud már fordulni, vissza még nem. Nekem úgy tűnik kicsit lusta mozogni, vagy nehéz neki a "segge"
.
Nóri