Új privát üzeneted érkezett!

Aisha
GRATULÁLOK!!!!!GYere majd mihamarabb, amint tudsz, mert nagyon kíváncsiak vagyunk ám rátok :lol:
Isten hozott itt ZYVA! :lol: :lol: :lol:

Ranita
Nem ám elkeseredni ! Mi is drukkolunk ám neked nagyon!!!! :lol:
Hogy mi jobb lombik után, azt szerintem csak te fogod tudni eldönteni, hogy van-e e erőd rögtön dolgozni, ill. mit javasol neked a doki. Tuti egyén függő szerintem. :roll:
Én lehet pihiznék egy pár napot otthon....

Jucus
Hát nem tudom, nekem elég bizarrnak tűnik... :roll: Szerintem az első alkalommal inkább csak én mennék, és inkább kérek majd valami képet. Persze, ha adnak :)

Kép

Kép
princzike

Aisha: Erőt egészséget mindkettőtöknek! Gratulálok!
Kép

hofeherke

AISHA,
Enged meg hogy gratuláljak a nagylányod ZYVA érkezéséhez.
Sok tejcsit és egészséget kívánok mamának és babának, és persze a papának. :wink:
Puszi nektek várunk mihamarabb képeket!
Vendég

A holnap kés alá fekvőknek pedig hatalmas drukkokat küldök++++++++++++++++++++++++++++++++
Minden rendbe lesz. :wink:
Vendég

Aisha!
Szívből gratulálok a kislányotokhoz!

Kép
Kép
zazzy

Olyan boldogság önt el, ha eszembejut Zyva érkezése, ő az első olyan baba, mióta a fórumon vagyok, akinek az elejétől fogva végigkísérhettem a fejlődését.
Aisha! Nagyon közel álltok a szívemhez! És innentől fogva az összes születendő babó már az ismerősöm lesz! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Meli! Mennek a drukkok holnapra neked!

Apa drukkjait átadtam neki, köszi mindenkinek! :lol:

Ma délután sétáltunk a kórház kertjében, és arról beszélgettünk apával, hogy most már eleget küzdöttünk a tesóért, most már jöhetne a jól megérdemelt "jutalom". :D Röhögtünk, hogy köszi, most már elég mártírok vagyunk, most már "lehet menőzni", hogy 3 évet vártunk a fogantatásra, igazán jöhetne már a jó része a dolognak. Aztán ha muszály, a tesó után megint betegeskedünk egy sort... ha nagyon muszály... :lol: :lol: :lol:
Tényleg már csak röhögtünk a kínunkon.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Holnapi műtétekhez drukk++++++

Megyek keverni a birsalmasajtom. Már 2 órája főzöm..... :) (nem pcosnak való, de imádom)
mókica

Csak egy gyors búcsúzásra jöttem!
Pénteken jövök az eredménnyel! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Nagyon jó egészséget a kis családnak! Sok tejcsit!

Kép
timcsi82

Luczus, holnap szorítok a férjednek. Hidd el pikk-pakk túl is lesz rajta, és hamar elfelejtitek az egészet!!!

Kép
timcsi82

Timcsi! Köszi! :wink: Úgy legyen! :lol:
Veled mizu?

Eclipse! Lassan kezdünk izgulni, hogy mi van veled! Ilyen sokáig egyszer sem voltál igazolatlanul távol! :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Aisha családnak sok boldogságot, a kicsi lánynak egészséget és örömet az életben!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Drága Aisha!

Tiszta szívemből gratulálok! Legyen sok-sok örömötök Zyva babában!!!!Kívánok jó egészséget és sok sok tejcsit!!!

hajni...
Budaörs

Hajni, vérnéni még nem ért oda? Dobsz majd egy görbét?
Jó éjt mindenkinek!
mókica

Móki!
Sajna még nem, és nem is mutatja jelét hogy jönni akarna,pedig már nagyon várom.....
Görbém ultraszar..... :cry: ráadásul ma nyomom a 3.canestenkúpot mert sikerült összeszednem valamit, de hogy hol??? :shock: kizárásos alapon marad a melóhelyem... :?

Kép

hajni...
Budaörs

Melinek és Lucuzs apájának mára
Kép

Aisha drága,
sok- sok boldogságot, sok tejcit és nyugodt éjszakákat kívánok nektek :D :D :D
Kép

Kép

Kép
ranita1979

Meli, Lucuzs
Mindenem keresztben :lol: :lol:

Kép

Kép
princzike

Hali!

Meli, Lucuzs, drukk++++++++++++++++++

Hajni, ez nagyon fura görbe... Remélem most már pé lesz nálad! Ilyen hosszú ciklusod nem volt mostanában igaz?

Ma én is mértem extra alacsony, 36,2. No majd alakul.
mókica

El sem hiszem,Aisha gratulálok nektek,meg lett a pici lány,annyira örülök nektek:)))és egyet értek lucuzsal,nekem is az első olyan forumos baba akinek a fejlődését végi kisérhettem :) :)
Kép

princzike

én szivből gratulálok a picihez,nagyon szép kismamiságot kivánok neked :) :) végre te is,és igy szépen sorjában mindeki :wink:

KépKép
bettike83

lucuzs

én is drukkolok nektek++ :)

KépKép
bettike83

Sziasztok Csajok! Köszi a drukkokat! :D Apa már túl van a műtéten, a doki azt mondta, mindent megcsináltak amit terveztek. Ez remélem jót jelent. :roll: Kicsit több mint 1 órát volt bent az összes előkészülettel és levezetéssel együtt. Most persze még bágyadt.
És bár tegnap reggelizhetett utoljára, még ma sem ehet-ihat semmit. :shock: Elég nehezen viseli... :(

Meli! Gondoltam rád!!! :lol:

Princzike! Nagyon tesztik az új vonalzód!!!! :wink: :lol: Énisénis!!! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Köszi a vonalzódicset :lol:
Küldöm nektek is :lol: Mindenkinek! :lol: :lol: VAgy egy tucattal :lol:

Lucuzs
Szuper! Ezek szerint minden jól alakult. Szegény apikád, meg mire haza engedik elfogy :lol: .

Kép

Kép
princzike

Lucuzs, nem tudok elmondani magamról semmi újat, fejlemény.
Örülök, hogy a férjed jól van, legalább már túl van rajta szegény!

Kép
timcsi82

lucuzs

na legalább túl van rajta,mostmár csak lábadozni kell.

KépKép
bettike83

Szuper.... :x
Jó mérges vagyok most, mivel párom úgy néz ki kezd lebetegedni.... pedig mondtam neki, jó lenne, ha most legalább vigyázna magára.
A legjobb, mikor ma haza értem, már megjelent öcsém is, ami még nem lenne baj, de hozta magával a göthös haverját is.
Már múlt hétvégén is elmondtam neki, hogy aki beteg az maradjon otthon. Úgy látszik süket fülekre talál. Most meg összeköhögik itt nekem a lakást. Még hallgatni is rossz, olyan hagot ad ki magából.

Bocsi lányok.... de annyira bosszant, hogy ki kellett írnom magamból :roll:

Kép

Kép
princzike

Princzi, cuki a vonalzód! De szeretnék én is egy ilyet!

Kép
timcsi82

Sziasztok!

Most értem haza a kórházból, épp csak ágybadugtam Bogit.
Hát a párom nagyon szenved szegény. :cry: Ráijesztettek, hogy ma délutánra pisit kell produkálnia (úgy, hogy éjfél óta nem ihatott semmit, még egy infúziót sem kapott :shock: :evil: ), mert különben katéter. Hát persze, hogy így nem sikerült neki... De aztán mégsem eröltették a nővérkék a katétert, de addigra már teljesen kiidegelte magát. :cry: Tök nyűgös. Én meg nem tudok rajta segíteni... :cry:
Hát szívesebben lennék inkább én a szenvedő fél! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

AISHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulálok!

Zyva-nak kívánok egész életére egészséget, boldogságot!

Kép
gota79

princzike

elhiszem hogy mérges vagy,neked most nagyon vigyázni kell magadra,nem hiányzik betegség most az biztos.

KépKép
bettike83

Lucuzs
Szegény kis párod. Hát én sem vállalnám a katéterezést.
Azt viszont sosem értettem, hogy ha az ivászat meg van tiltva, akkor hogyan pisilhetne az ember :shock:

Bettike
:lol:

Kép

Kép
princzike

sziasztok!csak gyorsan, mert nincs idom sokra.itthon vagyunk.koszi a gratulaciokat!a suly 4.38 kg volt, segitseggel szuletett.ulni meg rossz, de jol vagyunk. Kepeket meg tolteni kell, de probalok gyors lenni. Majd irok szulestortenetet, es mutizok kepet merre voltam.

Üdv.
Aisha
aisha

Szia Aisha!
Örülök, hogy már otthon vagytok és hogy minden rendben veletek! :) Nagyon várom a képeket és a születéstörténetet is! (persze csak ha a kis Zyva engedi :) ) A gátseb reméljük hamar meggyógyul! Sok puszi nektek!

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Aisha,
titeket aztán hamar kidobtak :D
Várjuk a képeket meg a születéstörténetet is.
És nekem nagyon tetszik a Zyva név :D .

Lucuzs,
apa hogy van ma? Minden ok volt a műtét alatt, sikerült is "elhárítani a problémát"? Dokik mit mondanak a folytatásról?
A katéter az szar lehet, főleg egy férfinak. Engem 3* műtöttek, mindháromszor megúsztam. Először nem tudták valamiért feltenni, csak altatásban, de mielőtt felébresztettek ki is vették. Másodszor én kértem, hogy altatásban tegyék fel, aztán megint ki is vették. Mikor a m.k műtöttek akkor is altatásban tették fel és ki is vették. Pedig akkor nem lett volna szabad. Én sem tudtam pisilni, akkor fel akarták rakni, nem engedtem,így csak a hólyagot bökték meg egyszer és utána már nem volt gond.
Nnnnna, gondolom ez senkit nem érdekelt Kép

Meli,
hozd te is a jó híreket :D !

Princzi,
tetszik a vonid. A betegeket meg rakd ki, nem hiányzik most neked, hogy összeszedj valamit :evil: .

Voltam uh-on. Jobb oldalt 6 db 10-11 mmes-, bal oldalt 1 db 12mm-es és 5 db 10-11 mm-es tüsző. Mnyh 8 mm. Kaptam még szurit. Kedden megyek megint vv+uh-ra, most úgy néz ki, hogy pénteken leszívás. Drukkok jöhetnek továbbra is :D !

Kép

Kép
ranita1979

sziasztok.

Lucuzs,orulok hogy a parod viszonylag jol van,nemsokara hazamehet es jobb lessz.

princzike szep a vonalzod.

Ranita nagyon sok drukkot kuldok,szep szamu tuszot novesztesz :shock:

aisha,jo nagy baba.varjuk a kepet es a szulestorit.

meli?varom a hireket.

most ennyi.

Kép
monyo83

Ranita,
ez aztán a tüsző! :shock: Remélem nekem is lesz legalább a fele! :wink:
Tüszőnövesztő drukkok mennek!

Lucuzs,
apácskának gyors gyógyulást!

Én hazaértem!A dokim olyan ügyi volt,hogy hüvelyen keresztül meg tudott csinálni mindent, úgyhogy nem is lett vágásom! :D :D :D :D :D
Azt mondta, hogy csodálatosan szép a méhem!Még meg is dicsért,és mondta, hogy most aztán már irány a lombik! :D :D :D :D
Jajj Lányok!Én annyira boldog vagyok!
Igaz, kicsit fáj a hasam, meg az egész tesztem, de nem számít,mert a lelkem végre egészséges!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli,
jajjjj, nagyon örülök, hogy minden ok :D Hajrá lombik :D :D :D !!!!

Igen, ez szép számú tüsző, de várjuk ki a végét, az nem biztos, hogy mindegyikbe lesz is petesejt. Én megelégednék hárommal is, amit beültetnek.

Kép

Kép
ranita1979

meli szuper hogy otthon vagy es hogy minden rendben.most egy kis pihi es hajra lombik.
(ezt csak nagyon halkan de szerintem neked elsore sikerulni fog)

ranita rogton 3at kersz vissza?

Kép
monyo83

Aisha! Hamar hazaértetek! Szuper! Izgatottan várjuk a képeket meg a mesét!:lol:

Meli! Ezek szuper hírek!!! Gratula! Akkor hajrá lombik!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ranita! Nem semmi mennyiség!!! :shock: :lol: Drukk hegyek!!! :lol: :lol: :lol:

Apa már jobban van! Köszi az együttérző szavakat!
Tegnap végül nem úszta meg a katétert... :cry: De ma már ügyes volt anélkül is... :wink:
Már csak a telefonját várom és indulok is érte! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ja, és Ranita! A kérdésedre válaszolva:
A doki azt mondta mindent megcsináltak a műtét alatt, amit terveztek. Számomra ez azt jelenti, hogy még idő mire kiderül, hogy minden tuti-e. De nem is lehet máshogy!márcsak azért is jó kell, hogy legyen, mert apa nem tudom mégegyszer végig csinálná-e, mondta, ha még mindig gáz lenne, inkább szerez maga helyett valakit :(

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

aisha

azt a mindenit,jó nagy baba lett ám :lol: pihengess sokat,már amennyit lehet...várom a képeket :)

melinda

jaj de jó hirek,mostmár mindennek simán kell mennie, :)

ranita

hajrá lombik,majdnem együtt babásodtok melindával,remélem egyűtt lesztek kismamik :)

KépKép
bettike83

Na végre hazahoztam apát! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok

csak röviden amit tudok írok...
6-án bementünk, 11-kor már 2 ujjnyira voltam nyitva, de aztán semmi nem volt egészen este 10-ig, amikor nagyon rámjöttek a fájások. Párom már hazament hogy nem lesz itt semmi újabb 1 napig, meg egyébként is 9-ig maradhatott. Visszahívtam, bejött, kádban feküdtem hogy bírjam a fájásokat mert elég sűrűn jöttek és kb percesek voltak. Kaptam fájdalomcsillapítót, kihánytam. Aztán éjjel 2 körül bekerültönk a szülőszobára. Ott kaptam morfiumot, meg gázt. Elég jól haladtam, mert ekkor már 10 cm-re kitágultam. Próbáltuk a burkot megrepeszteni, nem ment, megrepesztették, aztán már "csak" kitolni kellett volna. Hát az nem ment. Így sajna a műtőben kötöttünk ki, api végig mellettem volt, nagyon büszke vagyok rá, és nagyon sokat segített. Reggel 7,48-kor a szülésnő kisegítette. Gátmetszés és epi volt előtte...nem éreztem semmit odalent, sőt katétert is kaptam. Na ezután a morfin miatt hánytam sokat, nem tudtam ágyból felkelni. Na de nem írom ezeket, mert már nem is emlékszem, csak azt tudom fájtam, de nem tudom már mennyire. Kislánykám megért mindent percet...amikor leléptünk a kórházból akkor mutatták a papírokat, ott néztem 4380 gramm volt. Tejci van, alszik is rendesen. Szerintem szerették volna ha még maradok, de nem volt oka miért. Minden okés velem és a babóval is.
Képek...hát nincs időm lekicsinyiteni. próbálkozom....

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De jó újra "látni" Téged!
Örülök, hogy jól vagytok. Jól meg szenvedtél a csöpp lányért, de biztos mindenért kárpótol. Vigyázz, nagyon magatokra! Puszi

Lucuzs, Meli, örülök, hogy nálatok is rendben van minden!
mókica

Lucuzs,
apácska hogy érzi magát?
Most egy kicsit gyógyulgasson, aztán olyan hamar jön majd a baba, hogy nem is gondoltok majd rá! :D

Móki,
csak nem pé közeleg, hogy ilyen alacsony hőt mértél? :wink:

Hajni,
hát,szerintem sem volt még pé-d! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Lucuzs,
apinak jobbulást!

Melinda,
örülök, h minden rendbe, és indul a lombik.

Aisha,
nálatok aztán jó hamar útjára bocsátják a kismamit.

Anita,
szép darabszám,drukk h ne legyen benne üres.
Én sajna úgy jártam kétszer is h sok tüsző és kevés petesejt -1 és 3)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.09 17:21-kor.
Vendég

Aisha! Ez kemény lehetett! :shock: Ügyes csaj vagy, hogy mindezek ellenére álltad a sarat! :D Büszke vagyok rád! :lol:

Nekem most esett le, hogy ma van a Találkozó napja! Hát sajnálom, hogy végül nem jutottunk el! :( Remélem, majd kapunk beszámolót! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

szerintem is nagyön ügyes voltál aisha :) képet is tegyél majd fel,megnézzük a nagylányt :)

KépKép
bettike83

Aisha: gratulálok a lánykádhoz, sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!
Vendég

Sziasztok!

Na milyen volt a találkozó? Ki volt végül?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?